[TVN] Milionerzy
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Program bardzo dobry, aczkolwiek nie podoba mi sie grafika. Czolowka w porownaniu do brytyjskiej, jest zbyt "plastikowa", czcionka uzyta w pytaniach zupelnie nie pasuje, do tego czesto jest rozciagnieta. Wyglada to okropnie. RĂłwniez kolory nie sa najlepiej dopasowane.
Ale program jest super! Przypominaja sie stare czasy. Doskonala oprawa dzwiekowa (jak zwykle). Ogolnie jest dobrze, chociaz zmiany graficzne oceniam na minus.
Aha, i gratulacje dla Macka! Przy teefonie do przyjaciela, to myslalem, ze do Lukasza zadzwonisz...
Ale program jest super! Przypominaja sie stare czasy. Doskonala oprawa dzwiekowa (jak zwykle). Ogolnie jest dobrze, chociaz zmiany graficzne oceniam na minus.
Aha, i gratulacje dla Macka! Przy teefonie do przyjaciela, to myslalem, ze do Lukasza zadzwonisz...

-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Pierwsze wra?enia po nieca?ych 45 minutach nowych MilionerĂłw:
Zastrze?enia:
1. Oprawa graficzna jest niedopracowana
- niektĂłre jej elementy takie jak prezentowanie kĂł? ratunkowych w trakcie wy?wietlanego pytania s? sp?aszczone
- do?? ubogie "belki" z zawarto?ci? wygranej kwoty (zwyk?a bia?a czcionka).
- zbyt ma?a (ma?o czytelna zarazem) czcionka, gdy pytanie jest bardziej rozbudowane
- uboga czcionka drzewka pieni?dzy
2. Oprawa muzyczna
- powtarzaj?cy si? motyw muzyczny wygranej eliminacji "Kto pierwszy ten lepszy" i wej?cia na kszes?a
- przyt?aczaj?ce nowe motywy muzyczne podczas pyta? pow. 1000 z?otych (zmiana niestety na gorsze)
Mankamenty:
1. Brak kadrowania lotu kamery z rusztowania na jupitery w kszta?cie okr?gu w g??b studia
2. Poprzednie motywy muzyczne!
Pozytywy:
1. Doskonale prezentuje si? wy?wietlana grafika w wej?ciu prowadz?cego
- animowane logo, ko?a ratunkowe, wygrane kwoty
2. Efekty ?wietlne
3. Udany powrĂłt Huberta Urba?skiego
4. Aran?acja studia
Zastrze?enia:
1. Oprawa graficzna jest niedopracowana
- niektĂłre jej elementy takie jak prezentowanie kĂł? ratunkowych w trakcie wy?wietlanego pytania s? sp?aszczone
- do?? ubogie "belki" z zawarto?ci? wygranej kwoty (zwyk?a bia?a czcionka).
- zbyt ma?a (ma?o czytelna zarazem) czcionka, gdy pytanie jest bardziej rozbudowane
- uboga czcionka drzewka pieni?dzy
2. Oprawa muzyczna
- powtarzaj?cy si? motyw muzyczny wygranej eliminacji "Kto pierwszy ten lepszy" i wej?cia na kszes?a
- przyt?aczaj?ce nowe motywy muzyczne podczas pyta? pow. 1000 z?otych (zmiana niestety na gorsze)
Mankamenty:
1. Brak kadrowania lotu kamery z rusztowania na jupitery w kszta?cie okr?gu w g??b studia
2. Poprzednie motywy muzyczne!
Pozytywy:
1. Doskonale prezentuje si? wy?wietlana grafika w wej?ciu prowadz?cego
- animowane logo, ko?a ratunkowe, wygrane kwoty
2. Efekty ?wietlne
3. Udany powrĂłt Huberta Urba?skiego
4. Aran?acja studia
Zaczynamy gr? o milion z?otych...
Tak, ten ekran to wspanialy pomysl. Grafika nie jest taka zla - choc ja wolalem czolowke z tymi ludzmi wpatrujacymi sie w logo "Milionerow". Belki fajne - tylko wg mnie niepotrzebne sa dwie rozne czcionki - lepsza ta plaska, przy wariantach odpowiedzi i tylko ta moglaby byc. Ale nic nie zmieni faktu, ze "Milionerzy" to najlepszy teleturniej jaki kiedykolwiek ogladalem i chcialbym zeby goscil na antenie TVN jak najdluzej. 

Zmiany do?? s?abe - w ostatnich edycjach by?o du?o lepiej. Muzyka jest beznadziejna - Hubert zapowiada? tylko lekkie od?wie?enie, a tu ca?kowita zmiana. Belki te? mog?yby by? troch? lepsze, ale nie jest ?le. Wy?wietlana grafika wygl?da na ekranie ca?kiem nie?le. Czo?Ăłwka taka, jak? znali?my ju? od kilku dobrych tygodni. Plus za ?wietn? jako?? w TVN HD. OgĂłlnie 7/10.
Poza tym wielkie gratulacje dla Ma?ka z naszego forum, ktĂłry gra? pierwszy i wygra? 20 tysi?cy z?otych!!! Jutro Maciek b?dzie w "DDTVN".
Poza tym wielkie gratulacje dla Ma?ka z naszego forum, ktĂłry gra? pierwszy i wygra? 20 tysi?cy z?otych!!! Jutro Maciek b?dzie w "DDTVN".

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Gratulacje - taki m?ody, a wygra? najwi?cej spo?rĂłd ca?ej trĂłjki graczy
A tak w ogĂłle to nie wiedzia?em, ?e Maciek jest u?ytkownikiem forum 
A Milionerzy? W ko?cu
Nie mog?em si? doczeka?. Jutro kolejny odcinek, a wra?enia? Jak to mi?o jest zobaczy? MILIONERĂW w TVNie po kilku latach ich nieobecno?ci na wizji. ?wietna grafika, o wiele ?adniejsze studio (ogromny plus), ale jako? nie mog? si? przyzwyczai? do muzyki w tle pyta?... mo?e przyjdzie z czasem 
Nie mog? si? doczeka? jutrzejszego odcinka.

A Milionerzy? W ko?cu

Nie mog? si? doczeka? jutrzejszego odcinka.
Po prostu Maciek. 

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
Ja te? go nie skojarzy?em. :> No cĂł? mo?e jakbym zapami?ta? wcze?niej nazwisko. Ale wielkie gratulacje!
A tak btw. Pan s?dzia kompromitacja, a Pan pewny...
:hyh:
Zaczn? od Huberta. Wielki styl, wielka klasa. :brawa: Jego prowadzenie to po prostu mistrzostwo! :tanczy: Nie wyobra?am sobie, aby ktokolwiek mĂłg?by do na tym miejscu zast?pi?.
Grafika jest dobra. Fakt niedopracowana, ale mam nadziej?, ?e poprawi? j? troch?. Ten ekran z logo to by? super pomys?. :> SzczegĂłlnie podoba mi si?, gdy gracz wybiera ko?o ratunkowe i na tym ekranie pokazuj? dany symbol. Czo?Ăłwka bardzo fajna - szybka.
Muzyka jak dla mnie jest OK. :>
Realizacja na najwy?szym poziomie. ?wietne kadrowanie (no mo?e oprĂłcz tego jak kamera "odwraca si?" od tego znajomego gracza na uczestnika i prowadz?cego). Efekty ?wietlne znacznie lepsze ni? kilka lat temu (wiadomo - technika). Studio pi?kne. Tylko wydaje mi si?, ?e te krzes?a s? niewygodne. Hubert to? nie na nich kr?ci?.
[woda jak wida? by?a - ciekawe kubki
]
Reklam za du?o?
Wydaje mi si?, ?e w sam raz.
OgĂłlnie nowych "MilionerĂłw" oceniam na 8/10.
Czekam na jutro i na poniedzia?ek na wyniki ogl?dalno?ci. Co? mi si? wydaje, ?e b?dzie dobrze.

Zaczn? od Huberta. Wielki styl, wielka klasa. :brawa: Jego prowadzenie to po prostu mistrzostwo! :tanczy: Nie wyobra?am sobie, aby ktokolwiek mĂłg?by do na tym miejscu zast?pi?.
Grafika jest dobra. Fakt niedopracowana, ale mam nadziej?, ?e poprawi? j? troch?. Ten ekran z logo to by? super pomys?. :> SzczegĂłlnie podoba mi si?, gdy gracz wybiera ko?o ratunkowe i na tym ekranie pokazuj? dany symbol. Czo?Ăłwka bardzo fajna - szybka.

Muzyka jak dla mnie jest OK. :>
Realizacja na najwy?szym poziomie. ?wietne kadrowanie (no mo?e oprĂłcz tego jak kamera "odwraca si?" od tego znajomego gracza na uczestnika i prowadz?cego). Efekty ?wietlne znacznie lepsze ni? kilka lat temu (wiadomo - technika). Studio pi?kne. Tylko wydaje mi si?, ?e te krzes?a s? niewygodne. Hubert to? nie na nich kr?ci?.

Reklam za du?o?

OgĂłlnie nowych "MilionerĂłw" oceniam na 8/10.
Czekam na jutro i na poniedzia?ek na wyniki ogl?dalno?ci. Co? mi si? wydaje, ?e b?dzie dobrze.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Rewelacja.
Przy takim dobrym programie, nawet je?li jest jaki? mankament, to ci??ko go pi?tnowa?.
Mi jedyne co przeszkadza?o, to za ma?a czcionka pyta? - do poprawy.
PowrĂłt "MilionerĂłw" to jedno z najwa?niejszych wydarze? w mediach w tym roku.
Olbrzymie gratulacje dla Ma?ka, bogatszego o 20 000.
Wa?a Tomaszowi Lisowi.
10-/10!

PowrĂłt "MilionerĂłw" to jedno z najwa?niejszych wydarze? w mediach w tym roku.
Olbrzymie gratulacje dla Ma?ka, bogatszego o 20 000.

10-/10!