Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obi
Początkujący
Początkujący

Post autor: obi »

Alchemik pisze:
stajlus pisze:tak powaznie i przekonywujaco piszecie o tym urlopie, ze ja juz zaczalem w niego wierzyc :rozglada:
Bo widzisz, drogi stajlusie :lol2: my mamy te sile przekonywania o naszych slusznosciach i manie panikowania w sytuacji nieobecnosci Agatty :lol2: I natychmiastowe przekladanie tej nieobecnosci na dlugotrwaly urlop :lol2:
.a taka mialem nadzieje ze Agatka jednak sie pojawi ;(
..i ze teraz bede sobie mogl poogladac capsy :uhh:
..poprosic o relacje :uhh:
..albo juz obejrzec gotowa :)
..no niestety - nie dzis ;)

..ale ja nie zamierzam - teraz wyjatkowo - juz panikowac :)
..jestem twardy jak skala :)
..a co wazniejsze pelen nadzei ze jeszcze nie wybila godzina urlopu Agatki :)
..to po prostu natlok innych informacji za ktore odpowiedzialni sa inne osrodki powoduje ze Agatka nie ma pracy :rozglada:
Alchemik pisze:
stajlus pisze:myslalem, ze moze w "Prosto z Polski" cos sie wyjasni ;) jakis material Agaty np. o znajomych Jakuba T. :rozglada:
ale raczej nie mozna na to liczyc :/
Tym bardziej, ze wyrok (niestety :/ ) juz zapadl, a Agatta ze znajomymi rzeczywiscie wczesniej juz rozmawiala...
..oj nie - to raczej nie dzialka Agatki ;)
..przynajmniej nie ten przedzial czasowy ;)
..wlasciwie to sam nie wiem :D
..bywa ze czesto nie rozumiem tvn24 :devil:
..to ja obiezyswiat :D
..z powodu awarii forum pod zmienionym nazwiskiem :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obi pisze:.a taka mialem nadzieje ze Agatka jednak sie pojawi ;(
..i ze teraz bede sobie mogl poogladac capsy :uhh:
..poprosic o relacje :uhh:
..albo juz obejrzec gotowa :)
..no niestety - nie dzis ;)
Dziwi mnie Twoj spokoj :mhm: Zadziwia, lecz oczywiscie pozytywnie :lol2: obiezyswiat, ktorego znalem kilka miesiecy temu (oczywiscie nie potraktuj tego stwierdzenia, jako jakis akt podejrzenia wystosowany pod Twoim adresem, a raczej jako cos calkowicie pozytywnego :lol2: ), no wiec tamten obiezyswiat, juz lamentowalby w nieboglosy i rwal wlosy z gowy, coby jak najpredzej obmyslic plan na najrychlejsze spotkanie z Agatta :lol2:
obi pisze:..oj nie - to raczej nie dzialka Agatki ;)
..przynajmniej nie ten przedzial czasowy ;)
..wlasciwie to sam nie wiem :D
..bywa ze czesto nie rozumiem tvn24 :devil:
Nadzieje mozna bylo miec ;) I na to, ze material jakis bedzie, jak rowniez na to, ze kiedys zrozumiesz, czym kieruje sie zacna Tvn24 :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obi
Początkujący
Początkujący

Alchemik pisze:Dziwi mnie Twoj spokoj :mhm: Zadziwia, lecz oczywiscie pozytywnie :lol2: obiezyswiat, ktorego znalem kilka miesiecy temu (oczywiscie nie potraktuj tego stwierdzenia, jako jakis akt podejrzenia wystosowany pod Twoim adresem, a raczej jako cos calkowicie pozytywnego :lol2: ), no wiec tamten obiezyswiat, juz lamentowalby w nieboglosy i rwal wlosy z gowy, coby jak najpredzej obmyslic plan na najrychlejsze spotkanie z Agatta :lol2:
..Al :D
..po pierwsze :D
..juz jakis czas temu zorientowalem sie ze zadne moje 'myslenie' w kontekscie przywrocenia Agatki na stanowisko przed kamera mi sie nie powiodlo :D
..nie chodzi o to ze stracilem wiare :lol2:
..ale o to ze zrozumialem ze ja nie mam na jej plany zadnego wplywu :lol2:
..nawet telepatycznie :lol2:
..wielu rzeczy juz probowalem :lol2:
..poddaje sie :lol2:

..a po drugie :D
..to nie tlumacz sie :lol2:
..wiem ze mi ufasz :P
..nikt by ci nie odpowiedzial na Twoje pytanie :lol2:
..zaden najbardziej nawet oczytany forumowicz :lol2:
..o tej sprawie wiemy iwiedziec bedziemy tylko my dwaj :cicho: :lol2:
Nadzieje mozna bylo miec ;) I na to, ze material jakis bedzie, jak rowniez na to, ze kiedys zrozumiesz, czym kieruje sie zacna Tvn24 :lol2:
..nie :nie:
..tego nigdy nie zrozumiem :nie:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Wszystko w porzo u mnie i z netem i z Agatka :tanczy: !! Tylko oczywiscie czasu jak na lekarstwo :/ !!

U Agatki tez wszystko w porzo :lol2: !! :tanczy: Znaczy sie z naszego punktu widzenia :lol2: !! Bo Agatka na stanowisku lajfowym :jupi: !! I to juz od wczesnych godzin rannych , bo o osmej miala pierwszego lajfa :tanczy: !! Temat -stajlus wczoraj mial racje -nikt inny tylko Agatka moze sie zajmowac tematem Jakuba T. w odniesieniu do Poznania :) !!
No coz -temat radosny nie jest , ale i przy takiej okazji oczywiscie musi wyplynac profesjonalizm Agatki :tanczy: !!

Trzymajcie reke na pulsie :rydzyk: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obi
Początkujący
Początkujący

marcinkowsky pisze:Wszystko w porzo u mnie i z netem i z Agatka :tanczy: !! Tylko oczywiscie czasu jak na lekarstwo :/ !!
..no to jednak wszystko w porzo nie jest ;)
..ze sie tak uczepie slowka :lol2:
U Agatki tez wszystko w porzo :lol2: !! :tanczy: Znaczy sie z naszego punktu widzenia :lol2: !! Bo Agatka na stanowisku lajfowym :jupi: !! I to juz od wczesnych godzin rannych , bo o osmej miala pierwszego lajfa :tanczy: !! Temat -stajlus wczoraj mial racje -nikt inny tylko Agatka moze sie zajmowac tematem Jakuba T. w odniesieniu do Poznania :) !!
..tak :)
..wczoraj wydawalo mi sie zdecydowanie za wczesnie na tego typu live'y ;)
..ale dzis juz zdecydowanie czas odpowiedni :)
..stajlus dobrze prorokowales :tanczy:
No coz -temat radosny nie jest , ale i przy takiej okazji oczywiscie musi wyplynac profesjonalizm Agatki :tanczy: !!
..ciekawe jak beda wygldaly dalsze live'y :mhm:
..pomijajac to ze tego pierwszego nawet nie widzialem ;(

..znow wypowiedzi znajomych :mhm:
Trzymajcie reke na pulsie :rydzyk: !!
..i ja bardzo prosze :rydzyk:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obi pisze:
marcinkowsky pisze:Wszystko w porzo u mnie i z netem i z Agatka :tanczy: !! Tylko oczywiscie czasu jak na lekarstwo :/ !!
Rzeczywiscie ;) Czepiasz sie niemilosiernie :lol2: Miast podnosic radosc z powodu... z dwoch jakze radosnych powodow, Ty zajmujesz sie malo istotna kwestia :lol2: Malo istotna, jesli Dream-Ata-Team zadziala odpowiednio :lol2:
Temat -stajlus wczoraj mial racje -nikt inny tylko Agatka moze sie zajmowac tematem Jakuba T. w odniesieniu do Poznania :) !!
Preludium mielismy juz kilka dni temu, teraz nastapila kontynuacja tematu :tanczy:

Mam nadzieje, ze inne tematy nie wezma prymu, a wtedy chlopaki mozecie byc pewni, ze reke na pulsie trzymal bede :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Ja od wczesnych godzin porannych trzymam reke na pulsie :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Mam nadzieje, ze inne tematy nie wezma prymu, a wtedy chlopaki mozecie byc pewni, ze reke na pulsie trzymal bede :)
Moge napisac to samo :lol2: Ale na razie niestety nic nie idzie po naszej mysli ;)
:D
obi
Początkujący
Początkujący

..dzieki noteczko :*

..no to juz teraz moge sobie reszte dopowiadac :lol2:

..miejsce relacji juz znam - to chyba Plac Sw. Marcina :mhm:
..wiem jak Agatka wyglada :lol2:
..slicznie :P

..wiem o czym mowi :lol2:
..a teraz jeszcze tylko wyobrazic sobie - jak mowi :szalony:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

obi pisze:
marcinkowsky pisze:Temat -stajlus wczoraj mial racje -nikt inny tylko Agatka moze sie zajmowac tematem Jakuba T. w odniesieniu do Poznania :) !!
dziekuje :D ale nic mi po gratulacjach, skoro wejscie przegapilem :?
gdyby wczoraj Agata nadawala relacje, to byloby co innego ;) wtedy przeczucie mialem silniejsze :devil:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Glowa do gory stajlusie :lol2: Poki co, jak pisze notka, sprawy nie maja sie zbyt dobrze dla nas ;) Kierowcy tirow, widmo blokad, a teraz jeszcze Misztal :lol2: Ale kiedys w koncu, oby w ciagu dnia, musi nastapic jakies przesilenie :lol2: I znow sprawy przybiora dla nas pozytywny przebieg :)
obi pisze:..dzieki noteczko :*
Bardzo :*
..no to juz teraz moge sobie reszte dopowiadac :lol2:

..miejsce relacji juz znam - to chyba Plac Sw. Marcina :mhm:
..wiem jak Agatka wyglada :lol2:
..slicznie :P

..wiem o czym mowi :lol2:
..a teraz jeszcze tylko wyobrazic sobie - jak mowi :szalony:
To tez mozesz sobie probowac wyobrazic, ale i tak, kiedy uslyszysz na wlasne uszy wyda Ci sie, bo tak bedzie, ze jestes znow pozytywnie zaskoczony :lol2:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Alchemik pisze:
obi pisze:
Rzeczywiscie ;) Czepiasz sie niemilosiernie :lol2: Miast podnosic radosc z powodu... z dwoch jakze radosnych powodow, Ty zajmujesz sie malo istotna kwestia :lol2: Malo istotna, jesli Dream-Ata-Team zadziala odpowiednio :lol2:
Zrobione :D
:arrow:
Pierwsza dzisiejsza relacja Agaty :D

W tym momencie nadaje juz kolejna :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Muah , muah , muah :* !! :* !! :* !!

Dziekuje kochani za wszystko :jupi: !! Agatka naprawde piekna i naprawde profesjonalna :) !! :brawa:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Ktos tu ma naprawde malo czasu :lol2: Albo tylko mi sie wydaje :> Ok, juz nie bede taki okrutny :lol2: Juz nie dokuczam ;) Wspolczuje Ci, szczerze :)
king_kocur pisze:Zrobione :D
Great "Dream-Ata-Team" member w pelnej gotowosci :brawa: :lol2: , wiec teraz juz wszystko jasne dla wszystkich :)
king_kocur pisze:W tym momencie nadaje juz kolejna :tanczy:
Malujace sie na twarzy Agatty niezrozumienie, poruszenie, wspolczucie i Bog wie co jeszcze, sa tak bardzo autentyczne :szalony:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Rozjasniam obraz jeszcze bardziej :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

Alchemik pisze:Ktos tu ma naprawde malo czasu :lol2: Albo tylko mi sie wydaje :> Ok, juz nie bede taki okrutny :lol2: Juz nie dokuczam ;) Wspolczuje Ci, szczerze :)
king_kocur pisze:Zrobione :D
Great "Dream-Ata-Team" member w pelnej gotowosci :brawa: :lol2: , wiec teraz juz wszystko jasne dla wszystkich :)
pewnie masz namysli gkownie tych, ktorzy w niejasnych okolicznosciach przegapili pierwsza ta rychla relacje :D bardzo, naprawde bardzo serdecznie za nia dziekuje :)
Alchemik pisze:
king_kocur pisze:W tym momencie nadaje juz kolejna :tanczy:
Malujace sie na twarzy Agatty niezrozumienie, poruszenie, wspolczucie i Bog wie co jeszcze, sa tak bardzo autentyczne :szalony:
jest Poznanianka :) na pewno na swoj sposob tez przezywa ten wyrok :)
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
ODPOWIEDZ