Czarno-biala... kolorowa - zawsze pieknastajlus pisze:obi, moze czesiej przegladaj archiwa, bo wyciagasz ponownie na swiatlo dzienne prawdziwe skarby :tanczy:
zarowno "czarna" Agata, jak i "biala" przepiekne![]()
a fryzura urocza

Jak znam obiego, to dla niego od zawsze przegladanie archiwow zdjec i i innych multimediow zwiazanych z Agatta, jest ogromna zyciowa pasja

Tez musze przyznac, ze bardzo lubie odswiezac sobie razem z nim moje wspomnienia

Wspnialomyslni nasi "filmowcy" troszcza sie jak zwykle o nasze samopoczucieobi pisze:..juz obejrzalem :jupi:king_kocur pisze:A teraz juz przejdzmy do sednaNotka rzeczywscie przeslala mi film, poszedl dalej i wyladowal tu
Rozmowa Agaty Tomaszewskiej z gen. bryg. Usarkiem :]
..no twardy rozmowca :rozglada:
..ale Agatka nie do zgiecia :jupi:
..twardo stala przy swojej racji :brawa:
..a ja oczywiscie po stronie Agatki![]()
..pieknie zaczela - od kondolencji![]()
..jak nalezy
..a pozniej juz do roboty - czyli pytala o wszystko co nalezy :brawa:

Teraz juz nie moze byc zadnych niedomowien

Ten wniosek wydaje sie jedynym najsluszniejszymstajlus pisze:no, Agata jak zawsze subtelna i delikatna podczas przekazywania tresci :brawa:
wiedzialem dokladnie, ze taka byla ta relacjabo w sytuacjach dramatycznych zdarzen relacje Agaty zawsze sa wywazone i tak ulozone, by nikogo nie urazic :brawa:

Coby ten buziaczek z wdziecznosci, przerodzil sie w milosc od pierwszego buziaczka?epsztajnek pisze:Ku chwale Agaty ! :brawa: /.../
Buziaczek to by sie przydal od bohaterki tego watku, za wklad w popularyzowanie jej dzialalnosci zawodowej![]()

Och, jak dobrze, ze mi Agatta nic nie zawdziecza :o Nie zaryzykowalbym przyjmowania od niej tego gestu, w obawie, ze moglby on w cos wiecej przerodzic sie... z mojej strony