Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

epsztajnek pisze:
.Âże moÂże Sylwester 2088 w wykonaniu tvn24 pozostanie dla nas jednÂą wielkÂą nieodkrytÂą w caÂłoÂści tajemnicÂą :rozglada:
Rozumiem, Âże chodzi o Sylwester 2007 bo 2088 roku to raczej nikt z nas nie doczeka :devil:
..jak bĂŞdziemy ten Agatkowy eliksir spoÂżywaĂŚ to kto wie ilu lat w zdrowiu i szczĂŞÂściu doÂżyjemy :?: :lol2:
..naturalnie chodziÂło o Sylwka '07 :devil:
epsztajnek pisze:JeÂżeli Notka nic nie wstawi, to ja wstawiĂŞ swoje nagranie i wĂłwczas noc sylwestrowa pozostanie choĂŚ czĂŞÂściowo odkryta :lol2:
..racja :lol2:
..ale notka juÂż jest :jupi:

..zaraz sie wszystko wyjaÂśni :lol2:
..trzymaj w razie czego nagrania w pogotowiu :rydzyk:

..a Agatka juÂż byÂła z nastĂŞpnÂą relacjÂą :jupi:
..i znĂłw przedstawili jÂą Âże w Pile jest :hyh:
..i znĂłw musiaÂła tÂłumaczyĂŚ Âże nie jest :roll:
Ostatnio zmieniony wtorek 01 sty 2008, 11:47 przez obieżyświat, łącznie zmieniany 1 raz.
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

epsztajnek pisze: Nagranie mam, ale zobaczymy , czy Notka z³apa³a jakiœ materia³ sprzed pó³nocy.
Moja nagrywarka byÂła nakierowana na tyko jeden kanaÂł - TVN24 :lol2:
Ale nie cieszcie siĂŞ jeszcze :hahaha:
Tak jak przed chwilÂą, to chyba jeszcze nigdy w Âżyciu siĂŞ nie wynudziÂłam :hyh: Poza tym nie dowierzaÂłam wÂłasnym oczom, podczas przeglÂądania nagraĂą :hyh: WychodziÂłam z domu, kiedy Agata zaczynaÂła pierwszÂą relacjĂŞ (dlatego nie mam jej od poczÂątku ;) ) i pomyÂślaÂłam sobie ten wieczĂłr w TVN24 bĂŞdzie wyjÂątkowy z takimi szaÂłowymi relacjami :tanczy:
Urocza rozmowa z uroczymi dzieciakami i organizatorem imprezy :P
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Dzisiaj przeglÂądajÂąc nagrania, okazaÂło siĂŞ, Âże poza SzkÂłem, byÂło tylko kilka krĂłtkich serwisĂłw i tylko 2 relacje Agaty :hyh:
Zastanawiam siê po co anga¿owali reporterów na ca³¹ noc, skoro i tak ich praktycznie wcale nie pokazywali? :devil:
I ta druga relacja - w rytmie znanego przeboju :devil:
MiaÂłam wraÂżenie, Âże coÂś Agatce jĂŞzyk siĂŞ plÂącze podczas tej relacji :lol2: Ale to moÂże od gÂłoÂśnej muzyki :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Fryzurka coÂś zmierzwiona :lol2: Ciekawe, czy na tej imprezie, czy na innej :> Agata miaÂła kilka godzin na to, Âżeby kilka imprez w Poznaniu zaliczyĂŚ :hahaha:
A moÂże dlatego oszczĂŞdzali wczoraj reporterĂłw, Âżeby ci dzisiaj mogli sprawnie nadawaĂŚ :mhm: Agacie trafiÂł siĂŞ temat ;)
W sumie to, skoro wczoraj zajĂŞli jej wieczĂłr, to czemu dzisiaj mieliby ÂściÂągaĂŚ kogoÂś, kto siĂŞ bawiÂł na autentycznej imprezie? ;)

epsztajnek - jeÂśli masz nagranie z drugiej relacji to daj :D Mi przerobienie filmĂłw zajmuje duÂżo czasu :spiewa: "MĂŞczĂŞ" siĂŞ caÂły czas z tÂą pierwszÂą ;)
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..notka :szalony:
..dziĂŞki :*

..normalnie oniemaiÂłem :o

..oniemaiaÂłem jak zobaczyÂłem te pierwsze capsy :o

..boska :!: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:

..jak to moÂżliwe Âże byÂły tylko dwie relacje :?: :shock: :ban:

..kto wymyÂśliÂł tego Sylwestra w tvn24 :?: :neutral:
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Herman »

epsztajnek mozesz wrzucic relacje z 12 :mhm:
Capsy capsami ale z tak bliska to jest cos :)
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Herman pisze:epsztajnek mozesz wrzucic relacje z 12 :mhm:
not that kind pisze:epsztajnek - jeÂśli masz nagranie z drugiej relacji to daj :D Mi przerobienie filmĂłw zajmuje duÂżo czasu :spiewa: "MĂŞczĂŞ" siĂŞ caÂły czas z tÂą pierwszÂą ;)
Za³atwione :) Pozwólcie mi tylko zjeœÌ.... zaleg³e œniadanie :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:
epsztajnek pisze: Nagranie mam, ale zobaczymy , czy Notka z³apa³a jakiœ materia³ sprzed pó³nocy.
Moja nagrywarka byÂła nakierowana na tyko jeden kanaÂł - TVN24 :lol2:
Ale nie cieszcie siĂŞ jeszcze :hahaha:
Tak jak przed chwilÂą, to chyba jeszcze nigdy w Âżyciu siĂŞ nie wynudziÂłam :hyh: Poza tym nie dowierzaÂłam wÂłasnym oczom, podczas przeglÂądania nagraĂą :hyh: WychodziÂłam z domu, kiedy Agata zaczynaÂła pierwszÂą relacjĂŞ (dlatego nie mam jej od poczÂątku ;) ) i pomyÂślaÂłam sobie ten wieczĂłr w TVN24 bĂŞdzie wyjÂątkowy z takimi szaÂłowymi relacjami :tanczy:
Urocza rozmowa z uroczymi dzieciakami i organizatorem imprezy :P
:shock: ToÂż to wyglÂądaÂło jak impreza w domu :o !! Ojjjhh -to byÂła impreza w domu :hmm: !! :lol: Agatka w wersji jak najbardziej zbliÂżonej do prywatnej :tanczy: !! Ja muszĂŞ to zobaczyĂŚ na filmie :jupi: !! Agatka rozmawiajÂąca ....... :szalony: ...... przy stole ....... zabawiajÂąca dzieci ..... :szalony: ... nawet nie marzyÂłem nigdy o czymÂś podobnym :szalony:

A operator mĂłgÂł bezkarnie zaglÂądaĂŚ Agatce za dekolt :lol2: !! Ja czujĂŞ , Âże pokochaÂłbym i tĂŞ pracĂŞ :lol:
Obrazek
Pe³no wokó³ Agatki by³o wczoraj szczêœciarzy :tanczy: !!

Dzisiaj przeglÂądajÂąc nagrania, okazaÂło siĂŞ, Âże poza SzkÂłem, byÂło tylko kilka krĂłtkich serwisĂłw i tylko 2 relacje Agaty :hyh:
Zastanawiam siê po co anga¿owali reporterów na ca³¹ noc, skoro i tak ich praktycznie wcale nie pokazywali? :devil:
Nie mogÂło byĂŚ zbyt piĂŞknie ;( !! Ale do jasnej cholery czemu :> ?? :ban: PrzecieÂż Agatka mogÂła pokazaĂŚ najbardziej szaÂłowego Sylwka na tej planecie :jupi: !! Co byÂło ciekawsze od tego :> ?? :x

I ta druga relacja - w rytmie znanego przeboju :devil:
MiaÂłam wraÂżenie, Âże coÂś Agatce jĂŞzyk siĂŞ plÂącze podczas tej relacji :lol2: Ale to moÂże od gÂłoÂśnej muzyki :devil:
Nie sÂłyszaÂłem -nie mogĂŞ siĂŞ wypowiedzieĂŚ :lol: !! WidzĂŞ tylko dzisiaj , Âże Agatka Âświetnie siĂŞ trzyma :brawa: !!

Fryzurka coÂś zmierzwiona :lol2: Ciekawe, czy na tej imprezie, czy na innej :> Agata miaÂła kilka godzin na to, Âżeby kilka imprez w Poznaniu zaliczyĂŚ :hahaha:
Ooooo -na pewno ca³e mnóstwo wokó³ konkurencyjnych imprez kusi³o Agatkê :lol2: !! Pytanie czy skorzysta³a :lol2: ?? I tak siê nigdy nie dowiemy w jakich okolicznoœciach fryzurka "pad³a" :lol: !! :D !! Chyba , ¿e powo³amy komisjê œledcz¹ do sprawy..... :lol: !!

epsztajnek - jeÂśli masz nagranie z drugiej relacji to daj :D Mi przerobienie filmĂłw zajmuje duÂżo czasu :spiewa: "MĂŞczĂŞ" siĂŞ caÂły czas z tÂą pierwszÂą ;)
Liczê na Wasz¹ szczodroœÌ -moi drodzy :) !! :rydzyk:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

obieÂżyÂświat pisze:..notka :szalony:
..dziĂŞki :*

..normalnie oniemaiÂłem :o

..oniemaiaÂłem jak zobaczyÂłem te pierwsze capsy :o

..boska :!: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:

..jak to moÂżliwe Âże byÂły tylko dwie relacje :?: :shock: :ban:

..kto wymyÂśliÂł tego Sylwestra w tvn24 :?: :neutral:
Najlepszy byly koniec pierwszej relacji "szczesliwego nowego roĂŚku" :) widac na capsach jaka Agatka ubawiona...

Wczesniej byla tez 2 razy Kasia Kozlowska - wygladala super :) Znowu sie rozesmiala :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
Herman pisze:epsztajnek mozesz wrzucic relacje z 12 :mhm:
not that kind pisze:epsztajnek - jeÂśli masz nagranie z drugiej relacji to daj :D Mi przerobienie filmĂłw zajmuje duÂżo czasu :spiewa: "MĂŞczĂŞ" siĂŞ caÂły czas z tÂą pierwszÂą ;)
Za³atwione :) Pozwólcie mi tylko zjeœÌ.... zaleg³e œniadanie :devil:
..jesteÂście kochani :*
..ja czekam zwÂłaszcza na te sylwestrowe relacje :rydzyk:

..juÂż siĂŞ pogodziÂłem z tym Âże tylko dwie byly ;)

..dzis Agatka jest w prawie kaÂżdym serwisie :)
..znĂłw nadaje :)
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Relacja ze "SzkÂła kontaktowego" 0:30

http://www.sendspace.com/file/fpghvn
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

O cholera :lol: !!

A czemu Agatka nie taĂączyÂła :lol2: ?? Trzeba przyznaĂŚ , Âże niewiele brakowaÂło , Âżeby zaczĂŞÂła taĂączyĂŚ :lol: !!

No i faktycznie trochê jej s³ów w tej relacji brakowa³o :lol: !!

dziĂŞki epszt :jupi: !! Mam nadziejĂŞ , Âże Âśniadanie byÂło smaczne :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Relacja ze "SzkÂła kontaktowego" 0:30

http://www.sendspace.com/file/fpghvn
..super :jupi:
..piĂŞknie ci dziĂŞkujĂŞ :jupi:
marcinkowsky pisze:O cholera :lol: !!

A czemu Agatka nie taĂączyÂła :lol2: ?? Trzeba przyznaĂŚ , Âże niewiele brakowaÂło , Âżeby zaczĂŞÂła taĂączyĂŚ :lol: !!
..bo nie miaÂła pary :lol2:

..a tam przewaÂżaÂły pary :lol2:

..ale mogÂła daĂŚ przecieÂż solowy popis :jupi:
..dlaczego tego nie zrobiÂła :?: :szalony:
No i faktycznie trochê jej s³ów w tej relacji brakowa³o :lol: !!
..eee - muzyka jÂą rozpraszaÂła :szalony:
..nic wiĂŞcej :lol2:
dziĂŞki epszt :jupi: !! Mam nadziejĂŞ , Âże Âśniadanie byÂło smaczne :lol2: !!
..w takiej oprawie na pewno smakowaÂło :lol2:
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Obie Sywestrowe relacje Agatki byly z tej samej imprezy :D
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

To jeszcze trochĂŞ prezentĂłw ode mnie :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I filmik z pierwszÂą relacjÂą z dzieĂŚmi :lol2:
Dla adoratorów ka¿dego detalu maj¹cego œcis³y zwi¹zek z Agat¹ na zachêtê dodam, ¿e s³ychaÌ tu jak Agata doœÌ g³oœno siê œmieje :lol2:
http://www.sendspace.com/file/tduxh7
:D
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

A my (ja i Grz) we wspo³pracy z notk¹ (bez niej by³aby na naszym kanale sylwestrowa nicoœÌ) stworzyliœmy dzie³o, które mo¿na szybciej obejrzeÌ, dziêki serwerom YT :D
Sylwester z AgatÂą :lol2:
Dla adoratorów ka¿dego detalu maj¹cego œcis³y zwi¹zek z Agat¹ na zachêtê dodam, ¿e s³ychaÌ tu jak Agata doœÌ g³oœno siê œmieje :lol2:
http://www.sendspace.com/file/tduxh7
A tutaj rzeczywiœcie rewelacyjna jakoœÌ obrazu i dŸwiêku - wobec tego warto chwilê posiedzieÌ i poczekaÌ na za³adowanie filmu :tanczy:

O Sylwestrze w wykonaniu Agaty có¿ mogê napisaÌ? :D
PiĂŞkny strĂłj :P
Dziewczyna ma urodĂŞ, klasĂŞ, wdziĂŞk i urok osobisty :brawa: To potwierdzone 8) ÂŻeby takÂą mieszankĂŞ jak wczoraj (i dzisiaj wÂłaÂściwie teÂż) prezentowaÂła zawsze :P

Wielkie brawa i gromki okrzyk: Niech ¿yje nam!!! :jupi: Na czeœÌ Agaty!!! :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

king_kocur pisze:A my (ja i Grz) we wspo³pracy z notk¹ (bez niej by³aby na naszym kanale sylwestrowa nicoœÌ) stworzyliœmy dzie³o, które mo¿na szybciej obejrzeÌ, dziêki serwerom YT :D
Sylwester z AgatÂą :lol2:
..a wiĂŞc znowu wszystkiemu 'winna' notka :?: :szalony:
..jak my mamy wyraziÌ tobie nasz¹ wdziêcznoœÌ :?: :szalony:
..dziĂŞki Bogu daliÂście juÂż filmik na yt :szalony:
..rzeczywiÂście szybciej siĂŞ Âładuje :jupi:
..kosztem jakoœci wiêc na pewno znajdê czas na to ¿eby ten ogromny film od notki œci¹gn¹Ì :lol2:
..zwÂłaszcza Âże widoki sÂą niesamowicie piĂŞkne :szalony: :szalony: :szalony:

..a teraz o treÂści :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:
..nie moÂżna sie jej dziwiĂŚ :lol2:
..dzieci pewnie miaÂły w planach (zapewne uÂłoÂżonych przez AgatĂŞ :lol2: ) wystÂąpiĂŚ przed kamerÂą :lol2:
..ale chyba tak wielu kwestii i ÂżyczeĂą nikt nie przewidziaÂł :hahaha:
..dzieciaki daÂły czadu :hahaha:
..Agatka byÂła trochĂŞ zaskoczona tym jak siĂŞ porzÂądziÂły :lol2:
..ÂśmiaÂła siĂŞ bosko :lol2:

..Arek (ciekawe w jakich okolicznoÂściach Agatka przeszÂła z nim na ty :?: :lol2: ) byÂł ewidentnie zadowolony Âże ma w domu na Sylwku takÂą 'ekipĂŞ' telewizyjnÂą :lol2:

..wiele bym oddaÂł Âżeby widzieĂŚ jak siĂŞ tam Agatka bawiÂła miĂŞdzy wejÂściami :szalony:
PiĂŞkny strĂłj :P
Dziewczyna ma urodĂŞ, klasĂŞ, wdziĂŞk i urok osobisty :brawa: To potwierdzone 8) ÂŻeby takÂą mieszankĂŞ jak wczoraj (i dzisiaj wÂłaÂściwie teÂż) prezentowaÂła zawsze :P
..takie ciuchy to chyba tylko w Sylwestra Agatka bĂŞdzie przyodziewaĂŚ :lol2:
..i to jeszcze Sylwka w domowej atmosferze :lol2:
Wielkie brawa i gromki okrzyk: Niech ¿yje nam!!! :jupi: Na czeœÌ Agaty!!! :tanczy:
..hurra :jupi:

..ludziska - dziĂŞki za te nagrania :szalony: :*
ODPOWIEDZ