Wczoraj w Podsumowaniu Dnia miaÂł materiaÂł z Santander w Hiszpanii.
Z Euzebiuszem Smolarkiem sobie teÂż dÂłuÂżej pogadaÂł
MateriaÂł naprawde ciekawy, a chÂłopak ma talent, moÂże w koĂącu dadzÂą mu jakieÂś ambitne tematy do relacjonowania :rozglada:
Wczoraj o ile dobrze pamiĂŞtam mial materiaÂł dla Prosto z Polski z Lasek :rozglada: A wiĂŞc Loska w Laskach :tanczy: Tam byÂło o spalonej szkole dla niewidomych dzieci
Uczy³ siê z nimi zastosowania jêzyka Braille'a :hyh: :hyh: Naprawdê ciekawy goœÌ-dali by mu szanse :stop:
Jakub chyba zamienil 'PzP' na 'Piś' :spiewa: Już to pisałem pare razy ale nie rozumiem czemu nie dadza mu szansy w relacjach na żywo :uhh: Ale i tak jest nieźle,bo nie przepadł :spiewa:
A ja powórcę (swym pierwszym postem na forum) do Kuby. Otóż wczoraj oglądałem jego relację ze spotkania dzieciaków z jedynym polskim koszykarzem w NBA, tj. Marcinem Gortatem. Reportaż był świetny, a szczególnie ostatni komentarz "Fajny to on może jest, ale nie fajnie się z nim przegrywa..." No i widać Kubę biegającego pod koszem z naszą gwiazdą. A tak dobrze kiedyś chłopak grał. Miałem przyjemność chodzić z Kubą do jednego liceum i...grać razem w kosza A tak poważnie, to jużw liceum miał zadatki na całkiem niezłego dziennikarza, i zobaczycie jeszcze wyjdzie z cienia
Ponownie na antenie TVN24? Czy tylko zbieżność imienia i nazwiska? Zastanawia mnie to szczególnie w obliczu tej informacji sprzed 10 miesięcy i dzisiejszym reportażu w TVN24.