No dzisiejszy dzień to też był mój pierwszy po 2 tygodniach błogiego lenistwa Jarek był, dzięki czemu nie potrzebowałam kawy, żeby sie rozbudzić No, ale ponieważ obowiązek nauki wzywał (niestety) musiałam wyjść z domku ok 7.15 i nie wiem co sie dalej działo
dziekuję kamilo za filmik :* dzisiaj wyjątkowo zaspałam, ale obiecuje, że jutro zjawię się przed TV nie niom jak tu Jarka nie kochać co??:) no nie da się :):):) ciekawe, co Mamusia Jarka na to
niom to dziękuję wszystkim ajj to z kociakami dzisiaj bylo słodkie najlepiej jak ten ciemny chciał uciec przecież ja rozumiem, ale u Jarka to zle nie mogło być kociakowi podoał mi sie tekst "Dziewczyny ciszej " jak miałczały
konsta pisze:A co tu tak cicho ? Czyżbyśmy zapomnieli o naszym uroczym Jarku ?
A to on dzisiaj prowadził Poranek :rozglada: Tak się składa, że wstałem po 10., o 10.30 włączyłem Poranek, ale już się załapałem jedynie na minutowy serwis, po czym na konferencje prasowe
Nie było mnie rano,ale tuż przed 11 pożegnał się Kuba Porada więc Jarka nie było :nie: Trzeba czekac do weekendu wtedy fani powinni byc bardziej uaktywnieni
Hehe spokojnie, nie było Jarka dziś tylko Kuba Porada i blondynka w czerwonym ale ogólnie jakoś zamilkli wszyscy. No wiem wiem w weekend się poprawimy ;D
Dokładnie tak Jarek jak zwykle świetnie Bardzo podobała mi się rozmowa z "młodym" Kamińskim To było mistrzostwo No i oczywiście czekam już na jutrzejszy Poranek, i podobno też poniedziałkowy...
A wie ktoś może co to będzie za "rewolucja" z adresem mailowym do TVN24??