tvn24.pl
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Z informacji z tvn24.pl wynika, Âże po wczorajszej debacie KwaÂśniewski-Tusk, padÂło rekordowe wejÂście na ich strony.
ÂżrĂłdÂłotvn24.pl pisze:DZIĂKUJEMY NASZYM INTERNAUTOM
Polityczne debaty - to temat, który o¿ywia naszych internautów. Przy okazji wczorajszego starcia Tusk - Kwaœniewski pad³ kolejny rekord: w ci¹gu godziny odnotowaliœmy 238 tys. wejœÌ na nasze strony.
TuÂż po starciu, w ciÂągu godziny, portal tvn24.pl zanotowaÂł 238 tys. odwiedzin internautĂłw. To wiĂŞcej niÂż po piÂątkowej debacie premiera z liderem PO. TakÂże liczba osĂłb, ktĂłre tego dnia odwiedziÂły tvn24.pl byÂła jednÂą z najwiĂŞkszych w naszej historii. Tak jak poprzednie, debatĂŞ Tusk - KwaÂśniewski moÂżna byÂło oglÂądaĂŚ u nas na Âżywo (...)
Wykradziony sondaÂż TVN24.pl udostĂŞpniono w Internecie w czasie ciszy wyborczej
ÂźrĂłdÂło: PressInternauci mogli poznaĂŚ sondaÂżowe wyniki wyborĂłw w niedzielĂŞ juÂż przed 21, a wiĂŞc przed zakoĂączeniem ciszy wyborczej. W sieci zostaÂł opublikowany artykuÂł wykradziony z systemu edycyjnego TVN24.pl.
ArtykuÂł byÂł przygotowany do zamieszczenia na portalu TVN24.pl zaraz po zakoĂączeniu ciszy wyborczej. - KtoÂś z zewnÂątrz wÂłamaÂł siĂŞ do naszego systemu edycyjnego i skopiowaÂł stronĂŞ przygotowanÂą do publikacji – tÂłumaczy Jakub Sufin, szef TVN24.pl. ArtykuÂł ”!!!Platforma wygraÂła wybory” w formie zrzutu z ekranu kr¹¿yÂł w Internecie juÂż przed 21, czyli na dwie godziny przed zakoĂączeniem ciszy wyborczej. PojawiÂł siĂŞ m.in. na stronie pstryk.net/wyniki.jpg. O 22.55 zostaÂł opublikowany w prawie identycznej formie na stronie TVN24.pl (z tytuÂłu zniknĂŞÂły wykrzykniki, zmieniono zdjĂŞcie i zaktualizowano wyniki). Sufin zapewnia, Âże w Âżadnym momencie trwania ciszy wyborczej sondaÂże nie zostaÂły opublikowane na portalu TVN24.pl. Przyznaje jednak, Âże ok. 19.40 na stronie g³ównej pojawiÂła siĂŞ plansza ze sÂłupkami i wynikami, jednak nie byÂły to wyniki sondaÂży. – KtoÂś przez pomyÂłkĂŞ umieÂściÂł na stronie testowÂą grafikĂŞ z wymyÂślonymi danymi – zaznacza Sufin. Ta plansza (na ktĂłrej wynik PO to 33,9 proc, a PiS – 32,5 proc.) zniknĂŞÂła jeszcze przed 20.
Troche z innej beczki ale dotyczy jakosci TVN24. Szkoda, ze te inwestycje w "architekture" kanau nie maja odzwierciedlenia w tym co widac na ekranie TV. Studio wybocze, ktore mozna bylo ogladac na TVN24 i TVN pokazalo jaka jest przepasc jakosci obrazu miedzy tymi kanalami. TVN24 slaba ostrosc, pikseloza! - co ciekawe najgorsza jakosc TVN24 maja abonenci platformy N, a C+ i Polsatu nieco lepiej - dosc osobliwe traktowanie swoich abonentow (N).
Re: tvn24.pl

Czyżby miała nastąpić zmiana nazwy?

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Re: tvn24.pl
Mam pytanie, na stronie tvn24.pl była informacja o koncercie korna w Polsce. Było też zamieszczone nagranie tego koncertu. Od osób które tam były wiem ze byla tam kamera tvn24. Teraz pytanie. Co i do kogo napisać żeby uzyskać to nagranie. Wiem ze to trochę nobskie pytanie ale bardzo mi na tym zależy.