[TVN] Warszawa - Stolica Sylwestra

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

muszyx
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: muszyx »

mks pisze:Przykro mi, sylwester w TVN narazie wypada ÂżenujÂąco.. Blog 27 tragedia, You can dance raczej Âśrednio, prowadzÂący tradycyjnie tragicznie.. Prokop i Wellman to taka wspaniaÂła festynowo biesiadna para.. na wielkomiejskiego sylwestra sie nie nadajÂą.. TVN rozczarowuje, a scena jest bardzo Âśrednia..
To co napisa³ MKS to... niestety prawda... Feel mi nie le¿y, Blog27 jakby nie istnia³, You Can Dance - szczerze to nie ogl¹da³em. :) Prze³¹czy³em z mi³¹ chêci¹ na sylwestrowe Szk³o Kontaktowe... ;) Ba! W TVP2 jest wg. mnie lepiej. ;) A w Polsacie Ibisz. :P

Ale i tak idĂŞ pod olsztyĂąski Ratusz. Tam przynajmniej Shannon bĂŞdzie graÂł... I "Gronkowca" nie bĂŞdĂŞ sÂłuchaÂł (jak bĂŞdzie siĂŞ wypowiadaĂŚ ;) ). PosÂłucham swojskiego "Pryszczatego"... :devil:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Alfernando pisze:wydaje mi siĂŞ ze najlepszy Sylwester ma Polsat, a Sylwester w Warszawie cienki, miejmy nadzieje ze powalczy z TVP1, choc nie jestem pewien. Ja bym wolaÂł Âżebt Sylwka prowadziÂła Kinga Rusin i Marcin Meler

Rusin-Meller byÂło by super

JakoÂś nie zachĂŞca do zabawy Sylwester w TVN podoba mi siĂŞ scena TVP2
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Ciekawe ile ludzi jest 8)

Teraz T.Love :D moÂże siĂŞ jeszcze rozkrĂŞci impreza w Warszawie ;)
Alfernando
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Alfernando »

T Love troszkĂŞ rozkrĂŞca balange

[ Dodano: Pon Gru 31, 2007 9:07 pm ]
kurna CI prowadzÂący tylko o seksie myÂślÂą. Najlepsza para prowadzÂących to dzis Skiba i Torbicka. Showman i klasowa kobieta, szkoda ze tak niema w TVN czy Polsacie
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

T Love rozkrĂŞca, a Tatiana usypia.. Warszawa stoi w miejscu

prowadzÂący najbardziej ÂżenujÂący.. Polsat ma Âświetnego Ibisza, a DwĂłjka TorbickÂą..
ktos
Bywalec
Bywalec

Teraz coÂś Âżywszego Tatiana Âśpiewa ;)

Na 2 najlepsi na Polsacie tylko Ibisz reszta kiepska a w szczegĂłlnoÂści Mroczka byÂła :P

[ Dodano: Pon Gru 31, 2007 10:35 pm ]
Lady Punk rozkrĂŞca impreze 8)

Mniej niÂż zero :tanczy:
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Pierwszy artysta ktĂłry spowodowaÂł entuzjazm publicznoÂści.. co za wyczyn..
ekstaza to dopiero byÂła na polsacie podczas piosenki "Jolka, jolka" Budki Suflera, z nikim KrakĂłw tak nie ÂśpiewaÂł..
Alfernando
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Alfernando »

za chwile zacznie siĂŞ Toast z JedynkÂą czy cos takiego
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Sylwester... Moim zdaniem ¿adna ze stacji nie zrobi³a imprezy doskona³ej. Prowadzenie w "Dwójce" jest okropne - Torbick¹ przerobili na Dodê, Skiba przebiera siê za jakieœ wró¿ki... Na Polsacie ju¿ same nazwiska prowadz¹cych odstraszy³y mnie od krakowskiego Sylwestra - jedynie Dowbor z Sowiùsk¹ s¹ z nich znoœni :/ Sylwester w TVN - nachalne promowanie konkursów smsowych, pierwsze na co zwróci³em uwagê to smsy po 10,98, drugie - nie ma wejœcia bez zapowiedzi konkursu, troche to naci¹gane. Ogólnie - zale¿y to wszystko od tego jakich kto artystów lubi. Tatiana by³a super, YCD nie wygl¹da dobrze na tak du¿ej scenie. Wszystkie telewizyjne Sylwestry mnie zawiod³y nieco. Trudno.
Aha! Czujê, ¿e TVN przegra tê walkê z kretesem. Ma³a promocja, zbyt póŸna godzina startu...
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Trudno wymagaĂŚ imprezy doskonaÂłej.. zestawiajÂąc wszystkie trzy stacje dotychczas najlepiej wypada Polsat, najgorzej TVN.. widac u nich brak doÂświadczenia..

Nina Terentiew wykaza³a siê niesamowitym czujem, nie sprosi³a do Krakowa gwiazd z czo³ówek list przebojów.. zaprosi³a gwiazdy wiecznie modne, tym sposobem ludzie wydawali dzikie okrzyki przy "Koniku na biegunach" "Jolce, jolce" czy "S³odyczach" ludzie bawi¹ siê przy czymœ co znaj¹, kochaj¹ i co nie przemija. Kraków jest zdecydowanie najbardziej rozœpieanym i roztaùczonym miastem.

DwĂłjce nawet Doda nie pomogÂła, Torbicka owszem profesjonalna jakz awsze, ale Skiba robi z siebie idiote tak mocno jak nigdy.. konferansjerka zeszÂłoroczna lepsza..

TVN zawiód³. WiêkszoœÌ artystów polecia³a z 'plejbeku' najbardziej wrednie Kowalska i Okupnik.. September udowodni³a, ze jest sezonywm celebrytem nieobdarzonym wokalnym talentem, wy³a niesamowicie. Jedyna udany wystêp zaliczy³ Lady Pank..

You Can Dance poraÂżka.. tak zwane przegiecie, ich jest tak duÂżo, Âże aÂż za duÂżo..
ktos
Bywalec
Bywalec

MoÂże nie bĂŞdzie aÂż tak Âźle i wynik bĂŞdzie gdzieÂś w 3 milionach widzĂłw jak myÂślicie 8)

A fajerwerki najlepsze miaÂła 2 potem TVN a na koĂącu Polsat ;)
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Dwójka mia³a genialne fajerwerki, niebo wroc³awskie by³o bia³e.. TVN mia³ srednie, Polsat s³abe.. za to w s³onecznej telewizji mieli œwietn¹ oprawe muzyczn¹ "Time to say goodbye" wykonene cudownie przez Alicje Wêgorzewsk¹ i Andrzeja Lamperta (ten co œpiewa³ czo³ówke do Niani)
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Aha, no i wiem co jeszcze! TVN - bardzo fajna oprawa graficzna - chodzi mi o te lataj¹ce kó³ka - mozemy sie chyba od 2. stycznia spodziewac podobnej. :D
ktos
Bywalec
Bywalec

Prokop powiedziaÂł przed chwilÂą Âże jest ich tam 300000 !!! jest to moÂżliwe ja nie wiem ile tam osĂłb moÂże siĂŞ pomieÂściĂŚ ??? ale fajnie by byÂło jak by wiĂŞcej osĂłb przyszÂło niÂż w Krakowie :P
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

podmark pisze:Otó¿ w ka¿dej stacji s¹ pozdrowienia smsowe i oczywiœcie kto ma najdro¿sze ? Tak tak - stacja z Wiertniczej. Prawie 11 z³otych !

No i czekam na kontrĂŞ, choĂŚ w tym przypadku nie doczekam siĂŞ Âżadnej sensownej argumentacji. A teraz wracam siĂŞ bawiĂŚ :)
Nie ma ¿adnych argumentów, bo po prostu masz racjê. Jak zobaczy³em koszt SMS-a to mnie zamurowa³o. Widzów chyba te¿, bo przez pierwsz¹ czêœÌ lecia³a tylko ta informacja, bez ¿adnych ¿yczeù. :roll: Na dodatek niektórzy wysy³ali na ten nr treœÌ '500', zamiast na prawid³owy nr konkursu... :lol: Zreszt¹ tego samego gadania o tych ró¿nych konkursach za du¿o. Co do nagród to ostatnio pisaliœcie, ¿e do wygrania jest tylko jeden samochód. :> A jednak nie - by³o kilka aut i 88. nagród pieniê¿nych.

Co do samego Sylwestra w TVN. Moim zdaniem wyszÂło nieÂźle. BiorÂąc pod uwagĂŞ, Âże TVN nie miaÂł Âżadnego wpÂływu na dobĂłr gwiazd tego wieczoru. :roll: Trzeba teÂż zaznaczyĂŚ, Âże to pierwsza impreza sylwestrowa TVN. Czy u konkurencji pierwsze sylwestry byÂły lepsze od tego TVN? Ja nie wiem, bo nie pamiĂŞtam ich.

Oprawa graficzna tak jak siĂŞ spodziewaÂłem - bardzo dobra, nie mam Âżadnych 'ale' co do tego. Realizacja teÂż OK (jestem ciekawy ile TVN ma tam kamer? :roll: ). Scena. :mhm: Lepsza od tej polsatowskiej, a trochĂŞ gorsza od TVP2. Jest Âładna.

ArtyÂści - jedni lepsi, drudzy gorsi. :roll: Feel, T.Love, Lady Pank i The Jest Set - ich wystĂŞpy mi siĂŞ podobaÂły. Natomiast Blog 27 to jakaÂś poraÂżka, a piosenki September bardzo lubiĂŞ, ale nie na Âżywo. :aniol: Trudno jest tu mi oceniĂŚ jak u konkurencji, bo nie zwrĂłciÂłem na to wiĂŞkszej uwagi.

ProwadzÂący - sÂą gusta i guÂściki, co jak co, ale ja ich lubiĂŞ. :D WolĂŞ ich o wiele bardziej niÂż np. Ibisza, ktĂłrego jest wszĂŞdzie peÂłno (wyskakuje mi juÂż z lodĂłwki, z portfela czekam, aÂż wskoczy - za przeproszeniem - z kibla). Poza tym jego styl prowadzenia, styl bycia strasznie mnie draÂżni. Wszystkim tylko sÂłodzi. :uhh:

Zobaczymy jak widzowie wybrali. MyÂślĂŞ, Âże rozÂłoÂży siĂŞ to mniej wiĂŞcej po rĂłwno na te 3 stacje.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
ODPOWIEDZ