Bardzo krociutko,ale i tak sie ciesze w tych okolicznosciach,ze Slicznoci by?y :aniol:

Zero usmiechu-zmrozila mnie brrrr... :rozglada: :spiewa:
Moderator: Łukasz
Ach, wy to mnie zawsze w cos wplaczecie :racja:maxxx pisze:Czort wie co ten arczi mial na mysli
Ale tez jak zasluzysz pochwalimy :spiewa:arczi pisze:Ach, wy to mnie zawsze w cos wplaczecie
Zwatpilismy juz w to. Maxxx tez, tylko w pore usunal posta, gdy sie pojawila :rozglada:Jak rozuimem, nie obylo sie bez przeszkod z magazynem
No nie taki moment - magazyn trwal moze troche krĂłcej niz zwykle. Nie jest pewny, bo zmienilem kanal i wlaczylem z opĂłznieniemJak widze, na szczescie Joasia pojawila sie choc na moment w magazynie
Nic nie trzeba odnotowywac - capsy mĂłwia same za siebie :aniol:I miala kucyk- odnotowaliscie to O perelkach juz chyba nie ma co wspominac
Alescie laskawikamilo pisze:Ale tez jak zasluzysz pochwalimy
Ach, tak niewiele mi zabraklo, zeby sie z Kocurkiem spotkacZwatpilismy juz w to. Maxxx tez, tylko w pore usunal posta, gdy sie pojawila
Co racja to racja- bardzo ladna Joasia :tanczy:Nic nie trzeba odnotowywac - capsy mĂłwia same za siebie
Chcialem cos dodac, ale nie bede zlosliwy :nie:arczi pisze:Alescie laskawi Dziekuje bardzo
To juz ostatnio tradycja u Ciebie :devil:Ach, tak niewiele mi zabraklo, zeby sie z Kocurkiem spotkac
Juz jakby na Ciebie czekala to bysmy Jej wcale nie ogladali :nie:Pewnie nie byla pewna, czy moze na antene wbijac, jak mnie nie ma
Slicznosci :tanczy: :tanczy: :tanczy:Co racja to racja- bardzo ladna Joasia
Wal smialo, jestem gotow na przyjecie kazdego ciosukamilo pisze:Chcialem cos dodac, ale nie bede zlosliwy
Nie po drodze mi z JoasiaTo juz ostatnio tradycja u Ciebie
trudno :] Jakos byscie to przelknac musiemi :rozglada:Juz jakby na Ciebie czekala to bysmy Jej wcale nie ogladali
No tak wyszloSlicznosci
Juz mi wylecialo z glowy :rozglada:arczi pisze:Wal smialo, jestem gotow na przyjecie kazdego ciosu
A to sie separuj od Joasi, jesli tylko chcesz. Na pewno nie bedzie zachwycona :nie:Nie po drodze mi z Joasia Moze o jakiejs separacji trzeba pomyslec
Braku Joasia nie da sie ot tak przelknac :nie:trudno Jakos byscie to przelknac musiemi
Kto chce Ja ogladac, ten oglada - na nikogo nie czeka :nie:Na szczescie Joasia jest rozsadna dziewczynka i podchodzi profesjonalnie do obowiazkow
Oczywiscie wina w najlepszym tego slowa znaczeniu :tanczy:No tak wyszlo To Joasie wina tylko i wylacznie
Cos Cie tacy cieci na siebie jak Osy :racja:kamilo pisze:A to sie separuj od Joasi, jesli tylko chcesz. Na pewno nie bedzie zachwycona
Zgoda,pelna zgoda :uhh:Braku Joasia nie da sie ot tak przelknac
Kto chce Ja ogladac, ten oglada - na nikogo nie czeka
Nie winmy Ja za to :racja:Oczywiscie wina w najlepszym tego slowa znaczeniu
Bez przesady :stop: Od razu ciecimaxxx pisze:Cos Cie tacy cieci na siebie jak Osy
Jak zwykle do niej dochodzimy :spiewa:Zgoda,pelna zgoda
To taki pozniejszy Teleexpress
Musimy Ja obarczyc wina :rozglada:Nie winmy Ja za to
Myslalem ,ze odrazu osykamilo pisze:Bez przesady Od razu cieci
To chyba dobrze :rozglada:Jak zwykle do niej dochodzimy
Czyzbys nie lubil Beaty ChmielowskiejZe 100 razy lepsza prowadzaca, na innej stacji no i bez polityki
Ale za to,ze jest slicznaMusimy Ja obarczyc wina
Jak nie Ja to kogo?
Chyba aniolki :aniol: :rozglada:maxxx pisze:Myslalem ,ze odrazu osy
Dobrze, ze w watku panuje zgoda, czasami nawet za duza :spiewa:To chyba dobrze
Teleexpressu 100 lat nie ogladalem i nawet nie przyciagnie mnie do niego Beata Chmielowska :nie:Czyzbys nie lubil Beaty Chmielowskiej
A to, ze kolejny odjezdza o 17.32 to nie nasza wina :nie:Wszystko pelna zgoda,ale mi chodzilo bardziej o ten pociag odjezdzajacy na ktorego arczi nie natrafil
Mamusia i tatus :rozglada: :spiewa:Ale za to,ze jest sliczna No nie wiem kto jest 'winny'
No to zeby sie nie gniewala, to jeszcze sie od niej separowal nie bede :racja:kamilo pisze:A to sie separuj od Joasi, jesli tylko chcesz. Na pewno nie bedzie zachwycona
Eee, popijesz herbata i juz przelknieta :szalony: :klamca:Braku Joasia nie da sie ot tak przelknac
Jedzie Joasia z daleka, na nikogo nie czekaKto chce Ja ogladac, ten oglada - na nikogo nie czeka
A gdzie tam :hmm: :stop:maxxx pisze:Cos Cie tacy cieci na siebie jak Osy
Na ten pociag teleexpressowy tez mi nie spiesznoWszystko pelna zgoda,ale mi chodzilo bardziej o ten pociag odjezdzajacy na ktorego arczi nie natrafil
A o kogo :devil:Mamy sie klocic o Joasie
I to jedyny powodarczi pisze:No to zeby sie nie gniewala, to jeszcze sie od niej separowal nie bede
Moze sa jakies pigulki takie :rozglada:Eee, popijesz herbata i juz przelknieta
Jedzie Joasia z daleka, na nikogo nie czeka
Trzeba sie do niej jak zwykle dostosowywac
No szczegolnie dzis to bylo iste TGVNa ten pociag teleexpressowy tez mi nie spieszno
10 minut pozniej jest inny pociag w duzo lepszym stanie
A o kogo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości