Skad wiesz ze Kacper Kaliszewski ma 31 lat?Nika pisze:W tym roku 31.lukaszo pisze:Wie ktos moze ile lat ma Pan Kacper Kaliszewski?
Kacper Kaliszewski
Moderator: Łukasz
Chciales chyba powiedziec: na forum.arczi pisze: Ciesze sie, ze odnalazlas swoje miejsce na ziemi

Zanizasz statystyke, przed kilkuset tysiacami widzow.Nika, ale to nie on zdemolowal studio Tlumaczyl sie przeciez przed tysiacami widzow

Tak rzucilam go ......... ale chyba z trampoliny do basenu. W ramiona nowej dziewczyny.I co, tu Cie boli, ze wybral inna Nie musialas go rzucac od razu

Arczi, kto Cie takich epitetow nauczyl? :>Balwaniasty gostek z Ciebie, jesli myslisz, ze Kacper taki krysztalowy
On to moze jakis pieniacz jest
Nigdy nie wiadomo co sie dzieje za kulisami.Ale sie przy nim nie kreca- co za pech

A co jezeli zycie prywatne toczy sie w pracy?! :uhh:A nie mozna tylko w pracy- co z zyciem prywatnym
Znikoma ilosc zmarszczek na twarzy o tym swiadczy.Skad wiesz ze Kacper Kaliszewski ma 31 lat?

Moze byc i forum- bo chyba nie traktujesz tego miejsca jako swojego domuNika pisze:Chciales chyba powiedziec: na forum.

Och jaka Ty laskawaNic mnie nie boli, pozostaje cieszyc sie jego szczesciem, przynajmniej my widzowie zyskujemy na jego wysmienitym humorze!

Dobrze, ze nie jestes despotka i pozwalasz panom wiesc wlasne zycie :racja:
Na necie sie naczytalemArczi, kto Cie takich epitetow nauczyl?

To jest chyba przekraczanie niebezpiecznej granicy :rozglada:A co jezeli zycie prywatne toczy sie w pracy?!
No twarzyczka jak pupa niemowlecia- tylko pozazdroscicZnikoma ilosc zmarszczek na twarzy o tym swiadczy.

I po ciszy :spiewa: . Juz okolo 10 widac bylo jak urzeduje za plecami Jakuba Porady i Krzysztofa Gorlickiego przygotowywujac sie do dzisiejszego DnZ, za dobrze nie widzialam jego twarzy, bo w pewnym momencie jakis jegomosc krecacy sie tez po studio przyslonil ja swoim tylkiem. :devil: Ale za to czerwony krawat rzucal sie od poczatku z daleka!kamilo pisze:Widze, za w watku Kacpra panuje cisza.

Trzeba przyznac, ze dziewczeta z tvn24 lubia nader czesto zdawac Kacperkowi relacje z roznych stron Polski. I wcale im sie nie dziwie :spiewa:

Po prezentacji projektu Stadionu Narodowego Kacper rozmawiaĹ z jakimĹ facetem z miesiÄcznika "Architektura". Rozmowa odbywaĹa przed ekranem tylnoprojekcyjnym - na stojÄ
co. Po rozmowie Kacper zapowiedziaĹ dalsze tamaty w "Dniu na Ĺźywo", po czym pojawiĹ siÄ widok z kamery na studio, a Kacper zaczÄ
Ĺ biec jak szalony do stoĹu. WyglÄ
daĹo to koszmarnie ĹźenujÄ
co! :hmm: JuĹź myĹlaĹem, Ĺźe siÄ przewrĂłci - zwĹaszcza na zakrÄtach, kiedy siÄ lekko poĹlizgnÄ
Ĺ. Nie mam pojÄcia po co siÄ tak spiszyĹ, skoro jeszcze przez kilka, a nawet kilkanaĹcie sekund widoczny byĹ widok na studio. Ten facet, z ktĂłrym rozmawiaĹ chyba nie wiedziaĹ co siÄ dzieje, dlaczego Kacper 'ucieka'.
x:

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
hahaha to byĹo dobrePOpieram pisze:pojawiĹ siÄ widok z kamery na studio, a Kacper zaczÄ Ĺ biec jak szalony do stoĹu. WyglÄ daĹo to koszmarnie ĹźenujÄ co!

moĹźe to ma jakiĹ zwiÄ zek z tym, Ĺźe na stadionie narodowym nie bÄdzie bieĹźni?

ale juĹź tak caĹkiem na powaĹźnie - mogli puĹciÄ jakÄ Ĺ reklamÄ, albo powtĂłrzyÄ moment odsĹony makiety stadionu i wszystko by byĹo ok
Hihih, wyglada na to, ze Kacper dal wczoraj niezly popis swoich sportowych umiejetnosci.
Oczywiscie co niektorym nie umknelo to uwadze jak widze :devil:
Dodam jeszcze, ze wczoraj z ust naszego pana redaktora wyszlo male zgrabne przejezyczenie.
Zamiast trzoda chlewna powiedzial trzoda chlebna, ale od razu sie poprawil.

Wiedzialam, ze w nim drzemie nutka szalenstwa, ale po co to objawiac w bieganiu po studio, jeszcze by po drodze zlamal jakie krzeslo i by tym razem jemu zarzucano demolowanie studia.POpieram pisze: Kacper zaczÄ Ĺ biec jak szalony do stoĹu.

O zenadzie nie moze byc mowy. :stop: To w koncu Kacperek, on to zrobil z gracja!WyglÄ daĹo to koszmarnie ĹźenujÄ co! :hmm:

To wygladalo rzeczywiscie troche niebezpiecznie, ale pamietajmy ze cala sytuacja byla niczym jeden wielki zwrot w akcji jak w jakims filmie sensacyjnym.JuĹź myĹlaĹem, Ĺźe siÄ przewrĂłci - zwĹaszcza na zakrÄtach, kiedy siÄ lekko poĹlizgnÄ Ĺ.

Widocznie krzyczal mu ktos do sluchawki: Run Kacper, run!Nie mam pojÄcia po co siÄ tak spiszyĹ

Mimo wszystko zgadzam sie, ze mogli tak wlasnie zrobic. Ale przyznacie sami, ze dzieki temu bylismy swiadkami tego jakze ekscytujacego momentu.~ pisze:ju? tak ca?kiem na powa?nie - mogli pu?ci? jak?? reklam?, albo powt?rzy? moment ods?ony makiety stadionu i wszystko by by?o ok

Dodam jeszcze, ze wczoraj z ust naszego pana redaktora wyszlo male zgrabne przejezyczenie.

Pytanie kiedy mu nie dopisywal, bo z tego co widze to Kacperek w pracy czuje sie jak ryba w wodzie i zawsze tryska swietnym humorem. :spiewa: Oby tak dalej...kamilo pisze:Nasz biegacz dzi� kolejny dzie� na posterunku - wida�, �e dzi� humorek dopisuje
Re: Kacper Kaliszewski
Dziś był w Poranku-ktoś tu chyba ma urlop

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Widziałam dzisiaj jak Pan Kaliszewski wiercił nogami kiedy pisał swoje informacje...coś sie nie mógł chyba skupić 

Agatko gdzie Ty tam pod stół zagladasz?! :grozi:agatka22 pisze:Widziałam dzisiaj jak Pan Kaliszewski wiercił nogami kiedy pisał swoje informacje...coś sie nie mógł chyba skupić