Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:Kto :> Ja, czy Ty :> Czy my obaj razem? :lol2: A moÂże Agatta? :lol2:
..ja..ty..on..ona..ono..my..wy..oni :devil:
..usatysfakcjonowany :?: :devil:
Nie przypominam sobie, bym wkraczaj¹c na tê drogê mojego ¿ycia, sk³ada³ tutaj jakieœ œluby, np. wiernoœci :mhm: Nie przypominam sobie :> Nie, nie sk³adaliœmy :nie: To nasz b³¹d - nie mieliœmy wobec tego ¿adnej imprezy "otrzêsinowej" :devil:
..w ogĂłle zauwaÂżyÂłem Âże my to maÂło ÂświĂŞtujemy :mhm:
..tylko praca..obowi¹zki..przyjemnoœÌ z ogl¹dania Agatki :lol2:
..a ¿eby oddawaÌ jej nale¿n¹ czêœÌ to nam ju¿ czasu brakuje :/
..trzeba to w najbliÂższym czasie zmieniĂŚ :D

..to nie mo¿e byÌ tak ¿e œwiêtujemy tylko podczas wejœÌ antenowych agatki :nie:
..i nie moÂże byĂŚ tak Âże ona ÂświĂŞtuje tylko miĂŞdzy wejÂściami :lol2:
..kiedy z nami jej nie ma :lol2:
Nie chcĂŞ juÂż rozwodziĂŚ siĂŞ nad tym, co moÂże wywoÂłaĂŚ nadmierne trzepotanie rzĂŞsami przez kobietĂŞ :lol2: To nie czas, miejsce i pora :red:
..no na pewno jest to coÂś na wzĂłr tornada :lol2:
..ktĂłre sieje spustoszenie w naszym wnĂŞtrzu :lol2: :szalony:
A przecie¿ intensywnoœÌ dialogu jest uwarunkowana przerwami w sprawowaniu tych obowi¹zków :lol2: Jedynie w sytuacji, kiedy pojawia siê Agatta ze swoim dziennikarskim kunsztem, my gotowi jesteœmy rzuciÌ wszystko i poœwiêciÌ wolny czas tylko jej :lol2:
Niestety nie dzisiaj :/ Dzisiaj znĂłw wizytĂłwkÂą Poznania jest jej redakcyjny kolega :neutral:
..to spokojnie i bez wyrzutów mogê znów zanurzyÌ siê w ksi¹¿kach :rozglada:
..niestety - to czym zajmuje siĂŞ dzis Agatka moÂżemy sobie tylko wyobraÂżaĂŚ :roll:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Agatka siĂŞ byczy -zapewne , a my niestety teraz musimy odpracowaĂŚ to , co nam siĂŞ nagromadziÂło przez te wolne dni , kiedy to za Âżadne skarby Âświata Agatka nie chciaÂła nas opuÂściĂŚ :lol2: !! :devil: !!
Czy Âżycie stale nie mogÂłoby byĂŚ takie piĂŞkne :aniol: ?? :lol2:
Dobra :stop: !! Dobra -ju¿ nie narzekam :lol2: !! Wybra³em sobie tylko ( przez wzgl¹d na ma³¹ iloœÌ wolnego czasu ) , tylko te najciekawsze fragmenty ( moim zdaniem :lol2: ) z dyskusji , w której jeszcze udzia³u nie bra³em :lol2: !!
Alchemik pisze:Gdyby narzekali, oznacza³oby to, ¿e z nimi nie wszystko jest w porz¹dku :lol2: Ca³a gromada, a dzieci najbardziej, przyjê³y Agattê... nie chcia³bym napisaÌ jak kogoœ z rodziny :lol2: ...ale na pewno bardzo serdecznie :lol2: Fryzura po pó³nocy jest tego najlepszym dowodem :lol2:
No nie by³bym taki pewien , czy Agatka przejawia³a nimi jakiekolwiek zainteresowanie :> ?? :devil: !! A ju¿ na pewno nie takie , o jakie j¹ pos¹dzamy :lol2: !! WiêkszoœÌ z tych facetów -owszem ¿onata , ale te¿ co gorsza -³ysiej¹ca :devil: !! A przecie¿ wiemy , ¿e Agatka lubi u mê¿czyzn bujne czupryny :lol2: !! :devil: !! Wiêc je¿eli gdzieœ zmierzwi³a swoj¹ ( !! ) i czyj¹œ inn¹ fryzurê , to na pewno nie na tym balu :lol2: !! Pytanie gdzie :> ?? Odpowiedzi pewnie i tak nigdy nie poznamy :devil: !!
I, jeœli mo¿na dodaÌ coœ od siebie, dobrze jest, kiedy kobieta ods³ania mo¿liwie jak najbardziej swoje piêkne cia³o :lol2: Wtedy myœli mê¿czyzny nie zaprz¹ta wy³¹cznie to, co zrobiÌ, ¿eby jak najprêdzej wyzuÌ kobietê z (zapewne niewygodnej i dusznej) marynary, a po g³owie biega jemu to jedynie, jak doprowadziÌ do tego, ¿eby tê w³aœcicielkê piêknego cia³a, móc tuliÌ w ramionach :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Wyzucie kobiety ze zbĂŞdnej odzieÂży :> ?? Nieodparta chĂŞĂŚ przytulenia na widok bardziej niÂż zwykle "odsÂłoniĂŞcia" siĂŞ :> ?? :P To dopiero etap drugi dylematu mĂŞÂżczyzny patrzÂącego na piĂŞknego kobietĂŞ ( drugi z caÂłej serii dylematĂłw :lol2: !! ) :lol2: !! :tanczy: !! O ooO -rzeczywiÂście o reszcie nie wypada nam tu nadmieniaĂŚ :lol2: !! :red:

No dobra -ode mnie to na razie tyle :D !! Pilnujcie tam mi dobrze tvn24 , bo wiadomo , Âże w stacji caÂłodobowej nie znamy ani dnia , ani godziny :lol2: !! :tanczy:

Pozdrowienia :) !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Agatka siĂŞ byczy -zapewne , a my niestety teraz musimy odpracowaĂŚ to , co nam siĂŞ nagromadziÂło przez te wolne dni , kiedy to za Âżadne skarby Âświata Agatka nie chciaÂła nas opuÂściĂŚ :lol2: !! :devil: !!
..za Âżadne skarby :>
..piszesz tak jakbyÂś kiedykolwiek Agatce coÂś oferowaÂł..to znaczy 'darowaÂł' :devil:
..a czy siĂŞ 'byczy' (co to w ogĂłle za okreÂślenie :> ) to teÂż nie prawda :D
..teÂż na pewno nazbieraÂło jej siĂŞ zalegÂłoÂści :D
..tych prywatnej natury :D
..ktĂłre teraz musi zniwelowaĂŚ do zera :P
No nie by³bym taki pewien , czy Agatka przejawia³a nimi jakiekolwiek zainteresowanie :> ?? :devil: !! A ju¿ na pewno nie takie , o jakie j¹ pos¹dzamy :lol2: !! WiêkszoœÌ z tych facetów -owszem ¿onata , ale te¿ co gorsza -³ysiej¹ca :devil: !! A przecie¿ wiemy , ¿e Agatka lubi u mê¿czyzn bujne czupryny :lol2: !! :devil: !!
.. :hahaha: jak juÂż ty coÂś wymyÂślisz :hahaha:
..a po komu bujna grzywa do taĂąca :>
..uwaÂżaj ÂżebyÂś ty lada dzieĂą nie wyÂłysiaÂł :hahaha:
..za tê swoj¹ uszczypliwoœÌ pod adresem innych :D
Wiêc je¿eli gdzieœ zmierzwi³a swoj¹ ( !! ) i czyj¹œ inn¹ fryzurê , to na pewno nie na tym balu :lol2: !! Pytanie gdzie :> ?? Odpowiedzi pewnie i tak nigdy nie poznamy :devil: !!
..miaÂła sporo czasu miĂŞdzy wejÂściami :D
..kto wie czy na parĂŞ kwadransĂłw i toastĂłw nie ulotniÂła siĂŞ na inne prywatki :rozglada:
..ale :cicho: :cicho:
..nie insynuujmy :xx:
No dobra -ode mnie to na razie tyle :D !! Pilnujcie tam mi dobrze tvn24 , bo wiadomo , Âże w stacji caÂłodobowej nie znamy ani dnia , ani godziny :lol2: !! :tanczy:

Pozdrowienia :) !!
..tak siĂŞ poÂżegnaÂłeÂś jakbyÂś miaÂł zamiar na dÂłuÂżej siĂŞ rozstaĂŚ :rozglada:

..a teraz kiedy nie ma Agatki musimy byĂŚ razem :)
..pocieszaĂŚ siĂŞ i zagÂłuszaĂŚ tĂŞsknotĂŞ :)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:Agatka siĂŞ byczy -zapewne , a my niestety teraz musimy odpracowaĂŚ to , co nam siĂŞ nagromadziÂło przez te wolne dni , kiedy to za Âżadne skarby Âświata Agatka nie chciaÂła nas opuÂściĂŚ :lol2: !! :devil: !!
..za Âżadne skarby :>
..piszesz tak jakbyÂś kiedykolwiek Agatce coÂś oferowaÂł..to znaczy 'darowaÂł' :devil:
..a czy siĂŞ 'byczy' (co to w ogĂłle za okreÂślenie :> ) to teÂż nie prawda :D
..teÂż na pewno nazbieraÂło jej siĂŞ zalegÂłoÂści :D
..tych prywatnej natury :D
..ktĂłre teraz musi zniwelowaĂŚ do zera :P
Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawĂŞ z tego, Âże piszÂąc o niwelowaniu zalegÂłoÂści do zera, tym samym wysÂłaÂłeÂś AgattĂŞ za ocean? :o
To jednak ÂściÂśle wiÂązaÂłoby siĂŞ z urlopem, a na pociesze dodam, Âże statystyki wskazujÂą, Âże maÂło kto na poczÂątku roku decyduje siĂŞ na urlop :D Z reguÂły poczÂątek roku kalendarzowego, to okres planowania tychÂże urlopĂłw :D JednakÂże statystyki statystykami, a fakty faktami ;) Agatta, co juÂż wielokrotnie tutaj rozwaÂżaliÂśmy, miaÂła bardzo pracowitÂą koĂącĂłwkĂŞ roku :spiewa: Pozostaje nam wiĂŞc czekaĂŚ i na wÂłasne zaobserwowaĂŚ, jak Agatta wpisze siĂŞ w tym roku w statystyki urlopowe :D
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:No nie by³bym taki pewien , czy Agatka przejawia³a nimi jakiekolwiek zainteresowanie :> ?? :devil: !! A ju¿ na pewno nie takie , o jakie j¹ pos¹dzamy :lol2: !! WiêkszoœÌ z tych facetów -owszem ¿onata , ale te¿ co gorsza -³ysiej¹ca :devil: !! A przecie¿ wiemy , ¿e Agatka lubi u mê¿czyzn bujne czupryny :lol2: !! :devil: !!
.. :hahaha: jak juÂż ty coÂś wymyÂślisz :hahaha:
..a po komu bujna grzywa do taĂąca :>
..uwaÂżaj ÂżebyÂś ty lada dzieĂą nie wyÂłysiaÂł :hahaha:
..za tê swoj¹ uszczypliwoœÌ pod adresem innych :D
AÂż siĂŞ prosi, Âżeby teraz zrobiĂŚ prezentacjĂŞ naszych czupryn :hahaha:
A juÂż caÂłkiem serio :lol2: Nigdy (do dzisiaj) nie sÂłyszaÂłem tezy, Âże jakoby stopieĂą owÂłosienia mĂŞskiej gÂłowy, miaÂł wpÂływ na jego umiejĂŞtnoÂści zabawiania w taĂącu kobiet :lol2: Na powodzenie u kobiet owszem, ale nigdy na umiejĂŞtnoÂści taneczne :devil:
Poza tym myÂślĂŞ, Âże wiĂŞkszym problem na drodze do odtaĂączenia choĂŚby jednego kawaÂłka utworu, z piĂŞknÂą paniÂą redaktor, jest tu fakt posiadania Âżony, aniÂżeli ÂłysiejÂącej gÂłowy :devil:
..kto wie czy na parĂŞ kwadransĂłw i toastĂłw nie ulotniÂła siĂŞ na inne prywatki :rozglada:
..ale :cicho: :cicho:
..nie insynuujmy :xx:
W¹tpiê, ¿eby Agatta zdoby³a siê na podobn¹ nieostro¿noœÌ ;) Chyba, ¿e opuszczenie stanowiska pracy nast¹pi³o za zgod¹ bezpoœredniego prze³o¿onego :lol2: A zreszt¹, po co Agatta mia³aby opuszczaÌ miejsce tej prywatki? ;) WidaÌ by³o go³ym okiem, ¿e zabawa tam odbywa³a siê przednia, ludzie byli bardzo otwarci (mam nadziejê, ¿e oprócz mê¿ów, ¿ony te¿ mo¿na tak scharakteryzowaÌ :lol2: ), sympatyczni i rozrywkowi :D Czy¿ mo¿na by³o marzyÌ o rezerwacji lepszego miejsca na sylwestrowe hulanki? :lol2: Na powodzenie myœlê Agatta nie mog³a narzekaÌ :lol2: Znów powo³am siê stan jej fryzury po pó³nocy :lol2: Myœlê ka¿demu mo¿na by ¿yczyÌ takiej zabawy sylwestrowej w pracy :lol2:
..a teraz kiedy nie ma Agatki musimy byĂŚ razem :)
..pocieszaĂŚ siĂŞ i zagÂłuszaĂŚ tĂŞsknotĂŞ :)
Owszem, w jednoÂści siÂła - zwÂłaszcza w okresie tĂŞsknoty :D I Âżeby nam tej siÂły starczyÂło, przynajmniej do koĂąca tych straszliwych mrozĂłw, pokrzepiajmy siĂŞ nawzajem stosunkowo czĂŞsto :D Bo, znĂłw wydaje mi siĂŞ, Âże lepiej bĂŞdzie (dla Agatty zwÂłaszcza :P ) jeÂśli te mrozy jednak przebytuje w ciepÂłych pomieszczeniach :P
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

A juÂż caÂłkiem serio :lol2: Nigdy (do dzisiaj) nie sÂłyszaÂłem tezy, Âże jakoby stopieĂą owÂłosienia mĂŞskiej gÂłowy, miaÂł wpÂływ na jego umiejĂŞtnoÂści zabawiania w taĂącu kobiet :lol2: Na powodzenie u kobiet owszem, ale nigdy na umiejĂŞtnoÂści taneczne :devil:
Poza tym myÂślĂŞ, Âże wiĂŞkszym problem na drodze do odtaĂączenia choĂŚby jednego kawaÂłka utworu, z piĂŞknÂą paniÂą redaktor, jest tu fakt posiadania Âżony, aniÂżeli ÂłysiejÂącej gÂłowy :devil:
Dziêkujê za psychiczne wsparcie. No có¿ ja mam tak¹ czuprynê jak Tomasz Zubilewicz :lol2: Na szczêœcie , mimo zaawansowanego wieku siwizna mnie na razie omija :lol2:
Bo, znĂłw wydaje mi siĂŞ, Âże lepiej bĂŞdzie (dla Agatty zwÂłaszcza :P ) jeÂśli te mrozy jednak przebytuje w ciepÂłych pomieszczeniach
Albo w ciepÂłych stronach Âświata :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Dziêkujê za psychiczne wsparcie. No có¿ ja mam tak¹ czuprynê jak Tomasz Zubilewicz :lol2: Na szczêœcie , mimo zaawansowanego wieku siwizna mnie na razie omija :lol2:
KrĂłtko mĂłwiÂąc i ÂżartujÂąc nieco - moÂżesz robiĂŚ medialnÂą karierĂŞ :devil: :hahaha:
PowaÂżniejÂąc, odpieram - tak mi przykro ;( :lol2:
epsztajnek pisze:
Bo, znĂłw wydaje mi siĂŞ, Âże lepiej bĂŞdzie (dla Agatty zwÂłaszcza :P ) jeÂśli te mrozy jednak przebytuje w ciepÂłych pomieszczeniach
Koniecznie z kamer¹ :lol2: Kamer¹ Tvn24, nie jej prywatn¹ :lol2: W ka¿dym b¹dŸ razie, liczy³bym bardzo na pocztówkê z podró¿y :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:..piszesz tak jakbyÂś kiedykolwiek Agatce coÂś oferowaÂł..to znaczy 'darowaÂł' :devil:
Tak Âłatwo siĂŞ mnie nie pozbĂŞdziecie :lol2: !! :devil: Ojjjhh -nie , nie , nie :devil: !! Nie wiem , co musiaÂłoby siĂŞ staĂŚ , Âżebym opuÂściÂł i Was i AgatkĂŞ :mhm: ?? Ale moÂże lepiej nie bĂŞdĂŞ siĂŞ nad tym zastanawiaÂł :lol2: !! Zajmijmy siĂŞ tym , co przyjemniejsze , i co idzie nam bez Agatki tak jakby nieco gorzej , czyli dyskusjÂą na jej temat :) !!
No moÂże jeszcze podyskutujmy na temat naszych czupryn -za wyjÂątkiem "czupryny" epsztajnek'a :xx: !! :lol2: Ja geny odziedziczyÂłem po ojcu i jeÂśli tak dalej pĂłjdzie mi upodabnianie siĂŞ do niego , to za 20 lat bĂŞdĂŞ sprawowaÂł kierownicze stanowisko i cieszyÂł siĂŞ zasÂłoniĂŞtym naturalnie kruczoczarnym czoÂłem :lol2: !! :hahaha: !!
W¹tpiê, ¿eby Agatta zdoby³a siê na podobn¹ nieostro¿noœÌ ;) Chyba, ¿e opuszczenie stanowiska pracy nast¹pi³o za zgod¹ bezpoœredniego prze³o¿onego :lol2: A zreszt¹, po co Agatta mia³aby opuszczaÌ miejsce tej prywatki? ;)
A teraz ju¿ o Agatce :P !! W³osy ma piêkne :P !! :lol2: Ajjjhhh , chcia³oby siê kiedyœ tymi w³osami móc opleœÌ jak szalikiem :P !! :szalony: !! Ale o czym my tu ...... :red: ?? Tak , tak -oczywiœcie , Agatka jest , a przynajmniej da³a nam siê poznaÌ, jako kobieta z ¿elaznymi zasadami , wiêc do podobnego do tego insynuowanego przez nas niepos³uszeùstwa wzglêdem umów nigdy na pewno by siê nie przyzna³a........ znaczy siê -nigdy na takie niepos³uszeùstwo by siê nie zdoby³a -oczywiœcie :devil: !! Ojjjhhh... pl¹czê siê dzisiaj w zeznaniach :devil: !!
No a jak pisaÂłeÂś Al -ani teÂż pewnie nie miaÂła powodĂłw szczegĂłlnych , by z tej prywatki siĂŞ urywaĂŚ :lol2: !!
Owszem, w jednoÂści siÂła - zwÂłaszcza w okresie tĂŞsknoty :D I Âżeby nam tej siÂły starczyÂło, przynajmniej do koĂąca tych straszliwych mrozĂłw, pokrzepiajmy siĂŞ nawzajem stosunkowo czĂŞsto :D Bo, znĂłw wydaje mi siĂŞ, Âże lepiej bĂŞdzie (dla Agatty zwÂłaszcza :P ) jeÂśli te mrozy jednak przebytuje w ciepÂłych pomieszczeniach :P
A nie chciaÂłbyÂś zobaczyĂŚ Agatki w czapeczce :> ?? :P
ZresztÂą , znajÂąc AgatkĂŞ , to i na najwiĂŞkszym mrozie -dzisiaj ponoĂŚ -30 stopniowym (temp. odczuwalna z powodu wiatru :lol2: ) staÂłaby na dworze bez czapki ;) !!

WiĂŞc Âżyczmy jej , aby czas tych mrozĂłw spĂŞdziÂła w domu albo :arrow:
I tu muszĂŞ zadaĂŚ pytanie :arrow: A nie chcielibyÂście zobaczyĂŚ Aagtki w bikini :> ?? :lol2: !! :devil:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Tak Âłatwo siĂŞ mnie nie pozbĂŞdziecie :lol2: !! :devil: Ojjjhh -nie , nie , nie :devil: !! Nie wiem , co musiaÂłoby siĂŞ staĂŚ , Âżebym opuÂściÂł i Was i AgatkĂŞ :mhm: ?? Ale moÂże lepiej nie bĂŞdĂŞ siĂŞ nad tym zastanawiaÂł :lol2: !! Zajmijmy siĂŞ tym , co przyjemniejsze , i co idzie nam bez Agatki tak jakby nieco gorzej , czyli dyskusjÂą na jej temat :) !!
Gdyby brak Agatty na wizji by³ jedynym problemem, by³oby pó³ biedy ;) Zawsze moglibyœmy przeanalizowaÌ to, co by³o, domniemywaÌ, dlaczego akurat teraz to, co nowe nie dzieje siê na naszych oczach... :neutral: Poradzilibyœmy sobie z dyskusj¹, gdyby nie... gdyby nie brak czasu :/ Ale mam nadziejê jutro damy z siebie coœ wiêcej? :lol2:
Wiem, Âże nie lubicie planowaĂŚ i stawiacie na spontaniczne dziaÂłania, ale umĂłwmy siĂŞ, Âże o niczym dzisiaj nie byÂło mowy :cicho: :lol2:
No moÂże jeszcze podyskutujmy na temat naszych czupryn -za wyjÂątkiem "czupryny" epsztajnek'a :xx: !! :lol2: Ja geny odziedziczyÂłem po ojcu i jeÂśli tak dalej pĂłjdzie mi upodabnianie siĂŞ do niego , to za 20 lat bĂŞdĂŞ sprawowaÂł kierownicze stanowisko i cieszyÂł siĂŞ zasÂłoniĂŞtym naturalnie kruczoczarnym czoÂłem :lol2: !! :hahaha: !!
A ja jestem podobny do mamy i nie mam zdjĂŞĂŚ jej ojca, czyli mojego dziadka ze starczych lat, do ktĂłrego ona z kolei jest podobna, wiĂŞc nie wiem, co mnie i mojÂą gÂłowĂŞ czeka za te parĂŞnaÂście lat... :hahaha:
A teraz ju¿ o Agatce :P !! W³osy ma piêkne :P !! :lol2: Ajjjhhh , chcia³oby siê kiedyœ tymi w³osami móc opleœÌ jak szalikiem :P !! :szalony: !!
Nie wystarcza ci, iÂż popatrzeĂŚ moÂżesz? :lol2: Od samego patrzenia robi siĂŞ ciepÂło :P
Agatka jest , a przynajmniej daÂła nam siĂŞ poznaĂŚ, jako kobieta z Âżelaznymi zasadami , wiĂŞc do podobnego do tego insynuowanego przez nas nieposÂłuszeĂąstwa wzglĂŞdem umĂłw nigdy na pewno by siĂŞ nie przyznaÂła........ znaczy siĂŞ -nigdy na takie nieposÂłuszeĂąstwo by siĂŞ nie zdobyÂła -oczywiÂście :devil: !!
Prawo pracy jest surowe ;) Nawet wzglĂŞdem najpiĂŞkniejszych pracownic ;) :D
Poza tym, jak juÂż pisaÂłeÂś, znamy AgattĂŞ i wiemy, Âże szaleĂącze pomysÂły nie sÂą jej domenÂą :lol2: Przynajmniej my nic na temat nie wiemy :lol2:
WidziaÂłem juÂż :lol2:
OczywiÂście nie na antenie Tvn24 ;) Na zdjĂŞciu :D
ZresztÂą , znajÂąc AgatkĂŞ , to i na najwiĂŞkszym mrozie -dzisiaj ponoĂŚ -30 stopniowym (temp. odczuwalna z powodu wiatru :lol2: ) staÂłaby na dworze bez czapki ;) !!
Przy dzisiejszej temperaturze, to byÂłoby nieroztropne :nie:
I tu muszĂŞ zadaĂŚ pytanie :arrow: A nie chcielibyÂście zobaczyĂŚ Aagtki w bikini :> ?? :lol2: !! :devil:
Widzia... nie, niestety nie widziaÂłem :devil: Ani na zdjĂŞciu, ani na antenie Tvn24 :devil: No, a przynajmniej nie tak, jak chciaÂłbym zobaczyĂŚ :lol2:

:> Nie prowokuj mnie juÂż wiĂŞcej panie marcinkowsky :ban:
lukaszo
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: lukaszo »

PrzecieÂż ta Tomaszewska jest brzydka i ma okropny gÂłos.
Czemu siĂŞ tak niÂą podniecacie?
TVN - programowo najlepsza
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..no widzicie chÂłopaki :lol:
..okazuje siĂŞ Âże kiepski gust mamy :lol:
..to siê nam 'oksymoron' nawin¹³ :devil:

..pytanie skÂąd to coÂś to skÂąd siĂŞ tu wziĂŞÂło :uhh:
..na miejscu admina juÂż bym reagowaÂł :D
..mam jednak zadatki na rzÂądziciela :racja:
..ale Âże nasz admin nie korzysta z wÂładzy jakÂą ma naleÂżycie - to trzeba takich userĂłw tu zdzierÂżaĂŚ :?
Alchemik pisze:Wiem, Âże nie lubicie planowaĂŚ i stawiacie na spontaniczne dziaÂłania, ale umĂłwmy siĂŞ, Âże o niczym dzisiaj nie byÂło mowy :cicho: :lol2:
..ja juÂż dzis byÂłbym gotĂłw do oÂżywionej dyskusji..na miecze :lol2:
..gdyby nie pewien fakt :/
..ale nic to :D
..postaram siĂŞ do jutra z problemem uporaĂŚ :D
No moÂże jeszcze podyskutujmy na temat naszych czupryn
..ja jestem jeszcze zbyt mÂłody Âżeby siĂŞ o taki sprawy martwiĂŚ :D
..wiêc nie m¹Ìcie mi m³odzieùczego spokoju :P
Poza tym, jak juÂż pisaÂłeÂś, znamy AgattĂŞ i wiemy, Âże szaleĂącze pomysÂły nie sÂą jej domenÂą :lol2: Przynajmniej my nic na temat nie wiemy :lol2:
..ja tylko dodam Âże pozory bardzo czĂŞsto mylÂą :D
..i zdarza siĂŞ Âże cicha woda brzegi rwie :spiewa:
WidziaÂłem juÂż :lol2:
OczywiÂście nie na antenie Tvn24 ;) Na zdjĂŞciu :D
..i wyglÂąda uroczo :P
..miejmy zatem nadziejĂŞ Âże jeÂśli przyjdzie jej kiedyÂś pracowaĂŚ na mrozie :>
..to schroni swoje piĂŞkne wÂłosy pod czapkÂą :D
..a gÂłowĂŞ tym samym uchroni przed wyziĂŞbieniem :P
Widzia... nie, niestety nie widziaÂłem :devil: Ani na zdjĂŞciu, ani na antenie Tvn24 :devil: No, a przynajmniej nie tak, jak chciaÂłbym zobaczyĂŚ :lol2:

:> Nie prowokuj mnie juÂż wiĂŞcej panie marcinkowsky :ban:
..wiĂŞc moÂże niedobrze siĂŞ dzieje kiedy spĂŞdzamy razem zbyt wiele czasu :lol2:
..w grupie nie trudno o zachowanie które póŸniej po analizie mo¿e powodowaÌ rumieùce na na szych twarzach :red:
..moÂże wyznaczmy dyÂżury kiedy ktĂłry bĂŞdzie pisaÂł :?: :lol2:

..ÂżartowaÂłem :lol2:
..ok - to do poklikania :lol2:
Armine
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Armine »

[ Dodano: PiÂą Sty 04, 2008 6:47 pm ]
arminek
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Kto do diab³a usun¹³ mojego wczorajszego posta? :twisted:

Trudno, napiszĂŞ jeszcze raz :D
JeÂśli Agata jest brzydka, to o ktĂłrej kobiecie tego Âświata moÂżna npisaĂŚ, iÂż jest piĂŞkna? :P

lukaszo - debil jesteÂś :D

Ciekawe, czy tym razem usuniecie? :devil:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

chyba nie sÂądzisz Armine, Âże nie widzieliÂśmy tych filmikĂłw? :hahaha:
ale miÂło, Âże wrzucasz :P tylko co TobÂą kierowaÂłao :mhm:

moÂże siĂŞ mylĂŞ, ale chyba coÂś niedobrego zaczyna dziaĂŚ siĂŞ w wÂątku :uhh:
jakiÂś taki dziwny wysyp nietypowych userĂłw :>
trochĂŞ Âłagodniej :D
niedawno odœwie¿y³em znajomoœÌ (poprzez Nasz¹ klasê :P ) z koleg¹ z podstawówki :D on mia³ takie fajne powiedzenie-zapytania dla ludzi, którzy mówili niedorzecznoœci: "a ty jak¹ masz grupê inwalidzk¹"? :D
nie mogÂłem siĂŞ powstrzymaĂŚ, Âżeby tym razem nie zapytaĂŚ :hahaha:

a juÂż caÂłkiem na powaÂżnie :D
jak myÂślicie, bĂŞdzie dziÂś wieczorem Agata prowadziÂła serwisy? :D
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Droga pani :D Drodzy panowie :D ProponujĂŞ zaprzestaĂŚ umieszczania tutaj dalszych komentarzy :stop:
DaliÂście siĂŞ sprowokowaĂŚ :neutral: Nie sÂądzĂŞ, iÂż opinia, ktĂłra wyprowadziÂła Was z rĂłwnowagi jest opiniÂą z serca pÂłynÂącÂą, a jest jedynie czymÂś w rodzaju wywoÂływacza wÂściekÂłoÂści u innych ludzi ;) Dajmy spokĂłj takim pieniaczom i ignorujmy ich :) Dla wÂłasnego spokoju i zachowania przykÂładnego spokoju, jaki od wieki wiekĂłw goÂściÂł w tymÂże miejscu :)
Dobrze? :D

obieÂżyÂświat pisze:..postaram siĂŞ do jutra z problemem uporaĂŚ :D
ÂŻyczĂŞ ci tego z caÂłego serca :)
..wiêc nie m¹Ìcie mi m³odzieùczego spokoju :P
Nie w ogĂłle po co ten temat byÂł wywoÂływany :> :D Wszystko dlatego, ze Agatty nam brakuje i zaczynamy rozglÂądaĂŚ siĂŞ na boki :lol2: Na szczĂŞÂście pĂłki co sÂą to drugie plany w jej relacjach, a nie relacjach innych reporterĂłw /-ek :lol2:
..ja tylko dodam Âże pozory bardzo czĂŞsto mylÂą :D
..i zdarza siĂŞ Âże cicha woda brzegi rwie :spiewa:
I o podobn¹ przypad³oœÌ pos¹dzasz Agattê? :D Chcia³bym ten rw¹cy nurt rzeki zobaczyÌ kiedyœ na w³asne oczy i nie musieÌ ju¿ bazowaÌ na Twoich przypuszczeniach :lol2:
..i wyglÂąda uroczo :P
..miejmy zatem nadziejĂŞ Âże jeÂśli przyjdzie jej kiedyÂś pracowaĂŚ na mrozie :>
Czy¿ to nie zwie siê mi³oœÌ fana? :lol2: Fan zawsze chce jak najlepiej dla medialnej ulubienicy :lol2:
..wiĂŞc moÂże niedobrze siĂŞ dzieje kiedy spĂŞdzamy razem zbyt wiele czasu :lol2:
..w grupie nie trudno o zachowanie które póŸniej po analizie mo¿e powodowaÌ rumieùce na na szych twarzach :red:
..moÂże wyznaczmy dyÂżury kiedy ktĂłry bĂŞdzie pisaÂł :?: :lol2:
Ja zniknĂŞ teraz i pojawiĂŞ siĂŞ dopiero w okolicach 18-stej :lol2: OczywiÂście wszystko po to,aÂżeby sprawdziĂŚ, czy Agatta zasiadÂła w fotelu prowadzÂącej serwis, czy ktoÂś inny ;)
Jestem w o tyle dobrej sytuacji, Âże jestem dzisiaj z naszej trĂłjcy pierwszy, wiĂŞc sobie godzinĂŞ dyÂżuru wyznaczyÂłem :devil:
a juÂż caÂłkiem na powaÂżnie :D
jak myÂślicie, bĂŞdzie dziÂś wieczorem Agata prowadziÂła serwisy? :D
JeÂśli miaÂłbym byĂŚ caÂłkowicie szczery, to mam kiepskie przeczucia :/ Ale nigdy na nich szczegĂłlnie nie bazowaÂłem, wiĂŞc nie zwracajcie na nie uwagi :lol2: i czekajmy wspĂłlnie na to, co siĂŞ dzisiaj wydarzy :lol2:
lukaszo
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: lukaszo »

ChÂłopaki!
Czy wszystkim musi siĂŞ podobaĂŚ pani Agata Tomaszewska? :shock:
}{ypnosea
ja teÂż o tobie mogĂŞ napisaĂŚ Âże jesteÂś debil ale nie zrobiĂŞ tego bo nie chce ciĂŞ obraÂżaĂŚ
A to co ty napisaÂłeÂś
}{ypnosea pisze:Kto do diab³a usun¹³ mojego wczorajszego posta? :twisted:

Trudno, napiszĂŞ jeszcze raz :D
JeÂśli Agata jest brzydka, to o ktĂłrej kobiecie tego Âświata moÂżna npisaĂŚ, iÂż jest piĂŞkna? :P

Ciekawe, czy tym razem usuniecie? :devil:
to tylko Âświadczy o twojej klasie
mimo wszystko pozdrawiam :D
TVN - programowo najlepsza
ODPOWIEDZ