Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

A poza tym to nie jest kategoria odpowiednia dla Joasi;oczywiście nie chodzi o to ,że nie jest seksowna
Otóż to, cieszymy się, że ktoś dostrzegł w końcu Joasię, a ja się boję, że ktoś tutaj z niej okrutnie zażartował - w stylu "jest tylko seksowna, dziennikarka z niej żadna"
:<
maxxx

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Jeśli chodzi o wynik to Joasia wciąż dalej 3%, ale zwiększa się przewaga między następnymi miejscami
To może my zrobimy alternatywny do tamtego sondaż-ale to też może nie byc obiektywny,więc dajmy sobie spokój-ważne ,że spełniliśmy obowiązek fana i głos został oddany :aniol:
epsztajnek pisze:Otóż to, cieszymy się, że ktoś dostrzegł w końcu Joasię, a ja się boję, że ktoś tutaj z niej okrutnie zażartował - w stylu "jest tylko seksowna, dziennikarka z niej żadna"
No możliwe :x Natomiast jest tam parę poważnych kandydatek np J.Pochanke to mnie trochę uspokaja :rozglada: Może nikt nie byłby na tyle bezczelny-ale kto to wie w dziesiejszych czasach :rozglada: My wiemy swoje. :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:To może my zrobimy alternatywny do tamtego sondaż-ale to też może nie byc obiektywny,więc dajmy sobie spokój-ważne ,że spełniliśmy obowiązek fana i głos został oddany
W moim przypadku 2 - z dwóch przeglądarek. Niestety na tym polega demokracja i musimy się z tym pogodzić ;(
epsztajnek pisze:Otóż to, cieszymy się, że ktoś dostrzegł w końcu Joasię, a ja się boję, że ktoś tutaj z niej okrutnie zażartował - w stylu "jest tylko seksowna, dziennikarka z niej żadna"
Na wielu forach można przeczytać niestety, że ona tylko nadrabia nieprzeciętną urodą. Mam nadzieję jednak, że tak nie myśleli twórcy sondażu :xx:
maxxx

kamilo pisze:W moim przypadku 2 - z dwóch przeglądarek. Niestety na tym polega demokracja i musimy się z tym pogodzić
No ja tak samo :lol2: Inna sprawa jest taka ,że Joanna nie jest chyba aż tak kojarzona :rozglada: Ale już nie tłumaczmy dlaczego ma tyle % ile ma-poprostu nie wypada :spiewa: Dla nas i tak Joasia jest najlepsza :aniol:
Na wielu forach można przeczytać niestety, że ona tylko nadrabia nieprzeciętną urodą. Mam nadzieję jednak, że tak nie myśleli twórcy sondażu
To jest chyba najbardziej krzywdząca opinia o Joasi ;( Przy odrobinie dobrej woli i obiektywizmu nikt o zdrowych zmysłach tak nie myśli :rozglada: Nieprzeciętna uroda to tylko bardzo miły dodatek :aniol:
Kiedyś w necie przeczytałem opinię,że Joasia się ślini przedstawiając informację :devil: I co nie wstyd Wam,że uwielbiacie śliniącą się panią redaktor :D :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

I co nie wstyd Wam,że uwielbiacie śliniącą się panią redaktor
Ech, maxxx, skomentowałbym to odpowiednio, ale nie chcę się więcej, tak jak arczi, rumienić się przed wami i Joasią za swoje wypowiedzi... :P :devil:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No ja tak samo Inna sprawa jest taka ,że Joanna nie jest chyba aż tak kojarzona
Z pewnością kojarzą ją tylko regularni oglądacze TVN24 - nie jest ani nazbyt popularna, ani promowana przez tą stację :x
Ale już nie tłumaczmy dlaczego ma tyle % ile ma-poprostu nie wypada Dla nas i tak Joasia jest najlepsza
W naszym sondażu ma 100% :tanczy:
To jest chyba najbardziej krzywdząca opinia o Joasi Przy odrobinie dobrej woli i obiektywizmu nikt o zdrowych zmysłach tak nie myśli Nieprzeciętna uroda to tylko bardzo miły dodatek
W sporej części pisane jest to przez fanów ''konkurencyjnych'' gwiazd TVN24 :rozglada:
Kiedyś w necie przeczytałem opinię,że Joasia się ślini przedstawiając informację I co nie wstyd Wam,że uwielbiacie śliniącą się panią redaktor
Oto jeden z wielu komentarzy na forach internetowych: pisze:Aaaaaaa pani Ślinotok! legenda niekompetencji i głupoty. Potrafi pomylić się trzy razy w jednym zdaniu. Niegramatyczna, nudna i spięta. Rzeczywiście nie ma jej już ani na reporterce ani w serwisach. Ciekawe dlaczego?
No comment :]
maxxx

kamilo pisze:Z pewnością kojarzą ją tylko regularni oglądacze TVN24 - nie jest ani nazbyt popularna, ani promowana przez tą stację
Ale mi na tym nie zależy żeby była jakas super popularna-niech tylko będzie Jej więcej :aniol: Na pewno nie poszliśmy za Joasią z powodu psychologii tłumu :nie: Świadomy autonomiczny wybór :tanczy:
W naszym sondażu ma 100%
Nawet 101% :tanczy: Czyli nie ma co robić tego sondażu :nie: Wyniki znane tak jak wybory w Rosji :spiewa:
No comment
Och,to nawet to o czym ja napisałem to jeszcze z innego źródła :spiewa: Dlatego My musimy swoją sympatią (by nie nadużywać innych słów :lol2: )niwelować w/w kalumnie :spiewa: Joasia może na to liczyć,na taki mały azyl-nawet w sieci to możliwe :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Ale mi na tym nie zależy żeby była jakas super popularna-niech tylko będzie Jej więcej Na pewno nie poszliśmy za Joasią z powodu psychologii tłumu Świadomy autonomiczny wybór
Joasia nie jest gwiazdą na masową skalę :nie:
Nawet 101% Czyli nie ma co robić tego sondażu Wyniki znane tak jak wybory w Rosji
To wszystko jest zmanipulowane i ustawione :stop:
Och,to nawet to o czym ja napisałem to jeszcze z innego źródła
YouTube - pod filmikiem :rozglada: ; jak ktoś ma silne nerwy to polecam - są tam 2-3 pochlebne komentarze :spiewa:
Dlatego My musimy swoją sympatią (by nie nadużywać innych słów )niwelować w/w kalumnie Joasia może na to liczyć,na taki mały azyl-nawet w sieci to możliwe
Proszę jak ten świat się posunął naprzód :szalony:
maxxx

kamilo pisze:Joasia nie jest gwiazdą na masową skalę
Ale lokalna też nie jest :nie: Jest Gwiazdą na masową skalę w niemasowych oddanych fanach :lol2: Nawet chyba Joasia tak woli :tanczy:
To wszystko jest zmanipulowane i ustawione
No za wschodnia granicą nie wiem czy byś się odważył na taki sąd nawet w necie :spiewa:
YouTube - pod filmikiem ; jak ktoś ma silne nerwy to polecam - są tam 2-3 pochlebne komentarze
To jest ironia losu,że film epsztajnka mający być prezentem stał się dla Joasi mimowolnie udręką :(
Ale mam nadzieję,że Joasia ma dystans do tego wszystkiego-najbardziej przykre może być to,że patrzy na cały internet pod tym kątem i nas nie dostrzega ;( Ale My postaramy się dalej walczyć ze stereotypami i udawadniać Joasi,że internet może słuszyć także w celu pochwał-zupełnie zasłużonych :aniol:
Proszę jak ten świat się posunął naprzód
No widzisz,jeszcze kilka lat temu to moglibyśmy sobie listy w butelce wysyłać :lol2: Puściłbym Ci Wisłą :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Ale lokalna też nie jest Jest Gwiazdą na masową skalę w niemasowych oddanych fanach Nawet chyba Joasia tak woli
Z pewnością pasuje to takiemu unikatowemu egzemplarzowi, jakim jest Joasia :lol2:
No za wschodnia granicą nie wiem czy byś się odważył na taki sąd nawet w necie
A co - raz się żyje :grozi:
To jest ironia losu,że film epsztajnka mający być prezentem stał się dla Joasi mimowolnie udręką
To jest epsztajnka? :shock: Myślałem, że Joasia ma chodź jeszcze jednego fana poza nami :evil:
Ale mam nadzieję,że Joasia ma dystans do tego wszystkiego-najbardziej przykre może być to,że patrzy na cały internet pod tym kątem i nas nie dostrzega Ale My postaramy się dalej walczyć ze stereotypami i udawadniać Joasi,że internet może słuszyć także w celu pochwał-zupełnie zasłużonych
Trochę żeś się naprodukował, jednak przyznaję całkowitą rację.. Jakby taki cwaniaczek stanął oko w oko z Joasią to już by inaczej piszczał :lol2:
No widzisz,jeszcze kilka lat temu to moglibyśmy sobie listy w butelce wysyłać Puściłbym Ci Wisłą
Pod warunkiem, że byłby odpowiedni kierunek wiatru :rydzyk:
maxxx

kamilo pisze:Z pewnością pasuje to takiemu unikatowemu egzemplarzowi, jakim jest Joasia
No już wszystko przedyskutowane w tej materii :szalony:
A co - raz się żyje
Odważny :spiewa:
To jest epsztajnka? Myślałem, że Joasia ma chodź jeszcze jednego fana poza nami
Niech Cie nie zmyli nick z YT :grozi: To jest wyjęty link z naszego wątku,który zamiescił epsztajnek.
Trochę żeś się naprodukował, jednak przyznaję całkowitą rację.. Jakby taki cwaniaczek stanął oko w oko z Joasią to już by inaczej piszczał
No czasami mam dobry dzień do pisania,aż się muszę ograniczać :lol2: Masz rację,nawet by nie pisnął słówka :nie: :aniol:
Pod warunkiem, że byłby odpowiedni kierunek wiatru
Byle by tylko blisko brzegu przypłynął :spiewa: Ale nie bede nic wysyłał-nie te czasy :D

P.S Już widać Joasię spacerującą po studio :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No już wszystko przedyskutowane w tej materii
Teraz się oczyszczamy i zmieniamy temat :szalony:
Odważny
Już ja bym im tam nagadał :spiewa:
Niech Cie nie zmyli nick z YT To jest wyjęty link z naszego wątku,który zamiescił epsztajnek.
Już teraz rozumiem :hmm:
No czasami mam dobry dzień do pisania,aż się muszę ograniczać
Ja mam najlepsze dni, gdy nie ma Joasi ;(
Byle by tylko blisko brzegu przypłynął Ale nie bede nic wysyłał-nie te czasy
To by dopierało byłoby poświęcanie się dla Joasi, żeby podpłynąć z 0,5 kilometra po butelkę z listem :spiewa:
P.S Już widać Joasię spacerującą po studio
Szkoda, że tego nie widzę - konferencja Klicha :evil:
maxxx

kamilo pisze:Teraz się oczyszczamy i zmieniamy temat
Tak a na jaki :lol2: O Joasi zawsze chętnie :tanczy:
Już ja bym im tam nagadał
:spiewa:
Już teraz rozumiem
No takie buty :rozglada: Czasami wracam do tego nagrania :aniol:
Ja mam najlepsze dni, gdy nie ma Joasi
Może dlatego,że tęsknote przelewasz na karty tego forum :spiewa: Ale dziś się nie zanosi żeby nagle miała się nie pojawić :rozglada:
To by dopierało byłoby poświęcanie się dla Joasi, żeby podpłynąć z 0,5 kilometra po butelkę z listem
Jeszcze w brudnej wodzie :hyh: No ale czego się nie robi dla Joasi :spiewa:
Szkoda, że tego nie widzę - konferencja Klicha
No tak,a potem prezes też sie zapowiedział :wariat:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Tak a na jaki O Joasi zawsze chętnie
Przecież tutaj wszystko o Joasi :spiewa:
No takie buty Czasami wracam do tego nagrania
Ja również. Jest też jeszcze jedno, ale z Joasią jako współbohaterką prowadzącą Dnż :aniol:
Może dlatego,że tęsknote przelewasz na karty tego forum Ale dziś się nie zanosi żeby nagle miała się nie pojawić
Ta tęsknota mnie zabija ;(
Dziś o 17.10 o nawet nie myślę, że mogłoby być coś innego :xx:
Jeszcze w brudnej wodzie No ale czego się nie robi dla Joasi
dostałbym jeszcze jakieś choroby skóry :rozglada:
Nie jeden śmiałek już ginął dla innych :nie:
No tak,a potem prezes też sie zapowiedział
To sobie Joasię pooglądam przed magazynem jak nic :szalony:
maxxx

kamilo pisze:Przecież tutaj wszystko o Joasi
Jasna sprawa :tanczy:
Ja również. Jest też jeszcze jedno, ale z Joasią jako współbohaterką prowadzącą Dnż
A ja mam jeszcze z reporterskiego szlaku nagranko :lol2: Ach ten błysk w oku :roll: :D
Ta tęsknota mnie zabija
Dziś o 17.10 o nawet nie myślę, że mogłoby być coś innego
Nic się nie martw nie bedzie źle :uhh:
dostałbym jeszcze jakieś choroby skóry
Nie jeden śmiałek już ginął dla innych
Ale nawet tu nie jest tak zdrowo do końca-też gapienie się w ekran nie jest do konca takie korzystne :ech:
To sobie Joasię pooglądam przed magazynem jak nic
Wręcz przesyt Joasi bedzie :lol2: :spiewa:
ODPOWIEDZ