Nie sadzilem , ze wyjdzie z tego taki udany plebiscytAlchemik pisze:Jesli do mnie mialby nalezec wybor, to wybralbym propozycje epsztajnek'aTa brzmi slodko i rytmicznie
Propozycja Asenta'y jest szorstka, jak nazwa firmy
A marcinkowskiego zbyt frywolna
![]()

Zastanwialem sie chwilke i stwierdzam , ze musze Al'owi przyznac racje "Dream-Ata-Team" brzmi pierwszorzednie :brawa: !! :tanczy:
No nic , ja chcialem dac taki lekki patriotyczny akcencik do nazwy , ale widze , ze Wasze umysly zamerykanizowane sa do cna

Teraz tylko do dziela i w swiat -kariere robic

Al -podobno nic nie boli tak jak zycieZabolalo, och jak boli...![]()
![]()

Lubie , kiedy syatuacja sie tak krystalizuje juz na poczatku dnia , bo wtedy moge planowac sobote i robic to , na co w tygodniu brakuje m iczasuAlchemik pisze:Szanse rosna z kazda minutanot that kind pisze:Po cos tu wpadlam :mhm: Acha!![]()
Jakub Porada dzisiaj bedzie mial serwisy w DDTVN, wiec wieczorem go nie bedzieA, ze on jest najczesciej wieczornym zmiennikiem Agaty, rosna szanse na to, ze to ona bedzie dzisiaj wieczorem miala serwisy
Na stanowisku live'ra nowy redakcyjny kolega Agatty :] Wiec moze i tym razem powtorzy sie scenariusz dyzuru prezenterskiego Agatty tydzien po tygodniu? :tanczy:

Spiewam sobie -do zobaczenia wieczorem skarbie :szalony: !!
O 18. jeszcze zaloba , do 19. wprawdzie , ale mam nadzieje , ze Agatka bedzie od stop do glowy w czerni :szalony: !! :rydzyk: