Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
No oto chodzi żeby można było miło spędzać czas ze względu na królowa Joasię :tanczy: :tanczy: :tanczy:
TVN - OD DZIESIECIU LAT PROGRAMOWO NAJLEPSZE
No tak jutro może być szkoła przetrwania ale niema powodu żeby się zniechęcać
Będzie jutro wszystko w porządku gdy Joasia się chociaż na chwile pojawi się w telewizji i bedzie coś prowadziła
:lol: :lol:
Będzie jutro wszystko w porządku gdy Joasia się chociaż na chwile pojawi się w telewizji i bedzie coś prowadziła
:lol: :lol:
-
- Fanatyk :)
Poruszyłem ten temat, bo moim zdaniem, światło pomarańczowe już się pali... :uwaga: Włosy już nie rosną tzn. Joasia je podcina.... :uhh:Tak powoli zielone światełko zamienia się w pomarańczowe :aniol:
Baaa, czasami , jak ją raz podejrzeliśmy, potrafi jeszcze wspiąć się na paluszkiElegancja, elegancją, ale i tak Ją podziwiam, że chce Jej się na nich stać :tanczy:

No pomarańczowe światło już od dawna się pali ale niech Joasia więcej nic nie kombinuje z włosami niech tak zostaną jak najdłużej
Teraz dopiero zauważyłem że Joasia zmieniła nie tylko ubranko ale także kolczyki niech Joasia zostanie w tych kolczykach jak najdłużej ponieważ mi się one podobają i naprawade do niej pasują :tanczy: :tanczy:
Teraz dopiero zauważyłem że Joasia zmieniła nie tylko ubranko ale także kolczyki niech Joasia zostanie w tych kolczykach jak najdłużej ponieważ mi się one podobają i naprawade do niej pasują :tanczy: :tanczy:
O szlag, ale postów natrzaskaliście
:brawa:
Co do tej pomyłki kamila z maxxxem- kamilo, po prostu nie bardzo wziąłem sobie do serca, że kiedyś Cie myliłem i teraz staram się zawsze pamiętać- tak widać przedobrzyłem
Dziękuję wam wszystkim za capsiki, widziałem tylko ostatnią zapowiedź Joasi
Marynarka piękna :tanczy: Taka jasna pasuje też do Joasi
Również jestem oburzony faktem, iż nie dali Joasi zejść ze stopnia
:ban:
A w takich znów bardzo długich nie wiem, czy Joasi byłoby tak dobrze :rozglada:
Nie będzie niczego zmieniać :nie:

Co do tej pomyłki kamila z maxxxem- kamilo, po prostu nie bardzo wziąłem sobie do serca, że kiedyś Cie myliłem i teraz staram się zawsze pamiętać- tak widać przedobrzyłem

Dziękuję wam wszystkim za capsiki, widziałem tylko ostatnią zapowiedź Joasi

Marynarka piękna :tanczy: Taka jasna pasuje też do Joasi

Ważne, że nie ścina, bo to byłaby tragedia :stop:epsztajnek pisze: Włosy już nie rosną tzn. Joasia je podcina....
A w takich znów bardzo długich nie wiem, czy Joasi byłoby tak dobrze :rozglada:
Dobra, już się tak nie gorączkuj, Joasia będzie nosić takie włosy, kolczyki i ubranie przez dłuuugi czasaroldinio pisze:Teraz dopiero zauważyłem że Joasia zmieniła nie tylko ubranko ale także kolczyki niech Joasia zostanie w tych kolczykach jak najdłużej ponieważ mi się one podobają i naprawade do niej pasują :tanczy: :tanczy:

I tak źle i tak niedobrze :spiewa:arczi pisze:O szlag, ale postów natrzaskaliście Co do tej pomyłki kamila z maxxxem- kamilo, po prostu nie bardzo wziąłem sobie do serca, że kiedyś Cie myliłem i teraz staram się zawsze pamiętać- tak widać przedobrzyłem
Nic straconego - myślę, że oglądasz teraz TVN24 :rydzyk:Dziękuję wam wszystkim za capsiki, widziałem tylko ostatnią zapowiedź Joasi
Marynarka piękna Taka jasna pasuje też do Joasi
Kiedyś to jednak nastąpiWażne, że nie ścina, bo to byłaby tragedia

A bo i czy nie dobrze tak? :szalony:Dobra, już się tak nie gorączkuj, Joasia będzie nosić takie włosy, kolczyki i ubranie przez dłuuugi czas Nie będzie niczego zmieniać
-
- Fanatyk :)
Trochę off-topics - ale nie do końca
Jeżeli oglądaliście dziś "Fakty" był tam materiał o pewnej posłance PO , która , ze względu na urodę , zyskuje popularność nie tylko w świecie polityki
Mogli by tak kiedyś nakręcić materiał o urodziwych TVNowskich dziennikarkach , jakie to propozycje w mailach dostają.... :devil:

Jeżeli oglądaliście dziś "Fakty" był tam materiał o pewnej posłance PO , która , ze względu na urodę , zyskuje popularność nie tylko w świecie polityki

No mogli by nakręcić cos o Joasi nie musiał to być długi materiał ale opowiadający całe życie Joasi :tanczy: :tanczy:
Temat rzeka...ale po tych wyprostowanych końcówkach ma chwile luzu :tanczy:Ważne, że nie ścina, bo to byłaby tragedia
A w takich znów bardzo długich nie wiem, czy Joasi byłoby tak dobrze
No kolczyki-perełki to są wg mnie dwie pary bardzo podobne,moze nawet 3.Dobra, już się tak nie gorączkuj, Joasia będzie nosić takie włosy, kolczyki i ubranie przez dłuuugi czas

Pewnie przegapiłNic straconego - myślę, że oglądasz teraz TVN24

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Joasia Kryńska
Ale nie w taki radykalny sposób :stop:kamilo pisze:Kiedyś to jednak nastąpi
Mamy dowody na to, że Joasia narazie tylko wyrównuje końcówki

W każdym razie praktycznieA bo i czy nie dobrze tak?

Nie musiałaby codziennie rano stawać przed dylematem, co na siebie włożyć :hyh:
Chyba tak, bo te niby inne, ale takie samemaxxx pisze:No kolczyki-perełki to są wg mnie dwie pary bardzo podobne,moze nawet 3.

W takim samym stylu przynajmniej :hyh:
Jakbym miał Joasi kupować prezent, to wiem, jakie kolczyli lubi

Raz na jakiś czas będą potrzebne gruntowniejsze zmianyarczi pisze:Ale nie w taki radykalny sposób

Już sobie to obmyśla do poduszkiW każdym razie praktycznie
Nie musiałaby codziennie rano stawać przed dylematem, co na siebie włożyć

Widać, że lubi tego rodzaju kolczyki :tanczy:No kolczyki-perełki to są wg mnie dwie pary bardzo podobne,moze nawet 3.
Na szczęście nie są to dowody zbrodniarczi pisze:Ale nie w taki radykalny sposób

A może nie staje,może jest taka zimną profesjonalistką,która ma już dawno wszystko ustaloneNie musiałaby codziennie rano stawać przed dylematem, co na siebie włożyć

Może inni tez juz wiedzą i stad tyle perełek :tanczy:Jakbym miał Joasi kupować prezent, to wiem, jakie kolczyli lubi
Od tego się nie da uciec :nie:kamilo pisze:Raz na jakiś czas będą potrzebne gruntowniejsze zmiany
To jest ta kontrmożliwość do powyższej :spiewa:Już sobie to obmyśla do poduszki
Proste,piękne-ot cała Joasia :tanczy:Widać, że lubi tego rodzaju kolczyki
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Troszeczkę zająłem się lekturą archiwum wątku z zeszłorocznych wakacji :spiewa:
Może sobie darować nawet te szczegóły :stop:maxxx pisze:Na szczęście nie są to dowody zbrodni Co najwyżej dbałości o każdy włoskowy szczegół
A może korzysta z jakieś wypożyczalni w TVN24A może nie staje,może jest taka zimną profesjonalistką,która ma już dawno wszystko ustalone

Nie chcąc nikogo urazić korzysta ze wszystkich :aniol:Może inni tez juz wiedzą i stad tyle perełek
... ale zawsze można odwlec :rydzyk:Od tego się nie da uciec
I ja odsyłam powyżejTo jest ta kontrmożliwość do powyższej

No i na pewno nie tanie :devil:Proste,piękne-ot cała Joasia