Kacper Kaliszewski

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Mo¿e wczoraj siê wkurzy³,¿e przez Kryùsk¹ i Tadle musia³ 'ci¹gn¹Ì' 3 serwisy pod rz¹d
Albo im zazdroÂści - jedna i druga przygotowujÂą jeszcze jakiÂś magazyn, a on musi harowaĂŚ za 2 i na ''DnÂż'' siĂŞ koĂączy :spiewa:
DziÂś juÂż lepszy humor, bo jest jedna na zmianĂŞ i nie musi za niÂą pracowaĂŚ :aniol:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Dok³adnie :D !! Jak jeszcze podesz³a Joasia i powiedzia³a z niewinn¹ min¹ 'Kacperku weŸmiesz za mnie serwis proszê Ciê :rydzyk: ..' to pó³ biedy :D ,gorzej jak to by³o coœ w stylu 'Ale kolego bez dyskusji :evil: ' :devil:
A co do Kacpra to pewnie kiedyÂś i on poprowadzi M24 a moÂże jakiÂś inny projekt :aniol:
Ale teÂż nie ma co narzekaĂŚ,DnÂŻ to w sumie wizytĂłwka Tvn24 8)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Jak jeszcze podesz³a Joasia i powiedzia³a z niewinn¹ min¹ 'Kacperku weŸmiesz za mnie serwis proszê Ciê ..'to pó³ biedy,gorzej jak to by³o coœ w stylu 'Ale kolego bez dyskusji'
Nie wiem dlaczego, ale mi ta druga wersja bardziej pasuje do Joasi :rozglada:
A kolega nie ÂśmiaÂł siĂŞ sprzeciwiĂŚ piĂŞknej redakcyjnej koleÂżance :aniol:
A co do Kacpra to pewnie kiedyÂś i on poprowadzi M24 a moÂże jakiÂś inny projekt
Ale teÂż nie ma co narzekaĂŚ,DnÂŻ to w sumie wizytĂłwka Tvn24
Kacper jest najnowszym nabytkiem TVN24 i dlatego na razie ograniczajÂą go do jednego programu, z czasem pewnie zobaczymy go w innych - na wszystko przyjdzie czas :D
maxxx

kamilo pisze:Nie wiem dlaczego, ale mi ta druga wersja bardziej pasuje do Joasi
A kolega nie ÂśmiaÂł siĂŞ sprzeciwiĂŚ piĂŞknej redakcyjnej koleÂżance
A wiesz ,Âże mi teÂż :D Chociaz Joasie robiÂącÂą maÂślane oczy teÂż jestem w stanie sobie wyobraziĂŚ :tanczy: -ale w pracy peÂłna profeska :aniol:
Ale juÂż koniec,bo chyba pomyliliÂśmy wÂątki :hmm: :hmm: :spiewa:

Wracam wiĂŞc do Kacpra...
Kacper jest najnowszym nabytkiem TVN24 i dlatego na razie ograniczajÂą go do jednego programu, z czasem pewnie zobaczymy go w innych - na wszystko przyjdzie czas
TeÂż tak myÂśle.PrzyszedÂł w konkretnym celu-sprawdza siĂŞ narazie nie ma co zmieniaĂŚ :stop: Ale myÂślĂŞ kwestia roku i juÂż coÂś dla Niego mogÂą nowego wymyÂśleĂŚ.
agatka22
Początkujący
Początkujący

Post autor: agatka22 »

Albo wrĂłci do radia kiedy z powrotem zobaczymy Marte KuligowskÂą, chociaÂż jest z poranka, bo bĂŞdÂą mieli multum ludzi w pracy....to tylko moje wymysÂły, no ale...
maxxx

Nie sÂądze by takiego dobrego pracownika dopiero co nowego poÂżegnali :rozglada:
ChociaÂż w tvn24 juÂż nie raz podejmowano nielogiczne decyzje,ale nie ma co sobie zaprzÂątaĂŚ gÂłowe takimi sprawami :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

agatka22 pisze:Albo wrĂłci do radia kiedy z powrotem
Absolutnie Kacper nie po to zrezygnowaÂł z pracy w radio, by do niej po kilku miesiÂącach znĂłw powrĂłciĂŚ :nie:
maxxx

Musimy natychmiast zejœÌ z tej drogi myœlowej bo zaraz Nika zrobi z nami porzadek,¿e jej Kacpra chcemy -mo¿e nie tyle planujemy-ale wysiedliÌ :xx: Nika-ja w tym palców nie macza³em,jeœli wci¹gn¹³em sie w dyskusje to tak mechanicznie-czysto konweersacyjnie :devil:
agatka22
Początkujący
Początkujący

ok ok ok ok.... :roll:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Chyba was coÂś powaliÂło :devil: Czemu miaÂłby wracaĂŚ do radia :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

Agatko22, ju¿ nie pierwszy raz w Tobie narodzi³ siê pomys³ powrotu Kacpra do radia. Nie wiem dlaczego, te opcje siê wci¹¿ Ciebie trzymaj¹. To jest ju¿ teraz NIEREALNE i nie proponuj tego nigdy wiêcej :nie:
agatka22
Początkujący
Początkujący

ok, juÂż mi to wyszÂło z Âłba 8)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Nie kraczcie z tym radiem! :grozi:
Watpie, Âżeby narazie martwiÂł siĂŞ, Âże prowadzi "tylko" DnÂŻ, pewnie tak jak kaÂżdy po skoĂączonej pracy caÂły szczesliwy wraca do domku i moÂże spokojnie oddac siĂŞ swoim pasjom! :D
A humor dziÂś ma gites-apetites, tylko prawie wogĂłle nie oglÂądaÂłam poza dwoma serwisami od rana, umieram od 5 rano, bo siĂŞ zatruÂłam mandarynkami. Nawet na telewizje nie mogĂŞ patrzeĂŚ, ale za to wy mi troche humor podpreperowaliÂście. :D

[ Dodano: Sob Sty 05, 2008 3:49 pm ]
Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

DziÂś Kacper ma bardzo szerokÂą marynarkĂŞ :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »