Kacper Kaliszewski
Moderator: Łukasz
"Lubie gdy kobieta ma takie szerokie biodra...
...a ja lubie gdy ma na czym usiasc i mozna ja o tak! klepnac w posladek...
...tragedia panowie, poziom Waszej dyskusji jest zenujaco niski...
... ja tam sie ciesze, jestem w ich typie...
... oo nie, nie wiedzialem ze jestesmy na wizji...
...podsumowujac to powiem Ci ze kobiety maja niestety jedna wade. Sa gorsze niz CBA, uslysza zawsze o trzy slowa za duzo."

...a ja lubie gdy ma na czym usiasc i mozna ja o tak! klepnac w posladek...

...tragedia panowie, poziom Waszej dyskusji jest zenujaco niski...

... ja tam sie ciesze, jestem w ich typie...

... oo nie, nie wiedzialem ze jestesmy na wizji...

...podsumowujac to powiem Ci ze kobiety maja niestety jedna wade. Sa gorsze niz CBA, uslysza zawsze o trzy slowa za duzo."

Nie wiem jak Kacper to robi, ale sprawia, ze czlowiek odzyskuje dobry humor ogladajac serwisy w jego wykonaniu nawet w tak ponury dzien jak dzisiejsza niedziela. Na pewno duza role odgrywa tu jego urok osobisty, ale takze jego po czesci wrodzona, a po czesci wyuczona umiejetnosc dobierania slow przy kazdym zapowiadanym materiale czy tez w rozmowach z goscmi. Zauwazylam tez, juz jakis czas temu, ze lubi bawic sie jezykiem, takie gry slowne, ktos rzuci jakies haslo na koniec w materiale, i on od razu to podlapuje i wykorzystuje do zapowiedzi nastepnego materialu. To wszystko sprawia, ze jego DnZ-ety nie maja sobie rownych jak dla mnie. 

Wiem, ?e si? rozpisa?a? Nika, ale ja mog? tylko napisa?: zgadzam si? z Tob?Nika pisze:Nie wiem jak Kacper to robi, ale sprawia, ze czlowiek odzyskuje dobry humor ogladajac serwisy w jego wykonaniu nawet w tak ponury dzien jak dzisiejsza niedziela. Na pewno duza role odgrywa tu jego urok osobisty, ale takze jego po czesci wrodzona, a po czesci wyuczona umiejetnosc dobierania slow przy kazdym zapowiadanym materiale czy tez w rozmowach z goscmi. Zauwazylam tez, juz jakis czas temu, ze lubi bawic sie jezykiem, takie gry slowne, ktos rzuci jakies haslo na koniec w materiale, i on od razu to podlapuje i wykorzystuje do zapowiedzi nastepnego materialu. To wszystko sprawia, ze jego DnZ-ety nie maja sobie rownych jak dla mnie.

Zgodnosc pogladow zawsze cieszyagatka22 pisze: Wiem, ze sie rozpisalas Nika, ale ja moge tylko napisac: zgadzam sie z Toba

Kamilo Tys moj ziom :jupi: tyle Kacperka jednoczesnie dawno tu nie widzialam :*
Kacper dzis jak zwykle sypie zarcikami jak z rekawa
. Agnieszka Idzik na zakonczenie relacji z Dorohuska: "Co niektorzy kierowcy tirow zartuja, ze z kosmosu widac chinski mur i sznur tirow w Dorohusku" Na co Kacper ze studia: "Jak slyszeli panstwo, z kosmosu widac nawet kolejke tirow w Dorohusku, czego nie mozemy pokazac, bo w kosmosie kamery nie mamy. Jeszcze nie mamy." (i do tego kosmiczna mina Kacpra)
A przed chwila redaktor Kaliszewski mial przyjemnosc poinformowac widzow tvn24 jako pierwszy o dobrej wiadomosci zza oceanu :tanczy: , a mianowicie
Katyn Andrzeja Wajdy zostal nominowany do Oscara :brawa: :spiewa:
Kacper dzis jak zwykle sypie zarcikami jak z rekawa

A przed chwila redaktor Kaliszewski mial przyjemnosc poinformowac widzow tvn24 jako pierwszy o dobrej wiadomosci zza oceanu :tanczy: , a mianowicie
Katyn Andrzeja Wajdy zostal nominowany do Oscara :brawa: :spiewa:
Dzieki, dzieki - zawsze do uslug :tanczy:Nika pisze:Kamilo Tys moj ziom tyle Kacperka jednoczesnie dawno tu nie widzialam
Tez to widzialem - rewelacyjnie o tym poinformowal z delikatnym usmiechem na twarzy, na jaki do tej sytuacji przystalo :brawa:A przed chwila redaktor Kaliszewski mial przyjemnosc poinformowac widzow tvn24 jako pierwszy o dobrej wiadomosci zza oceanu, a mianowicie
Katyn Andrzeja Wajdy zostal nominowany do Oscara
O jaki chetny do pomocy!kamilo pisze:Dzieki, dzieki - zawsze do uslug :tanczy:

A slyszales potem rozmowe Kacpra z odtworca jednej z glownych rolTez to widzialem - rewelacyjnie o tym poinformowal z delikatnym usmiechem na twarzy, na jaki do tej sytuacji przystalo :brawa:
Katynia Andrzejem Chyra? Co prawda krotka rozmowa, ale tresciwa i glownie w niej przewazaly gratulacje od obydwu rozmowcow. Ale co tu sie dziwic wszyscy sie ciesza z tej nominacji :spiewa: Nie pozostaje nam nic innego jak tylko zyczyc Panu Wajdzie drugiego Oskara, Kacper tez pewnie bedzie trzymac przyslowiowe kciuki, bo widac bylo, ze ta wiadomosc baardzo go uradowala.

No spodobalo, spodobalokamilo pisze:Skoro sie spodobalo to trzeba isc za ciosem

Relacji z Palasinskim na stojaco nie widzialam, takze ciesze sie ze choc Tobie udalo sie to uchwycic kamilo.

W istocie trzeba zgodzic sie z agatkaa ze Pan Palasinski stoi ciut blizej co w perspektywie daje rzeczywiscie wrazenie ze Kacper jest nizszy, to juz jest jakas pociecha!agatkaa pisze:zwrĂłc uwage na to, ze p. Palysinski stoi nieco blizej, co powoduje male zludzenie optyczne, wskutek czego Kacper jest nie tylko nizszy, ale ma wszystko "mniejsze" (bez urazy)

A co do kwestii ze wszystko mniejsze (agatkoo jak to ci wogole moglo przejsc przez gardlo znaczy przez klawiature :stop: