[TVN] Sąd rodzinny
Moderator: Łukasz
http://www.wirtualnemedia.pl/article/21 ... _w_TVN.htm
Bedzie i Sad Rodzinny i Anna Maria Wesolowska
Bedzie i Sad Rodzinny i Anna Maria Wesolowska

TVN - programowo najlepsza
Re: Sąd rodzinny
I takie rozwiązanie jest lepsze niż "Sąd rodzinny" miałby być codziennie np. przed "Rozmowami w toku".Wirtualne Media pisze:Nowy sądowy show prawdopodobnie będzie emitowany we wtorki i czwartki o 17.25. W pozostałe dni (poniedziałki, środy i piątki) TVN nada w tym paśmie program "Sędzia Anna Maria Wesołowska".

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Sala rozpraw wygląda dużo lepiej i estetyczniej, niż ta znana nam z "Sędzi Anny Marii Wesołowskiej", jednak dużych różnic nie widać. Czekam z niecierpliwością na pierwszy odcinek. Ciekaw też jestem co miał na myśli Miszczak dziś rano w "DDTVN" kiedy mówił o tym serialu, ale wygląda na to, że jesienią będzie on po prostu nadawany od poniedziałku do piątku - przed "Rozmowami w toku".
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Proszę wstać! Idzie sędzia... Artur Lipiński. A raczej już siedzi. Oto on:

Strony:

Sala:

Tak chcą "ogrzać, żeby jesienią zakwitła pełnym blaskiem". Tu pewnie chodzi o tą trudną dla telewizji porę (jak mówił Edward Miszczak) ze względu, że długo jest jasno itp. A jesienią "Sąd rodzinny" np. przed "Rozmowami w toku" może sobie nieźle poradzić.
Zainteresowały mnie też inne słowa dyrektora programowego TVN o "Sądzie rodzinnym": "Istnieje jedno ogromne niebezpieczeństwo tego programu, że przygotowywany jest przez niemiecką firmę produkcyjną, więc ja nie wiem czy on się zmieści w naszej polskiej rzeczywistości". Ciekawa jaka to firma? Myślałem, że tak jak "SAMW" będzie to produkować Constantin Entertainment.

Strony:

Sala:

Tak chcą "ogrzać, żeby jesienią zakwitła pełnym blaskiem". Tu pewnie chodzi o tą trudną dla telewizji porę (jak mówił Edward Miszczak) ze względu, że długo jest jasno itp. A jesienią "Sąd rodzinny" np. przed "Rozmowami w toku" może sobie nieźle poradzić.

Zainteresowały mnie też inne słowa dyrektora programowego TVN o "Sądzie rodzinnym": "Istnieje jedno ogromne niebezpieczeństwo tego programu, że przygotowywany jest przez niemiecką firmę produkcyjną, więc ja nie wiem czy on się zmieści w naszej polskiej rzeczywistości". Ciekawa jaka to firma? Myślałem, że tak jak "SAMW" będzie to produkować Constantin Entertainment.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

To ja jeszcze dodam zdjęcie głównych twarzy serialu:

Od lewej: Artur Lipiński, Justyna Koska-Janusz i Piotr Ostafi.

Od lewej: Artur Lipiński, Justyna Koska-Janusz i Piotr Ostafi.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org