Wiosna 2008 w TVN
Moderator: Łukasz
Moze dzadza w piatki okolo 22 po pierwszym filmie ;]
[ Dodano: Nie Sty 13, 2008 9:04 am ]
Dzisiaj w Dzien Dobry TVN powiedzieli, ze serial ''Teraz albo nigdy'' bedzie od amrca ;]
Dzisiaj w Dzien Dobry TVN powiedzieli, ze serial ''Teraz albo nigdy'' bedzie od marca ;]
Dzisiaj w Dzien Dobry TVN powiedzieli, ze serial ''Teraz albo nigdy'' bedzie od amrca ;]
Dzisiaj w Dzien Dobry TVN powiedzieli, ze serial ''Teraz albo nigdy'' bedzie od marca ;]
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Wiosenne przetasowania w TVN
poltek
To może być dla niej ciężki rok. Magda Mołek drży o swoją przyszłość. Gwiazda TVN odkąd związała się ze stacją nie ma szczęścia do programów, które prowadzi. Nic dziwnego, że dziennikarka bardzo się martwi o przyszłość, bo stacja zapowiedziała, że zastanawia się nad zmianami kadrowymi. Pracę może też stracić Mołek.
TVN ma nosa do gwiazd. Szefostwo stacji ponad cztery lata temu ściągnęło Magdę Mołek (na zdjęciu z redakcyjną koleżanką Jolantą Pieńkowską) do siebie, bo wiązało z nią poważne plany. Dziennikarka miała być gwiazdą stacji, ale kolejne programy z udziałem Magdy nie cieszyły się zbyt dużą popularnością. Mało tego! Mołek nawet straciła posadę prowadzącej "Taniec z Gwiazdami" , bo widzowie stwierdzili, że jest po prostu sztywna. Nic dziwnego, że dziennikarka ma poważny kłopot, bo w TVN mówi się już od dawna, że jej szefostwo może nie przedłużyć kontraktu gwiazdorskiego z Mołek.
Magda ma pecha. Wszystkie programy prowadzone przez nią okazały się klapą. Jedynie w Sopocie dobrze sobie radzi. TVN zresztą ściągnął ją z myślą o prowadzeniu tego festiwalu. Niestety, od pewnego czasu mówi się o zmianach kadrowych i wśród zagrożonych osób jest również Magda. Jesteśmy jednak spokojni o jej przyszłość, bo ilekroć mają być zmiany kadrowe to wśród osób zakwalifikowanych do zwolnienia jest jej nazwisko i zawsze jakoś wychodzi z tego bez szwanku - opowiada dziennikarka TVN.
Magda Mołek nie komentuje tych korytarzowych plotek. Twierdzi, że liczy się przede wszystkim jej profesjonalizm, a tego nie można jej odmówić. Nic dziwnego, że dziennikarka jest spokojna o swoją przyszłość, bo nawet jeśli straciła pracę w TVN, to z pewnością nie pozostanie bez pracy.
Jak myślicie kto ma największą szanse wylotu z Wiertniczej ??
Mołek? Czy ktoś inny?
Re: Wiosenne przetasowania w TVN
Ty się lepiej martw o swoją ulubienice Kinge Rusin która nawet nie znalazła się w pierwszej trójce na Tele Kamerach w katrgorii "Rozrywka"
I dlatego mają ją wyrzucić? 

A Magda Mołek nie znalazła się wogóle tak jak wiele gwiazd TVN... I, co dlatego mają mają ich wyrzucać.../ BuhahahhaIsabelka pisze:Ty się lepiej martw o swoją ulubienice Kinge Rusin która nawet nie znalazła się w pierwszej trójce na Tele Kamerach w katrgorii "Rozrywka"
Re: Wiosna 2008 w TVN
19 lutego, czyli dokładnie za tydzień 

tez bedzie jakis bankiecik
jak u szanownej stacji polsat? 

TVN innowacja i nowoczesność...
TVN zaczyna reklamować już swoją wiosenną ramówkę :] Od dzisiaj jak oglądam TVN lecą reklamy 2 edycji You Can Dance 

Od conajmniej kilku dni na TVN lecą zwiastuny nowej edycji YCD i nowej serii "Kryminalnych".
i serialu 39 i półr_r16 pisze:Od conajmniej kilku dni na TVN lecą zwiastuny nowej edycji YCD i nowej serii "Kryminalnych".

Reklamy "39 i pół" na antenie? Słyszałem o bilbordach, ale na antenie jeszcze nie widziałem.
Właśnie dzisiaj się pojawiła zajawka "39 i pół", najbardziej obawiam się w serialach zapowiadanych jako komedie "przegięć", właśnię w tą stronę niestety, poszła w którymś momencie "Kasia i Tomek", mam nadzieję, że w tym serialu reżysera nie poniesie...
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
W "Kasi i Tomku" - jak to nazwałaś - przegięcia pojawiły się dopiero po tym, jak znacznie spadła oglądalność serialu, czym reżyser, Jurek Bogajewicz, chciał przyciągnąć widzów. Poza tym nie porównywałbym "39 i pół" do "Kasi i Tomka", bo to dwa różne typy seriali i dwaj różni reżyserzy. 

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.