not that kind pisze:
Rosyjscy szpiedzy, rosyjscy szpiedzy w Polsce, a teraz może sam na miejscu poszukać

Dziś to on był polskim szpiegiem w Moskwie
Nika pisze:Pawelek znalazl sie w samym centrum najwazniejszego wydarzenia politycznego dzisiejszego dnia. Ba, zeby tylko dzisiejszego dnia toc to jedno z wazniejszych wydarzen politykli zagranicznej, ponoc polski premier ostatnio z taka wizyte jak ta dzisiejsza w Moskwie ostatnio byl 6 lat temu. Wowczas byl to premier Miller, a dzis tego zaszczytu dostapil premier Tusk. Tak samo jak Pawelek dostapil zaszczytu, by moc jechac tam i relacjonowac nam wszystko z pierwszej reki.
Wygląda na to,że Paweł częściej dostępuje owego zaszczytu niż nasi politycy :rozglada: Wszak całkiem niedawno, bo pod koniec zeszłego roku, relacjonwał dla nas wybory parlamentarne w Rosjii
Nika pisze:Relacji bylo sporo, dzis gospodarze niemal wszystkich serwisow chcieli od redaktora Łukasika wyciagnac jak najwiecej
Poranek rzeczywiście był obfity w pawłowe relacje, ale - ku mojemu ogromnemu zdziwieniu i niezadowoleniu w żadnym serwisie dnż doniesienia z Rosji nie były tematem numer jeden

W trzech pierwszych serwisach Paweł pojawił się z relacjami, a później na długo przepadł

Krajowe wydarzenia i związane z nimi konferencje go wyparły

Kacper i Beata informowali tylko o tym, że:
w Moskwie jest nasz reporter, który zbiera komentarze...w Moskwie jest nasz wysłannik, który niebawem zrelacjonuje dla państwa... 
Wreszcie, tuż po piętnastej, na chwilę przed spotkaniem Tusk- Putin, wyłonił się w relacji telefonicznej. Niestety :uhh: ledwo oddałam się rozkoszy słuchania mojego ulubionego Pana Redaktora, a już Beata T. z żalem oświadczyła, że musi Pawłowi przerwać, bo rozpoczyna się właśnie posiedzenie komisji ds. nacisków :uhh: W popołudniowym M24h Piotr Marciniak wynagrodził nam straty jakich musieliśmy doświadczyć w trakcie dnż. Odpytał Pawła bardzo szczegółowo, a ten bardzo chętnie na zadane pytania odpowiadał :tanczy: A wszystko to działo się na dziesięć minut przed rozpoczęciem konferencji Donalda Tuska, podsumowującej wizytę w Rosji.
Nika pisze:a Pawelek dzielnie stal na siarczystym mrozie i opowiadal z pasja jak przebiega wizyta u naszych rosyjskich przyjaciol.

Mrozu dziś w Moskwie nie było, ale za to padało :uhh: Jednak o zdrowie Pawełka możemy być spokojni gdyż zabrał ze sobą szary, cieplutki sweterek :tanczy:
Nika pisze: Powyzej oczywiscie notka juz pieknie wyciagnela wizualna esencje z tych relacji. :spiewa:
Czasami uda jej się stworzyć coś wspaniałego
Nika pisze:Dzastina pisze:Jak go (TW) znam (a trochę już znam ) to zamknie się na jakiś czas w sobie i niebawem wróci ze zdwojoną mocą
No to czekamy, czekamy ... My tu lubimy takich troche niepokornych. :spiewa:
Coś mi się wydaje, że dał nam spkój :rozglada: On nie lubi występować przed szeroką publicznością, woli bardziej kameralne miejsca :rozglada: Dlatego pewnie dręczy mnie u konkurencji :rozglada:
Nika pisze:
Sesja fantastyczna. Tymbardziej, ze jestem zwolenniczka takich zakulisowych ujec.

Wielkie dzieki dla kolezanki pchelki za nie!
Przekażę podziękowania

Mam nadzieję, że na kolejną sesję nie będziemy musieli długo czekać

Niech no tylko Paweł ruszy na sejm
Nika pisze:Jak widac przygotowywal sie na dzien dzisiejszy i od samego rana ruszyl jak z kopyta, jeszcze pewnie dzis sie nam objawi w Polska i Swiat. :spiewa:
I się objawił :tanczy: Był już troszku zmęczony, ale jak zawsze wygadany, ot cały red. Łukasik :tanczy:
Nika pisze:Dzastina to bystra dziewczyna i ma do tego podzielna uwage.

To nie jest takie trudne, kiedy tylko i wyłącznie w jednym wątku człowiek się udziela :rozglada:
Nika pisze:Na pocieszenie dla TW dodam, ze ja udzielam sie tylko na jednym forum, a i tak myle raz po raz tozszamosci forumowiczow. Zreszta, co niektorzy nieraz sie juz o tym przekonali na wlasnej skorze...

:mhm: Ja chyba nie miałam przyjemności :rozglada: bądź nieprzyjemności :rozglada: