Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Nie chodzi mi o serwisy - jak sie bedzie krecila po studio, zeby Ja zaprosil do pulpitu (tego przy ktorym sie stoi) i o cos zapytal, np. dlaczego nie nosi spodniczek
Dobrze Cie zrozumialem.Ostatnio tak pytal Worocha 8) A w ogole zauwazyc mozna ,ze jak Kuzniarski ma Poranki to jakos Joasi nie widac,moze jest na zapleczu gdzies,a jak jest bufor bezpieczenstwa w postaci Kuby P. to odrazu czuje sie swobodnie i pozwala sobie nawet na bieg z przeszkodami po studio :lol2:

p.s Nika bardzo fajne :brawa: :tanczy: Szczegolnie mina Porady jest nieziemska :D
Ostatnio zmieniony środa 16 sty 2008, 14:33 przez maxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Chcialem przed chwila napisac, ze My tu gadu-gadu a Nika meczy sie z komiksem :spiewa:
Nika, jak zwykle wielkie brawa :brawa: i podziekowanie :*
maxxx pisze:A w ogole zauwazyc mozna ,ze jak Kuzniarski ma Poranki to jakos Joasi nie widac,moze jest na zapleczu gdzies
Ach ta kobieca intuicja... :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

kamilo pisze:Chcialem przed chwila napisac, ze My tu gadu-gadu a Nika meczy sie z komiksem :spiewa:
E tam od razu meczy. :D Epsztajnek zamiescil capsy w dosyc wygodny sposob, wystarczylo powiekszyc dane ujecie i skopiowac direct link, takze oszczedzilo mi to roboty. 8)
Nika, jak zwykle wielkie brawa :brawa: i podziekowanie :*
To ja dziekuje za zainteresowanie. Teraz czekam na Wasza radosna tworczosc... :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Nika pisze:E tam od razu meczy. Epsztajnek zamiescil capsy w dosyc wygodny sposob, wystarczylo powiekszyc dane ujecie i skopiowac direct link, takze oszczedzilo mi to roboty.
Juz nie badz taka skromna - same capsy to za malo (sorry epsztajnek) - liczy sie wyobraznia :aniol:
To ja dziekuje za zainteresowanie. Teraz czekam na Wasza radosna tworczosc...
Na moja to niem raczej co liczyc - kompletnie nie mam do tego cierpliwosci i pomyslu :rozglada:
Moze koledzy sie popisza :?: :spiewa:
maxxx

Juz nie badz taka skromna - same capsy to za malo (sorry epsztajnek) - liczy sie wyobraznia
Skromnisia :D Ma talent i tyle 8)
Na moja to niem raczej co liczyc - kompletnie nie mam do tego cierpliwosci i pomyslu
Moze koledzy sie popisza
Daj mi swoj komiks a powiem Ci kim jestes :lol2: Ja?Moze kiedys cos pomysle,tak na szybko jeszcze bym sie osmieszyl :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Rowniez komisyjnie stwierdzam, ze komiks jest bardzo fajny :D
Zycze kolejnych tak udanych :lol2:

Jesli chodzi o mnie to ja sie narazie nie podejme chyba :rozglada:
Bo musialbym miec odpowiedni material :hmm:
Nie mowie, ze Joasia jest nieodpowiednia :stop:
I pelen spontan musi byc, bo tylko wtedy sie da komiks chyba zrobic :lol2:
maxxx

To moze zrobmy wspolny biznes 8) Nika jako umysl,My takie grajki-bez urazy- :D i jeszcze potrzeba rysownika-acha to chyba najwazniejsze :devil:
Tylko tak,Joasia by musiala byc takim motywem przewodnim-cos na wskro? je?a Jerzego :devil: Nie wiem czy znacie takiego bohatera komiksu :tanczy:
A do tego potrzebna jest zgoda :hmm: :hmm: Eshhh wszystko trzeba na legalu robic :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:To moze zrobmy wspolny biznes Nika jako umysl,My takie grajki-bez urazy- i jeszcze potrzeba rysownika-acha to chyba najwazniejsze
To juz chyba setny z kolei pomysl na biznes z Joasia :devil:
Na tej dziewczynie to mozna kokosy zbic :tanczy:
A co do funkcji, to ja moge np. zajmowac sie mowieniem, ze komiks jest super :szalony:
Tylko tak,Joasia by musiala byc takim motywem przewodnim-cos na wskro? je?a Jerzego Nie wiem czy znacie takiego bohatera komiksu
A do tego potrzebna jest zgoda
Ja nie znam :rozglada: Mozesz powiedziec o nim cos wiecej :rozglada:
I jaki moglby miec zwiazek z Joasia :shock:
Eshhh wszystko trzeba na legalu robic
Jakby co to jeszcze mozemy robic pirackie kopie i na wschod przemycac :rozglada:
Mafia rosyjska pewnie by niezle zaplacila :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

maxxx pisze:Nika jako umysl,My takie grajki-bez urazy- :D i jeszcze potrzeba rysownika-acha to chyba najwazniejsze :devil: :
Rysowac tez umiem :hyh: w koncu przez cale liceum plastyczne nas tego przez 5 lat prawie dzien w dzien uczyli. Ale w komiksach zazwyczaj popularne sa duety niczym Rosinski-Van Hamme, ja narazie dobrze czuje sie w skorze tego drugiego. 8)
maxxx

arczi pisze:To juz chyba setny z kolei pomysl na biznes z Joasia
Na tej dziewczynie to mozna kokosy zbic

I zawsze ten sam dylemat czy wypada :hmm: Pieniadze :hmm: Na Joasi :hmm: :spiewa:
Ja nie znam Mozesz powiedziec o nim cos wiecej
I jaki moglby miec zwiazek z Joasia
Wiecej tu :arrow: jez jerzy
Jakby co to jeszcze mozemy robic pirackie kopie i na wschod przemycac
Mafia rosyjska pewnie by niezle zaplacila
Nachapalibysmy sie rubli :devil:
Nika pisze:Rysowac tez umiem w koncu przez cale liceum plastyczne nas tego przez 5 lat prawie dzien w dzien uczyli. Ale w komiksach zazwyczaj popularne sa duety niczym Rosinski-Van Hamme, ja narazie dobrze czuje sie w skorze tego drugiego.
No prosze pstryk i jest fachowiec-wzglednie fachowczyni :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Nika pisze:Rysowac tez umiem w koncu przez cale liceum plastyczne nas tego przez 5 lat prawie dzien w dzien uczyli. Ale w komiksach zazwyczaj popularne sa duety niczym Rosinski-Van Hamme, ja narazie dobrze czuje sie w skorze tego drugiego.
To chyba Ci nawet wspolpracownicy nie potrzebni :lol2:
Ja jakbym sie znal na jakichs programach graficznych, to moze bym jakis komiks sytuacyjny z Joasia w roli glownej sklepal :lol2:
maxxx pisze:I zawsze ten sam dylemat czy wypada Pieniadze Na Joasi
Ostatecznie mozna :hmm: Ale tu jest dylemat moralny :devil:
Ale ostatecznie na Joasi kase robic jak na jakims dziele sztuki to nie taki grzech :szalony:
Wiecej tu jez jerzy
Ale paskuda :devil: I jaki agresywny :shock:
To jakies podobienstwa z Joasia ma :roll:
No prosze pstryk i jest fachowiec-wzglednie fachowczyni
Trzeba sie otaczac ludzmi kreatywnymi 8)

[ Dodano: Sro Sty 16, 2008 5:24 pm ]
Joasia w dzisiejszym PzP :tanczy:
Wyglada bardzo ladnie, marynarka, golfik :jupi:
Bardzo mocno gestykuluje w pewnych momencikach :szalony:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

[ Dodano: Sro Sty 16, 2008 5:28 pm ]
Joasia niestety nie objawila sie w tym pieknym bialym sweterku, w ktorym widziana byla rano ;(

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

[ Dodano: Sro Sty 16, 2008 5:29 pm ]
Joasia niestety nie objawila sie w tym pieknym bialym sweterku, w ktorym widziana byla rano ;(

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

[ Dodano: Sro Sty 16, 2008 5:32 pm ]
I pozegnanie :arrow:

Obrazek Obrazek
maxxx

arczi pisze:Ale ostatecznie na Joasi kase robic jak na jakims dziele sztuki to nie taki grzech
Sprytny wybieg-juz sie lepiej czuje,ze to sztuka-oczywiscie nie w znaczeniu potocznym,bo nigdy bym o Joasi nie powiedzial w takim stylu :nie: :rozglada: :spiewa:
Ale paskuda I jaki agresywny
To jakies podobienstwa z Joasia ma
Jez Jerzy to gigant komiksu w kraju a Ty go tak lzysz ;( :devil:
Trzeba sie otaczac ludzmi kreatywnymi
No ba 8) !

P.S No wlosiska( :lol2: ) elegancko opadaly na ramionka :tanczy: Joasia zamienila biel na czern-zmienne nastroje pokazuje-a to dlatego,ze rano mogla sprawic wrazenie rozdraznionej natomiast pzp to pokaz humoru :tanczy: I babci zazdroscila formy :tanczy:
A ten usmiech na koniec-to jest cos takiego przed czym nie umiem sie bronic :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Sprytny wybieg-juz sie lepiej czuje,ze to sztuka-oczywiscie nie w znaczeniu potocznym,bo nigdy bym o Joasi nie powiedzial w takim stylu
Nie no wiadomo- o dzielo sztuki chodzilo, nie o sztuke jako niezla sztuke np. choc to tez prawda :shock: Zakrecilem sie :rozglada:
Jez Jerzy to gigant komiksu w kraju a Ty go tak lzysz
U mnie na podworkach sie tego nie czytywalo :spiewa:
Widac to jakies zbereznictwa musily byc :devil:
P.S No wlosiska( ) elegancko opadaly na ramionka
No wlasnie jakos malo uwagi wlosiskom poswiecilismy :hmm:
A dzis tak elegancko rozpuszczone i opadajace :jupi:
maxxx

arczi pisze:Nie no wiadomo- o dzielo sztuki chodzilo, nie o sztuke jako niezla sztuke np. choc to tez prawda Zakrecilem sie
Pozostanmy przy tym,ze to Las Vegas wsrod dziennikarek-bezpieczniej i jak ladnie :szalony:
U mnie na podworkach sie tego nie czytywalo
Widac to jakies zbereznictwa musily byc
Pewnie wychowywales sie w lepszych miejscach :spiewa:
No wlasnie jakos malo uwagi wlosiskom poswiecilismy
A dzis tak elegancko rozpuszczone i opadajace
Widac,ze sie rozrastaja w szybkim tempie :szalony: Dzis to Jej sie nawet wywijaly na szyi :tanczy: Ale nie zaczynaj tego tematu bo ja moge tak dlugo :D -a wlasnie na chwilke musze wyjsc :rozglada:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Pozostanmy przy tym,ze to Las Vegas wsrod dziennikarek-bezpieczniej i jak ladnie
No kurde normalnie jasna sprawa :szalony:
Nie tylko wsrod dziennikarek :lol2:
Pewnie wychowywales sie w lepszych miejscach
Na to wychodzi :hmm:
Mnie do snu czytywano Kronike Solidarnosci, a nie jakies bezwzgledne jeze :devil:
Widac,ze sie rozrastaja w szybkim tempie Dzis to Jej sie nawet wywijaly na szyi Ale nie zaczynaj tego tematu bo ja moge tak dlugo -a wlasnie na chwilke musze wyjsc
No moze lepiej nie zaczynac :stop: Temat i tak sam powroci :lol2:
Ale wywijaja sie superowo :tanczy:
ODPOWIEDZ