Oprawa graficzna TVN
Moderator: Łukasz
transformacja wizerunku abc zaje***sta te brylanciki, wst¹¿ki, wszystko wspó³gra iealnie komponuje imozna powiedzieÌ ¿e niby delikatnie a wyraziœcie, u nas jeszzce kolorowanki, kredki, jak dla mnie krok wstecz, krok ku md³emu PR
i skoro juÂż uraczyli nas nowa oprawÂą, to moÂże wypadaÂłby zmienic stronĂŞ? mogli poczekaĂŚ i juÂż zaserwowac jednolite danie odbiorcy, bo mi tu zalatuje amatorszczyznÂą :|
i skoro juÂż uraczyli nas nowa oprawÂą, to moÂże wypadaÂłby zmienic stronĂŞ? mogli poczekaĂŚ i juÂż zaserwowac jednolite danie odbiorcy, bo mi tu zalatuje amatorszczyznÂą :|
TVN innowacja i nowoczesność...
Ja tez jestem rozczarowany. Rowiez myslalem, ze bedzie to cos na wzor amerykanskich stacji, czyli dynamika, akcja, blyskotliwosc i przepieknosc-tak tak, takie wlasnie sa oprawy amerykanskich stacji ABC czy FOX. Niestety tvn postawil na kredeczki i kolorowanki-tragedia. Zgadzam sie w zupelnosci, ze logo jest na ekranie olbrzymie, przez co nie prezentuje sie najpiekniej. Belki z tytulem propozycji i godzina emisji szpetne! Ronwniez za duze... ech tej grafie brakuje bardzo duzo i zgadzam sie rowniez, ze poprzednia w porownaniu do tego byla o wiele lepsza.
Rozczarowalem sie. 

Tak patrzê i patrzê na to nowu cudo i doszed³em do wniosku ¿e bardzo wyraŸnie widaÌ w tej nowej grafice odniesienia do motywów z lat '60 i '70. Szczególnie widaÌ to na belkach, a konkretnie chodzi mi o te okrêgi i dziwne krzywe odchodz¹ce od dnia tygodnia. Nie wiem co to mia³o na celu... Jeszcze rozumiem coœ takiego w tvnsiedem gdzie pokazuj¹ rózne starsze seriale i produkcje, ale w tvn g³ównym? 

Mi to wyglÂąda na twĂłr firmy ktĂłra robiÂła oprawĂŞ Sopot Festival.
TVN po prostu za bardzo siê ogranicza do firm z którymi wspó³pracuj¹ i najwyraŸniej za wszelk¹ cenê chc¹ ¿eby wszystko by³o do siebie podobne i do siebie pasowa³o, co najwyraŸniej nie jest zawsze najlepszym podejœciem...
TVN po prostu za bardzo siê ogranicza do firm z którymi wspó³pracuj¹ i najwyraŸniej za wszelk¹ cenê chc¹ ¿eby wszystko by³o do siebie podobne i do siebie pasowa³o, co najwyraŸniej nie jest zawsze najlepszym podejœciem...
Ten ident jest straszny i gorszy od poprzedniego!!! Nigdy siê nie spodziewa³em takiego kiczu po tvn'nie. Teraz to on ma najgorszy ident ze wszystkich kana³ów. To ju¿ PULS ma lepszy. Ja ju¿ wolê by poprzedni by³ jeszcze kilka lat, a potem dali cos na miarê tvn'u. Przecie¿ tego siê nie da ogl¹daÌ. Wszystko p³askie, 3 barwowe, barwy smutne, belki za du¿e. Mo¿e to jakiœ kawa³...
[ Dodano: Sro Sty 02, 2008 12:43 pm ]
Tu macie filmik z tÂą katastroficznÂą oprawÂą:
>>>

[ Dodano: Sro Sty 02, 2008 12:43 pm ]
Strona teÂż taka sobie, choĂŚ tu juÂż bym , aÂż tak nie narzekaÂł. A moÂże ta oprawa jest tylko do czasu, aÂż ruszy nowy tvn.pl.kamiiloo pisze:stronka wkoĂącu zmieniona, ale nie wyszÂło to za dobrze dla mnie fatalnie
Tu macie filmik z tÂą katastroficznÂą oprawÂą:
>>>
dla mnie na stronie za duzy chaos panuje, widaĂŚ, Âże siĂŞ Âśpieszyli, czy ktos ich goniÂł inaczej tego wytÂłumaczyc nie moge a nawet nie chce!

Ostatnio zmieniony środa 02 sty 2008, 11:51 przez kamiiloo, łącznie zmieniany 2 razy.
TVN innowacja i nowoczesność...