Mam wrazenie, ze od wczoraj mĂłwi 'przez nos' :uhh:
Moderator: Łukasz
No a dawniej Ania byla weteranka na tym forum :rozglada: Ja Ja zawsze lubilem-moze nie jakos strasznie ale jest ok :tanczy:kamilo pisze:Sam sie zdziwilem, ze temat byl na drugiej stronie
Ale teraz sie tak wsluchalem to tylko delikatnie Jej glos dzis odbiega od naturalnego :aniol:Ja jednak wole naturalny glos Ani
Jesli chodzi o mnie to Ania jest jedna z moich ulubionych prezenterek w TVN24 (oczywiscie, nie tak jak pewna OsĂłbke, ktora mam na mysli)maxxx pisze: No a dawniej Ania byla weteranka na tym forum Ja Ja zawsze lubilem-moze nie jakos strasznie ale jest ok
A mi odpowiada, tak jak jest - moim zdaniem duet jaki tworzy z Lukaszem jest o wiele lepsze niz te w weekendowych ''Fakatach'' :tanczy:I teraz widze,ze Jej jednak brakuje w szerszym wymiarze niz 'PiS'
Moze sie juz do niego przyzwyczailes po prostu? :rozglada:Ale teraz sie tak wsluchalem to tylko delikatnie Jej glos dzis odbiega od naturalnego
I tak jest bardzo czesto w 'PIS' - chociaz czyms sie wyroznia sposrĂłd innych prezenterek :tanczy:a tak poza tym to fajny sweterek-Ania pokazuje,ze marynara to wcale nie jest koniecznosc w telewizji
Zupelnie nie mam pojecia o kim mowiszkamilo pisze:Jesli chodzi o mnie to Ania jest jedna z moich ulubionych prezenterek w TVN24 (oczywiscie, nie tak jak pewna OsĂłbke, ktora mam na mysli)
Mnie tez odpowiada ale bardziej chodzilo mi o to,ze jest Jej poprostu duzo mniej.A byl czas ,ze bywala czesto w Dniu na Zywo :uhh:A mi odpowiada, tak jak jest - moim zdaniem duet jaki tworzy z Lukaszem jest o wiele lepsze niz te w weekendowych ''Fakatach''
Moze tak,ale ledwo zdazylem sie przyzwyczaic a juz go nie ma...razem z AniaMoze sie juz do niego przyzwyczailes po prostu?
Oczywiscie, glos bardzo zmieniony nie jest, tylko tak lekko
I my to potrafimy dostrzec -wiadomo wzrokowcyI tak jest bardzo czesto w 'PIS' - chociaz czyms sie wyroznia sposrĂłd innych prezenterek
Użytkownicy przeglądający to forum: beznicku, Google [Bot] i 13 gości