Edi nie bêdzie pracowa³ w barze tylko bêdzie uczy³ uczestników programu jak najlepiej wypaœÌ na castingu do serialu.
Dla tych którzy nie ogl¹daj¹ "Baru" informacja (chocia¿ byÌ mo¿e siê ju¿ pojawi³a), ze Polsat robo nowy polski serial (chyba telenowela) o... mi³oœÌ. Teraz trwa jego produkcja.
CzyÂżby "Samo ÂŻycie" miaÂło mu ustÂąpiĂŚ miejsca
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl
mysle ze polsat znajdzie miejsca na kolejny serial, swoja droga strasznie ich duzo na polsacie nieuwazacie, wydaje mi sie ze chca zapelnia cswoja nramowke w najtanszy sposob a polska cholota pcha sie przed tv i oglda to byle co
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
no bez przesady, jezeli robi ktoÂś inny niÂż ATM to mozna chociaz sprawdziĂŚ co to bĂŞdzie, no chyba ze akurat w tvn bĂŞdzie ktĂłryÂś z programĂłw regularnie przez mnie oglÂądanych
[quote="Mocne_ogniwo"]mysle ze polsat znajdzie miejsca na kolejny serial, swoja droga strasznie ich duzo na polsacie nieuwazacie, wydaje mi sie ze chca zapelnia cswoja nramowke w najtanszy sposob a polska cholota pcha sie przed tv i oglda to byle co [/quote]
zgadzam siĂŞ w zupeÂłnoÂści! Polsat ze swoimi serialami i Barem dawno przestaÂł byĂŚ "powaÂżnÂą" stacjÂą!