Agata Adamek
Moderator: Łukasz
Re: Agata Adamek
Faktycznie fajna ta koszulka ale Agata jakoś inaczej wyglądała w tym płaszczyku nie tak jak ostatnio
TVN - OD DZIESIECIU LAT PROGRAMOWO NAJLEPSZE
Goraczka prawyborcza w Stanach trwa, ale takze na antenie tvn24 trwa program specjalny poswiecony temu wydarzeniu za szeroka woda. Agatka Adamek zdaje relacje o przebiegu superwtorku ( a wlasciwie super-duper Tuesday jak to Agatka powiedziala
) i o tym jak glosuja Amerykanie w 24 stanach.
Pod oslona nocy w studio tvn24 PiotrJacon i pod oslona, ale jeszcze nie nocy, a wczesnego wieczoru Agata Adamek z Nowego jorku.

Pod oslona nocy w studio tvn24 PiotrJacon i pod oslona, ale jeszcze nie nocy, a wczesnego wieczoru Agata Adamek z Nowego jorku.

Narazie był tylko taki suplement,a Agatka już się rozgadała :tanczy: Bedzie miała raj,ale dopiero o 1 naszego czasu-będzie mogła sobie mówic do woli
Zielony płaszczyk-ale musi być widoczna w tym nowojorskim półmroku :spiewa:
Strasznie się cieszę,że rozwija swój talent-Agata to mocne ogniwo Tvn24 :tanczy: Zobaczymy co się bedzie działo dalej,może wytrwam do tej pierwszej :rozglada:
Jedno co mnie martwi to kadrowanie,to ze studia jest ok,ale nie może tak być ,że Gwiazda jest na 1/5 ekranu :rozglada:
Powinna dostac po połowie z Barackiem Obamą-no może się jeszcze jakos podzielą

Strasznie się cieszę,że rozwija swój talent-Agata to mocne ogniwo Tvn24 :tanczy: Zobaczymy co się bedzie działo dalej,może wytrwam do tej pierwszej :rozglada:
Jedno co mnie martwi to kadrowanie,to ze studia jest ok,ale nie może tak być ,że Gwiazda jest na 1/5 ekranu :rozglada:
Powinna dostac po połowie z Barackiem Obamą-no może się jeszcze jakos podzielą

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Ciekawe jakie nowiny nam przekaze. Ja mam swoj typ co do kandydatow, ale nie bede narazie zdradzac. :stop: Ciekawe za kim Agata trzyma kciuki, moze jakis ton nostalgii, albo tez zadowolenia da sie jednak wyczuc z jej wypowiedzi gdy juz bedzie co nieco wiadomo.maxxx pisze:Narazie był tylko taki suplement,a Agatka już się rozgadała :tanczy: Bedzie miała raj,ale dopiero o 1 naszego czasu-będzie mogła sobie mówic do woli
Maxxxiu dokladnie to samo dzis stwierdzil redaktor Palasinski w "kacprowym" serwisie po 16.30, ale on to okreslill nawet, ze Agata wyrasta na wielka reporterke, widac, ze byl z niej dumny. Kto wie, moze redaktor Palasinski odgrywa role takiego jej mentora w kwestii reporterki zagranicznej. :mhm:Strasznie się cieszę,że rozwija swój talent-Agata to mocne ogniwo Tvn24 :tanczy:
Ona po to ten zielony, widoczny z daleka plaszczyk przywdziala, zeby nawet w malenkim kadrze rzucac sie w oczy.Jedno co mnie martwi to kadrowanie,to ze studia jest ok,ale nie może tak być ,że Gwiazda jest na 1/5 ekranu :rozglada:

Chyba, ze Hillary odbierze swoja polowe kadru.Powinna dostac po połowie z Barackiem Obamą-no może się jeszcze jakos podzielą![]()
![]()
Tvn24 zaprosił na noc z prawyborami,a nie jeden juz pewnie zasnął :spiewa: Chyba,że Monika Olejnik zatrzymala widownie :spiewa: Mialem juz sie zabrac za komentowanie tych prawyborow ,ale oddam jednak głos Piotrowi
Noi Agatha też musi zabłysnac :tanczy:
Wiec moze byc ciezko,ale moze moze coś przemyci between words(
)..
Natomiast jeśli zostala pochwalona-widocznie na to zasłużyła :tanczy:
Wykorzystuje kazda powierzchnie na reklame
Bez zartów-płaszczyk jest fajnyyyy :szalony:

Noi Agatha też musi zabłysnac :tanczy:
Ja tez mam swoj typ-i tez nie mowie-nie bede tu agitował zaoceanicznych kandydatów :grozi: Agata zawsze nadaje na wysokich obrotach jak silnik hondowskiNika pisze:Ciekawe jakie nowiny nam przekaze. Ja mam swoj typ co do kandydatow, ale nie bede narazie zdradzac. Ciekawe za kim Agata trzyma kciuki, moze jakis ton nostalgii, albo tez zadowolenia da sie jednak wyczuc z jej wypowiedzi gdy juz bedzie co nieco wiadomo.

Może to Jej jakis krajowy guruMaxxxiu dokladnie to samo dzis stwierdzil redaktor Palasinski w "kacprowym" serwisie po 16.30, ale on to okreslill nawet, ze Agata wyrasta na wielka reporterke, widac, ze byl z niej dumny. Kto wie, moze redaktor Palasinski odgrywa role takiego jej mentora w kwestii reporterki zagranicznej

To Ci dopiero cwaniaraOna po to ten zielony, widoczny z daleka plaszczyk przywdziala, zeby nawet w malenkim kadrze rzucac sie w oczy.

Agatka i Hillary w kadrze do pary :ban: :ban: :ban: :tanczy:Chyba, ze Hillary odbierze swoja polowe kadru.
No cisza , ze az przykro. Pomimo, ze nikt nie oglaszal ciszy przedprawyborczej.maxxx pisze:Tvn24 zaprosił na noc z prawyborami,a nie jeden juz pewnie zasnął

A moze nie ma zadnego typu, i zdaje sie na los... :hyh:Ja tez mam swoj typ-i tez nie mowie-nie bede tu agitował zaoceanicznych kandydatów :grozi: Agata zawsze nadaje na wysokich obrotach jak silnik hondowskiWiec moze byc ciezko,ale moze moze coś przemyci between words(
)..
Sugerujesz, ze tvn24 to sekta? :grozi:Może to Jej jakis krajowy guruNatomiast jeśli zostala pochwalona-widocznie na to zasłużyła :tanczy:

Ha! I tu cie mam nie musisz nic pisac bo "between your words" (Agatka i Hillary w kadrze do pary :ban: :ban: :ban: :tanczy:

Ale już się rozkręcili :tanczy: Nawet łączenia prze Onetskype z polonią sąNika pisze:No cisza , ze az przykro. Pomimo, ze nikt nie oglaszal ciszy przedprawyborczej. Relacja trwala z pare minutek i wrzucili na tasme Monike Olejnik. Dopiero teraz o 1 wrocili na antene spowrotem z tym specjalnym wydaniem. My tu z maxxxiem wiekszy pijar robimy, nizeli tam sie dzieje.

Może :rozglada: Ale pewnie kogos tam obstawia wkoncu tam mieszka z dwa tygodnie do rokuA moze nie ma zadnego typu, i zdaje sie na los...

Taaa a teraz jest obrzedek-superwtorek :tanczy:Sugerujesz, ze tvn24 to sekta?
Nie potwierdzam,nie zaprzeczamHa! I tu cie mam nie musisz nic pisac bo "between your words" ( ) pojawily sie emotikony, z ktorych mozna wykluczyc juz jedna kandydature,a dokladniej rzecz biorac to kandydatke. Jezeli kreca Cie demokraci, to juz wiem, ze obstawiasz Obame. Yes, We Can!

Zmieniając temat Agatka ma imieniny :tanczy: A wiec wszystkiego najlepszego :tanczy: Nawet w 'Szkle' pamiętali :tanczy:

I mapka

I w dodatku przez kamerkemaxxx pisze:Ale już się rozkręcili :tanczy: Nawet łączenia prze Onetskype z polonią są![]()

Agata na ignorantke nie wyglada, pewnie swoje zdanie wyrobione ma, takze pewnie za kogos po cichutku kciuki obstawia.Może :rozglada: Ale pewnie kogos tam obstawia wkoncu tam mieszka z dwa tygodnie do roku![]()

Kochany u nas to juz jest raczej supersroda!Taaa a teraz jest obrzedek-superwtorek :tanczy:Nika pisze:Sugerujesz, ze tvn24 to sekta?

Dyplomata sie znalazl. :hyh:Nie potwierdzam,nie zaprzeczamx: :grozi: :spiewa:
Przyznaj sie pewnie Ty zes wyslal tego smsa do Szkielka, albo chlopacy od Tomaszewskiej :mhm: :spiewa:Zmieniając temat Agatka ma imieniny :tanczy: A wiec wszystkiego najlepszego :tanczy: Nawet w 'Szkle' pamiętali :tanczy:![]()
Ta mapka tu wymachujesz jakby mialo z niej conajmniej coskolwiek wynikac!I mapka:spiewa:
]

Agatka czeka na swoja kolej z relacja na godzine 2, ale my juz wiemy wg zrodla CNN i mozemy to tu i teraz zrelacjonowac, ze sposrod demokratycznych kandydatow w stanie Georgia na prowadzenie wysunal sie Barrack Obama, a u republikanow prowadzi Mike Huckabee.
Kto umie czytać z mapy ten wie :tanczy: I nie musi się podpierać CNNem :grozi:Ta mapka tu wymachujesz jakby mialo z niej conajmniej coskolwiek wynikac!

Dzięki za pogawędke Niko

Jaka tam lobuziara?! Ja tu wynikow nie moge sie doczekac, a Piotr Jacon wystawia nasza cierpliwosc na probemaxxx pisze: Łobuziara :grozi: Ale sympatyczna![]()

Wszystko co dobre, szybko sie konczy.Ok pora konczyc to wszystko
Nielada prekursorzy z nas!-ważne,że wyniki podaliśmy przed Tvn24![]()

CNN to z pierwszej reki, a myslales, ze skad oni tam w studio tvn24 czerpia te wszystkie pozaoceaniczne niusy?! Jak nie z CNN to pewnie z FOXNews etc.Niechże to cnn bedzie od nas ciut szybsze,wkoncu blizej matecznika wyborczego![]()
Rowniez dziekuje. Kolorowych!!! Nie wiem czy zyczyc Ci, zeby Agatka Ci sie przysnila, czy moze zwyciezca tych prawyborow, a wlasciwie to zwyciezcy, bo jeden u demokratow , a drugi u republikanow.Dzięki za pogawędke NikoDobrej Nocy :spiewa:

Wie ktoś coś czy Agatka dzisiaj była albo będzie 

Na pewno Agatka była zmęczona po nocnych (na czas polski) lajfach.Zapewne już wraca do kraju :jupi: Ale chyba możemy liczyć na powtórkę już w oficjalnych Wyborach w USA :aniol:kamilo pisze:Oglądałem wczoraj TVN24 praktycznie cały dzień (poza relacjami z obrad Sejmu), ale Agaty nie widziałem :rozglada:
Na pewno będzie relacjonowała wybory, choć być może dodadzą Jej jakieś wsparcie :rydzyk:maxxx pisze:Na pewno Agatka była zmęczona po nocnych (na czas polski) lajfach.Zapewne już wraca do kraju :jupi: Ale chyba możemy liczyć na powtórkę już w oficjalnych Wyborach w USA :aniol:
Staje się powoli polsko-amerykańską reporterką (jakby to powiedzieli Amerykanie ze swoim ''r'') :tanczy: