[TVN] Kryminalni
Moderator: Łukasz
Zabija piĂŞciu ludzi, jeÂździ ÂŻukiem i chowa sĂŞ w studnimaciejek pisze:TroszkĂŞ maÂło siĂŞ dzieje. Mimo wszystko, myÂślĂŞ, Âże warto oglÂądaĂŚ!

Na Gieldzie drzewa nie rosną do nieba. =D
Co by to było za życie, gdyby nie było Bilansu?
oraz Firmy i Portfela.
http://www.gpw.pl
Co by to było za życie, gdyby nie było Bilansu?
oraz Firmy i Portfela.
http://www.gpw.pl
Serial jest fajny i je¿eli to dopiero pocz¹tak to jestem zdecydowanie za. Podoba mi siê monta¿, jest dynamiczny. I jak mo¿na bylo us³yszeÌ z materia³ów z planu zdjêciowego bed¹ przedstawiane tego typu historie, bez mafii i miêdzynarodowych historii co mnie tym bardziej cieszy, bo pokazywanie mafii nie wychodzi polskim twórcom zbyt dobrze.
-
- Bywalec
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ja jeszcze nie widzia³em, i chyba nie w³¹czê - znudzi³y mi siê ju¿ polskie seriale kryminalne. Kiedyœ ogl¹da³em pierwsz¹ edycjê Ekstradycji, teraz ju¿ nie w³¹czy³bym na ¿aden z takich filmów.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
OglÂądaÂłem dziÂś z ciekawoÂści i musze przyznaĂŚ, ze serial nie jest beznadziejny, ale tak na serio obiektywnie powiem, ze "Fala zbrodni" jest o wiele fajniejsza i bardziej wciÂąga. MoÂże serial siĂŞ rozkrĂŞci.
Dziœ najbardziej zainteresowa³a mnie aktorka graj¹ca w odcinku czyli Gra¿yna B³êcka-Kolska któr¹ uwielbiam w komedii "Kogel-mogel". Fajnie by³o j¹ zobaczyÌ po tylu latach.
Dziœ najbardziej zainteresowa³a mnie aktorka graj¹ca w odcinku czyli Gra¿yna B³êcka-Kolska któr¹ uwielbiam w komedii "Kogel-mogel". Fajnie by³o j¹ zobaczyÌ po tylu latach.

Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

-
- Bywalec
- Kontakt:
a mi sie 2 odcinek podobal o wiele bardziej od 1 i bede ogldal, lubie tego rodzaju filmy, trego rodzaju to znaczy takei w ktorych moge sie zachwycac wizualna strona obrazu, fakt ze nie ma tu dynamiczniej akcjia , ale naprawde jsli serial ma spelniony chociaz jeden z podtswowych warunkow dobrego obrazu warty jest uwagi...a zdjecia sa swietne, mam wrazenie ze ogldam dobry kinowy film, i na dzien dziesiejszy w tym serialu to jest dla mnie istotne

W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Osatnio wystêpowa³a w reklamówce Telekomunikacji Polskiej - gra³a córkê pana oczekuj¹cego na telefon brata z Australii.ArO pisze: Dziœ najbardziej zainteresowa³a mnie aktorka graj¹ca w odcinku czyli Gra¿yna B³êcka-Kolska któr¹ uwielbiam w komedii "Kogel-mogel". Fajnie by³o j¹ zobaczyÌ po tylu latach.![]()
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....