[TVN] Milionerzy
Moderator: Łukasz
Na Pudelka porĂłwnuje sie rowniez m.in. dziennik.pl
Jednak znacz?co rĂł?ni? si? wynik z OBOP i AGB.

Bardzo udany powrĂłtMedialink pisze:W miniony weekend TVN pokaza? dwa, pierwsze odcinki teleturnieju "Milionerzy", ktĂłry wrĂłci? na anten? stacji po kilkuletniej przerwie. Program przyci?gn?? przed telewizory w sobot? 3,42 mln widzĂłw (25,52 proc. udzia?Ăłw w rynku), a w niedziel? - 3,58 mln widzĂłw (25,11 proc. udzia?Ăłw w rynku). ?rednio teleturniej mia? 3,5 mln widzĂłw przy udziale w rynku stacji wynosz?cym w tym czasie 25,31 proc.
Dla porĂłwnania w analogiczny weekend ubieg?ego roku mi?dzy godz. 18.00 a 19.00 (pora emisji "MilionerĂłw") TVN ogl?da?o 1,66 mln widzĂłw (11,47 proc. udzia?Ăłw w rynku).
Gdy TVN emitowa? „MilionerĂłw” by? najch?tniej ogl?danym kana?em telewizyjnym. TVP1 mia?a w tym czasie 2,39 mln widzĂłw (17,25 proc. udzia?Ăłw w rynku), TVP2 - 2,6 mln widzĂłw (18,79 proc. udzia?Ăłw w rynku), a Polsat - 1,94 mln widzĂłw (14,01 proc. udzia?Ăłw w rynku).

-
- Nowicjusz
No tak, takie co? to mĂłg? napisa? tylko PUDEL, ktĂłry myli nieoficjaln? stron? mi?o?nikĂłw tvn z prac? z tv.

Podoba mi si? ten fragment z Dziennika:
"Maciej Kautz jest wymieniany na stronie TVN Fakty jako dziennikarz blisko wspĂł?pracuj?cy z TVN" - pisze pudelek.pl. Portal zapomnia? jednak doda?, ?e nieoficjalny serwis tvnfakty.pl jest tworzony przez mi?o?nikĂłw telewizji TVN, ktĂłrzy nie maj? nic wspĂłlnego z prac? w telewizji.
"Trudno mi uwierzy?, ?eby tu by?y jakiekolwiek dzia?ania sprzeczne z regulaminem" - odpowiada dziennikowi.pl rzecznik prasowy TVN Karol Smol?g. "Traktowa?bym t? informacj? w kategoriach plotki czy pomĂłwie?" - dodaje.
"Pudelek napisa? nieprawd?" - zapewnia te? twĂłrca serwisu tvnfakty.pl i redakcyjny kolega Macieja Kautza, ?ukasz Ropczy?ski. "To, ?e Maciek jest fanem Huberta Urba?skiego i jako widz je?dzi? na produkcje TVN, nie znaczy, ?e jest jego kumplem!" - t?umaczy.
pudelek.pl pisze:maturzysta by?ym wspĂł?pracownikiem faktĂłw?? nie za m?ody on czasem? wiecie, nie jednemu psu Burek...
pudelek.pl pisze:Czy aby na to nie powinno by? jakich? przepisĂłw, ?e pracownicy stacji nie mog? bra? udzia?u w teleturniejach itp...?
taki gowniarz przy faktach? to jest maturzysta dopiero, to co niby tam robil
a moze to czysta zbierznosc nazwisk?...
to oczywiste, ?e by?o ustawione. przecie? nie znali ogl?dalno?ci, a tu jaki? obcy by im wyci?gn?? pĂł? miliona np?
Ciekawe o ile procent wzro?nie ogl?dalno?? tvnfakty.pl? :hyh:
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Hehe... czy?by Maciek mia? sta? si? polskim Charlesem Ingramem?
Dla niewiedz?cych: sprawa Charlesa Ingrama na angielskiej Wikipedii
Na YouTube: dokument o tym. Pierwsza cz???, nast?pne znajdziecie obok
A co do ogl?dalno?ci... to czuj? si? oszukany przez OBOP!
Dla niewiedz?cych: sprawa Charlesa Ingrama na angielskiej Wikipedii
Na YouTube: dokument o tym. Pierwsza cz???, nast?pne znajdziecie obok

A co do ogl?dalno?ci... to czuj? si? oszukany przez OBOP!
Jakby Maciek teraz prowadzi? jaki? program to by by?a afera
haha
?a?osny jest ten pudelek.
[ Dodano: Pon Sty 21, 2008 2:39 pm ]
Dzia?a ju? strona milionerĂłw!
http://www.milionerzy.tvn.pl

?a?osny jest ten pudelek.
[ Dodano: Pon Sty 21, 2008 2:39 pm ]
Dzia?a ju? strona milionerĂłw!
http://www.milionerzy.tvn.pl
Redakcja mo?e tylko si? cieszy? z takiego obrotu spraw. Darmowa reklama... :spiewa:Kuba pisze:
Ciekawe o ile procent wzro?nie ogl?dalno?? tvnfakty.pl? :hyh:
Co do ogl?dalno?ci. TNS OBOP jak zwykle bardzo zani?ony wynik (nie sugeruj?, ?e specjalnie to robi?, ale wiadomo lepsz? firm? "od ogl?dalno?ci" jest AGB). Tak my?la?em, ?e b?dzie w przedziale 3-4 mln.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Ciekawe kto nakablowa?... :uhh:

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.