ChÄtnie zobaczyĹbym polskÄ wersjÄ "Got talent".tvnfakty.pl pisze:Jak informuje "Presserwis", telewizja TVN zastanawia siÄ nad emisjÄ polskiej wersji programu reality talent show - "Got talent". Decyzja o tym, czy program pojawi siÄ na antenie TVN ma zapaĹÄ po finale siĂłdmej edycji "TaĹca z gwiazdami". Ewentualna polska wersja "Got talent" miaĹaby bowiem zastÄ piÄ taneczne popisy gwiazd.
WedĹug serwisu, jeĹli wĹadze stacji z Wiertniczej zadecydujÄ , Ĺźe wiosenna edycja "TaĹca z gwiazdami" bÄdzie ostatniÄ , jesieniÄ w niedzielne wieczory bÄdziemy oglÄ daÄ pierwszÄ edycjÄ polskiej wersji "Got talent".
W programie konkurujÄ ze sobÄ osoby z róşnymi uzdolnieniami: tancerze, Ĺpiewacy, magicy, cyrkowcy, komicy itp. GĹĂłwnÄ nagrodÄ w angielskiej wersji jest 100 tys. funtĂłw i wystÄp przed krĂłlowÄ ElĹźbietÄ II oraz caĹÄ rodzinÄ krĂłlewskÄ .
Producentem polskiej wersji "Got talent" miaĹaby byÄ firma FremanlteMedia.
[TVN] Mam talent
Moderator: Łukasz
[TVN] Mam talent
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2008, 14:51 przez pawell, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

WczeĹniejszy tekst pochodzi(Ĺ) z konkurencji, ale juĹź zmieniĹem, bo nie zauwaĹźyĹem, Ĺźe na tvnfakty.pl teĹź juĹź pojawiĹ siÄ o tym news. :rozglada:podmark pisze:SkÄ d pochodzi ten tekst ? Bo nie wiem, jak ktoĹ mĂłgĹ napisaÄ, Ĺźe Star Academy to program podobny do Got Talent.
TeĹź tak uwaĹźam. PrzydaĹoby siÄ coĹ nowego w niedzielne wieczory w TVN. Poza tym jesieĹ jest najlepszym czasem, aby wprowadzaÄ nowoĹci, wiÄc warto sprĂłbowaÄ.podmark pisze:Mam nadziejÄ, Ĺźe ten program znajdzie siÄ w TVN - na pewno bÄdzie ciekawszy, niĹź TzG, ktĂłry staje siÄ naprawdÄ nudny.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Tyle, Ĺźe Akademia jest emitowana dodatkowo w tygodniu, a Got Talent tylko raz... To dwa zupeĹnie inne programy - jak juĹź bÄdÄ
na antenie, to wszyscy siÄ bÄdÄ
mogli o tym przekonaÄ
.
TVN znalazĹa chyba godnego zastÄpcÄ "TaĹca z Gwiazdami". Bardzo mnie to cieszy. Zastanawia mnie tylko fakt, czy zgĹoszÄ siÄ do tego utalentowani ludzie z tak wielu róşnych dziedzin, jak np. w Stanach.

TVN znalazĹa chyba godnego zastÄpcÄ "TaĹca z Gwiazdami". Bardzo mnie to cieszy. Zastanawia mnie tylko fakt, czy zgĹoszÄ siÄ do tego utalentowani ludzie z tak wielu róşnych dziedzin, jak np. w Stanach.
Wiadome jest , Ĺźe Taniec z gwiazdami straci w porĂłwnaniu z poprzedniÄ
edycjÄ
, gdyĹź bÄdzie ranczo i pewnie ogladalnoĹÄ bÄdzie ok 4mln i tylko teraz zaleĹźy czy wedĹug szefĂłw TVN jest to wystarczajaca oglÄ
dalnoĹÄ aby zrobic kolejnÄ
edycjÄ , czy teĹź nie. I wĂłwczas byÄ moĹźe pojawiĹby sie program Got talent
Re: Got talent jesienią w TVN?
W najnowszym wywiadzie dla Dziennika Wojewódzki mówi:
Got Talent jest już raczej pewny w jesiennej ramówce. FremantleMedia już rozpoczęło zbieranie demówek z występami osób. Castingi mają się odbyć już w maju (coś za wcześnie moim zdaniem...) w Krakowie, Warszawie, Poznaniu, Katowicach i w Gdańsku.
Czy tylko mi wydaje się, że będzie to "Got Talent" ? Do krytyki to Wojewódzki akurat się nadaje - aż dziw, że nie wzięli go do YCD.Dostałem propozycję udziału w dużym projekcie od września
Got Talent jest już raczej pewny w jesiennej ramówce. FremantleMedia już rozpoczęło zbieranie demówek z występami osób. Castingi mają się odbyć już w maju (coś za wcześnie moim zdaniem...) w Krakowie, Warszawie, Poznaniu, Katowicach i w Gdańsku.
Drugim jurorem będzie Janowski? 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Poczytałem sobie o "Got talent"
Show ogólnie zapowiada się fajnie, ciekawy jest pierwszy etap eliminacji, w którym sędziowie mają przyciski, które mogą naciskać gdy nie chcą dalej słuchać/oglądać kandydata
. Żeby przejść dalej trzeba mieć głosy co najmniej dwóch sędziów (a jest ogółem trzech -jak w YCD, ale tam oni po prostu sie konsultują :>). W drugim etapie jadą na obóz i szkolą swoje umiejętnosci - dzielą ich na dwie grupy: 'muzyka' i 'inni'. Każdy ma trzy minuty na prezentację i wybierają z nich (o ile dobrze rozumiem) najpierw 35, a potem 20 osób. Dwudziestkę dzielą na dziesiątkę, z dwóch dziesiątek, ludzie wybierają po piątce która awansuje do 'finału'. Finalistami w Ameryce byli m.in.: jedenastoletni jodłujący chłopak, akrobaci, beatbox'owcy, 73-letnia raperka
i tradycyjnie taniec irlandzki.
Prowadzących dawali różnych - w Niemczech jest były prowadzący "Idola", na Węgrzech dwójka ze "Strictly Come Dancing". W Anglii nagrodą jest występ przed królową, a w innych krajach kasa.
Show (w Ameryce)ma najwyższą oglądalność w grupie 18-49 i jest liderem pasma. Ma wyższą oglądalność niż 'SYTYCD'. W Anglii średnio 33% udziałów (finałowe odcinki do około 50%) i 8 milionów widzów, czyli wyniki rzędu angielskiego "Tańca z gwiazdami".
http://www.nbc.com/Americas_Got_Talent/ - tak może wyglądać studio.

Show ogólnie zapowiada się fajnie, ciekawy jest pierwszy etap eliminacji, w którym sędziowie mają przyciski, które mogą naciskać gdy nie chcą dalej słuchać/oglądać kandydata

Prowadzących dawali różnych - w Niemczech jest były prowadzący "Idola", na Węgrzech dwójka ze "Strictly Come Dancing". W Anglii nagrodą jest występ przed królową, a w innych krajach kasa.
Show (w Ameryce)ma najwyższą oglądalność w grupie 18-49 i jest liderem pasma. Ma wyższą oglądalność niż 'SYTYCD'. W Anglii średnio 33% udziałów (finałowe odcinki do około 50%) i 8 milionów widzów, czyli wyniki rzędu angielskiego "Tańca z gwiazdami".
http://www.nbc.com/Americas_Got_Talent/ - tak może wyglądać studio.

Przed całą rodziną królewską.Kuba pisze:W Anglii nagrodą jest występ przed królową, a w innych krajach kasa.
Wyobrażacie sobie u nas występ zwycięzcy w Pałacu Prezydenckim przed Kaczyńskim?

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
A mnie i tak żal TzG
. Czy dobrze zrozumiałam, że eliminacje polegają wyłącznie na przyciskaniu guzików, bez komentarzy jurorów? Trochę to mało atrakcyjne dla widzów, ale o ile mniej stresujące dla kandydatów, których szczęśliwie może ominąć komentarz w rodzaju podsumowania występu dziewczyny w YCD autorstwa Piroga, o którym było dość głośno. Poza tym ciekawi mnie czy nasi "selekcjonerzy" wybiorą naprawdę ludzi ponadprzeciętnych, bo jeśli chodzi o uczestników YCD, to moją uwagę przyciągnęły może 2-3 osoby, na miejscu pozostałych mogli być równie dobrze inni tancerze, IMO

Źle zrozumiałaśIsadora pisze: Czy dobrze zrozumiałam, że eliminacje polegają wyłącznie na przyciskaniu guzików, bez komentarzy jurorów?

wnioskuję, że mogą zdarzyć się jakieś atrakcyjne wpadki, gdy jurorzy się np....zamyślą