Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Ale w jakim sensie Chyba, ze by sie wiecej pojawiala, tak
Oczywiscie :aniol:
Teoretycznie tak Ale sa tez tacy laicy, ktorzy nie dostrzegaja tego pieknego umyslu Wrecz sie wyzywaja na Joasi
Dla mnie jest to niepojete :nie:
Urzekla mnie Twoja historia Zreszta jak kazda inna- taka spowiedz jest bardzo ciekawa Kazdy przebyl inna droge, zeby w koncu zjednoczyc sie w wiadomych watkach
Ale to w zadnej mierze nie jest kara :nie: To jest nagroda-no ale oczywiscie wszystkie posty z mysla o Joasi i to jest super :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

maxxx pisze:Oczywiscie
Nie no wiem, ze nie miales niczego innego na mysli :hyh:
Niech ulega, ja bym ja w sejmie widzial oczywiscie :tanczy:
Dla mnie jest to niepojete
Ale sa zli ludzie, ktorzy sa falszywi tacy :spiewa:
No trudno, swiat sie nie sklada z samych inteligentow :devil:
Ale to w zadnej mierze nie jest kara To jest nagroda-no ale oczywiscie wszystkie posty z mysla o Joasi i to jest super
Joas by byl przerazony jakby mial swiadomosc, ile uwagi jej niektorzy posiwecaja :shock:
maxxx

Nie no wiem, ze nie miales niczego innego na mysli
Niech ulega, ja bym ja w sejmie widzial oczywiscie

Ciekawe czy by trafila do Sejmu teraz po takiej przerwie :hmm: Ciekawe czy poslowie za Nia tesknia :shock:
Ale sa zli ludzie, ktorzy sa falszywi tacy
No trudno, swiat sie nie sklada z samych inteligentow
:spiewa:
Joas by byl przerazony jakby mial swiadomosc, ile uwagi jej niektorzy posiwecaja
Na pewno,nie no tez bym sie chyba zdziwil :spiewa: Ale ja jestem bogatszy o wiedze,ze wcale nie trzeba byc fisnietym zeby takpisac :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Chlopaki ciekawe genezy waszych poczatkow na forum. Moja jest ciut inna i troche Was pewnie rozczaruje, bo nie przywiodla mnie tu Joanna, a pewien jegomosc prowadzacy serwisy w Porankach :D ale juz gdzies o tym tutaj chyba pisalam tylko w innym watku.
maxxx

Nika pisze:Chlopaki ciekawe genezy waszych poczatkow na forum. Moja jest ciut inna i troche Was pewnie rozczaruje, bo nie przywiodla mnie tu Joanna, a pewien jegomosc prowadzacy serwisy w Porankach ale juz gdzies o tym tutaj chyba pisalam tylko w innym watku.
Jegomoscia tez lubimy wiec nie ma problemu :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Ciekawe czy by trafila do Sejmu teraz po takiej przerwie Ciekawe czy poslowie za Nia tesknia
Pewnie by trafila, ale nie wiem, czy nie zapomniala jak sie lajfuje, czy montuje materialy :shock: Ale szybko by sie wdrozyla spowrotem :rydzyk:
Na pewno,nie no tez bym sie chyba zdziwil Ale ja jestem bogatszy o wiedze,ze wcale nie trzeba byc fisnietym zeby takpisac
Pewnie ze nie :stop: Takie pisanie to calkiem normalna sprawa :racja:
Nika pisze:Chlopaki ciekawe genezy waszych poczatkow na forum. Moja jest ciut inna i troche Was pewnie rozczaruje, bo nie przywiodla mnie tu Joanna, a pewien jegomosc prowadzacy serwisy w Porankach ale juz gdzies o tym tutaj chyba pisalam tylko w innym watku.
Wcale mnie to nie dziwi :nie: Pan Redaktor G to spoko koles, wiec nie ma sprawy :szalony:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Ciekawe czy by trafila do Sejmu teraz po takiej przerwie Ciekawe czy poslowie za Nia tesknia
Oczywi?cie, ze tak, choc nie wszyscy Ja znaja - mam na mysli poslow-debiutantow :aniol:
Pewnie by trafila, ale nie wiem, czy nie zapomniala jak sie lajfuje, czy montuje materialy
Juz Ona to pamieta :lol2:
Ale szybko by sie wdrozyla spowrotem
Pytanie tylko, czy chce, bo z tym sa chyba najwieksze problemy ;(
Pewnie ze nie Takie pisanie to calkiem normalna sprawa
Kazdy na tym forum ma jakiegos (przynajmniej jednego) ulubienca :tanczy:
Wcale mnie to nie dziwi Pan Redaktor G to spoko koles, wiec nie ma sprawy

Mnie tez to jakos wcale nie dziwi :>
Ale nie mam nic do zarzucenia ani Panu G. (o ktĂłrym mowa), ani Panu K. (ktĂłry sie nawinal przy okazji) :nie:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

No wreszcie... :twisted: przez ca?y wieczĂłr dost?pne by?o tylko "stare" forum... :>
Najpierw obiecany wczorajszy u?miech...
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

[ Dodano: Pi? Sty 18, 2008 1:35 am ]
I z dzi?...
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:Oczywi?cie, ze tak, choc nie wszyscy Ja znaja - mam na mysli poslow-debiutantow
Ale ja pewnie kojarza z tv i sie ciesza, ze nie maja z nia nic do czynienia :devil:
(ale to wyglada bez znakow pl :hmm: )
Pytanie tylko, czy chce, bo z tym sa chyba najwieksze problemy
Musi chciec :lol2:
Przeciez Joasia na lajfach zawsze byla taka radosna, chyba rzadko sie kwasila :D
A w studio to juz bylo roznie :rozglada:

Ten przedwczorajszy usmiech Joanny wspanialy :jupi:

Ej, a co byscie sadzili o Joasi w kucyku zaczesanym do gory, bez przedzialka- tak jak ma Ania Jot :rozglada: Mysle, ze wygladalaby cudnownie :D
maxxx

arczi pisze:Ale ja pewnie kojarza z tv i sie ciesza, ze nie maja z nia nic do czynienia
Szczegolnie gdy ogladali jak relacjonowala tasmy Beger :tanczy: Postrachem od wtedy sie stala :tanczy:
Musi chciec
Przeciez Joasia na lajfach zawsze byla taka radosna, chyba rzadko sie kwasila
A w studio to juz bylo roznie
Oczywiscie tak bylo :tanczy: Joasia na pewno lubi reporterke :spiewa: Ale teraz an to nie ma czasu-no coz nie zawsze jest czas na przyjemnosci 8) :D
Ten przedwczorajszy usmiech Joanny wspanialy
Taki milutki strasznie i zawsze tak fajny jak ostatni ;)
a co byscie sadzili o Joasi w kucyku zaczesanym do gory, bez przedzialka- tak jak ma Ania Jot Mysle, ze wygladalaby cudnownie
Ja jestem ZA :tanczy: Chyba ma troszke krotsze wlosy od Anny Jot,ale to w niczym ie przeszkadza :nie: Bylaby bardziej zawadiacka-tak wiec ja bardzo bym chcial :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Szczegolnie gdy ogladali jak relacjonowala tasmy Beger Postrachem od wtedy sie stala

Nooo, wtedy byla swietna 8) :devil:
Ale wszystkie je relacje byly przepelnione profesjonalizmem i dyznmizmem 8)
Oczywiscie tak bylo Joasia na pewno lubi reporterke Ale teraz an to nie ma czasu-no coz nie zawsze jest czas na przyjemnosci
A powinien byc :ban: Jak to tak Joasi dac tylko prowadzenie programu, Joasia jest rasowa reporterka :tanczy: Nawet Pawlaka meczyla swoimi pytaniami :D
Taki milutki strasznie i zawsze tak fajny jak ostatni
Tak :lol2: Kazdy usmiech jest cudowny i wyjatkowy :tanczy:
Ja jestem ZA Chyba ma troszke krotsze wlosy od Anny Jot,ale to w niczym ie przeszkadza Bylaby bardziej zawadiacka-tak wiec ja bardzo bym chcial
No to juz postanowione :szalony: Nastepny krokiem jest Joasia kucykowa w nowy, wydaniu :lol2: Dzis by mogla sie juz w programie pokazac w kucu, bo w tym tygodniu caly czas rozpuszczona :stop:
Camilo
Guru
Guru

Dziala :jupi: A juz w to watpilem :rozglada:
Pierwszy raz sie zdarza, ze epsztajnek jako pierwszy wrzuca capsy :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

arczi pisze:No to juz postanowione Nastepny krokiem jest Joasia kucykowa w nowy, wydaniu Dzis by mogla sie juz w programie pokazac w kucu, bo w tym tygodniu caly czas rozpuszczona
No tak narazie jest 3-1 dla rozpuszczonej :D Ale kycykowa moze jeszcze wyrownac z jutrem na 3-3 :tanczy:

Ale duzo Joas,jakos tak piekniej wyglada z czerwonym elementem -tak wyrazniej az bije po oczach :szalony:

P.S Szczegolnie ciekawie wyglada z tym wiszacym miesem na haku w tle :shock: :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:P.S Szczegolnie ciekawie wyglada z tym wiszacym miesem na haku w tle
Tez na to ujecie zwrocilem szczegolna uwage - nie wiem czy ze wzgledu na tlo, czy na Joasie :rozglada:
maxxx

kamilo pisze:Tez na to ujecie zwrocilem szczegolna uwage - nie wiem czy ze wzgledu na tlo, czy na Joasie
No bo gdzie to takie paskudztwo z taka sliczna Joanna :lol2: Chyba ten kontrast jest taki interesujacy :tanczy:
ODPOWIEDZ