A Super Telekamerę Roku zdobył Paweł Małaszyński.

Moderator: Łukasz
Nie emocjonuj się tak, bo bielizny nie dopierzesz... Głosujący wybrali to, co lepsze. Słabe miejsce Rusin dowodzi, że ludzie nie darzą jej sympatią. I wcale mnie to nie dziwipiotrek888 pisze:Jakim cudem wygrał Janowski. Ta nagroda należała się Rusin!!!
Nie myślałem, że wygra Rusin, ale byłem przekonany, że przynajmniej znajdzie się na podium. Kiedy okazało się, że Szymon jest drugi ( :uhh: ), oczywiste było, że Telekamerę zdobędzie Robert Janowski. W końcu w tym plebiscycie głosują głównie emerytki, które stanowią znaczną część widowni programu "Jaka to melodia?", więc raczej nie ma się czemu dziwić. A dla Kingi pewnie był to bardzo smutny wieczór, nie tylko z tego powodu... Mówi się trudno. Może za rok będzie lepiej.piotrek888 pisze:Jakim cudem wygrał Janowski. Ta nagroda należała się Rusin!!!
Czy Wy zawsze musicie na siłę szukać usprawiedliwienia, dlaczego nie wygrał ktoś z TVN ? Po prostu byli lepsi. Gdyby najwięcej głosujących stanowiły emerytki, to stacje komercyjne przepadłyby z kretesem. Na pewno ta grupa wiekowa nie głosowałaby na Małaszyńskiego, czy Dygant, bo wygrałby Żak, czy ta babuszka z M jak M. A Kinga Rusin nie należy do ulubionych prezenterek. Jest zbyt chłodna i mało otwarta.POpieram pisze:W końcu w tym plebiscycie głosują głównie emerytki
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości