epsztajnek pisze: Nagranie mam, ale zobaczymy , czy Notka z³apa³a jakiœ materia³ sprzed pó³nocy.
Moja nagrywarka byÂła nakierowana na tyko jeden kanaÂł - TVN24
Ale nie cieszcie siĂŞ jeszcze :hahaha:
Tak jak przed chwilÂą, to chyba jeszcze nigdy w Âżyciu siĂŞ nie wynudziÂłam :hyh: Poza tym nie dowierzaÂłam wÂłasnym oczom, podczas przeglÂądania nagraĂą :hyh: WychodziÂłam z domu, kiedy Agata zaczynaÂła pierwszÂą relacjĂŞ (dlatego nie mam jej od poczÂątku

) i pomyÂślaÂłam sobie ten wieczĂłr w TVN24 bĂŞdzie wyjÂątkowy z takimi szaÂłowymi relacjami :tanczy:
Urocza rozmowa z uroczymi dzieciakami i organizatorem imprezy
Dzisiaj przeglÂądajÂąc nagrania, okazaÂło siĂŞ, Âże poza SzkÂłem, byÂło tylko kilka krĂłtkich serwisĂłw i tylko 2 relacje Agaty :hyh:
Zastanawiam siê po co anga¿owali reporterów na ca³¹ noc, skoro i tak ich praktycznie wcale nie pokazywali? :devil:
I ta druga relacja - w rytmie znanego przeboju :devil:
MiaÂłam wraÂżenie, Âże coÂś Agatce jĂŞzyk siĂŞ plÂącze podczas tej relacji

Ale to moÂże od gÂłoÂśnej muzyki :devil:
Fryzurka coÂś zmierzwiona

Ciekawe, czy na tej imprezie, czy na innej :> Agata miaÂła kilka godzin na to, Âżeby kilka imprez w Poznaniu zaliczyĂŚ :hahaha:
A moÂże dlatego oszczĂŞdzali wczoraj reporterĂłw, Âżeby ci dzisiaj mogli sprawnie nadawaĂŚ :mhm: Agacie trafiÂł siĂŞ temat
W sumie to, skoro wczoraj zajĂŞli jej wieczĂłr, to czemu dzisiaj mieliby ÂściÂągaĂŚ kogoÂś, kto siĂŞ bawiÂł na autentycznej imprezie?
epsztajnek - jeÂśli masz nagranie z drugiej relacji to daj

Mi przerobienie filmĂłw zajmuje duÂżo czasu :spiewa: "MĂŞczĂŞ" siĂŞ caÂły czas z tÂą pierwszÂą