Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:
epsztajnek pisze:
ale ja tak egostycznie podszedłem do sprawy ;)
..i maiałem nas na myśli ;)
No widzisz :hmm: :hmm: :hmm: A ja myślałem, że tobie chodzi o tę najekonomiczniejszą z ekonomii :hahaha:
..wiem że powinienem mieć zawsze na myśli na pierwszym miejscu Agatkę..i mam :lol2:
..ale teraz jej z nami nie ma więc zrobiłem wyjątek :rozglada:
Mijam się z tobą epszt dzisiaj :lol2: !! W związku z tym sobie z obim tylko gadacie :lol2: !! Nie wiem , jak obi rozgryzł , że kiedy napisałeś "najekonomiczniejszą z ekonomii" to chodziło ci o Agatkę :mhm: ?? Do tej pory jedyne określenie ,które bez wątpliwości wskazuje na Agatkę było "najpowściągliwsza z powściągliwych" :lol2:
O , przepraszam... :stop: To Pani Domu koniecznie musi stać przy garach, nie może mieć gosposi ? :o
O , właśnie, nie chciałbyś robić za gosposię u Agatki ? :lol2:
..pewnie że bym chciał :lol2:
..ale wywaliłaby mnie po pierwszym obiedzie :lol2:
Może sprawdziłbyś się w innej roli :devil: !! :lol2: Jak to w operach mydlanych bywa :lol2: !!
..hej :>
..looknij na swój bombowy podpis :uwaga:
Po to go dodałem , żeby dodawać sobie w chwilach słabości otuchy :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:W związku z tym sobie z obim tylko gadacie :lol2: !! Nie wiem , jak obi rozgryzł , że kiedy napisałeś "najekonomiczniejszą z ekonomii" to chodziło ci o Agatkę :mhm: ?? Do tej pory jedyne określenie ,które bez wątpliwości wskazuje na Agatkę było "najpowściągliwsza z powściągliwych" :lol2:
..bo to do niej najlepiej pasuje :lol2:
..ale dopasowując do sytuacji..danej sytuacji i to mi przypasowało :lol2:
Może sprawdziłbyś się w innej roli :devil: !! :lol2: Jak to w operach mydlanych bywa :lol2: !!
..jeśli wydałbym się Agatce 'odpowiednio' atrakcyjnym gosposiem :lol2:
..nie opierałbym się :lol2:

..kingi się nie zjawił a już muszę lecieć :/
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..bo to do niej najlepiej pasuje :lol2:
..ale dopasowując do sytuacji..danej sytuacji i to mi przypasowało :lol2:
I jeszcze najpiękniejsza z pięknych idealnie i o każdej porze pasuje :lol2: !! chciałem dodać :lol2: !!
obieżyświat pisze:
..jeśli wydałbym się Agatce 'odpowiednio' atrakcyjnym gosposiem :lol2:
..nie opierałbym się :lol2:
Trenuj zatem :devil: !! Żeby w najwyższej formie być , kiedy przeczytasz jakiś ogłoszenie i stawisz się pod drzwiami willi :lol2: !!
obieżyświat pisze:..kingi się nie zjawił a już muszę lecieć :/
Może jutro będzie i dostarczy nam prasę :> ?? :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

obieżyświat pisze:
}{ypnosea pisze:Możecie sobie pisać co chcecie i udawać ;) Przecież i tak wszyscy wiedzą, że szalejecie nie tylko za Agaty umysłem, ale również ciałem ;) I najchętniej byście ją widzieli ubraną w "szaty cesarza", kiedy prowadzi coś na wzór amerykańskiego format naked news :? Po prostu męski punkt widzenia :?
..ja niczego nie udaję :nie:
..zawsze pisałem o tym otwarcie :lol2:
..i nie zaprzeczam Twoim słowom :lol2:
Nie spodziewałam się innej odpowiedzi ;) Wiem, że jesteście szczerzy :D Czasami nawet do bólu :twisted:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Nie spodziewałam się innej odpowiedzi ;) Wiem, że jesteście szczerzy :D
Nigdy , przenigdy nikt , żaden z nas nie ukrywał , że pierwsze co mu się w Agatce spodobało to jej wygląd zewnętrzny :lol2: !! no bo tak na pierwszy rzut oka , to trudno jest ocenić umiejętności i profesjonalizm :lol2: !! To przyszło z czasem :lol2: !! Jak już się trochę oswoiliśmy z urodą Agatki :tanczy: !! Nie można powiedzieć , że całkowicie już się nam to udało , ale powiedzmy , że pomimo , że padamy na jej widok , to dociera do nas to co i jak mówi Agatka :tanczy: !!
}{ypnosea pisze:Czasami nawet do bólu :twisted:
Czy ja Cię kiedyś moją szczerością i otwartością zraniłem :rozglada: ?? Nie przypominam sobie :mhm: ?? Ja od zawsze jestem tolerancyjny :tanczy: !! Ale jeśli czegoś nie pamiętam , to mi przypomnij i wtedy dopiero Cię przeproszę :lol2: !! może być tak , że mam krótką pamięć :lol2: !!

Eeejjjhhh :/ !! Od jakiegoś czasu wstaję codziennie i nie widzę celu we włączaniu tvn24 :? !! Takie to ...... może nawet nie smutne , może nawet dziwne , ale przerażające :shock: !! Czasami wydaje mi się ,że nie mam po co wstawać , bo jestem pewien , że nic wciągu dnia mnie nie ucieszy tak , jakbym tego chciał ;( !!

No chyba , że kingi coś w końcu dzisiaj wymyśli :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:Nie spodziewałam się innej odpowiedzi ;) Wiem, że jesteście szczerzy :D
..marcinkowsky już Ci wyczerpująco odpowiedział w tym temacie :lol2:
..a ja tylko dodam że nie można inaczej :nie:
..kiedy zobaczy się Agatkę nie można nie zauważyć że jest piękna i..nie wiem czy to napisać :rozglada:
..że jest piękna i cholernie pociągająca :szalony:
marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze:Czasami nawet do bólu :twisted:
Czy ja Cię kiedyś moją szczerością i otwartością zraniłem :rozglada: ?? Nie przypominam sobie :mhm: ?? Ja od zawsze jestem tolerancyjny :tanczy: !! Ale jeśli czegoś nie pamiętam , to mi przypomnij i wtedy dopiero Cię przeproszę :lol2: !! może być tak , że mam krótką pamięć :lol2: !!
..eee :lol2:
..myślę że }{ypno chodzi o jej utarczki słowne i światopoglądowe z Black'iem :lol2:
..tylko dlaczego tak nas do jednego worka wrzuciła :?: ;(
marcinkowsky pisze:Eeejjjhhh :/ !! Od jakiegoś czasu wstaję codziennie i nie widzę celu we włączaniu tvn24 :? !! Takie to ...... może nawet nie smutne , może nawet dziwne , ale przerażające :shock: !! Czasami wydaje mi się ,że nie mam po co wstawać , bo jestem pewien , że nic wciągu dnia mnie nie ucieszy tak , jakbym tego chciał ;( !!
..tak to uczucie nam wszystkim towarzyszy ;(
..już wiem co miał na myśli mój sąsiad - mieszkający sam - jak kiedyś mówił że nie chce mu się wracać do domu bo nie ma do kogo wracać ;(
..tak się żeśmy przywiązali do Agatki jak do kogoś z rodziny ;(
marcinkowsky pisze:No chyba , że kingi coś w końcu dzisiaj wymyśli :lol2: !!
..to czekamy :lol2: :tanczy:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

obieżyświat pisze:..kiedy zobaczy się Agatkę nie można nie zauważyć że jest piękna i..nie wiem czy to napisać :rozglada:
..że jest piękna i cholernie pociągająca :szalony:
Tylko kobieta może zmusić mężczyzn do składania takich deklaracji :lol2: Pragnę również Ci zadeklarować, że ja nigdy nie pragnąłem oglądać Agaty w "szatach cesarza" (pięknie to ujęłaś :lol2: ) w telewizji :nie:
Zbyt mocno szanuję Agatę i jej kobiecość!!! :]
Czasami tylko krytykowałem jej nie do końca gustowny strój, bądź sugerowałem, żeby był mniej "szczelny" :lol2:
Tylko tyle :aniol:
obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:No chyba , że kingi coś w końcu dzisiaj wymyśli :lol2: !!
..to czekamy :lol2: :tanczy:
Macie na myśli to, że ja mam sprawić, żeby Agata wróciła do nas teraz, zaraz, natychmiast :> Przecież wiecie doskonale o tym, że mimo iż bardzo tego pragnę, tak jak i Wy, to jest to niemożliwe :szalony:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

king_kocur pisze: Pragnę również Ci zadeklarować, że ja nigdy nie pragnąłem oglądać Agaty w "szatach cesarza" (pięknie to ujęłaś :lol2: ) w telewizji :nie:
Zbyt mocno szanuję Agatę i jej kobiecość!!! :]
Czasami tylko krytykowałem jej nie do końca gustowny strój, bądź sugerowałem, żeby był mniej "szczelny" :lol2:
Tylko tyle :aniol:
..ano właśnie :lol2:
..co kilka głów to nie jedna :tanczy:
..i co kilka userów to nie jedna odpowiedź :lol2:
..}{ypno już chyba nic nam zarzucić nie może bo dość wyczerpująco na jej zarzuty odpowiedzieliśmy :lol2:
king_kocur pisze:Macie na myśli to, że ja mam sprawić, żeby Agata wróciła do nas teraz, zaraz, natychmiast :> Przecież wiecie doskonale o tym, że mimo iż bardzo tego pragnę, tak jak i Wy, to jest to niemożliwe :szalony:
..musiałbyś być magiem żeby nam to ziścić :/
..wiemy że nie jesteś ;)
..potrafisz robić świetne capsy i filmy :lol2:
..ale do tego potrzeba muzy :lol2:

..okładki chcemy :plus:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

obieżyświat pisze:..musiałbyś być magiem żeby nam to ziścić :/
..wiemy że nie jesteś ;)
..potrafisz robić świetne capsy i filmy :lol2:
..ale do tego potrzeba muzy :lol2:
Której teraz ewidentnie i dotkliwie nam brakuje :/
obieżyświat pisze:..okładki chcemy :plus:
Wiem :lol2: Chciałem się tylko trochę podroczyć :devil: Chociaż wiem, że na to teraz nie zasługujecie, bo i tak wszyscy jesteśmy wyjątkowo mocno doświadczani ;(
Dzisiaj też mam mało czasu, ale postaram się "spiąć" :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

king_kocur pisze:Której teraz ewidentnie i dotkliwie nam brakuje :/
..staramy się jednak nie załamywać :lol2:
..i robić co w naszej mocy żeby pokrzepiać się w tym trudnym czasie nawzajem :lol2:

[..też mam ręce pełne roboty :/
..no może nie aż tak pełne jak Ty :lol2:
..ale gdybym zaniedbywał to miejsce to nie miałbym spokoju :neutral:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Mało mam czasu na przemyślenia i dygresje, więc wybaczcie ewentualne braki, bądź niedociągnięcia :lol2:

Taram, taram :tanczy:
:arrow:
Obrazek

:lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

king_kocur pisze:Mało mam czasu na przemyślenia i dygresje, więc wybaczcie ewentualne braki, bądź niedociągnięcia :lol2:

..żadnych zastrzeżeń :lol2:
..fotka świetna :lol2:
..jak się przydały te niekonwencjonalne ujęcia i spojrzenia Agatki w naszą stronę :lol2:

..a na dygresje miałeś chyba sporo czasu :szalony:

..Boże :szalony:
.. jaki ja jestem ciekaw jej opinii na nasz temat :szalony:
..na temat jej szczęścia..miłości i całego życia :szalony:

..kingi - rób też środki i całą zawartość :szalony: :rydzyk:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieżyświat pisze:
king_kocur pisze:Mało mam czasu na przemyślenia i dygresje, więc wybaczcie ewentualne braki, bądź niedociągnięcia :lol2:

Zjawiam się w samą porę :lol2: A obawiałem się, że mogę się spóźnić :lol2: Zabawę czas zacząć :lol2:
..jak się przydały te niekonwencjonalne ujęcia i spojrzenia Agatki w naszą stronę :lol2:
Nie możemy narzekać na ich brak :lol2: Z racji tego, że początkowo Agatta nie była w 100 procentach oswojona z kamerami, my na tym korzystaliśmy, mogąc ją oglądać w różnych nietypowych sytuacjach :lol2:
..a na dygresje miałeś chyba sporo czasu :szalony:
Ująłeś wszystko to, na co od dawna czekamy, na co od dawien dawna liczymy, a doczekać się nie możemy ;(
..Boże :szalony:
Jej opinii na nasz temat nie mogę w żaden sposób sie domyślić :mhm: Znacznie łatwiej idzie mi spoglądanie na karty jej osobistego i zawodowego życia :lol2:
..kingi - rób też środki i całą zawartość :szalony: :rydzyk:
Cobyśmy mogli napisać, że wiemy już na temat Agatty wystarczająco wiele :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Zjawiam się w samą porę :lol2: A obawiałem się, że mogę się spóźnić :lol2: Zabawę czas zacząć :lol2:
..dobrą zabawę można wyczuć wyrafinowanym nosem na kilometr :lol2:
Jej opinii na nasz temat nie mogę w żaden sposób sie domyślić :mhm: Znacznie łatwiej idzie mi spoglądanie na karty jej osobistego i zawodowego życia :lol2:
..a ja właśnie mam na odwrót :lol2:
..nie mam pojęcia co na nasz temat sądzi Agatka :lol2:
Ująłeś wszystko to, na co od dawna czekamy, na co od dawien dawna liczymy, a doczekać się nie możemy ;(
(...)Cobyśmy mogli napisać, że wiemy już na temat Agatty wystarczająco wiele :lol2:
..pamiętaj Al że my mamy moce prorokowania :lol2:
..na razie bawimy się w robienie okładek :lol2:
..ale kto wie :lol2:
..może lada dzień doczekamy się autentycznych okładek z Agatką w roli głównej :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
obieżyświat pisze:
Zjawiam się w samą porę :lol2: A obawiałem się, że mogę się spóźnić :lol2: Zabawę czas zacząć :lol2:
Wszystko jest piękne , staranne i jak w marzeniach :lol2: !! Ale jest jedno ale :lol2: !! Kingi chyba wziąłeś się za promowanie Agatki poważnej i zdystansowanej :lol2: !! Wiem , że taka Agatka najczęściej jest , ale przecież można trochę odwrócić rzeczywistość i próbować zrobić z Agatki dziewczynę pogodną i radosną :lol2: !!
Nie możemy narzekać na ich brak :lol2: Z racji tego, że początkowo Agatta nie była w 100 procentach oswojona z kamerami, my na tym korzystaliśmy, mogąc ją oglądać w różnych nietypowych sytuacjach :lol2:
Ja tam cały czas liczę na te jeszcze bardziej nietypowe i już zaplanowane całkowicie ,a więc rozbrajające nas z premedytacji odrobiną :lol2: !!
Fani są wspaniali , uroczy i troskliwi -dodają mi otuchy zawsze , kiedy tego najbardziej potrzebuję :lol2: !! I takie tam pochlebne , tak moi drodzy -same pochlebne opinie na nasz temat :lol2: !! A o miłości o to tylko na radosną nutę :lol2: !!
ODPOWIEDZ