Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

..a kingi - masz jakieś capsy..nagrania :rozglada:
..albo opisz jak wszystko w relacji wyglądało :rydzyk:

A notka ma capsy :lol2: One najlepiej ci opiszą, kto, co i jak wyglądało :lol2: A nagraniem w razie czego też służę :)
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I jak wraĹźenia? :lol2:
:D
obi
Początkujący
Początkujący

Post autor: obi »

..jak wraĹźenia :?: :lol2:
..niesamowicie :lol2:
..i w jedna i w drugą stronę :uhh:
A notka ma capsy :lol2: One najlepiej ci opiszą, kto, co i jak wyglądało :lol2: A nagraniem w razie czego też służę :)
..i jak mam teraz spokojnie odejść od komputera :o
..kiedy widzę że Agatka nie ma ani czapki..ani rękawiczek :o
..a na dworze taki ziąb :uhh:

..na szczęście ma szalik :aniol:
..zresztą ;)
..w końcu ona sama wie najlepiej jak dbać o to by się nie wyziębić :)
..mam nadzieję że wie :rozglada:

..masz teĹź nagranie :o
.wspaniale :tanczy:
..więc w razie czego - czekam :lol2:
w związku z powyższym, znając praktyki tvn24 będą rozdmuchiwać ten temat :tanczy:
..tak było kiedyś stajlus :lol2:
..nie teraz kiedy rządzi PO :devil:
..teraz problemy rządu przykryją innymi tematami :lol2:
..no ale skoro jedno wiąże się z drugim - temat Agatki relacji i czerwony pasek :mhm:
..to i tak na jedno wyjdzie ;)
..to ja obiezyswiat :D
..z powodu awarii forum pod zmienionym nazwiskiem :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Na razie idzie nam jak po maśle :lol2: !! To takie wtrącenie od "moderatora" :lol2: !!
Zróbmy sobie chwileczkę przerwy :lol2: !!
Skupmy się na przepięknych obrazach :szalony: !!

Teraz teĹź wypada kolej epsztajnek'a :] !!

Nie ma go , nie pojawił się, więc zacytuję jego wypowiedź , która wtedy padła w tym miejscu :)
epsztajnek pisze:
Kiedy patrzę na te piękne włosy otulające głowę Agaty ( nie macie wrażenia, że z tygodnia na tydzień są coraz dłuższe ? ) to jestem spokojny, że czapka jej nie jest potrzebna... :)
I lecimy dalej :tanczy: !! Gotowi :lol2: ? Al następny do odpowiedzi :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Ja mam, takiego posta pisanego po dłuższej przerwie? :lol: No dobra :lol:

..oł łał - piękna :szalony:
Oł łał, ale nazbierało mi się zaległości :hmm:
Prawie taką samą reakcję mogę przedstawić na widok ilości postów od czasu mojego ostatniego pobytu tutaj, jak i na dzisiejsze pojawienie się Agatty :lol2: Przejdźmy do konkretów :)

Niedzielny dyĹźur prezenterski Agatty :)
Strój - opisaliście :D Trudno się z Waszymi wszystkimi opiniami po części nie zgodzić :devil: Lecz zostawmy już to :devil: Kondycja zawodowa - moim zdaniem dalej tak trzymać, a będzie tylko lepiej i lepiej, żeby nie napisać perfekcyjnie :lol2: :brawa: Niech no tylko dadzą odczuć Agatcie jeszcze mocniej ni? teraz (a choćby tak podczas przywołanego przez Was wspomnienia :) ), że robi coś niesamowicie ważnego, coś z górnej programowej półki, coś opiniotwórczego :lol2:
Uśmiech - ciągle zabiegać o to nieziemsko piękne zjawisko będziemy :) O tym też już było..., o tym też... i o tym... :lol2:

Lecz o tym nie było :lol2: Nikt nie zwrócił uwagi na to, kiedy Agatta mówiła uroczo o ślizgawce na chodnikach, że wszyscy sprawdziliśmy, że tak faktycznie było (ślisko :lol2: ) :)
Rodzi się więc pytanie oto, czy Agatta nocując w Warszawie musi spacerowa? z miejsca noclegu do pracy? :mhm: A gdzie szofer i limuzyna podwożąca pod same drzwi gmachu? :ban: :lol2:
I jeszcze jedno wraĹźenie-pragnienie :)
Kiedy Agatta opowiadała o hiszpańskiej wersji święta Trzech Króli, bardziej ni? zwykle zapragnąłem usłyszeć jak Agatta włada językiem hiszpańsko-języcznych latynosów :szalony:
Mogłaby raz po raz przynajmniej słówko hiszpańsko brzmiące w naszą stronę wystosować :aniol: :rydzyk:
..no ale skoro jedno wiąże się z drugim - temat Agatki relacji i czerwony pasek :mhm:
..to i tak na jedno wyjdzie ;)
O tym przekonamy się w ciągu dnia - jak zwykle pozostaje czekać ;)
Pisał o tym już stajlus - Agatta jest jedną z bodaj czwórki reporterów wydzielonych do tematu służby zdrowia ;) Temat rządowy rozkładany jest dość prężnie, więc naprawdę trzeba trzymać kciuki mocno za to, żeby w Tvn24 jednak się odmieniła sytuacja i zaczęto badać na równi sprawy - sprawę problemów rządu, a także w takim samym stopniu sprawę problemów szpitali :ban:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

Nikt nie zwrócił uwagi na to, kiedy Agatta mówiła uroczo o ślizgawce na chodnikach, że wszyscy sprawdziliśmy, że tak faktycznie było (ślisko :lol2: ) :)
pewnie są tacy, którzy zwrócili uwagę :lol2: tylko o tym nie napisali ;)
mało kto mógł zapewne oprzeć się pokusie poślizgania się na darmowej ślizgawce :lol2:
I jeszcze jedno wraĹźenie-pragnienie :)
Kiedy Agatta opowiadała o hiszpańskiej wersji święta Trzech Króli, bardziej ni? zwykle zapragnąłem usłyszeć jak Agatta włada językiem hiszpańsko-języcznych latynosów :szalony:
najprościej byłoby prowadzić całe serwisy w tym języku :lol2:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Mieliście krzyczeć , ale nie aż tak głośno :lol2: !! Nie będę pisał o tym , co o mało się nie stało , a mogło się stać przez ten krzyk :lol2: !!

Co na razie mogę i mam czas napisać :> ?? No piękna -piękna dzisiaj Agatka -żadne wielkie odkrycie , szczególnie , że tysiące widzów mogą sami to zobaczyć :lol2: !!
Bardzo elegancko Agatka dzisiaj jest ubrana i tak też wygląda :P !!
Kiedy patrzę na te piękne włosy otulające głowę Agaty ( nie macie wrażenia, że z tygodnia na tydzień są coraz dłuższe ? ) to jestem spokojny, że czapka jej nie jest potrzebna... :)
Epszt , obi :szalony: !! Nie tylko dodają piękna , ale i są praktyczne długie włosy :P !! W myśl tej zasady -Niech Agatka ich nigdy już nie obcina , niech zapuszcza dalej :lol2: !! Jak tak dalej pójdzie , to jakiekolwiek ubranie w ogóle będzie jej nie potrzebne :lol2: !! :devil:

Trzymajcie rękę na pulsie -tak jak teraz np. jest wyśmienicie :tanczy: !! :brawa:
A ja trzymam kciuki , żeby jednak Agatka przebiła się z relacją :rydzyk: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze:Epszt , obi :szalony: !! Nie tylko dodają piękna , ale i są praktyczne długie włosy :P !! W myśl tej zasady -Niech Agatka ich nigdy już nie obcina , niech zapuszcza dalej :lol2: !! Jak tak dalej pójdzie , to jakiekolwiek ubranie w ogóle będzie jej nie potrzebne :lol2: !! :devil:

Trzymajcie rękę na pulsie -tak jak teraz np. jest wyśmienicie :tanczy: !! :brawa:
A ja trzymam kciuki , żeby jednak Agatka przebiła się z relacją :rydzyk: !!
liczę na to, że się spełni :rydzyk:
i jedno i drugie :lol2:

ale juĹź ciszaaaa :cicho:
zaczęły się ''szpitalne'' przyjęcia reporterów w tvn24 :rozglada:
ciekawe, ktĂłry numerek ma Agata? :)
bo w tle oczekiwanie na konferencję :( która jak wiemy wchodzi zawsze poza kolejnością :/
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie tylko dodają piękna , ale i są praktyczne długie włosy :P !! W myśl tej zasady -Niech Agatka ich nigdy już nie obcina , niech zapuszcza dalej :lol2: !! Jak tak dalej pójdzie , to jakiekolwiek ubranie w ogóle będzie jej nie potrzebne :lol2: !! :devil:
Powinienem w tym miejscu wyrazić swoje oburzenie, lecz pomysł ten rozbawił mnie straszliwie :hahaha: Wyszła na jaw słabość mojej poprawnej natury :devil: Ne będę udawał, że jestem kimś innym :lol2:
Nie wykluczam takiej możliwości marcinkowsky, którą chciałbyś wcielić :lol2: Lecz z pewnością nie zaistnieje to w tej stacji, w której aktualnie Agatta jest aktualnie zatrudniona :lol:
bo w tle oczekiwanie na konferencję :( która jak wiemy wchodzi zawsze poza kolejnością :/
Doczekaliśmy się... :/
Lecz nie Agatty relacji, a konferencji :/ Która na dodatek przerwała rozmowę drugiej mojej ulubionej reporterki z Wrocławia! :twisted:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

ale dno :hyh:
stało się najgorsze :hyh: nie dopuszczają w dalszym ciągu Agaty do głosu :hyh:

zaserwuję za to małe spostrzeżenie :D
Nie wykluczam takiej możliwości marcinkowsky, którą chciałbyś wcielić :lol2: Lecz z pewnością nie zaistnieje to w tej stacji, w której aktualnie Agatta jest aktualnie zatrudniona :lol:
ostatnio zauważyłem, że tvn24 przechodzi ewolucję :D
myślę, że reporterzy dostali zadanie, by opatrzyć relacje tzw "efektami specjalnymi'' ;) żeby były po prostu nie tylko efektywne, ale też efektowne ;)
więc nim się obejrzymy, może stać się coś, co zrewolucjonizuje relacje maksymalnie :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

ale dno :hyh:
stało się najgorsze :hyh: nie dopuszczają w dalszym ciągu Agaty do głosu :hyh:
Kończyłeś pisać te słowa i nie minęła chwila, a pojawiła się długo wyczekiwana Agatta wraz z relacją :lol2:
Miała rzeczywiście sporo czasu między wejściami, lecz nie był to dla niej na pewno czas wolny :nie: W relacji zaprezentowała nie tylko to, co ona ma do przekazania, lecz również rozmowy z przedstawicielami środowisk zainteresowanych sytuacją szpitala, przed którym dzisiaj Agatta się znajduje :)
;) żeby były po prostu nie tylko efektywne, ale też efektowne ;)
więc nim się obejrzymy, może stać się coś, co zrewolucjonizuje relacje maksymalnie :lol:
Efekty powiadasz :mhm: A i owszem, lecz nie ten, o którym myślisz :devil: Agatta co najwyżej, jak w relacji, która skończyła się przed chwilą, może w celu ochronienia się przed zimnem postawiła kołnierz od płaszcza? :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Zimno chyba jednak dało Agacie w kość :D Ja w przeciwieństwie do Was, kazałabym Agacie cieplej, a co za tym idzie bardziej obficie, na przyszłość się ubierać :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kacper i Agata to chyba się lubią? :D Ich powitaniom i pożegnaniom zawsze towarzyszą takie serdeczne uśmiechy :)
:D
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Miała rzeczywiście sporo czasu między wejściami, lecz nie był to dla niej na pewno czas wolny :nie: W relacji zaprezentowała nie tylko to, co ona ma do przekazania, lecz również rozmowy z przedstawicielami środowisk zainteresowanych sytuacją szpitala, przed którym dzisiaj Agatta się znajduje :)
czemu cholerne ciołki żadnej z tych rozmów nie pokazali na antenie? :x
dzięki temu, że Agata nie próżnowała jej relacja była jeszcze ciekawsza :brawa:
Efekty powiadasz :mhm: A i owszem, lecz nie ten, o którym myślisz :devil:
od czegoś trzeba zacząć :lol2:
podniesiony kołnierz to świetne decorum, takie szpiegowskie 8)

ps. rzeczywiście odegrałem podczas pisania tych 3. stron sporą rolę :o
i akurat te strony skasowały się :o
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Przepraszam bardzo :> Można wiedzieć, dlaczego o relacjach, które były miesiąc temu dyskutujecie w czasie teraźniejszym? :mhm:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypno :lol2: !! Odtwarzamy strony , które po awarii forum zniknęły i nie wróciły :lol2: !!

Niestety z przykrością stwierdzam , że na tych 3. stronach nie miałaś żadnej kwestii :uhh: !!

stajlus -poczekajmy z wnioskami na koniec "reaktywowania" :lol2: !!

Pędzimy dalej :tanczy: !! Kto następny :> ?? Znowu Al :lol2: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Zimno chyba jednak dało Agacie w kość :D Ja w przeciwieństwie do Was, kazałabym Agacie cieplej, a co za tym idzie bardziej obficie, na przyszłość się ubierać :lol2:
notko, nie bądź uszczypliwa :lol2: Przecież żaden z nas nie kazałby, żeby Agatta po dzisiejszym zimnie biegała skąpo odziana :nie: Serce się przecież kroi, kiedy patrzy się na jej pozę z głową wbitą z zimna w ramiona :neutral:
My gotowi jesteśmy czekać na "efektowne" relacje do lata :lol2:
Kacper i Agata to chyba się lubią? :D Ich powitaniom i pożegnaniom zawsze towarzyszą takie serdeczne uśmiechy :)
Jeżeli się nie mylę, to ci dwoje zaczynali pracę prezenterską w mniej więcej tym samym czasie? :) Być może dlatego mają do siebie sentyment? :lol2: To są takie dozgonne sentymenta :lol2:
ODPOWIEDZ