Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

Alchemik pisze:
..szkoda :/
..nie wiemy jeszcze jak dzis Agatka wyglÂąda w caÂłoÂści :/
Zaraz 20-sta, wiĂŞc jeÂśli stajlus siĂŞ postara, to siĂŞ dowiemy :P

A :D I bardzo dziĂŞkujĂŞ za wczorajsze serwisy i podsumowanie dnia :)
po ustawieniu kamer wnioskujĂŞ, Âże dziÂś bĂŞdzie poczÂątek i zapowiedÂź sprzed duÂżego ekranku, czyli na stojÂąco :P

oho :D
i juÂż Agata idzie... :D

Obrazek

szkoda, Âże tak fatalnie ubrana :/
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

serwis 20:00 - wejÂście Agaty :jupi: ... i co z tego.... :<
W jĂŞzyku polskim funkcjonuje takie porĂłwnanie "wyglÂądaĂŚ jak sierota"... :<
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

epsztajnek pisze:serwis 20:00 - wejÂście Agaty :jupi: ... i co z tego.... :<
..tylko nie sierota :stop:
..pozostaĂąmy przy moim skromnym okreÂśleniu - zapakowanej w worek choinki :lol2:

..a wejÂście byÂło takie jak przystaÂło na krĂłlowÂą :P
..oczywiÂście krĂłlowÂą bez krĂłlewskich szat :lol:
..ale figura jak najbardziej krĂłlewska :lol2:

..zapowiedÂź o 20. obiecujÂąca :P
..sam wstĂŞp raportu imponujÂący :P
..trochê krótka ta czêœÌ na stoj¹co ;)
..ale lepszy rydz niÂż nic :lol2:

..póŸniej rozmowa telefoniczna na temat strajku s³u¿b medycznych :D
..kilka materia³ów filmowych i koniec :(
..tak szybko mi dzis min¹³ ten raport ;(

..zastanawia mnie jedno :D
..jak to moÂżliwe Âżeby w tak nietwarzowym kolorze Agatce byÂło tak bardzo do twarzy :P
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

W blueboksie byÂła tragedia ubraniowa :D Tutaj jest juÂż znacznie lepiej :D
ZapowiedÂź :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Raport :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
..jak to moÂżliwe Âżeby w tak nietwarzowym kolorze Agatce byÂło tak bardzo do twarzy :P
MĂłwi siĂŞ, Âże Âładnemu w kaÂżdym kolrze jest do twarzy :D MoÂże to dlatego masz takie odczucia? :lol2:
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:
epsztajnek pisze:serwis 20:00 - wejÂście Agaty :jupi: ... i co z tego.... :<
..tylko nie sierota :stop:
..pozostaĂąmy przy moim skromnym okreÂśleniu - zapakowanej w worek choinki :lol2:
Czy tego pragnÂą mĂŞÂżczyÂźni zasiadajÂący w niedzielny wieczĂłr przed telewizorem :mhm: ?? OdpowiedÂź brzmi NIE :devil: !! A nawet zdecydowanie nie :devil: !!

OczywiÂście caÂły czas piszĂŞ o dzisiejszym stroju Agatki :D !! PorciĂŞta mogÂły by byĂŚ -piĂŞknie podkreÂślajÂą mimo wszystko figurĂŞ Agatki :P !! :D ZaÂś na temat marynary nie mogĂŞ ani jednego pozytywnego sÂłowa napisaĂŚ :nie: !! ChoĂŚbym chciaÂł i nie wiem jak siĂŞ staraÂł -nie potrafiĂŞ :hyh:

A zresztÂą -powiedzmy , Âże w blueboxie wyglÂądaÂła duÂżo gorzej niÂż w normalnym studio :P !! :lol2: !! I zdecydowanie lepiej ukÂładaÂła siĂŞ , kiedy Agatka staÂła , niÂż kiedy siedziaÂła :lol2: !!

..a wejÂście byÂło takie jak przystaÂło na krĂłlowÂą :P
..oczywiÂście krĂłlowÂą bez krĂłlewskich szat :lol:
..ale figura jak najbardziej krĂłlewska :lol2:
Tylko niech mi ktoÂś wytÂłumaczy , dlaczego taka figura ma byĂŚ i jest przyozdabiana takimi a nie innymi strojami :hyh: ?? Kiedy moÂżna by jÂą (tĂŞ figurĂŞ :P ) znacznie umiejĂŞtniej wyeksponowaĂŚ .... :szalony: !!
..zapowiedÂź o 20. obiecujÂąca :P
..sam wstĂŞp raportu imponujÂący :P
..trochê krótka ta czêœÌ na stoj¹co ;)
..ale lepszy rydz niÂż nic :lol2:
WiedzÂą , czym nas zwabiĂŚ -AgatkoÂżercy pochÂłonÂą jednak AgatkĂŞ pod kaÂżdÂą postaciÂą :tanczy: !! :lol:
..póŸniej rozmowa telefoniczna na temat strajku s³u¿b medycznych :D
..kilka materia³ów filmowych i koniec :(
..tak szybko mi dzis min¹³ ten raport ;(
I sprawdziÂło siĂŞ , Âże jedyne na co dzisiaj narzekaĂŚ nie bĂŞdziemy mogli , to wÂłaÂściwe prowadzenie serwisĂłw :tanczy: !! Tak pochÂłaniajÂące przeÂżycie , Âże czÂłowiek traci poczucie czasu i rzeczywistoÂści :tanczy: !!
Skoro Agatka jest piêkna , to co by na siebie nie za³o¿y³a ( obym nie ¿a³owa³ tych s³ów :rydzyk: ) , to bêdzie piêknie wygl¹daÌ :P !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:W blueboksie byÂła tragedia ubraniowa :D Tutaj jest juÂż znacznie lepiej :D
ZapowiedÂź :arrow:

Raport :arrow:
..nie wiem notka jak to zrobiÂłaÂś - ale po lekturze Twoich capsĂłw przekonaÂłem siĂŞ do tej marynary :lol2:
..jak patrzeĂŚ na AgatkĂŞ w caÂłej okazaÂłoÂści to ten komplecik bardzo dobrze siĂŞ prezentuje :tanczy:
..te miniaturki - tak wszystkie razem zebrane - cudo :P
MĂłwi siĂŞ, Âże Âładnemu w kaÂżdym kolrze jest do twarzy :D MoÂże to dlatego masz takie odczucia? :lol2:
..dlaczego sam na to nie wpadÂłem :?: :lol2:
..teraz wydaje mi siĂŞ to takie oczywiste :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..nie wiem notka jak to zrobiÂłaÂś - ale po lekturze Twoich capsĂłw przekonaÂłem siĂŞ do tej marynary :lol2:
..jak patrzeĂŚ na AgatkĂŞ w caÂłej okazaÂłoÂści to ten komplecik bardzo dobrze siĂŞ prezentuje :tanczy:
..te miniaturki - tak wszystkie razem zebrane - cudo :P
:shock: Kolejny dowĂłd na to , Âże te capsy majÂą cudownÂą moc uzdrawiania Agatki marynar :lol2: !!
A tak naprawdê , to po prostu bluebox nam totalnie zniekszta³ci³ ten marynarowy twór :devil: !! A póŸniej okaza³o w normalnej rzeczywistoœci , ¿e nie taki diabe³ straszny jak .... jak go namalowali w blueboxie :devil: !! :lol:
obieÂżyÂświat pisze:
..dlaczego sam na to nie wpadÂłem :?: :lol2:
..teraz wydaje mi siĂŞ to takie oczywiste :lol:
Ale pomimo tej oczywistoÂści :D !! Ja wolĂŞ , kiedy Agatka zakÂłada bardziej stonowane barwy :P !! Kiedy Âżaden odcieĂą nie kontrastuje z jej naturalnym piĂŞknem :P !!

A jeœli mogê wtr¹ciÌ odrobinê prywaty , to niedzielny wieczór nie kojarzy mi siê g³ównie z Agatk¹ :( !! Coœ mi m¹ci tê niepodwa¿aln¹ przyjemnoœÌ ogl¹dania jej -perspektywa poniedzia³ku i obowi¹zków ;( !! Agatka to ma dobrze -dzisiaj siê napracuje , a jutro bêdzie odpoczywaÌ :D !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Nie rozumiem, czego Wy siê czepiacie? U mnie od pocz¹tku (raportu, bo wczeœniejszych serwisów nie widzia³am) Agata wygl¹da³a super - dok³adnie tak, jak na capsach not that kind :D Poza tym radzê naprawdê dog³êbnie ws³uchaÌ siê w to, jak Agata przekazuje newsy, jak rozmawia, a zapomnicie nie tylko o tym jak jest ubrana, ale te¿, ¿e jest tak bardzo piêkna :szalony:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:A zresztÂą -powiedzmy , Âże w blueboxie wyglÂądaÂła duÂżo gorzej niÂż w normalnym studio :P !! :lol2: !! I zdecydowanie lepiej ukÂładaÂła siĂŞ , kiedy Agatka staÂła , niÂż kiedy siedziaÂła :lol2: !!
..nie mogĂŞ siĂŞoprzeĂŚ wraÂżeniu Âże przeszliÂśmy wewnĂŞtrznÂą przemianĂŞ :lol:
..i to dziĂŞki marynarze :lol:
Tylko niech mi ktoÂś wytÂłumaczy , dlaczego taka figura ma byĂŚ i jest przyozdabiana takimi a nie innymi strojami :hyh: ?? Kiedy moÂżna by jÂą (tĂŞ figurĂŞ :P ) znacznie umiejĂŞtniej wyeksponowaĂŚ .... :szalony: !!
..muszĂŞ ciĂŞ zdoÂłowaĂŚ ;)
..naszych sugestii o bikini nigdy nawet nie rozwa¿¹ :lol2:
..o Agatce nie wspominam nawet :lol2: :spiewa:
WiedzÂą , czym nas zwabiĂŚ -AgatkoÂżercy pochÂłonÂą jednak AgatkĂŞ pod kaÂżdÂą postaciÂą :tanczy: !! :lol:
..duÂżo nam nie trzeba :lol2:
..wystarczy Agatka :lol2:
A jeœli mogê wtr¹ciÌ odrobinê prywaty , to niedzielny wieczór nie kojarzy mi siê g³ównie z Agatk¹ :( !! Coœ mi m¹ci tê niepodwa¿aln¹ przyjemnoœÌ ogl¹dania jej -perspektywa poniedzia³ku i obowi¹zków ;( !! Agatka to ma dobrze -dzisiaj siê napracuje , a jutro bêdzie odpoczywaÌ :D !!
..chciaÂłbyÂś siĂŞ z AgatkÂą zamieniĂŚ :>
..i teraz - przed pó³noc¹ zmuszaÌ siê do pe³nej gotowoœci umys³owej :?: :lol2:
..no ale zaraz nastĂŞpne spotkanie :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

ZacznĂŞ od koĂąca :lol2: !!

Agatka powiedziaÂła przed chwilÂą stanowczo : "teraz to wszystko , a ja widzĂŞ siĂŞ z paĂąstwem o 23." :lol2: !!

:o Jaka pewna :lol: !! Zna nas i tyle :P !! :tanczy:
}{ypnosea pisze:Nie rozumiem, czego Wy siê czepiacie? U mnie od pocz¹tku (raportu, bo wczeœniejszych serwisów nie widzia³am) Agata wygl¹da³a super - dok³adnie tak, jak na capsach not that kind :D Poza tym radzê naprawdê dog³êbnie ws³uchaÌ siê w to, jak Agata przekazuje newsy, jak rozmawia, a zapomnicie nie tylko o tym jak jest ubrana, ale te¿, ¿e jest tak bardzo piêkna :szalony:
NajchĂŞtniej to ja zapomniaÂłbym , Âże jest w ogĂłle ubrana :lol: !!

WsÂłuchaÂłem siĂŞ i nie wiem po raz ktĂłry juÂż sÂłyszĂŞ jak Agatka wymawia te gruziĂąskie nazwiska :mhm: ?? 8)

No wiĂŞc do 23. a Wam mĂłwiĂŞ juÂż -do jutra 8) !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze:ZacznĂŞ od koĂąca :lol2: !!

Agatka powiedziaÂła przed chwilÂą stanowczo : "teraz to wszystko , a ja widzĂŞ siĂŞ z paĂąstwem o 23." :lol2: !!

ktoÂś jej pozwoliÂł nabraĂŚ pewnoÂści siebie :spiewa: i nas rzecz jasna :D
marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze:Nie rozumiem, czego Wy siê czepiacie? U mnie od pocz¹tku (raportu, bo wczeœniejszych serwisów nie widzia³am) Agata wygl¹da³a super - dok³adnie tak, jak na capsach not that kind :D Poza tym radzê naprawdê dog³êbnie ws³uchaÌ siê w to, jak Agata przekazuje newsy, jak rozmawia, a zapomnicie nie tylko o tym jak jest ubrana, ale te¿, ¿e jest tak bardzo piêkna :szalony:
NajchĂŞtniej to ja zapomniaÂłbym , Âże jest w ogĂłle ubrana :lol: !!
moÂżna wiedzieĂŚ po kim odziedziczyÂłeÂś poczucie humoru? :hahaha:

Obrazek

ciekawe, dlaczego tak jak niÂżej nie wyszÂła na raport :>
Obrazek
Obrazek
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

stajlus pisze:
marcinkowsky pisze:ZacznĂŞ od koĂąca :lol2: !!

ktoÂś jej pozwoliÂł nabraĂŚ pewnoÂści siebie :spiewa: i nas rzecz jasna :D
..tylko nie mĂłw Âże my jesteÂśmy wszystkiemu winni :lol2:
..co do stanowczej wypowiedzi i zaproszenia to przecieÂż wiadomo Âże na takie to mus jest odpowiedzieĂŚ :lol2:
..nie wpada siĂŞ nie stawiĂŚ :D
..a odmowa to pod groÂźbÂą zerwania dobrych stosunkĂłw.. :lol:
stajlus pisze:moÂżna wiedzieĂŚ po kim odziedziczyÂłeÂś poczucie humoru? :hahaha:
..po starszym koledze z wÂątku :lol2:
..ktĂłrego notabene juÂż tu z nami nie ma :lol2:
ciekawe, dlaczego tak jak niÂżej nie wyszÂła na raport :>
..gdyby tak powywijaÂła nogaweczki na raport to byÂśmy dopiero mieli o czym pisaĂŚ :lol:

..na szczĂŞÂście.przynajmniej tych wraÂżeĂą nam oszczĂŞdziÂła :lol2:
No wiĂŞc do 23. a Wam mĂłwiĂŞ juÂż -do jutra 8) !!
..do 23. 8)
..i niech Agatka nas wszystkich rozgrzeje na zakoĂączenie i serwisu o wyÂżej wspomnianej godzinie :D
..i tu¿ przed pó³noc¹ :P
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

}{ypnosea pisze:Nie rozumiem, czego Wy siĂŞ czepiacie? U mnie od poczÂątku (raportu, bo wczeÂśniejszych serwisĂłw nie widziaÂłam) Agata wyglÂądaÂła super -
A ju¿ myœla³am, ¿e tylko ja jestem inna. 8) Do³o¿ê, moje skromne zdanko o dzisiejszym ubranku Agaty, œwietna odwa¿na kombinacja i co by nie by³o jej jest naprawdê w tym do twarzy. A nie ka¿dy w zieleni dobrze wygl¹da.
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Do³o¿ê, moje skromne zdanko o dzisiejszym ubranku Agaty, œwietna odwa¿na kombinacja
To miaÂła byĂŚ odwaÂżna kombinacja ? :shock: Chyba, Âże mĂłwisz o odwaÂżnej kombinacji kolorĂłw :neutral: Ale juÂż nic wiĂŞcej nie mĂłwiĂŞ :xx: Widocznie to sylwestrowa kreacja Agaty tak na mnie wpÂłynĂŞÂła, Âże staÂłem siĂŞ moÂże zbyt wymagajÂący :hmm:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
Do³o¿ê, moje skromne zdanko o dzisiejszym ubranku Agaty, œwietna odwa¿na kombinacja
To miaÂła byĂŚ odwaÂżna kombinacja ? :shock: Chyba, Âże mĂłwisz o odwaÂżnej kombinacji kolorĂłw :neutral:
..widocznie my faceci nie znamy siĂŞ na modzie :D
..zostawmy to w takim razie kobietom :lol2:
Ale juÂż nic wiĂŞcej nie mĂłwiĂŞ :xx:
..i faktycznie nie wypowiadajmy siĂŞ wiĂŞcej razy w tym temacie :devil:
Widocznie to sylwestrowa kreacja Agaty tak na mnie wpÂłynĂŞÂła, Âże staÂłem siĂŞ moÂże zbyt wymagajÂący :hmm:
..kiedy sobie o tej kreacji przypominam :)
..zastanawiam siĂŞ kto u licha wymyÂśliÂł Âże kobieta pracujÂąca w telewizji musi zakÂładaĂŚ na siebie mĂŞskie marynary :> :evil:

..a miaÂło juÂż nie byĂŚ o strojach :aniol:

..a wiĂŞc podsumowanie dnia :D
..a nie - wczeÂśniej byÂł jeszcze serwis o 23. :D
..na ktĂłry to Agatka stanowczo nas zaprosiÂła :lol2:
..bardzo mi siĂŞ podoba Âże sÂą one dÂłuÂższe niÂż kiedyÂś :tanczy:
..prawie 10 minut :o
..kiedyÂś to byÂło nie do pomyÂślenia :D
..jeÂśli w ogĂłle Orange Extraklasa nie wchrzaniÂła siĂŞ w paradĂŞ :lol2:

..a teraz serwisy o 22. i 23. trwaj¹..no powiedzmy zadowalaj¹c¹ mnie iloœÌ czasu :lol2:

..i gdyby serwis z 23. byÂł zakoĂączeniem dyÂżuru to powiedzmy Âże moÂżna byÂło byĂŚ ukontentowanym :lol2:
..piĂŞknie przekazane informacje :)
.na koniec uÂśmiech :)

..a pd - owszem informacje nienagannie przekazane :brawa:
..ale taki numer zrobili na koniec Âże w ogĂłle nam Agatki nie pokazali ;(
..wiĂŞc nawet nie wiemy czy siĂŞ do nas uÂśmiechnĂŞÂła :uhh:
ODPOWIEDZ