not that kind pisze:Rozjasniam obraz jeszcze bardziej
Oslepiajaca jasnosc :szalony:
stajlus pisze:pewnie masz namysli gkownie tych, ktorzy w niejasnych okolicznosciach przegapili pierwsza ta rychla relacje bardzo, naprawde bardzo serdecznie za nia dziekuje
Trzeba sie bylo znalezc w miejscu wspanialym, jak to, w ktorym obecnie sie znajdujemy, zeby marzenia w mig sie spelnialy :tanczy:
stajlus pisze:jest Poznanianka na pewno na swoj sposob tez przezywa ten wyrok
Racja Wyjasnila rowniez, ze znajduje sie przed UAM, przed wydzialem prawa i administracji obi miales zatem slusznosc w swoich podejrzeniach o lokalizacje relacji :tanczy:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind pisze:Rozjasniam obraz jeszcze bardziej
Oslepiajaca jasnosc :szalony:
..ja chce wiecej jasnosci
..mam nadzieje ze byliscie swiadkami jasnosci a nie ciemnosci :rydzyk:
Alchemik pisze:
stajlus pisze:pewnie masz namysli gkownie tych, ktorzy w niejasnych okolicznosciach przegapili pierwsza ta rychla relacje bardzo, naprawde bardzo serdecznie za nia dziekuje
Trzeba sie bylo znalezc w miejscu wspanialym, jak to, w ktorym obecnie sie znajdujemy, zeby marzenia w mig sie spelnialy :tanczy:
..wszyscy pedzacy nie wiadomo gdzie i nie wiadomo za czym moga tu na chwile przystanac
..i odpoczac
..odejsc pozniej z garscia wrazen :szalony:
Alchemik pisze:
stajlus pisze:jest Poznanianka na pewno na swoj sposob tez przezywa ten wyrok
Racja Wyjasnila rowniez, ze znajduje sie przed UAM, przed wydzialem prawa i administracji obi miales zatem slusznosc w swoich podejrzeniach o lokalizacje relacji :tanczy:
..to sie nazywa 'miec oko' :tanczy:
..pomnik wydal mi sie znajomy z czasow 'marszu rownosci'
..no i budynek w sumie tez
..no i jak tam dalej sprawy sie maja :rydzyk:
..to ja obiezyswiat
..z powodu awarii forum pod zmienionym nazwiskiem
obi pisze:..ja chce wiecej jasnosci
..mam nadzieje ze byliscie swiadkami jasnosci a nie ciemnosci :rydzyk:
Juz ci rozjasniam (z przyjemnoscia) sytuacje aktualna :tanczy:
obi pisze:
Alchemik pisze:Racja Wyjasnila rowniez, ze znajduje sie przed UAM, przed wydzialem prawa i administracji obi miales zatem slusznosc w swoich podejrzeniach o lokalizacje relacji :tanczy:
..to sie nazywa 'miec oko' :tanczy:
..pomnik wydal mi sie znajomy z czasow 'marszu rownosci'
..no i budynek w sumie tez
Rzeczywiscie :Lecz mnie zmylila nieco, inna perspektywa kadru Nie znam tak dobrze Poznania jak Ty, zeby rozpoznawac miejsce, po budowlach, czy pomnikach
obi pisze:..no i jak tam dalej sprawy sie maja :rydzyk:
maja sie swietnie :tanczy: Lepiej nawet niz przypuszczalem :tanczy: Agatta jakis czas temu skonczyla rozmawiac z obroncami Jakuba T. :brawa: Rozmowa merytoryczna, a jakze :brawa: Rozmowa obiektywna, a nie inaczej :brawa: Rozmowa interesujaca - co tez nikogo nie dziwi :tanczy:
Rozmowa z dwoma obroncami i, co jest rzakoscia w Tvn24, sprawiedliwie dzielony przez przeprowadzajaca wywiad, czas na odpowiedzi dla obydwu rozmowcow :brawa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Alchemik pisze:maja sie swietnie :tanczy: Lepiej nawet niz przypuszczalem :tanczy: Agatta jakis czas temu skonczyla rozmawiac z obroncami Jakuba T. :brawa: Rozmowa merytoryczna, a jakze :brawa: Rozmowa obiektywna, a nie inaczej :brawa: Rozmowa interesujaca - co tez nikogo nie dziwi :tanczy:
Rozmowa z dwoma obroncami i, co jest rzakoscia w Tvn24, sprawiedliwie dzielony przez przeprowadzajaca wywiad, czas na odpowiedzi dla obydwu rozmowcow :brawa:
A oto niezbity dowod na to, ze rozmowa miala miejsce
obi pisze:..no i jak tam dalej sprawy sie maja :rydzyk:
maja sie swietnie :tanczy: Lepiej nawet niz przypuszczalem :tanczy: Agatta jakis czas temu skonczyla rozmawiac z obroncami Jakuba T. :brawa: Rozmowa merytoryczna, a jakze :brawa: Rozmowa obiektywna, a nie inaczej :brawa: Rozmowa interesujaca - co tez nikogo nie dziwi :tanczy:
rozmowa byla wspaniala :brawa: szkoda, ze Agata nie skonczyla prawa ona prawdopodobnie poprowadzila by te sprawe znacznie lepiej - wnioskuje po pytaniach do obroncow
stajlus pisze:rozmowa byla wspaniala :brawa: szkoda, ze Agata nie skonczyla prawa ona prawdopodobnie poprowadzila by te sprawe znacznie lepiej - wnioskuje po pytaniach do obroncow
Nie chce oceniac rozmowy pod tym katem Przynajmniej w kwestiach merytorycznych Z prostego powodu - nie znam sie na komplentnie na prawie Ale ogolne wrazenie, jako laik, odnioslem bardzo zblizone do Twojego Wiec cos w tym z prawdy musi byc :tanczy:
not that kind pisze:A oto niezbity dowod na to, ze rozmowa miala miejsce
Dokladnie o tej rozmowie piszemy :brawa:
Bylo rowniez kolejne wejscie Tym razem podsumowujace rozmowe
szkoda, ze Agata nie skonczyla prawa ona prawdopodobnie poprowadzila by te sprawe znacznie lepiej -
Z pewnoscia. Ale rozwaz, ze gdyby byla prawi....prawniczka , prawdopodobnie nie wiedzalbys wogole o jej istnieniu. Nigdy by nie rozgrzewala twojej duszy...
szkoda, ze Agata nie skonczyla prawa ona prawdopodobnie poprowadzila by te sprawe znacznie lepiej -
Z pewnoscia. Ale rozwaz, ze gdyby byla prawi....prawniczka , prawdopodobnie nie wiedzalbys wogole o jej istnieniu. Nigdy by nie rozgrzewala twojej duszy...
prawde napisales ale gdyby tak na przyklad zajmowala sie sprawa Jakuba, to popatrz - w kazdej stacji zajmowalaby bardzo duzo miejsca a nie tylko w tvn24
chociaz - z takimi dowodami, jakie maja przeciwko Jakubowi, moglby to byc medialny fallstart kariery Agaty jako prawniczki
lepiej niech juz bedzie ta skromna, ale profesjonalna i dociekliwa dziennikarka :brawa:
Alchemik pisze:Bylo rowniez kolejne wejscie Tym razem podsumowujace rozmowe
Te masz na mysli?
Dokladnie te relacje i te capsy marzylem zobaczyc
stajlus pisze:
epsztajnek pisze:Z pewnoscia. Ale rozwaz, ze gdyby byla prawi....prawniczka , prawdopodobnie nie wiedzalbys wogole o jej istnieniu. Nigdy by nie rozgrzewala twojej duszy...
prawda ale gdyby tak na przyklad zajmowala sie sprawa Jakuba, to popatrz - w kazdej stacji zajmowalaby bardzo duzo miejsca a nie tylko w tvn24
chociaz - z takimi dowodami, jakie maja przeciwko Jakubowi, moglby to byc medialny fallstart kariery Agaty jako prawniczki
lepiej niech juz bedzie ta skromna, ale profesjonalna i dociekliwa dziennikarka :brawa:
Ilez to juz razy wymyslalismy dla Agatty najrozniejsze profesje, po tym jak raz za razem ujawinialy sie w jej pracy na rzecz Tvn24, kolejne jej talenty, do tej pory skrywane pod relacjami na temat zerwanej trakcji, skradzionych pieniedzy, itd. Nie ujmujac oczywiscie w niczym tym relacjom
Agatta, jak prawdziwa dziennikarka, kiedy trzeba zna sie na wszystkim :brawa:
A i zapewne na wykladach na wydziale politologii, nie brakowalo u niej zajec z zakresu prawa wlasnie
Poczekamy My, ktorzy widzielismy rozmowe na pewno znacznie bardziej cierpliwie, niz Ci, ktorzy rozmowy nie widzieli Miejmy zatem nadzieje, ze zdazysz przed ich powrotem na forum
Bardzo dziekuje za starannie prowadzony dzienniczek relacji
Fani sa :jupi: !! Wisza w eterze i czuwaja !! A najprostsza forma wysledzenia tego , na czym najbardziej i mi zalezy , jest zajecie miejsca przy zatloczonym kompie i zerkniecie na forum do absolutnie ulubionego miejsca !!
Jak zwykle mnie nie zawodzicie :* !!
Czekam -ciagle nienasycony , caly czas na rozmowe z obroncami :rydzyk: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
marcinkowsky pisze:Fani sa :jupi: !! Wisza w eterze i czuwaja !! A najprostsza forma wysledzenia tego , na czym najbardziej i mi zalezy , jest zajecie miejsca przy zatloczonym kompie i zerkniecie na forum do absolutnie ulubionego miejsca !!
Och, biedny Masz polowe, zeby nie napisac bojowe, warunki do ogladania tych jakze pokojowych nagran :?
Wrac czym predzej na wlasne smiecie i poczuj sie luksusowo podczas spozywania tych rarytasow
Jak zwykle mnie nie zawodzicie :* !!
Dzisiaj wszyscy otaczaja Was - rozbitkow, szczegolna troska
marcinkowsky pisze:Czekam -ciagle nienasycony , caly czas na rozmowe z obroncami :rydzyk: !!
Doczekasz sie Jak znam king_kocura - doczekasz sie