Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dzastinka ;-)
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Dzastinka ;-) »

Nika pisze: Znajac Twoje umiejetnosci w dobieraniu jak najbardziej wyrafinowanych slow, to musialy to by super zyczenia.
Pewnosci nie mam, ale chyba sie rumienie :red:
A pochwal sie czy choc slowko odpisal?!
Nie potwierdzam, nie zaprzeczam :rozglada:
Po pierwsze podziekowania dla notki za wizualizacje Pawelka, a po drugie podziekowania dla Dzastinki za opis relacji, bo ja dzis niestety na zadna nie zalapalam sie. :roll:
Tym wieksza moja radosc, iz moglam Ci choc troche ten cudowny dyzur przyblizyc :D
Powinni go w takim razie wrzucic na prowadzenie Poranka, albo cos w stylu Kawy na lawe, nie musialby sie tam meczyc w krawacie :D
Swietny pomysl Nika :brawa: Koniecznie trzeba go dowodztwu tvn24 podeslac :tanczy: Pawel czulby sie swobodnie, a jego fanki bylyby wniebowziete widzac go w innej odslonie :lol2: Ile dobrego wynikneloby z takiego posuniecia :lol2:
Nika pisze:
Ps. Czy u Was tez tak mocno wieje? :uhh:
Wieje, wieje, ale my w koncu z tego samego fyrtla Dzasti, wiec nie powinno Cie to dziwic. :D
Mimo wszystko spokojnej nocy Ci zycze :D
Dulne to seplenienie :devil:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Dzastinka ;-) pisze: Nie potwierdzam, nie zaprzeczam :rozglada:
Jaka tajemnicza Dzastinka dzis jestes. Ale ponoc faceci lubia takie babeczki. :lol2:
Tym wieksza moja radosc, iz moglam Ci choc troche ten cudowny dyzur przyblizyc :D
Taka sama uciecha i dla mnie! :D Jak wiem, ze mnie cos ominie na zywo, to moge potem nas Ciebie i notke liczyc w sprawie relacji z relacji 8)
Swietny pomysl Nika :brawa: Koniecznie trzeba go dowodztwu tvn24 podeslac :tanczy: Pawel czulby sie swobodnie, a jego fanki bylyby wniebowziete widzac go w innej odslonie :lol2: Ile dobrego wynikneloby z takiego posuniecia :lol2:
W razie czego podpisuje sie pod propozycja, bo szczerze mowiac to chcialabym zobaczyc go choc jeden, dwa dni w tygodniu w roli prowadzacego Poranek, juz widze go w akcji z Krzysiem na bocznych rozmowach miedzy Przegladem Prasy a serwisem :szalony:
Nika pisze: Mimo wszystko spokojnej nocy Ci zycze :D
Noc byla spokojna, nawet za spokojna :devil:
Dzastinka ;-)
Nowicjusz
Nowicjusz

Nika pisze: Jaka tajemnicza Dzastinka dzis jestes.
Tajemnicza? :mhm: Jesli chodzi o moj zachwyt nad red. Lukasikiem i jego tworczoscia, to jestem jak otwarta ksiega :rozglada:
Ale ponoc faceci lubia takie babeczki. :lol2:
Jak widac niektorzy posiedli sklonnosci do utrudniania sobie zycia :rozglada:
Taka sama uciecha i dla mnie! :D Jak wiem, ze mnie cos ominie na zywo, to moge potem nas Ciebie i notke liczyc w sprawie relacji z relacji 8)
Ogromnym niedopatrzeniem byloby gdyby takie cudownosci przeszly bez echa :lol2:
W razie czego podpisuje sie pod propozycja, bo szczerze mowiac to chcialabym zobaczyc go choc jeden, dwa dni w tygodniu w roli prowadzacego Poranek, juz widze go w akcji z Krzysiem na bocznych rozmowach miedzy Przegladem Prasy a serwisem :szalony:
Raz czy dwa? To zdecydowanie za ma?o :nie: Codziennie, non stop, bez przerwy, przez cala dobe :lol2: Nie tylko w Porankach, ale w kazdym programie jaki si? przez ramowke tvn24 przewija :lol2:
Noc byla spokojna, nawet za spokojna :devil:
Wolalabys zatem, abym Ci wietrznej nocy zyczyla? :mhm: Czy moze Tobie chodzi o niespokojna w sensie... :rozglada: :xx: Dobra :stop: koniec zartow :stop: Dzisiaj to dopiero huczy :uhh:

[ Dodano: Wto Sty 29, 2008 7:55 pm ]
Zatem przyszlo mi seplenic samej ze soba :devil:
Wpadam po to, aby oznajmic ( :mhm: Tylko komu? :mhm: Samej sobie? :devil: ), Ĺźe red. Lukasik material dla dzisiejszego PiS przygotowal :) O Ĺźyciu celnikow (na przykladzie malzenstwa - ona celniczka pracujaca w Szczecinie, on celnik pracujacy w Poznaniu) traktowal i o pomyslach rzadu na to, aby to zycie polepszyc :)
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Z materiału :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Dzastinka ;-)
Nowicjusz
Nowicjusz

Seplenimy nadal or not? :devil:
not that kind pisze:Z materiału :arrow:

Wczorajszego, dla PiŚ przez red. Łukasika przygotowanego :tanczy: W jedną całość zebrał - specjalnie dla nas :lol2: wszystkie protestujące w naszym kraju grupy zawodowe. Po krótce przedstawił ich żądania i oczekiwania, a rządzącym pomógł wyliczyć ile pieniędzy będzie potrzebne do tego, aby żyło się lepiej - wszystkim ( :devil: ) Dowcipnie też było, a jakże :tanczy: Zwłaszcza na koniec, kiedy to okazało się, że policjanci z Łodzi są na zwolnieniach. Oficjalna wersja jest taka, że chorują. Paweł na to: Nam udało dowiedzieć się - nieoficjalnie, że chodzi o pieniądze :lol:

W dzisiejszym wydaniu PiŚ również mogliśmy posmakować pawłowej twórczości :tanczy: Tym razem rosyjskiego szpiega, który podobno w latach dziewięćdziesiątych działał w polskim MSZ - próbował namierzyć. Z ogromnym poświęceniem to czynił. Zwłaszcza, kiedy wraz z tłumem dziennikarzy próbował uzyskać (najgłośniej i najbardziej upierdliwie :rozglada: ) komentarz od obecnego szefa sejmowej spec komisji. Facet nie miał ochoty na rozmowy i w bardzo szybkim tempie przemieszczał się sejmowymi korytarzami, utrudniając pracę dziennikarzom - jaki to niewdzięczny zawód :nie: Obrazki będą jurto (mam nadzieję :rozglada: ), jeśli notce uda się coś złapać, akcja tak szybko się działa :rozglada:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Hej dziewczeta, zeby nie bylo ze nie zerkam albo co gorsza, ze zapomnialam. :grozi: :D
Co wiecej mialam juz ladnie napisanego posta i gdy przyszlo co do czego i kliknelam na magiczny napis "wyslij" to otwarla mi sie niefajna biala strona z napisem forbidden. I wlasciwie od tego momentu nie mialam dostepu do forum, az do teraz.
Tak wiec powtorze chociaz pokrotce to co wowczas chcialam Wam przekazac, ze jak zwykle stanelyscie na wysokosci zadania i zdalyscie mi relacje slowna i wizualna ze wczorajszego PiS najlepiej jak tylko mozna, ktorego niestety nie widzialam.
not that kind pisze:Z materialu :arrow:
Pawelek wygladal genialnie. Ta niebieska koszula wprost stworzona dla niego no i jaki szykowny plaszczyk pan redaktor wczoraj przywdzial. :spiewa: Mam nadzieje, ze mi wybaczycie, iz skupilam sie tylko na wdzianku naszego Pana redaktora, ale na merytoryczna ocene relacji mimo wszystko byloby mi ciezko sie zdobyc gdyz jej nie widzialam. Pozostaje mi zaufac slowom Dzastinki, ze jak zwykle bylo idealnie! :D

Natomiast dzisiejsza relacje w koncu udalo mi sie zobaczyc :jupi: i tez usmialam sie przy zdaniu, ktore przede mna moja serdeczna rozmowczyni zacytowala! :D :
Dzastinka pisze:Zwlaszcza na koniec, kiedy to okazalo sie, ze policjanci z Lodzi sa na zwolnieniach. Oficjalna wersja jest taka, ze choruja. Pawel na to: Nam udalo dowiedziec sie - nieoficjalnie, ze chodzi o pieniadze
not that kind
Bywalec
Bywalec

Materiałowe capsy z wczoraj :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek

I będą z relacji ;) Ale później ;)

[ Dodano: Pią Lut 01, 2008 4:49 pm ]
I nastało to "później" :D

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dzastinka ;-)
Nowicjusz
Nowicjusz

Nika pisze:Hej dziewczeta, zeby nie bylo ze nie zerkam albo co gorsza, ze zapomnialam. :grozi: :D
Nikt Cię o to nie podejrzewał :* Już ja najlepiej zdaję sobie sprawę z tego, że udzielanie się w tym wątku to czysta przyjemność :lol2:
Nika pisze:Co wiecej mialam juz ladnie napisanego posta i gdy przyszlo co do czego i kliknelam na magiczny napis "wyslij" to otwarla mi sie niefajna biala strona z napisem forbidden. I wlasciwie od tego momentu nie mialam dostepu do forum, az do teraz.
:uhh: Żenujące są te problemy z pisaniem na forum :uhh: Mi posty póki co udaje się wysyłać, ale nie ukrywam, że wolałabym działać tu ponownie jako Dżastina :uhh:
Nika pisze:Pawelek wygladal genialnie. Ta niebieska koszula wprost stworzona dla niego
Idealnie współgra z kolorem jego oczu i stąd ten zniewalający efekt :lol2:
Nika pisze:no i jaki szykowny plaszczyk pan redaktor wczoraj przywdzial. :spiewa:
A pod płaszczykiem obowiązkowo szary sweterek :lol2: Intryguje mnie ten sweterek :rozglada: Zwłaszcza Pawła przywiązanie do niego :rozglada:
Nika pisze:Mam nadzieje, ze mi wybaczycie, iz skupilam sie tylko na wdzianku naszego Pana redaktora, ale na merytoryczna ocene relacji mimo wszystko byloby mi ciezko sie zdobyc gdyz jej nie widzialam.
Jeszcze będziesz miała okazję doświadczyć nie raz osobiście tych wspaniałości :lol2: Pan Redaktor ma nam jeszcze duuuużo do powiedzenia :lol2:
Nika pisze:Pozostaje mi zaufac slowom Dzastinki, ze jak zwykle bylo idealnie!
A czy mogło być inaczej? :lol2: Poza tym Dzastinka nigdy nie kłamie :lol2: Co najwyżej czasami przesadza ze swoim rozemocjonowaniem :rozglada:
Nika pisze:i tez usmialam sie przy zdaniu, ktore przede mna moja serdeczna rozmowczyni zacytowala! :D :
Dzastinka pisze:Zwlaszcza na koniec, kiedy to okazalo sie, ze policjanci z Lodzi sa na zwolnieniach. Oficjalna wersja jest taka, ze choruja. Pawel na to: Nam udalo dowiedziec sie - nieoficjalnie, ze chodzi o pieniadze
Nie od dziś znane jest nam fenomenalne poczucie humoru red. Łukasika :tanczy: Obyśmy mogli doświadczać go jak najczęściej :tanczy:
not that kind pisze:Materiałowe capsy z wczoraj :arrow:
Chyba bardzo Ci się podobały? :rozglada: Dwa razy je zapodałaś :rozglada: A skoro już o wczorajszym materiale jest mowa to małe sprostowanko ;) Pan Bondaryk to oczywiście szef ABW, a nie spec komisji ;)
not that kind pisze:I będą z relacji ;)
Z relacji, które o projekcie nowego Stadionu Narodowego traktowały :) Z pewnych żródeł wiem, że Jarosław Kuźniar tuż po dziesiątej zapowiedział niespodziankę, którą okazała się być relacja Pawła sprzed Stadionu X-lecia, jeszcze ;). Szkoda tylko, że nie mogłam doświadczyć tej niespodzianki od początku :uhh: Dnż również przyniósł Pawłowe relacje :tanczy: Jedna - nadawana w deszczu z parasolem, który momentami trudno było Pawełkowi utrzymać z powodu silnych podmuchów wiartu :rozglada: I wreszcie po piętnastej, na konferencji mogliśmy na własne oczy zobaczyć prezentację projektu stadionu, o którym Paweł od rana nam opowiadał :) Konferencja przyniosła nam także inne atrakcje. To co zazwyczaj, czyli Pawła zadającego pytania, ale oprócz tego mogliśmy zobaczyć to, jak uważnie Pan Redaktor słucha i obserwuje innych kolegów zadających pytania :lol2: Życzę sobie częściej takich konferencji, podczas których dziennikarzy przy pracy można podziwiać :lol2: Ostatnie dwie relacje w Dnż nadawane były już - jak sobie państwo dziennikarze żartowali - sprzed nowego Stadionu Narodowego :lol: Niestety, ów stadion okazał się być ważniejszy od pana relacjonującego i stąd tylko dwa capsy z serwisu o godzinie szesnastej :uhh: Nie pojmuję tego :nie: Pawła relacja była tal dokładna i obrazowa, że zupełnie niepotrzebnie zamiast niego te projekty pokazywali :nie: Ale postaram się wybaczyć winnym takiego, a nie innego stanu rzeczy. Entuzjazm z jakim Paweł opowiadał i uśmiechy jakimi raczył nas z TV mnie udobruchały :lol2: Poza tym podsumowująca relacja była w Pawła bardzo obfita :lol2: A trzy ostatnie capsy, które zapodała notka, wprost zniewalające :lol2: A co sprowokowało Panów Redaktoów do wymiany uśmiechów? Ano to, że Paweł pomylił metry z kilometrami, a Kacperek bardzo subtelnie zwrócił mu uwagę :lol2: Przesłodkie chłopaki :lol2:
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Post autor: TinkiWinki »

Ale fantastyczne avatary tutaj macie Obrazek Nie mogłem się powstrzymać by go nie skomentować Obrazek
not that kind
Bywalec
Bywalec

Mój też ci się podoba? :D Bo w pierwszym zdaniu pisałeś w liczbie mnogiej, a w drugim w pojedynczej :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Dzastinka pisze: Żenujące są te problemy z pisaniem na forum :uhh: Mi posty póki co udaje się wysyłać, ale nie ukrywam, że wolałabym działać tu ponownie jako Dżastina :uhh:
Nie pozostaje nam nic jak trzymac sie pewnej tezy, ze wszystko ma swoj poczatek jak i koniec. Takze pewnego pieknego dnia problemy i awarie skoncza sie i mina jak reka odjal. :spiewa: Pytanie tylko czy wtedy my nadal bedziemy udzielac sie na forum ? :devil:
A pod płaszczykiem obowiązkowo szary sweterek :lol2: Intryguje mnie ten sweterek :rozglada: Zwłaszcza Pawła przywiązanie do niego :rozglada:
Ciekawe czy to przywiazanie wynika z tego, ze sweterek jest wygodny w noszeniu i Pawelek dobrze sie w nim czuje czy jest to kwesia sentymentalna np. prezent od ukochanej ?! :mhm: Z panem redaktorem to wszystko mozliwe, wyglada na calkiem romantycznego goscia! :D
Nika pisze: Jeszcze będziesz miała okazję doświadczyć nie raz osobiście tych wspaniałości :lol2: Pan Redaktor ma nam jeszcze duuuużo do powiedzenia :lol2:
Tych wspanialosci mialam w koncu okazje doswiadczyc dzis rano w Poranku, Pawelek byl w swoim zywiole, temat podsluchiwania pielegniarek przez BOR przypadl mu do gustu. Czlowiek od rana to zazwyczaj taki jeszcze troche padniety, tym bardziej w weekend, a redaktor Łukasik to caly az podskakiwal z emocji w trakcie relacji. :D
Nie od dziś znane jest nam fenomenalne poczucie humoru red. Łukasika :tanczy: Obyśmy mogli doświadczać go jak najczęściej :tanczy: :
Mowisz- masz! Dzis, a wlasciwie patrzac na zegarek to wczoraj, poczucie humoru redaktora Łukasika byl na najwyzszym poziomie. :D
TinkiWinki pisze: Ale fantastyczne avatary tutaj macie
Ale fantastycznie ze do nas zajrzales TinkiWinki! :D
I dobrze, ze poruszyles temat avatarow. W zwiazku z czym mam pytanko do Dzastinki, czy ten rozkoszny bobas na zdjeciu to Ty pare dobrych latek wstecz?! :>

P.S. Notka- dzieki za kolejne mistrzostwa swiata w robieniu capsow! :* Dla Ciebie tylko najwyzsze podium!
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Re: Paweł Łukasik

not that kind pisze: Mój też ci się podoba? :D
Taki se. Mogłaś wykazać się większą kreatywnością. :lol2:
Nika pisze: W zwiazku z czym mam pytanko do Dzastinki, czy ten rozkoszny bobas na zdjeciu to Ty pare dobrych latek wstecz?! :>
Przecież to PŁ Obrazek
Ostatnio zmieniony niedziela 03 lut 2008, 21:24 przez TinkiWinki, łącznie zmieniany 1 raz.
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

TinkiWinki pisze:
pchla pisze: W zwiazku z czym mam pytanko do Dzastinki, czy ten rozkoszny bobas na zdjeciu to Ty pare dobrych latek wstecz?! :>
Przecież to PŁ Obrazek
Cytat jakby moj, ale rozczaruje Cie bo Nika to nie Pchla. :nie:
Tak samo jak w aviku to nie PL :lol2:
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Nika pisze:Cytat jakby moj, ale rozczaruje Cie bo Nika to nie Pchla. :nie:
Tak to jest jak się pisze na dwóch forach. Można schizofrenii dostać :D

A tak w ogóle to nie zrobiłem błędu :P
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

TinkiWinki pisze:
not that kind pisze: Mój też ci się podoba? :D
Taki se. Mogłaś wykazać się większą kreatywnością. :lol2:
Wydaje mi się, że wykazałam się nie mniejszą niż Ty kreatywnością :D Teraz, po "odwróceniu" forum, muszę jednak zmienić kierunek strzałki :devil:
A zobacz, jaka teraz będę kreatywna :devil:

Wczorajszy Paweł :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ