..a kingi - masz jakieĹ capsy..nagrania :rozglada:
..albo opisz jak wszystko w relacji wyglÄ daĹo :rydzyk:
A notka ma capsy

I jak wraĹźenia?

Moderator: Łukasz
..i jak mam teraz spokojnie odejĹÄ od komputera :oA notka ma capsyOne najlepiej ci opiszÄ , kto, co i jak wyglÄ daĹo
A nagraniem w razie czego teĹź sĹuĹźÄ
![]()
..tak byĹo kiedyĹ stajlusw zwiÄ zku z powyĹźszym, znajÄ c praktyki tvn24 bÄdÄ rozdmuchiwaÄ ten temat :tanczy:
I lecimy dalej :tanczy: !! Gotowiepsztajnek pisze:Kiedy patrzÄ na te piÄkne wĹosy otulajÄ ce gĹowÄ Agaty ( nie macie wraĹźenia, Ĺźe z tygodnia na tydzieĹ sÄ coraz dĹuĹźsze ? ) to jestem spokojny, Ĺźe czapka jej nie jest potrzebna.....kiedy widzÄ Ĺźe Agatka nie ma ani czapki..ani rÄkawiczek :o![]()
OĹ ĹaĹ, ale nazbieraĹo mi siÄ zalegĹoĹci :hmm:..oĹ ĹaĹ - piÄkna :szalony:
O tym przekonamy siÄ w ciÄ gu dnia - jak zwykle pozostaje czekaÄ..no ale skoro jedno wiÄ Ĺźe siÄ z drugim - temat Agatki relacji i czerwony pasek :mhm:
..to i tak na jedno wyjdzie![]()
pewnie sÄ tacy, ktĂłrzy zwrĂłcili uwagÄNikt nie zwrĂłciĹ uwagi na to, kiedy Agatta mĂłwiĹa uroczo o Ĺlizgawce na chodnikach, Ĺźe wszyscy sprawdziliĹmy, Ĺźe tak faktycznie byĹo (Ĺlisko)
![]()
najproĹciej byĹoby prowadziÄ caĹe serwisy w tym jÄzykuI jeszcze jedno wraĹźenie-pragnienie
Kiedy Agatta opowiadaĹa o hiszpaĹskiej wersji ĹwiÄta Trzech KrĂłli, bardziej ni? zwykle zapragnÄ Ĺem usĹyszeÄ jak Agatta wĹada jÄzykiem hiszpaĹsko-jÄzycznych latynosĂłw :szalony:
Epszt , obi :szalony: !! Nie tylko dodajÄ piÄkna , ale i sÄ praktyczne dĹugie wĹosyKiedy patrzÄ na te piÄkne wĹosy otulajÄ ce gĹowÄ Agaty ( nie macie wraĹźenia, Ĺźe z tygodnia na tydzieĹ sÄ coraz dĹuĹźsze ? ) to jestem spokojny, Ĺźe czapka jej nie jest potrzebna.....kiedy widzÄ Ĺźe Agatka nie ma ani czapki..ani rÄkawiczek :o![]()
liczÄ na to, Ĺźe siÄ speĹni :rydzyk:marcinkowsky pisze:Epszt , obi :szalony: !! Nie tylko dodajÄ piÄkna , ale i sÄ praktyczne dĹugie wĹosy!! W myĹl tej zasady -Niech Agatka ich nigdy juĹź nie obcina , niech zapuszcza dalej
!! Jak tak dalej pĂłjdzie , to jakiekolwiek ubranie w ogĂłle bÄdzie jej nie potrzebne
!! :devil:
Trzymajcie rÄkÄ na pulsie -tak jak teraz np. jest wyĹmienicie :tanczy: !! :brawa:
A ja trzymam kciuki , Ĺźeby jednak Agatka przebiĹa siÄ z relacjÄ :rydzyk: !!
Powinienem w tym miejscu wyraziÄ swoje oburzenie, lecz pomysĹ ten rozbawiĹ mnie straszliwie :hahaha: WyszĹa na jaw sĹaboĹÄ mojej poprawnej natury :devil: Ne bÄdÄ udawaĹ, Ĺźe jestem kimĹ innymNie tylko dodajÄ piÄkna , ale i sÄ praktyczne dĹugie wĹosy!! W myĹl tej zasady -Niech Agatka ich nigdy juĹź nie obcina , niech zapuszcza dalej
!! Jak tak dalej pĂłjdzie , to jakiekolwiek ubranie w ogĂłle bÄdzie jej nie potrzebne
!! :devil:
DoczekaliĹmy siÄ... :/bo w tle oczekiwanie na konferencjÄktĂłra jak wiemy wchodzi zawsze poza kolejnoĹciÄ :/
ostatnio zauwaĹźyĹem, Ĺźe tvn24 przechodzi ewolucjÄNie wykluczam takiej moĹźliwoĹci marcinkowsky, ktĂłrÄ chciaĹbyĹ wcieliÄLecz z pewnoĹciÄ nie zaistnieje to w tej stacji, w ktĂłrej aktualnie Agatta jest aktualnie zatrudniona
![]()
KoĹczyĹeĹ pisaÄ te sĹowa i nie minÄĹa chwila, a pojawiĹa siÄ dĹugo wyczekiwana Agatta wraz z relacjÄale dno :hyh:
staĹo siÄ najgorsze :hyh: nie dopuszczajÄ w dalszym ciÄ gu Agaty do gĹosu :hyh:
Efekty powiadasz :mhm: A i owszem, lecz nie ten, o ktĂłrym myĹlisz :devil: Agatta co najwyĹźej, jak w relacji, ktĂłra skoĹczyĹa siÄ przed chwilÄ , moĹźe w celu ochronienia siÄ przed zimnem postawiĹa koĹnierz od pĹaszcza?Ĺźeby byĹy po prostu nie tylko efektywne, ale teĹź efektowne
wiÄc nim siÄ obejrzymy, moĹźe staÄ siÄ coĹ, co zrewolucjonizuje relacje maksymalnie![]()
czemu cholerne cioĹki Ĺźadnej z tych rozmĂłw nie pokazali na antenie?MiaĹa rzeczywiĹcie sporo czasu miÄdzy wejĹciami, lecz nie byĹ to dla niej na pewno czas wolny :nie: W relacji zaprezentowaĹa nie tylko to, co ona ma do przekazania, lecz rĂłwnieĹź rozmowy z przedstawicielami Ĺrodowisk zainteresowanych sytuacjÄ szpitala, przed ktĂłrym dzisiaj Agatta siÄ znajduje![]()
od czegoĹ trzeba zaczÄ ÄEfekty powiadasz :mhm: A i owszem, lecz nie ten, o ktĂłrym myĹlisz :devil:
notko, nie bÄ dĹş uszczypliwaZimno chyba jednak daĹo Agacie w koĹÄJa w przeciwieĹstwie do Was, kazaĹabym Agacie cieplej, a co za tym idzie bardziej obficie, na przyszĹoĹÄ siÄ ubieraÄ
![]()
JeĹźeli siÄ nie mylÄ, to ci dwoje zaczynali pracÄ prezenterskÄ w mniej wiÄcej tym samym czasie?Kacper i Agata to chyba siÄ lubiÄ ?Ich powitaniom i poĹźegnaniom zawsze towarzyszÄ takie serdeczne uĹmiechy
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 27 gości