Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

stajlus pisze:
marcinkowsky pisze:A dzisiaj , to pewnie tez zadnych szans na spotkanie ;( ??
raczej nie - belfry manifestuja na calego ;)
W Warszawie :D I paradoksalnie, to nie bylby problem, bo Poznaniowi tez przypadl temat w udziale, gdyby nie pewien fakt, ktĂłry powinien nas bardzo zainteresowac... :]

Dzisiaj po raz pierwszy widzialem nowego reportera nadajacego live z Poznania :o
I oczywiscie nie chodzi mi o to, ze nim powinnismy sie interesowac :devil: A tym, ze wraz ze swoim pojawieniem sie, zajmie... odbierze czesc czasu antenowego, ktory moglaby wypelnic soba Agatta :(

A moze pan nowy reporter zniknie tak samo predko jak tamten, ktory pojawil sie na chwile przed tym, jak Agatta zostala prezenterka? :)
A moze pojawienie sie nowego reportera, znowu nam przyniesie jakas pozytywnie druzgocaca informacje majaca zwiazek z Agatta :szalony:
stajlus pisze:
king_kocur pisze:Ale ja wpadam z linkiem do tych obiecanych srodowych ( :roll: ) relacji :D

Sporo dni uplynac musialo, zeby one w koncu tu mogly zaistniec :hyh:
no wreszcie :lol2:
dzieki :)
Nie bede taki bezposredni jak stajlus, lecz napisze, iz rowniez bardzo ciesze sie z faktu pojawienia sie tych trzech relacji :lol2:
marcinkowsky pisze:A dzisiaj , to pewnie tez zadnych szans na spotkanie ;( ??
Dzisiaj nie, lecz my?le juz o jutrze i jutrzejszych szansach... :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

Alchemik pisze:Dzisiaj po raz pierwszy widzialem nowego reportera nadajacego live z Poznania :o
I oczywiscie nie chodzi mi o to, ze nim powinnismy sie interesowac :devil: A tym, ze wraz ze swoim pojawieniem sie, zajmie... odbierze czesc czasu antenowego, ktory moglaby wypelnic soba Agatta :(
a fe :hyh: nowy dziecak na podworku Agaty :uhh:
ja sie tak nie bawie :nie:

teraz to juz wcale nie uda mi sie widziec jej w telewizji :?

chyba ze stawi sie jutro w umowione miejsce :)
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Macie dzisiaj dla mnie dwie .... a nawet 3 wiadomosci :D !! Dwie zle i jedna dobra :P
Zacznijmy od dwoch zlych :lol2: !!
stajlus pisze:
Alchemik pisze:Dzisiaj po raz pierwszy widzialem nowego reportera nadajacego live z Poznania :o
a fe :hyh: nowy dziecak na podworku Agaty :uhh:
ja sie tak nie bawie :nie:

teraz to juz wcale nie uda mi sie widziec jej w telewizji :?
No fakt faktem , ze teraz zabawki beda musialy byc rozdzielane miedzy wieksza ilosc dzieciakow :devil: !! Wierze jednak , ze Agatka duzo na tym nowym pojawieniu sie nie straci :P !! No a na pewno zyska -no moze zyska troche czasu wolnego dla siebie ;) !!

Ale nie panikujmy :lol2: !! Nie bylbym fanem medialnej gwiazdy, gdybym cieszyl sie , ze Agatka wiecej bedzie spedzala w domu niz w pracy :lol2: !! Napisze zatem , ze jak sie pojawil ten tamten kolega , to tez sie martwilismy , ze bedzie Agatce zabieral live'y i tematy , a on prosze -szybciej znikl niz sie pojawil , a Agatka i jej tematy maja sie calkiem niezle :lol2: !! Ona jest niezniszczalna i jest niepowtarzalnym skarbem tvn24 8) !! :brawa:
Nie bede taki bezposredni jak stajlus, lecz napisze, iz rowniez bardzo ciesze sie z faktu pojawienia sie tych trzech relacji :lol2:
kingi ucaluj ode mnie tego youtubowego cudotworce :lol2: !! Filmik boski jak zwasze :P !!
Agatka potrafi wszystko zgrabnie rozkrecic -czytaj zapowiedziec temat , a pozniej wszystko odkrecic , czyli jak poszlo nie po mysli opinii publicznej , to opowiedziec , dlaczego tak sie stalo :lol2: !! No i jak na braki komentarzy ze strony prokuratury to potrafila niezle nawijac :spiewa: :!! brawa:
chyba ze stawi sie jutro w umowione miejsce :)
Gdzie sie z Agatka umowiliscie , bez mojej wiedzy :> ?? :> :>
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

a gdzie ta 3 wiadomosc? :D
chyba druga zla :mhm:
Gdzie sie z Agatka umowiliscie , bez mojej wiedzy :> ?? :> :>
w centrum jestesmy umowieni :D
w centrum tvnowskiego studia :lol2:
ona przy biurku, a my przed telewizorami :lol2:

marcinkowsky :>
a dzisiaj nie doswiadczyles podrozy w zaswiaty forum? :lol2:
dlaczego niczego nie przywiozles z wczorajszej podrozy :>
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:a gdzie ta 3 wiadomosc? :D
chyba druga zla :mhm:
stajlus :> ?? To jest tak oczywista sprawa, ze nie potrzeba o niej pisac :) ! Chodzi o to , ze ta wiadomoscia jest to , ze Agatki dzisiaj nie bylo ;) !! Ani sladu zycia :uhh: !! :rozglada:
Wpadlem na to chwile przed tym jak mnie zripostowales :lol2: !
Mozna sie pisac na to spotkanie :lol2: ?? Stesknilem sie za Agatka -prezenterka :lol2: !! Ten tydzien przerwy w ogole nie jest nam potrzebny -Agatka powinna byc co tydzien :lol2: !!

marcinkowsky :>
a dzisiaj nie doswiadczyles podrozy w zaswiaty forum? :lol2:
dlaczego niczego nie przywiozles z wczorajszej podrozy :>
Nie -dzisiaj jestem w tej wersji , w ktorej brakuje tych rzeczywistych stron 380, 381 i 383 ;) !!
Sa zastepcze , ale nie te , ktore pisalismy pierwotnie :lol2: !! (boze :szalony: !! jak ktos niezorientowany to czyta , to pomysli , ze my jakims szyfrem sie poslugujemy :devil: !! )

Ale skopiowalem tamte strony , wiec jak po pojawieniu sie polskich znakow (oby jak najpredzej :rydzyk: !! ) nie pojawia sie zpowrotem tamte strony , to bede wam rozdzielal wasze posty -jesli przetrwaja te probe czasu :lol2: !!
Na razie czekamy na ....... :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze: !!
Sa zastepcze , ale nie te , ktore pisalismy pierwotnie :lol2: !! (boze :szalony: !! jak ktos niezorientowany to czyta , to pomysli , ze my jakims szyfrem sie poslugujemy :devil: !! )

Ale skopiowalem tamte strony , wiec jak po pojawieniu sie polskich znakow (oby jak najpredzej :rydzyk: !! ) nie pojawia sie zpowrotem tamte strony , to bede wam rozdzielal wasze posty -jesli przetrwaja te probe czasu :lol2: !!
Na razie czekamy na ....... :lol2: !!
i bedziesz krzyczal: komu, komu, bo ide do domu! ;) i: prosze sie nie pchac! :lol2:

mam nadzieje, ze wroca te utracone posty :lol2:
Agatka powinna byc co tydzien :lol2: !!
na poczatek co tydzien, a pozniej na stale :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:i bedziesz krzyczal: komu, komu, bo ide do domu! ;) i: prosze sie nie pchac! :lol2:

Ahhhjjhhh :P !! :szalony: Poczulbym sie wtedy jak moznowladca, od ktorego tak wiele zalezy :lol2: !! Na narazie dopoki nie wrocily strony moge sie tak czuc -na tych stronach jest tyle pieknych ikon (podobizn Agatki :P ) , ze czuje sie juz jakbym posiadal najdrozsze obrazy , oktore bija sie miliony :lol2: !!
Musze tylko lepiej je zabezpieczyc , zeby mi ktos nie ukradl :lol2: !!
na poczatek co tydzien, a pozniej na stale :lol2:
Juz :ban: !! zaraz :ban: !! Natychmiast :lol2: !!
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Ona przy biurku ???
Jak mogli?cie ??? !!!!
Trzeba by?o si? umĂłwi? , ?e b?dzie sta? po?rodku studia !
... i obowi?zkowo w odpowiednim stroju....
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Ona przy biurku ???
Jak mogli?cie ??? !!!!
To przy odrobinie fantazji :lol2: !! Ale tvn24 niestety nas uczy bardzo realnego patrzenia na telewizyjn? rzeczywisto?? ;( !!
I wszystko , czego dzisiaj mo?emy si? spodziewa? ( na razie to tak 50 % szansy na spotkanie ) to Agatka siedzaca za biurkiem :D !!

Ten nowy jest na lajfach , wiec szanse an Agatke wieczorem sie zwiekszaj? :P !!

No niestety teraz musze was zostawic, bo mnie obowiazkami obarczono dosc powaznymi , a nie chcialbym tymi sprawami zaprzatac sobie wieczora :lol2: !! Wieczorem inne rzeczy beda mnie zaprzataly :lol2: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:i bedziesz krzyczal: komu, komu, bo ide do domu! ;) i: prosze sie nie pchac! :lol2:

Ahhhjjhhh :P !! :szalony: Poczulbym sie wtedy jak moznowladca, od ktorego tak wiele zalezy :lol2: !! Na narazie dopoki nie wrocily strony moge sie tak czuc -na tych stronach jest tyle pieknych ikon (podobizn Agatki :P ) , ze czuje sie juz jakbym posiadal najdrozsze obrazy , oktore bija sie miliony :lol2: !!
Musze tylko lepiej je zabezpieczyc , zeby mi ktos nie ukradl :lol2: !!
A jest tam posrod tych postow cos mojego autorstwa, co zaslugiwaloby na ponowna publikacje? :) Nie wydaje mi sie ;) Ale jesli bedziesz postami dzielil, to i ja poslusznie, jak na przykladnego sluge przystalo, ustawie sie w sznureczku kolejki i bede cierpliwie czekal na swoja porcje :lol2:
Poniewaz, jak na razie, nie zanosi sie na to, zeby forum wykazalo sie wzgledem nas abolicja :neutral:
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Ona przy biurku ???
Jak mogli?cie ??? !!!!
To przy odrobinie fantazji :lol2: !! Ale tvn24 niestety nas uczy bardzo realnego patrzenia na telewizyjn? rzeczywisto?? ;( !!
I wszystko , czego dzisiaj mo?emy si? spodziewa? ( na razie to tak 50 % szansy na spotkanie ) to Agatka siedzaca za biurkiem :D !!
Nasze fantazje na dzisiejsze biegna duzo, duz dalej, niz tylko do srodka studia, do stosownej atmosfery, otoczenia i stroju :lol2: Ale jest to tresc na tyle niestosowna, ze ubralismy ja (te tresc) w bardziej stosowne okolicznosci :lol2: Powiedzmy, ze takie, do ktorych tvn24 juz nas zdazylo przyzwyczaic :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

a ja myslalem, ze juz dzis bedziemy przywracac do zycia tamte strony :uhh:

ale moze i macie racje ;) lepiej poczekac na to, co sie stanie jak na forum przywrocone zostana polskie znaki :mhm:
jesli zostana kiedys przywrocone :rozglada:

a na razie czekamy na Agate wieczorowa pora :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:a ja myslalem, ze juz dzis bedziemy przywracac do zycia tamte strony :uhh:

ale moze i macie racje ;) lepiej poczekac na to, co sie stanie jak na forum przywrocone zostana polskie znaki :mhm:
jesli zostana kiedys przywrocone :rozglada:
W takim razie moze ustalmy jakis termin, jaki dajemy forum na "dojscie do siebie" :lol2:
Tydzien..., dwa? :lol2:
stajlus pisze:a na razie czekamy na Agate wieczorowa pora :tanczy:
Nasze spotkanie chyba opozni si? :/
Na 18-sta zaplanowano debate..., wiec serwis pewnie wypadnie :/
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:W takim razie moze ustalmy jakis termin, jaki dajemy forum na "dojscie do siebie" :lol2:
Tydzien..., dwa? :lol2:
Badzmy bardziej wyrozumiali :lol2: !! Dajmy forum miesiac :devil: !!
Alchemik pisze:
stajlus pisze:a na razie czekamy na Agate wieczorowa pora :tanczy:
Nasze spotkanie chyba opozni si? :/
Na 18-sta zaplanowano debate..., wiec serwis pewnie wypadnie :/
Dobrze , ze wczesniej nie zagladalem na forum , bo bym sie tylko zdenerwowal tym, co napisales :lol2: !! Juz bym sie pieklil , ze przepadnie Agatce serwis :lol2: !!

A ona punkt 18. pojawila sie z serwisem i to oczywiscie nie byle jakim :lol2: Na niebylejakosc zlozylo sie m.in to , ze serwis trwal prawie 9 minut :lol2: !!

A o stroju , fryzurze , to moze lepiej nie bede wspominal , zeby nie psuc atmosfery :lol2: !!
zreszta i tak nie jest tak zle :lol2: !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

A o stroju , fryzurze , to moze lepiej nie bede wspominal , zeby nie psuc atmosfery :lol2: !
ja lubie, kiedy mam dokladny wglad w w rysy twarzy Agaty :)

a tak Agata dzisiaj wyglada w calosci :)

Obrazek
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Wy to jednak naprawde wierni fani jestescie :lol2:
I nie pytajcie dlaczego tak sadze? :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
ODPOWIEDZ