Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
A co do oświetlenia Joasi w magazynie to trochę przesadzili ale i tak Joasia wygalała bosko niezależne od jak wyglądała , jak była uczesana :tanczy: :tanczy:
A wracając do garderoby Joasi do jest na 100% duża jest w czym wybierać ja przynajmniej cenie w 100% gust Joasi
Joasia ma do tego prawo żeby wybrać sobie właściwy wózek :D :D
A wracając do garderoby Joasi do jest na 100% duża jest w czym wybierać ja przynajmniej cenie w 100% gust Joasi
Joasia ma do tego prawo żeby wybrać sobie właściwy wózek :D :D
TVN - OD DZIESIECIU LAT PROGRAMOWO NAJLEPSZE
A jak dojdziemy do III części 'Kochaj albo rzuć!'kamilo pisze:Sami swoi tu i teraz

Dziś to takie wstępiki narazie :stop: Gorzej jak tvn24 sobie ukocha te transmisje,to deenżety będą rozbite dzień na dzień :spiewa: Dla nich to pewnie lepiej,hula sobie komisja-trochę spokoju :spiewa:O Jezu! Te transmisje to są żenujące
Trzeba być dobrej myśli do ostatniej chwili
Ależ ta Joasia to jest naprawdę wybitna :szalony:To chyba jakiś eliksir. Bo utarło się twierdzenie, że im lek bardziej gorzki - tym bardziej skuteczny. To kolejny dowód na to, że łamiemy stereotypy
:spiewa:No chyba, że akurat wybierze sobie inny wózek
I bedziemy bronić Joasię jak niepodległości :rozglada:I dojdziemy do nawet najgorszej prawdy - nic się nie ukryje
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Na ten czas już Joasię chronimy żeby jej się nic złego nie stało ale co do komisji to niech to jak najszybciej się rozwiąże :stop: :stop: bo po mału mnie to wszystko denerwuje ale dzięki Joasi się uspokajam
... to zbijemy jeszcze majątekmaxxx pisze:A jak dojdziemy do III części 'Kochaj albo rzuć!'

Jak są serwisy to wszystko jest tak samo podane co pół godziny, by ''widz, który nie ważne w jakiej chwili włączy TV mógł być na bieżąco'', a jak są kilkugodzinne obrady Sejmu to jakoś o tym wszystkim zapominają. Od paru dni całkowicie przerzuciłem się na TVN CNBC :rozglada:Dziś to takie wstępiki narazie Gorzej jak tvn24 sobie ukocha te transmisje,to deenżety będą rozbite dzień na dzień
Oczywiście, że lepiej - nie muszę tak intensywnie pracować :nie:Dla nich to pewnie lepiej,hula sobie komisja-trochę spokoju
Gorzej jak ktoś tak biedny jak Joasia słyszy co chwilę:
- Aśka, dziś nie będzie magazynu, bo są transmisje śledczej do ''nacisków''.
- Dziś może nie być magazynu, bo obraduje śledcza i nie wiadomo kiedy skończy, więc bądź gotowa na wszystko.
- O 17.00 powiem Ci czy będzie magazyn.
Ta Dziewczyna to ma nerwy - zwariować można

Jakiegoś Nobla powinni Jej dać czy coś :rozglada:Ależ ta Joasia to jest naprawdę wybitna
.. do upadłegoI bedziemy bronić Joasię jak niepodległości

Na pewno Joasia musi mieć stalowe nerwy ale na pewno wszystko zrobi żeby się jej magazyn odbył niezależnie od godziny
Zgadzam się z tobą Joasia powinna wygrać jakiegoś NOBLA
Zgadzam się z tobą Joasia powinna wygrać jakiegoś NOBLA
Oj mi się po prostu pomyliło miałem na myśli że może dostać tego NOBLA a nie wygrać
No ostatnio to rzeczywiście polubili transmisje :rozglada:maxxx pisze:Dziś to takie wstępiki narazie Gorzej jak tvn24 sobie ukocha te transmisje,to deenżety będą rozbite dzień na dzień Dla nich to pewnie lepiej,hula sobie komisja-trochę spokoju
Szkoda, że pokazują wszystko, jak mogliby to streścić po prostu w serwisach :spiewa:
No stanie na straży Joasi to też fajne zajęcieI bedziemy bronić Joasię jak niepodległości

Jak każde u boku Joasi :tanczy:
Chyba możnaby spokojnie założyc wątek traktujący o biznesach powstałych pod patronatem Joasikamilo pisze:... to zbijemy jeszcze majątek

Już się troche tego nazbierało :tanczy:
Takie życie w stanie nieświadomości cały czas :rozglada:Ta Dziewczyna to ma nerwy - zwariować można
My chyba jesteśmy jedyne pewniaki, na które można liczyć

To Nobla można wygrać Nie wiedziałem

Albo też transmitować nie całość, ale ważne przemówieniaarczi pisze:No ostatnio to rzeczywiście polubili transmisje
Szkoda, że pokazują wszystko, jak mogliby to streścić po prostu w serwisach

My je w pewnym sensie pełnimy :tanczy:No stanie na straży Joasi to też fajne zajęcie
Ta Joasia to normalnie chodzące złotoChyba możnaby spokojnie założyc wątek traktujący o biznesach powstałych pod patronatem Joasi
Już się troche tego nazbierało

I to i tak nie zawsze. Bywają chwile, w których nie jesteśmy dostępni :nie:Takie życie w stanie nieświadomości cały czas
My chyba jesteśmy jedyne pewniaki, na które można liczyć
Mi się bardziej chce płakać niż śmiać :rozglada:![]()

Zycie Joasi nie tylko w pracy jest narażona na stres ale jak widać Joasia bardzo dobrze sobie radzi z tym stresem
Re:
Jakie tam nerwy, dziewczyna ma luzik w pracy i tyle. Popatrzcie na ta sytuacje przez inny pryzmat.kamilo pisze: Ta Dziewczyna to ma nerwy - zwariować można![]()

Aska: Super, czy to oznacza, ze moge juz isc do domku?Aśka, dziś nie będzie magazynu, bo są transmisje śledczej do ''nacisków''.

Aska: O komisja sledcza obraduje, a z checia sobie przynajmniej popatrze, zamiast prowadzic rutynowo PzP, to ide sobie uszykowac kawke...- Dziś może nie być magazynu, bo obraduje śledcza i nie wiadomo kiedy skończy, więc bądź gotowa na wszystko.
:spiewa: -
Mogli by nie streszczać wcale-nikogo to nie obchodzi :spiewa: To są sprawy 20-rzędne :ech:arczi pisze:Szkoda, że pokazują wszystko, jak mogliby to streścić po prostu w serwisach
Za to te nawiazując do powyższego pierwszorzędne :jupi:No stanie na straży Joasi to też fajne zajęcie
Jak każde u boku Joasi
Może dostalibyśmy jakiś magazyn w tvn cnbc :tanczy:Chyba możnaby spokojnie założyc wątek traktujący o biznesach powstałych pod patronatem Joasi
Już się troche tego nazbierało
Wyrwani w środku nocy wiemy co i jak zaradzić :tanczy:My chyba jesteśmy jedyne pewniaki, na które można liczyć
Czasem stojące ('pzp'),czasem siedzące('DnŻ') -ale zawsze.kamilo pisze:Ta Joasia to normalnie chodzące złoto

Zawsze można być lepszym więc nie osiadamy na laurach :nie: Zawsze hard work :spiewa:I to i tak nie zawsze. Bywają chwile, w których nie jesteśmy dostępni
:spiewa:Mi się bardziej chce płakać niż śmiać
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Po czym tak sądziszaroldinio pisze:jak widać Joasia bardzo dobrze sobie radzi z tym stresem

Na pewno tak wszystkiego nie traktuje na luzie. To jednak ciągła bieganina i nerwówka :hmm:Nika pisze:Jakie tam nerwy, dziewczyna ma luzik w pracy i tyle. Popatrzcie na ta sytuacje przez inny pryzmat.
Aska: Super, czy to oznacza, ze moge juz isc do domku?
- Dobrze kochana, ale jutro w zamian pojawiasz się w Dniu na żywo :rydzyk:
PS. Tak się troszeczkę do południa nudziłem i nie wiedziałem co ze sobą począć - z filmiku na YT :spiewa:

[myśli] - O chodź, chodź koleżko. Skończyłeś materiał?Nika pisze:Aska: O komisja sledcza obraduje, a z checia sobie przynajmniej popatrze, zamiast prowadzic rutynowo PzP, to ide sobie uszykowac kawke...
- Tak jest szefowo!
- To teraz ładnie polecisz do kuchni i zrobisz mi kawkę. Jak zwykle - łyżeczka cukru i mleczko. W trymiga!

Re:
-A jaka kawke szefowa by wolala? Taka z koniczynka trzylistna na piance ...kamilo pisze: - To teraz ładnie polecisz do kuchni i zrobisz mi kawkę. Jak zwykle - łyżeczka cukru i mleczko. W trymiga!

...czy moze taka z serduszkiem?

Szefowa: A z logo tvn24 nie daloby rady? :spiewa:
-
- Fanatyk :)
Popatrzyłem sobie na te zdjęcia.... i pomyślałem, że właściwie mógłbym wam zrobić prezenty gwiazdkowe i każdemu z was przesłać DVD z tymi i innymi relacjami...Żebyście się mogli cieszyć Joasią w pełnej rozdzielczości. Tylko, że gwiazdka minęła... no ale za rok ... tym bardziej, że na obróbkę i archiwizację czekają nowe materiały ( w tym Joasia w rybaczkach + prowadzenie PzP ).