marcinkowsky pisze:
Na pocieszenie Ci napisze , ze nie jestes sama wsrod userow

!!
I to ma mnie pocieszyc? :> Mogles chociaz napisac, ze inni maja gorzej :devil: Zartuje oczywiscie :stop: A tak calkiem powaznie to ja jestem w lepszej sytuacji :tanczy: Jesli nie na tym, to na innym forum o Pawle moge sobie podyskutowac
marcinkowsky pisze:A na jeszcze wieksze pocieszenie napisze , ze nawet Admin boryka sie z tym problemem

!!
Czy to oznacza, ze mozemy psocic? :rozglada:
marcinkowsky pisze:Oooo !!

To wszystkiego najlepszego

!!
A , ktora to juz zima

??
Trzydziesta piata, jesli dobrze wyliczylam :rozglada: Mlodziak z niego :tanczy: Jeszcze ma nam wiele do przekazania :tanczy:
Nika pisze:
Jak dobrze, ze jednak zdecydowalas sie na tymczasowe nowe konto.

Witaj na forum!! :jupi:
Nie sadzilam, ze ktos sie tak ucieszy z mojego powrotu, to mile
Nika pisze:Ta trauma bedzie sie jeszcze pewnie za nami ciagnac nie tylko z Pawelka watkiem, ale jeszcze paroma innymi. Ale badzmy dobrej mysli i miejmy nadzieje,ze pewnego pieknego dnia jednak wszystko wroci do normy.
Czekam na ten dzien z niecierpliwoscia, obledu mozna dostac od tego seplenienia :uhh:
To oni sami swoimi minami daja mi inspiracje i wena przychodzi sama.

Dzieki ze sie podobalo!
Jesli cos ma zwiazek z Pawlem, to mozesz byc pewna, ze zawsze bedzie mi sie podobalo

(oczywiscie, jesli o discopolo nie bedzie zahaczalo :devil: ) Licze, ze jeszcze czyms zablysniesz Nika?
Nika pisze:Jaka tam zdrada, to tylko takie mile niezobowiazujace pogaduszki "na temat", a ze temat trafil nam sie calkiem mily i przystojny to juz osobna sprawa kaloszy.

A moze Funcky zacheci swoja druga poloweczke do wspolnej dyskusji, w koncu panowie tez tu sie udzielaja :szalony:
Jesli dobrze kojarze to Funcky stara sie oddzielac swoje dwa zycia :rozglada: Ale moze cos sie zmienilo :rozglada: Moze wkrotce sama sie wypowie
Nika pisze:Damy rade Dzastina, damy rade!!
Przypominam, ze chwilowo Dzastinka ;-) :rozglada: Oczywiscie, ze damy rade :tanczy: Wlasnie zaywazylam, ze duzo lepiej mi to seplenienie wychodzi
Nika pisze:Dzieki za przypomnienie, w koncu urodzinki ma sie raz w roku, trzeba zyczyc Panu redaktorowi wszystkiego naj!!!
Zeby mu sie jak najlepiej dzialo, i zeby jeszcze przez dlugie lata - soba i swoja praca, nas zachwycal :tanczy: Ekartke z zyczeniami plynacymi prosto z serca oczywiscie tez poslalam