[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: pop »

Pieńkowska mówiła kilka tygodni temu w "Party", że nie wystąpi w "Tańcu z gwiazdami". :D Rzeczywiście - szkoda. Mogła wystąpić zamiast nikomu nieznanej Agnieszki Cegielskiej, którą TVN musi koniecznie na siłę wypromować. :roll: :?
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

No i wcale nie będzie żadnej Mariny Maksimowej, rosyjskiej piosenkarki, tylko Marina Łuczenko, która śpiewała w "Przebojowej nocy" - też mi gwiazda :twisted:
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

o, czyli jednak są niespodzianki :o :D , Janowski już mi sie przejadł, chyba wolałabym Kasprzykowskiego, albo kogoś wchodzącego na firmament, a już zauważonego np bardzo ładną Żmudę - Trzebiatowską, za Pieńkowską nie przepadam, poza tym uważam, że bardzo niekorzystnie wyglądałaby w strojach do łaciny i w samym tańcu więc może lepiej, że sobie darowała. O występie mocno lansowanej Anny Bosak różne "pudelki" pisały od jakiegoś czasu, ale w porównaniu z tancerkami tej miary co Szabatin czy Głogowska jej udział to dla mnie pomyłka, dziewczyna ładna, ale ma jakiś odpychający sposób bycia, zapewne chodzi o przyciągnięcie widowni YCD.
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

No to już wiem, że nie będę oglądał 7 edycji, tak jak nie oglądałem prawie wcale 6 :D Dobra lista bo mam niedzilne wieczory wolne :brawa:
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Ja tam VII edycję będę oglądał ;)

A co do Janowskiego to przypomniałem sobie jego wypowiedź na Telekamerach... Mówił coś o tym jeżeli dobrze pamiętam, że już może tego programu nie prowadzić czy coś w tym stylu. Wiem na pewno, że mówił coś o tym, ale dokładnie tego nie pamiętam. Może to być związane z Tańcem z gwiazdami właśnie ;]
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Komu ja będę kibicować jak Jolki nie ma :roll:

Muszę się zastanowić
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Ja czasem zerknę na "Taniec z gwiazdami", bo jest kilka fajnych osób. ;)
POpieram pisze:Mogła wystąpić zamiast nikomu nieznanej Agnieszki Cegielskiej, którą TVN musi koniecznie na siłę wypromować. :roll: :?
Lepsza Agnieszka Cegielska (znana widzom TVN [głównie "Dzień Dobry TVN"], TVN24) niż naprawdę nieznana Marina Łuczenko. :uhh:

I co najważniejsze TVN24.pl zaznacza, iż 7 edycja jest jednocześnie ostatnią. :roll: Okaże się czy tak samo jak szósta odsłona. :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Ostatnią, ale nie do końca na pewno. Od września prawdopodobnie wejdzie Got Talent, ale gdy się skończy po kilku edycjach mam nadzieję, ze wróci Taniec z gwiazdami :]

I co do tego, że Bosak będzie jako tancerka to trochę to dziwne... No, ale zobaczymy jak to wyjdzie...
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

POpieram pisze:Mogła wystąpić zamiast nikomu nieznanej Agnieszki Cegielskiej, którą TVN musi koniecznie na siłę wypromować.
Jak to nikomu nieznanej? To może Omenaa Mensah była bardziej znana? Agnieszka prowadzi serwisy pogodowe w DDTVN, pogodę w TVN, TVN24 i w TVN meteo więc myślę, że widzowie ją kojarzą.

A co do pozostałych z listy - na pewno będę kibicował Tamarze Arciuch, Magdzie Walach i Tomaszowi Schimscheinerowi. Chętnie zobaczę też jak się prezentuje na parkiecie Mariusz Pudzianowski. :D Michał Lesień, Marek Kaliszuk, Łukasz Zagrobelny, Małgorzata Socha - fajnie. Za to Marinie Maksimowej, Elizabeth Dudzie, Robertowi Janowskiemu i Wojciechowi Łozowskiemu kibicował nie będę na pewno. Katarzyny Figury też nie lubię.
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

No zobaczymy co to będzie 8) we wcześniejszych 2 edycjach też nie było jakiś wielkich gwiazd a oglądalność była duża także zobaczymy :D ja będę oglądał ;)
Isadora
Bywalec
Bywalec

Będę oglądała VII edycję tak jak oglądałam wszystkie poprzednie i myślę, że będę się dobrze bawiła. Jeśli oglądalność będzie wysoka kontynuowałabym ten program po wakacjach, robienie przerwy nie wydaje mi się dobrym pomysłem, widzę to po Milionerach albo Kole fortuny, takie odgrzewane kotlety, obejrzałam 2 odcinki Milionerów i jakoś dalej straciłam zainteresowanie a kiedyś oglądałam wszystkie odcinki, gwiazdy się znajdą, wchodzą nowe produkcje, może kilka osób wzbudzi uwielbienie widzów :brawa:
~
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: ~ »

Marina Łuczenko? Nie wiem dlaczego niektóre serwisy podają, że to rosjanka. Przecież ona jest z mojego miasta, kiedyś występowała w szansie na sukces.
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Może mieszkasz w Rosji? :D :D :D
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
~
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: ~ »

POpieram pisze:Może mieszkasz w Rosji? :D :D :D
A tego nie wiem. Ale jest taka możliwość :D.
Isadora
Bywalec
Bywalec

Marina Łuczenko jest Polką ze Stalowej Woli, ładna, młoda i zdolna dziewczyna, śpiewała u Józefowicza w Romeo i Julii, przyznam, że właśnie takie "gwiazdki" chętniej obejrzę w TZG, niż zmanierowane, rozpuszczone niebotycznymi stawkami "gwiazdy" z pierwszych stron Faktu czy Pudelka itp
ODPOWIEDZ