Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

Alchemik pisze:Profesjonalizm plus usmiech, rowna sie doskonalosc :brawa:
swiete slowa :brawa:
Alchemik pisze:Jezeli natomiast ktos chcialby zabrac sie za udoskonalanie raportu, to niechze te raporty w calosci beda nadawane sprzed tylnoprojekcyjnego ekranu :lol2: :szalony:
i to nie tylko ze wzgledow estetycznych :P choc glownie :szalony: ale takze ze wzgledow bezpieczenstwa :D
przeciez, kiedy Agata musi przespacerowac sie z jednego miesca w drugie, zapewne w ogromnym pospiechu, to sytuacja niebezpiczna w miejscu, gdzie na podlodze lezy mnostwo kabli :lol2:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

stajlus pisze:swiete slowa :brawa:
Swiete jak swiete :lol2: Na pewno prawdziwe :D
stajlus pisze:i to nie tylko ze wzgledow estetycznych :P choc glownie :szalony: ale takze ze wzgledow bezpieczenstwa :D
przeciez, kiedy Agata musi przespacerowac sie z jednego miesca w drugie, zapewne w ogromnym pospiechu, to sytuacja niebezpiczna w miejscu, gdzie na podlodze lezy mnostwo kabli :lol2:
Naslijmy zatem jakis Inspektorat Pracy i niech sprawdza bezpiecznstwo Agatty na jej stanowisku pracy :lol2:
Wtedy beda musieli na mus ujendolicic formule raportu, bowiem mieszana stwarza realne niebezpieczenstwo utraty zdrowia :lol2:
Znajac nasze szczescie ta ujednlicona formula bylaby ta "przy biurku" :lol2:
Ale kto wie... niezbadane sa wyroki... Tvn24 :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Wy oczywiscie myslicie, ze te wszystkie usmiechy, cieple spojrzenia, to w Waszym kierunku? ;) Za dobrze znam Agate z telewizora, zeby w to uwierzyc ;) Dobry nastroj ma na pewno zwiazek z jej zyciem prywatnym, albo zawodowym :D Po sobotnim "popisie" dostala zapewne tyle pochwal, ze nie mogla w niedziele zachowywac sie inaczej :D Tak wlasnie zachowuje sie doceniony (przez wlasciwe osoby ;) ) czlowiek :tanczy:
Calosc dzisiaj bez zarzutu 8) :brawa:
No, ale szminki, to za duzo jej napakowali na usta ;) W dodatku w moim nieulubionym kolorze :/
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Wy oczywiscie myslicie, ze te wszystkie usmiechy, cieple spojrzenia, to w Waszym kierunku? ;)
Nie probuj wmawiac nam, ze jest inaczej :lol: Bo nie jest :devil:
My jestesmy dla Agatty blogoslawienstwem i to my prowokujemy usmiech na jej twarzy :lol2:
}{ypnosea pisze:Za dobrze znam Agate z telewizora, zeby w to uwierzyc ;)
Zawsze mozna miec nadzieje :lol2:
}{ypnosea pisze:Dobry nastroj ma na pewno zwiazek z jej zyciem prywatnym, albo zawodowym :D Po sobotnim "popisie" dostala zapewne tyle pochwal, ze nie mogla w niedziele zachowywac sie inaczej :D Tak wlasnie zachowuje sie doceniony (przez wlasciwe osoby ;) ) czlowiek :tanczy:
Ta teoria podoba mi sie :tanczy: Niewatpliwie :D Tak tez moglo byc :) Agatta w pelni zasluzyla na pochwale :brawa:
No, ale szminki, to za duzo jej napakowali na usta ;) W dodatku w moim nieulubionym kolorze :/
Naturalne piekno Agatty niczym nie powinno byc "poprawiane" przez "fachowcow" :nie: tu tez musze sie z Toba zgodzic :D
Ostatnio zmieniony poniedziałek 21 sty 2008, 13:38 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Dla tych, ktorzy nie widzieli, a chcieliby zobaczyc :D

:arrow: Wczorajszy Raport wieczorny :D

:arrow: I wczorajsze Podsumowanie dnia :D

Czyli w skrocie: cos dla tych, ktorzy lubia, gdy piekna kobieta mowi im z usmiechem na twarzy o sluzbie zdrowa, o rzadowych roszadach, o aukcji ubran i gadzetow po by?ym prezydencie Francji Francois Mitterrandzie, o slabej i mocnej formie polskich sportowcow, Dniu Babci, etc :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:Dla tych, ktorzy nie widzieli, a chcieliby zobaczyc :D
Lub dla tych, ktorzy widzieli i chcieliby jeszcze kilka razy powtorzyc seans :lol2:
king_kocur pisze:Czyli w skrocie: cos dla tych, ktorzy lubia, gdy piekna kobieta mowi im z usmiechem na twarzy o sluzbie zdrowa, o rzadowych roszadach, o aukcji ubran i gadzetow po by?ym prezydencie Francji Francois Mitterrandzie, o slabej i mocnej formie polskich sportowcow, Dniu Babci, etc :lol2:
Jak predko dzisiaj :lol2:
Nie zdazylem wczoraj zlozyc na Twoje - king_kocur rece, podziekowan za sobotnie Podsumowanie :lol2: Dlatego korzystajac z okazji: dziekuje - mowie dzisiaj :) Za przedwczorajsze i za wczorajsze rzecz jasna takze :lol2:
Polecam wszystkim! :szalony: Bez wzgledu na przynaleznosc watkowa :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:
}{ypnosea pisze:Wy oczywiscie myslicie, ze te wszystkie usmiechy, cieple spojrzenia, to w Waszym kierunku? ;)
Nie probuj wmawiac nam, ze jest inaczej :lol: Bo nie jest :devil:
My jestesmy dla Agatty blogoslawienstwem i to my prowokujemy usmiech na jej twarzy :lol2:
Zobaczysz }{ypno , jak raz bysmy zorganizowali strajk -taki glosny , planowany i nie ogladali z raz Agatki , jaka by dopiero wtedy smutna byla :lol2: !! Teraz , kiedy ma pewnosc ,ze jestesmy z nia ,jest jej razniej :devil: !! Moze na poczatku stresowalo ja tak duze zainteresowanie ze strony widzow , ale teraz juz sie chyba .... jakie chyba , ewidentnie z tym ogromnym zainteresowaniem oswoila :lol2: !!
Alchemik pisze:
}{ypnosea pisze:Dobry nastroj ma na pewno zwiazek z jej zyciem prywatnym, albo zawodowym :D Po sobotnim "popisie" dostala zapewne tyle pochwal, ze nie mogla w niedziele zachowywac sie inaczej :D Tak wlasnie zachowuje sie doceniony (przez wlasciwe osoby ;) ) czlowiek :tanczy:
Ta teoria podoba mi sie :tanczy: Niewatpliwie :D Tak tez moglo byc :) Agatta w pelni zasluzyla na pochwale :brawa:
Pochwaly , pochwalami ;) !! Nic nie poprawia nastroju , jak awans , czy w koncu wieksza sumka na koncie :lol2: !! Albo perspektywa wolnego :rozglada: !!
Ostatnie wykreslam z protokolu :lol2: !!
Alchemik pisze:
Naturalne piekno Agatty niczym nie powinno byc "poprawiane" przez "fachowcow" :nie: tu tez musze sie z Toba zgodzic :D
Niestety nie bylo w poblizu -szminko-porywacza :devil: !! :lol2: Albo jak kto woli: szminko-zmywacza :lol2: !!
Alchemik pisze:
king_kocur pisze:Dla tych, ktorzy nie widzieli, a chcieliby zobaczyc :D
Lub dla tych, ktorzy widzieli i chcieliby jeszcze kilka razy powtorzyc seans :lol2:
Wczoraj to chyba z powodu poczatkowego szoku -czyli tego najsilniejszego , nawet nie docieralo do mnie , jak radosna byla wczoraj Agatka :o !!

Teraz dopiero slysze jak mowi , ze pyta "bardziej osobiscie" -to dotyczylo tego ,co znajdujemy , a dokladniej czego nie odnajdujemy juz w zwyklych skrzynkach :lol2: !!

Wyobrazilem sobie , jakby to bylo , gdyby nasz kontakt z Agatka nie odbywal sie droga mejlowa , tylko doreczyciel dostarczalby nam listy od niej , napisane przez nia wlasnorecznie :szalony: !!
Ejjjhhhh :szalony: !! To by dopiero bylo przezycie :szalony: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Asenta
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Asenta »

Witam
Widze, ze Agata ma wielu zwolennikĂłw, cieszy mnie to, nie jestem sam :)

Post pierwszy (ale nie bĂłjcie sie, zagosze tutaj na d?ugo :P)
Wiecej zdjec :P:D

Pozdrawiam

Asenta
Agata Tomaszewska - Czy czego? wiecej cz?owiekowi potrzeba??
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Asenta pisze:Witam
Po pierwsze witaj :) !! A po drugie , to nie wiem , od kiedy jestes fanem Agatki , ale sam nie jestes juz od prawie dwoch lat :lol2: !! A nawet powiedzialbym , ze ze sporym tlokiem wokol Agatki bedziesz musial sobie radzic :lol2: !!

Post pierwszy (ale nie bĂłjcie sie, zagosze tutaj na d?ugo :P)
Na razie faktycznie nie mamy czego sie bac :lol2: ! I mam nadzieje nigdy nie bedziemy musieli :lol2: !! A w goscine przyjmiemy Cie z otwartymi ramionami :lol2: !! My jestesmy bardzo goscinni :P !! :lol2:
Wiecej zdjec :P:D
Jeszcze wiecej :o ?? Nie wiem , czy to mozliwe :lol2: ?? notka , kingi i epszt czasmi zdarza sie , ze zawalaja nas tu cala masa capsow :lol2: !! I wiecej to sie chyba juz nie da :lol2: !!

A poza tym ,to odkad w Poznaniu pojawil sie brand new reporter , to chyba wrecz przeciwnie -coraz mniej okazji bedzie ku temu , zeby Agatce robic zdjecia ;( !!
Pozdrawiam
Dzieki i pozdro dla Ciebie :D !!

Asenta
Fajny nick :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obi
Początkujący
Początkujący

Post autor: obi »

..puk..puk :lol2:
..to ja obiezyswiat :jupi:
..tylko pod troche zmienionym szyldem ;)
..w koncu udalo mi sie pokonac te trudnosci z rejetracja :rydzyk:
..zapomnialem juz jak to sie robilo :hmm:
..mialem wlaczona jakas zapore w przegladarce no i musialem troche sie naglowkowac zeby obczaic dlaczego nie redakcja nie przesyla mi malia zwotnego :hmm:
..ale dzisiaj rano - przed chwila mnie oswiecilo :o:

..no wiec na poczatku bardzo Wam wszystkim dziekuje za wsparcie w tym trudnym czasie :D :*

..bylo mi bardzo ciezko wytrzymac bez pisania :/
..ostatni raz mialem mozliwosc pisania 7. stycznia :hyh:
..ciezko mi bylo..oj ciezko :(
..zwlaszcza kiedy widzialem ze u Agatki tak duzo sie dzieje :)
..tyle mam zaleglosci ze chyba aktualnie nie zdaze napisac o wszystkim :rozglada:
..wiec w skrocie
..w sobote to myslalem ze umre :hyh:
..Agatka dala takiego czadu a ja nie moglem publicznie jej pochwalic :(
..wiec 'molestowalem' rodzine :lol2:
..do tego stopnia ze mi powiedzieli ze jak nie przestane to oni niedlugo beda mieli serdecznie dosc Agatki :lol2:

..tylko tutaj nikt nigdy nie ma dosc Agatki :lol2:
..dlatego Wy jestescie moja najukochansza rodzina :lol2:

..nie jestem pelnoprawnym zalozycielem watku bo mam inna nazwe :/
..ale dopoki nie chlopaki nie zreperuja forum bede musial zyc bez moich insygniow wladzy zalozyciela watku :lol2:

..no ale moge chyba podziekowac :?: :D
..wszystkim ktorzy przylozyli sie podczas mojej nieobcecnosci do rozwoju watku :)
..i powitac nowego usera :lol2:
..zachecam do dalszej dyskusji :)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Dzisiaj chyba nie skoncze przecierac oczu ze zdumienia :shock: :lol:
Wpierw, kiedy zobaczylem wpis usera o znajomo brzmiacym nicku :lol2: Ale drogi obi :lol2: Poki co podchodze do Ciebie z dystansem :lol2: Nie obraz sie, ale te dwie kropki charakterystyczne da obiezyswiata, to zbyt malo, zeby dac wiare, iz faktycznie nim jestes :lol2: W mailu masz ode mnie pytanie, jesli na nie odpowiedz, bede mial 100 procentowa pewnosc, ze to Ty :lol2:
Asenta pisze:Witam
Pewnie, ze to krzepiaca mysl :lol2: Lecz jest to oczywistosc, ktora nikogo nie powinna dziwic :lol2:
Witaj wsrod nas - wielbicieli i krzewicieli (jak to mawial S.+P. BJ) talentu, urody i profesjoanlizmu Agatty :D
marcinkowsky pisze:Pochwaly , pochwalami ;) !! Nic nie poprawia nastroju , jak awans , czy w koncu wieksza sumka na koncie :lol2: !! Albo perspektywa wolnego :rozglada: !!
Ostatnie wykreslam z protokolu :lol2: !!
Mimo tego, ze wykresiles z protokolu, slowo najprawdopodoniej sie rzeklo :mhm:
Pytanie, jak dlugotrwala bedzie to rozlaka? ;(
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

obi pisze:..ale dzisiaj rano - przed chwila mnie oswiecilo :o:
Jasnosc nastala zapewne po tym, jak Ci zaslugerowalem, zebys zmienil przegladarke? :lol: Niewazne ;) Najwazniejsze, ze znow masz prawo glosu :lol2:
marcinkowsky pisze:
Asenta pisze:Wiecej zdjec :P:D
Jeszcze wiecej :o ?? Nie wiem , czy to mozliwe :lol2: ?? notka , kingi i epszt czasmi zdarza sie , ze zawalaja nas tu cala masa capsow :lol2: !! I wiecej to sie chyba juz nie da :lol2: !!
Dla nowych userow, na zachete :D

Wspaniale ujecia, moim zdaniem :lol2: Podczas rozmowy :D Chodzi o gestykulacje :P Ale nie tylko :lol2:
(Aby powiekszyc, klinknij w zdjecie :D )
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zastanawia mnie ta zacisnieta piastka :mhm:
:lol2:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:
obi pisze:..ale dzisiaj rano - przed chwila mnie oswiecilo :o:
Jasnosc nastala zapewne po tym, jak Ci zaslugerowalem, zebys zmienil przegladarke? :lol: Niewazne ;) Najwazniejsze, ze znow masz prawo glosu :lol2:
Zatem nie musze juz czekac na odpowiedz od obi'ego? :lol2:
obi - wybacz, ze watpilem :lol2:

Wspaniale ujecia, moim zdaniem :lol2: Podczas rozmowy :D Chodzi o gestykulacje :P Ale nie tylko :lol2:
(Aby powiekszyc, klinknij w zdjecie :D )
Kiedy mamy monitor z odpowiednia iloscia cali nie potrzeba "klikac" :lol2:
Zastanawia mnie ta zacisnieta piastka :mhm:
:lol2:
Moja tesciowa czesto tak zwijala piesc, kiedy jeszcze z nia mieszkalem :lol2:
Nie wiem, co to mialo oznaczac? :lol2:

Teraz, kiedy widujemy sie raz na miesiac, jest tak:
Obrazek

Czyli anielsko :aniol: :devil:
Asenta
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Asenta »

Niemo?e, Ona niemo?e tak patrze? :P :)

Ah.....
Dziekuje za zdjecia
Agata Tomaszewska - Czy czego? wiecej cz?owiekowi potrzeba??
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Asenta pisze:Niemo?e, Ona niemo?e tak patrze? :P :)
Ja juz jakis czas temu wnioskowalem o to, zeby Agatta wystepowala w telewizji w okluraram z przyciemnionymi szklami :lol2:
Wtedy moze latwiej byloby egzystowac i trudniej byloby tonac w jej spojrzeniu :lol2:
ODPOWIEDZ