Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: obieżyświat »

TinkiWinki pisze:Chłopaki, nie szkoda Wam klawiatur? :lol2: Piszecie i piszecie, mało kto oprócz Was to czyta. Nie sposób tego wszystkiego ogarnąć. Może ustalcie zasadę - 2 posty dziennie? :D
nikt nie czyta, mało kto czyta :> jak Teletubisie czytają, to już jest ogromny sukces :lol2: [/quote]..swojądrogą t otrochę mnie to peszy :lol2:
..bo nigdy nie słynąłem z umiejętności piśmienniczych :rozglada:
..i wolałbym żeby nikt mnie nie oceniał pod ich kątem tutaj :devil:
..takim kameralnym miejscem dla mnie zawsze było to forum :)
stajlus pisze:
not that kind pisze:No dobra :lol2: Wrzucam :)

http://www.sendspace.com/file/d1s3qh

http://www.sendspace.com/file/u9dxov

Reklamacji nie przyjmuję :devil: Mogę jedynie jeszcze dźwięk przesłać jakiemuś "filmowcowi", żeby ładnie dźwięk z obrazem sklecił :)
Cały mój problem polegał na tym, że mam te nagrania na płycie, na której testowałam nagrywarkę i mam tam straszny bałagan... techniczny :spiewa:
poza tym, że jedna relacja - ta druga - ma ucięty pod koniec głos, to nie jest źle :lol2:
da się wyłapać, o czym i jak mówi Agata :brawa:
..pewnie że nie jest źle :lol2:
..przy odrobinie wysiłku nawet w myślach da się zsynchronizować dźwięk z obrazem :lol2:
..wspaniałe relacje :)
..strój :mhm:
..'red blouse day' możemy już chyba ogłosić :lol2:
..jak jeszcze dorzucimy tamtą relację epsztajnek'a :lol2:
stajlus pisze:dzięki ludziska :) o takie wspomnienia podnoszące na duchu mi chodziło :tanczy:
..wielkie dzięki :*
...notka - specjalnie dla Ciebie - za wysiłek :*
..i zadatek na przyszłość :* :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:..swoją drogą to trochę mnie to peszy :lol2:
..bo nigdy nie słynąłem z umiejętności piśmienniczych :rozglada:
..i wolałbym żeby nikt mnie nie oceniał pod ich kątem tutaj :devil:
..takim kameralnym miejscem dla mnie zawsze było to forum :)
Żaden z nas myślę nie jest żądny sławy i wystarczy mu świadomość , że nasze posty czytają współuserzy :lol2: !! No , ale jeśli faktycznie ktoś poza nami tu miałby zaglądać , to i ja zaczynam czuć się skrępowany :nos: !! Chyba dopiero teraz dotarło do mnie , że piszę w miejscu publicznym i obnażam się ze swoich przeżyć przed obcymi , a czasami przypadkowymi ludźmi :devil: !! Kurde , ale to straszne :devil: !!

Reklamacji nie przyjmuję :devil:
Nikomu chyba nawet przez sekundę głowy nie zaprzątnęła myśl , żeby za te drobne niedociągnięcia techniczne czynić Ci jakieś wyrzuty :* !! Jakbyś nie napisała , to bym nawet nie zauważył ,że coś z tymi filmami jest nie tak :lol2: !! :* :* :*
Dałaś relację niejako po kontrze -czyli przeciwwagę merytoryczną i pod względem poprawności do tamtej Tinki Winki'ego :lol2: !! Tutaj już była Agatka w swoim żywiole :tanczy: !! Prawo i sądownictwo na pewno na politologi przerabiają w szerszym , bądź węższym zakresie :lol2: !!

..strój :mhm:
..'red blouse day' możemy już chyba ogłosić :lol2:
..jak jeszcze dorzucimy tamtą relację epsztajnek'a :lol2:
Nie zdziwiłbym się jakby Agatka w pierwszy w pracy dzień po powrocie ubrała się tak , jak w tych relacjach :devil: !! Ale i tak może być ubrana -przyjmę ją z otwartymi ramionami :lol2: !! Niech tylko narzuci na ramiona hawajski naszyjnik :tanczy: !! :lol2:
stajlus pisze:dzięki ludziska :) o takie wspomnienia podnoszące na duchu mi chodziło :tanczy:
..wielkie dzięki :*
...notka - specjalnie dla Ciebie - za wysiłek :*
..i zadatek na przyszłość :* :lol2:
Seryjnie wyprodukowany : :* :* :* :* !! :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Reklamacji nie przyjmuję :devil:

Cały mój problem polegał na tym, że mam te nagrania na płycie, na której testowałam nagrywarkę i mam tam straszny bałagan... techniczny :spiewa:
Myślałem, że troszeczkę wyolbrzymiasz ten bałaganik, ale okazał się on naprawdę porządnym bałaganem :lol2:
Póki co ciężko jest wrzucić je na serwery YT w takim stanie :lol2: Ale jeśli zdobędę trochę więcej wolnego czasu, to zajmę się ich dopieszczaniem :lol2: Ponieważ relacje są tego warte :brawa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:Myślałem, że troszeczkę wyolbrzymiasz ten bałaganik, ale okazał się on naprawdę porządnym bałaganem :lol2:
nie chcę mówić nawet , jak u mnie wygląda testowanie nowego sprzętu :stop: !! :lol: Testy zawsze odbywają się po załatwieniu spraw związanych z gwarancją zwrotu :devil: !! Wtedy czuję się wolny jak ptak i jak testujący wynalazek naukowiec :lol: !!

Hmmm..... a właśnie , gdzie jest Al :mhm: ?? Od kilku dni go nie ma z nami :uhh: !! Nie przypominam sobie , żeby wspominał coś o dłuższym zniknięciu :mhm: ?? :uhh:

king_kocur pisze:Póki co ciężko jest wrzucić je na serwery YT w takim stanie :lol2: Ale jeśli zdobędę trochę więcej wolnego czasu, to zajmę się ich dopieszczaniem :lol2: Ponieważ relacje są tego warte :brawa:
Najważniejsze , że my już je widzieliśmy :lol2: !! A na światową premierę mogą poczekać :lol2: !!

:lol2: Miłe chyba to dopieszczanie relacji , co :lol2: ?? Chyba sam spróbuję :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
king_kocur pisze:Myślałem, że troszeczkę wyolbrzymiasz ten bałaganik, ale okazał się on naprawdę porządnym bałaganem :lol2:
nie chcę mówić nawet , jak u mnie wygląda testowanie nowego sprzętu :stop: !! :lol: Testy zawsze odbywają się po załatwieniu spraw związanych z gwarancją zwrotu :devil: !! Wtedy czuję się wolny jak ptak i jak testujący wynalazek naukowiec :lol: !!
..każdy bałagan da się posprzątać :lol2:
..wystarczy tylko trohę więcej wolnego czasu i odrobina szczerych chęci :lol2:
..a tych ostatnich jak wiemy nam nie brakuje :lol2:
..gorzej z tym pierwszym :ech:
Hmmm..... a właśnie , gdzie jest Al :mhm: ?? Od kilku dni go nie ma z nami :uhh: !! Nie przypominam sobie , żeby wspominał coś o dłuższym zniknięciu :mhm: ?? :uhh:
..zostawił nas :?: :o
..może nawet znalazł sobie innych kumpli w necie :o ;(
marcinkowsky pisze:
king_kocur pisze:Póki co ciężko jest wrzucić je na serwery YT w takim stanie :lol2: Ale jeśli zdobędę trochę więcej wolnego czasu, to zajmę się ich dopieszczaniem :lol2: Ponieważ relacje są tego warte :brawa:
Najważniejsze , że my już je widzieliśmy :lol2: !! A na światową premierę mogą poczekać :lol2: !!

:lol2: Miłe chyba to dopieszczanie relacji , co :lol2: ?? Chyba sam spróbuję :lol2: !!
..ja kiedyś zajmowałem się 'dopieszczaniem' samego dźwięku :racja:
..z obrazem to zapewne podwójna przyjemność :lol2: :racja:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
Komuś, kto uwielbia otoczenie porozwalanych dookoła rzeczy, które powinny znajdować się w przykładnym porządku, ten filmowy bałagan wcale nie przeszkadza :lol2: A powiedziałbym nawet, że jest artystycznym bałaganem, który inspiruje :lol2: Pytanie do czego? :lol2:
Miło jest odświeżać sobie pamięć za pomocą archiwalnych nagrań :) Czy to tych z początków początków kariery Agatty, czy też już z na dobre zaawansowanego rozwoju :lol2: Człowiek uczy się przecież całe życie, a Agatta zdaje się już w obecnym momencie osiągnęła perfekcję :brawa:
Bo nie wspominał :lol2: Coś mu wypadło i nie chce się odczepić i wrócić na swoje miejsce :/
Ale ja się nie poddaję bez walki :) nie zamierzam się poddać :) Będę o Was walczył :lol2:
Wszystko zależy od tego, co rozumiesz pod pojęciem "dopieszczanie nagrania" :lol2: Znając Ciebie, żyjesz tym, co wyczytałeś miedzy wyrazami :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Człowiek uczy się przecież całe życie, a Agatta zdaje się już w obecnym momencie osiągnęła perfekcję :brawa:
..no właśnie :lol2:
..zapomnieliśmy o tym wspomnieć :lol2:
..widzisz jak nam Ciebie brakuje :)
..Ty zawsze dopowiadasz to co najważniejsze i kwitujesz całość :)
Bo nie wspominał :lol2: Coś mu wypadło i nie chce się odczepić i wrócić na swoje miejsce :/
Ale ja się nie poddaję bez walki :) nie zamierzam się poddać :) Będę o Was walczył :lol2:
..ale przysięgnij że w Twoim życiu nie ma innych kumpli forumowych :uhh:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieżyświat pisze:
Alchemik pisze:Człowiek uczy się przecież całe życie, a Agatta zdaje się już w obecnym momencie osiągnęła perfekcję :brawa:
..no właśnie :lol2:
..zapomnieliśmy o tym wspomnieć :lol2:
..widzisz jak nam Ciebie brakuje :)
..Ty zawsze dopowiadasz to co najważniejsze i kwitujesz całość :)
Och! :lol2: Już nie przesadzajmy :lol2: Nie mogę przyjąć tego komplementu przez wzgląd na moją wrodzoną skromność :lol2: Proszę mnie więcej razy nie obarczać takimi przyjemnościami, bo na nie nie zasługuję :red: :lol2:
..ale przysięgnij że w Twoim życiu nie ma innych kumpli forumowych :uhh:
:hahaha: A co będzie, jak napiszę, że nie mogę dać Ci tej pewności? :lol2:
Żartuję oczywiście :lol2: Jesteście moimi jedynymi tutaj kompanami od wymienia się informacjami medialnymi na temat pięknych medialnych "zjawisk" :lol2:

Myślimy nad zaproponowaną koncepcją 2 posty dziennie i fajrant? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Bo nie wspominał :lol2: Coś mu wypadło i nie chce się odczepić i wrócić na swoje miejsce :/
Al , Al :jupi: !! No wreszcie -martwić się o Ciebie już zacząłem :rozglada: ?? Może się czepiam , ale to zabrzmiało tak , jakby jednak w Twoim życiu był ktoś , kto próbuje Cię z nami rozdzielić :o ??
Ale walcz Aluś , walcz :jupi: !! My jesteśmy tego warci :lol2: !! A nawet jeśli nie my , to na pewno Agatka :lol2: !!
Alchemik pisze:Komuś, kto uwielbia otoczenie porozwalanych dookoła rzeczy, które powinny znajdować się w przykładnym porządku, ten filmowy bałagan wcale nie przeszkadza :lol2: A powiedziałbym nawet, że jest artystycznym bałaganem, który inspiruje :lol2: Pytanie do czego? :lol2:
Czyli , że wierzymy w teorię mówiącą o tym , że bałagan artystyczny to nieporządek związany ze sztuką (czyli pracą Agatki :lol2: ) lub artystą ( czyli każdym z nas z osobna :lol2: ) lub nieporządek posiadający walory artystyczne ( czyli wszystko co z tym miejscem ma związek :lol2: ) :lol2: ??
Miło jest odświeżać sobie pamięć za pomocą archiwalnych nagrań :) Czy to tych z początków początków kariery Agatty, czy też już z na dobre zaawansowanego rozwoju :lol2: Człowiek uczy się przecież całe życie, a Agatta zdaje się już w obecnym momencie osiągnęła perfekcję :brawa:
Całe szczęście , że perfekcji się nie zapomina , jak się z nią na chwilę na urlopie nie ma związku :lol2: !! Oczywiście cały czas mam na myśli perfekcję zawodową , bo nie wątpię w ogólną , życiową perfekcję Agatki :lol2: !!
Alchemik pisze:
Wszystko zależy od tego, co rozumiesz pod pojęciem "dopieszczanie nagrania" :lol2: Znając Ciebie, żyjesz tym, co wyczytałeś miedzy wyrazami :lol2:
Znając mnie , znając mnie :> ?? A czy ja już Wam muszę się Wam tak "jednoznacznie" kojarzyć :> ?? :devil:
Myślałem o czułej czynności , do której wykonywania podchodzi się ze szczególnym nabożeństwem :aniol:
Gorzej :hmm: !! Ten post , który już muszę tak ni stąd ni zowąd skończyć , będzie dzisiaj chyba moim jedynym :hmm: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Al , Al :jupi: !! No wreszcie -martwić się o Ciebie już zacząłem :rozglada: ?? Może się czepiam , ale to zabrzmiało tak , jakby jednak w Twoim życiu był ktoś , kto próbuje Cię z nami rozdzielić :o ??
Ale walcz Aluś , walcz :jupi: !! My jesteśmy tego warci :lol2: !! A nawet jeśli nie my , to na pewno Agatka :lol2: !!
..tak :lol2:
..kumpli może sobie mieć innych gdzieś na uboczu :devil:
..ale Agatki niczym i nikim sobie nie zastąpi :lol2:
..u nas jest jedyna w swoim rodzaju i jedyna taka na świecie :P
..więc już nie rozglądaj się za innymi kompanami tylko siedź tu z nami :lol2:
..i klep wspólnie z nami tę biedę służąc naszej Jedynej Agatce :lol2:
..która notabene nas w tę biedę wpakowała :lol2:
Czyli , że wierzymy w teorię mówiącą o tym , że bałagan artystyczny to nieporządek związany ze sztuką (czyli pracą Agatki :lol2: ) lub artystą ( czyli każdym z nas z osobna :lol2: ) lub nieporządek posiadający walory artystyczne ( czyli wszystko co z tym miejscem ma związek :lol2: ) :lol2: ??
..ojej marcinkowsky :lol2:
..tak poplątałeś wszystko że ja już nawet nie wiem co to jest bałagan :hyh: :devil:
Znając mnie , znając mnie :> ?? A czy ja już Wam muszę się Wam tak "jednoznacznie" kojarzyć :> ?? :devil:
Myślałem o czułej czynności , do której wykonywania podchodzi się ze szczególnym nabożeństwem :aniol:
..powiedzmy że żeby nie robić ci przykrości - uwierzę w szczerość Twoich słów :lol2:
..nie potraktuję tego jako wymijającej odpowiedzi :lol2:

marcinkowsky pisze:
Gorzej :hmm: !! Ten post , który już muszę tak ni stąd ni zowąd skończyć , będzie dzisiaj chyba moim jedynym :hmm: !!
..a ile tak właściwie ja ich dzis już napisałem :mhm:
..tak bardzo nie lubię liczyć :spiewa:

..wolę wszystko zostawić swojemu biegowi :)
..bez żadnej obrzydliwej kalkulacji :)
..absolutnie wszystko zostawiam swojemu biegowi - żeby nie oszaleć :neutral:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

..a ile tak właściwie ja ich dzis już napisałem :mhm:
..tak bardzo nie lubię liczyć :spiewa:

..wolę wszystko zostawić swojemu biegowi :)
..bez żadnej obrzydliwej kalkulacji :)
..absolutnie wszystko zostawiam swojemu biegowi - żeby nie oszaleć :neutral:
pewnie masz na myśli liczenie tygodni? ;)
liczenie czasu, od kiedy i ile nie ma już z nami Agaty :/ nie dziwię się, mnie też jest coraz ciężej o tym myśleć :/
ale na szczęście mamy wspomnienia :)
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

stajlus pisze:pewnie masz na myśli liczenie tygodni? ;)
..bingo :devil:
..nie pisałem o tym wprost ale cieszę się że Ty to zrobiłeś :twisted:
..teraz jest naprawdę lżej na sercu :evil:
stajlus pisze:liczenie czasu, od kiedy i ile nie ma już z nami Agaty :/ nie dziwię się, mnie też jest coraz ciężej o tym myśleć :/
ale na szczęście mamy wspomnienia :)
..wspomnienia też kiedyś się skończą :/
..albo przynajmniej stracą na ważności :?
..o może nie stracą na ważności ale z lekka zwietrzeją :spiewa:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

obieżyświat pisze:
stajlus pisze:pewnie masz na myśli liczenie tygodni? ;)
..bingo :devil:
..nie pisałem o tym wprost ale cieszę się że Ty to zrobiłeś :twisted:
..teraz jest naprawdę lżej na sercu :evil:
ostatnią rzeczą, jaką chciałem zrobić, było rozdrażnienie Ciebie lub sprawienie Ci przykrości :rozglada:
przepraszam, że tak palnąłem - nie wiedziałem, że aż tak bardzo dla Ciebie to jest bolesny i drażliwy temat :rozglada:
obieżyświat pisze:..wspomnienia też kiedyś się skończą :/
..albo przynajmniej stracą na ważności :?
..o może nie stracą na ważności ale z lekka zwietrzeją :spiewa:
ja mam mało wspomnień i są one bardzo gorące i świeże, więc póki co o utratę ważności się nie martwię ;)

mam propozycję :)
wykorzystajmy ten trudny dla wszystkich czas na zmianę tytułu wątku? :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

stajlus pisze:ostatnią rzeczą, jaką chciałem zrobić, było rozdrażnienie Ciebie lub sprawienie Ci przykrości :rozglada:
przepraszam, że tak palnąłem - nie wiedziałem, że aż tak bardzo dla Ciebie to jest bolesny i drażliwy temat :rozglada:
..bo jest bolesną prawda o długim - za długim - urlopie Agatki ;(
..ale ja też Cię przepraszam że tak na Ciebie napadłem ;)
..muszę się nauczyć panować nad emocjami :]
i są one bardzo gorące i świeże, więc póki co o utratę ważności się nie martwię ;)
..moje też są i świeższe i starsze :D
..ale bez przesady ;)
..na ile rozłąki można skazywać Bogu duch winnych fanów :?: :rozglada:
stajlus pisze:mam propozycję :)
wykorzystajmy ten trudny dla wszystkich czas na zmianę tytułu wątku? :D
..próbowaliśmy już wiele razy to zrobić :D
..i nigdy nikt nie wymyślił odpowiednio błyskotliwej - analogicznej do Agatki - nazwy ;)

..masz jakąś propozycję :?: :D
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

obieżyświat pisze:..bo jest bolesną prawda o długim - za długim - urlopie Agatki ;(
..ale ja też Cię przepraszam że tak na Ciebie napadłem ;)
..muszę się nauczyć panować nad emocjami :]
puśćmy to w niepamięć :D
..próbowaliśmy już wiele razy to zrobić :D
..i nigdy nikt nie wymyślił odpowiednio błyskotliwej - analogicznej do Agatki - nazwy ;)

..masz jakąś propozycję :?: :D
liczyłem, że Wy macie :lol2:

to trudne zadanie ;) przyznaję rację :D
jedyne co mi przychodzi do głowy to dodanie do tytlułu "warszawska prezenterka" :lol2:
ODPOWIEDZ