Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
Aaaa .... to Tinki z sÄ siedniego forum :o ?? ĹťaĹujÄ ,Ĺźe nie mam czasu , Ĺźeby i tam prowadziÄ namiÄtnÄ dyskusjÄ :? !! No , ale skoro juĹź tu jesteĹ z tym wspaniaĹym dzieĹem , to bardzo ci za tamten Ĺlad , na ktĂłry trafiĹa notka dziÄkujÄnot that kind pisze:Tutaj to akurat maĹo kogo taka informacja obchodzi :devil: Tym razem waĹźniejszy dla ogĂłĹu byĹ mĂłj caps![]()
A tak na marginesie, to przedstawiam Wam ĹşrĂłdĹo mojej informacji nt. tamtego materiaĹu i zadumanej AgatyTeraz juĹź moĹźecie osobiĹci Tinki'emu Winki'emu podziÄkowaÄ
![]()

:> notka -nam przecieĹź nie o to chodzi , Ĺźeby mĂłc AgatkÄ w takiej formule oglÄ daÄ :aniol: !! :nie: !! To ,Ĺźe chcieliĹmy widzieÄ jÄ na karnawale w Rio i na plaĹźy latem nie oznacza ,Ĺźe od razu chcielibyĹmy umieĹciÄ jÄ na okĹadce tego "odwaĹźnego" magazynu ..... eeejjjjhhhTinki Winki, mogĹeĹ chĹopakom zrobiÄ z Agaty cower girl w STUFF MAGAZINE :devil:
Jak juĹź jesteĹ taki hojny :devil:
SwojÄ drogÄ musiaĹeĹ siÄ nieĹşle napracowaÄ, skoro zdecydowaĹeĹ siÄ nietypowo tutaj zamieĹciÄ swojÄ twĂłrczoĹÄ?MoĹźesz byÄ spokojny
Tutaj odpowiednio CiÄ doceniÄ

@ - "at" -jak siÄ domyĹlam inicjaĹy AgatkiN@wet nikt nie z@uwaĹźyĹ jak siÄ odnosisz do Ag@ty :devil:

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

..co :uhh:zoha8 pisze:Skoro napisaĹy juĹź o tym Teletubisie, pozostaje mi potwierdziÄ to znikniÄcie Agaty.
Dlatego jeĹli ktoĹ oglÄ da TVN24 dla niej, moĹźe teraz zrobiÄ sobie dĹuuuugie wakacje.
..obawiaĹem siÄ tego

..w tym roku Agatka spÄdzi Walentynki z ukochanym a nie z nami - ukochanymi fanami

..i nie bÄdzie romantycznych liĹcikĂłw

..nie bÄdzie medialnych Walwntynek

..nic juĹź teraz nie bÄdzie

..to ja obiezyswiat
..z powodu awarii forum pod zmienionym nazwiskiem

-
- Bywalec
obi - nie panikujobi pisze:..co :uhh:zoha8 pisze:Skoro napisaĹy juĹź o tym Teletubisie, pozostaje mi potwierdziÄ to znikniÄcie Agaty.
Dlatego jeĹli ktoĹ oglÄ da TVN24 dla niej, moĹźe teraz zrobiÄ sobie dĹuuuugie wakacje.
..obawiaĹem siÄ tego
..w tym roku Agatka spÄdzi Walentynki z ukochanym a nie z nami - ukochanymi fanami
..i nie bÄdzie romantycznych liĹcikĂłw![]()
..nie bÄdzie medialnych Walwntynek![]()

Ciesz siÄ, Ĺźe Agata teraz juĹź nie bÄdzie musiaĹa kĹĂłciÄ siÄ z narzeczonym przez Skype'a :devil: Tak jak np. mĂłj kuzyn ze swojÄ dziewczynÄ , kiedy byli w tymczasowej rozĹÄ ce

Ĺťyczmy Agacie, Ĺźeby miĹo spÄdziĹa urlop

teraz kiedy ĹźyjÄ ze ĹwiadomoĹciÄ urlopu nawet godzina bez Agatki bÄdzie dla mnie wiecznoĹciÄnot that kind pisze:obi - nie panikujDwa tygodnie, ew. trzy, to nie wiecznoĹÄ
![]()

..dziÄkuje Ĺźe starasz siÄ mnie pocieszyÄ ĹźartujÄ cCiesz siÄ, Ĺźe Agata teraz juĹź nie bÄdzie musiaĹa kĹĂłciÄ siÄ z narzeczonym przez Skype'a :devil: Tak jak np. mĂłj kuzyn ze swojÄ dziewczynÄ , kiedy byli w tymczasowej rozĹÄ ce![]()

..doceniam to :*
..ale pĂłki co nic mnie nie pocieszy

..oczywiĹcie Ĺźe jej tego ĹźyczÄĹťyczmy Agacie, Ĺźeby miĹo spÄdziĹa urlop

..ale z cierpiÄ cym sercem

..to ja obiezyswiat

-
- Stały bywalec
PrzygniotĹa mnie ta wiadomoĹÄ :uhh: !! MusiaĹem na poczÄ tku zapaĹÄ :uhh: !! Nic do mnie innego nie dochodziĹo poza tym sĹowem : UUuuuurrrrrllloooopppp :hyh: !! Agatki urlopobi pisze:..co :uhh:zoha8 pisze:Skoro napisaĹy juĹź o tym Teletubisie, pozostaje mi potwierdziÄ to znikniÄcie Agaty.
..obawiaĹem siÄ tego![]()

BoĹźe -to nastaĹ juĹź czas apokalipsy

A ja juĹź miaĹem tekst uĹoĹźony i nawet planowaĹem pomysĹ Blacka ukraĹÄ i wysĹaÄ na adres redakcji w Poznaniu bukiecik kwiatkĂłw..w tym roku Agatka spÄdzi Walentynki z ukochanym a nie z nami - ukochanymi fanami
..i nie bÄdzie romantycznych liĹcikĂłw![]()
..nie bÄdzie medialnych Walwntynek![]()

Tak jak moja dusza aktualnie

KĹĂłcili siÄ przez Skype'a :> ?? :hahaha: A o co :> ?? :hahaha: Nie odpowiadajnot that kind pisze:obi - nie panikujDwa tygodnie, ew. trzy, to nie wiecznoĹÄ
![]()
Ciesz siÄ, Ĺźe Agata teraz juĹź nie bÄdzie musiaĹa kĹĂłciÄ siÄ z narzeczonym przez Skype'a :devil: Tak jak np. mĂłj kuzyn ze swojÄ dziewczynÄ , kiedy byli w tymczasowej rozĹÄ ce![]()
Ĺťyczmy Agacie, Ĺźeby miĹo spÄdziĹa urlop

No to wieczĂłr -ostatni w tym karnawale moĹźemy spÄdziÄ w taĹcu

O to jestem spokojnyobi pisze:..oczywiĹcie Ĺźe jej tego ĹźyczÄnot that kind pisze:Ĺťyczmy Agacie, Ĺźeby miĹo spÄdziĹa urlop:*
..ale z cierpiÄ cym sercem

Odpoczywaj :* !! I wracaj prÄdko

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fanatyk :)
-
- Stały bywalec
Do.....epsztajnek pisze:Ĺťe niby do koĹca marcazoha8 pisze:[quote
obi - nie panikujDwa tygodnie, ew. trzy, to nie wiecznoĹÄ
![]()
quote]
Wasze grono jest na tyle kulturalne Ĺźe zasĹuguje na peĹniejsze wiadomoĹci.
Dlatego musicie poczekaÄ do wiosny. niestety![]()
![]()

!!

..zoha8marcinkowsky pisze:Do.....epsztajnek pisze:Ĺťe niby do koĹca marcazoha8 pisze:[quote
obi - nie panikujDwa tygodnie, ew. trzy, to nie wiecznoĹÄ
![]()
quote]
Wasze grono jest na tyle kulturalne Ĺźe zasĹuguje na peĹniejsze wiadomoĹci.
Dlatego musicie poczekaÄ do wiosny. niestety![]()
![]()
do........
do ............ do............ kiedy .................
??
![]()

..Ty zawsze miaĹaĹ dla nas najgorsze wieĹci i pojawiaĹaĹ siÄ w momencie kiedy Agatka nas opuszczaĹa

..ale teraz przeszĹaĹ samÄ siebie w okrucieĹstwie przekazu

..to ja obiezyswiat

-
- Bywalec
Uch :uhh: Musicie czekaÄ na AgatÄ do wiosny... :uhh: ChĹopaki tak mi przykro, oby to nie byĹa prawda :uhh: Bo jeĹli jest prawdÄ
, to nie da siÄ ukryÄ, Ĺźe nie da siÄ tu z Wami wytrzymaÄ :devil: BÄdziecie wyjÄ
tkowo zrzÄdliwi - jak na tÄskniÄ
cych fanĂłw przystaĹo
Ale uspokĂłjcie siÄ juĹź z tymi Ĺzami, bo WenecjÄ i wszystkie niĹźej poĹoĹźone tereny zatopicie prÄdzej niĹź to prognozujÄ naukowcy
GĹowy do gĂłry
JakoĹ to bÄdzie 

Ale uspokĂłjcie siÄ juĹź z tymi Ĺzami, bo WenecjÄ i wszystkie niĹźej poĹoĹźone tereny zatopicie prÄdzej niĹź to prognozujÄ naukowcy

..zrzÄdliwynot that kind pisze:Uch :uhh: Musicie czekaÄ na AgatÄ do wiosny... :uhh: ChĹopaki tak mi przykro, oby to nie byĹa prawda :uhh: Bo jeĹli jest prawdÄ , to nie da siÄ ukryÄ, Ĺźe nie da siÄ tu z Wami wytrzymaÄ :devil: BÄdziecie wyjÄ tkowo zrzÄdliwi - jak na tÄskniÄ cych fanĂłw przystaĹo![]()

..mi mowÄ odebraĹo

..nie bÄdzienot that kind pisze:Ale uspokĂłjcie siÄ juĹź z tymi Ĺzami, bo WenecjÄ i wszystkie niĹźej poĹoĹźone tereny zatopicie prÄdzej niĹź to prognozujÄ naukowcyGĹowy do gĂłry
JakoĹ to bÄdzie

..noteczko nie bÄdzie Ĺźe 'jakoĹ to bÄdzie'

..bo Agatki zbyt dĹugo nie bÄdzie

..to ja obiezyswiat

-
- Bywalec
..to teĹź nie jest tak :nie:not that kind pisze:To ja juĹź nie wiem jak mam Was pocieszyÄobi pisze:..noteczko nie bÄdzie Ĺźe 'jakoĹ to bÄdzie'
..bo Agatki zbyt dĹugo nie bÄdzie![]()
![]()
MoĹźe dziÄki temu, Ĺźe nie bÄdzie Agaty podczas sesji egzaminacyjnej nikt Was nie bÄdzie rozpraszaĹ?
..to Ĺźe nie ma i nie bÄdzie Agatki oznacza Ĺźe inspiracji nie bÄdÄ miaĹ

..i to jest gĹĂłwny problem

..to ja obiezyswiat