Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Obrazek

Dzisiejszy magazyn nie odbył się bez małej wpadki na zakończenie. Pani Redaktor wzięła już do rączki karteczki, najpierw z paręnaście sekund o tak się patrzyła :arrow:
Obrazek
Po czym już byłem prawie pewny, że zejdzie i rozjaśni nam się jedna z mrocznych tajemnic, a tu się jedynie obejrzała na lewo i włączyła się czołówka magazynu ;(
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Ostatnio me oczy cierpią na niedostatek Joasi :rozglada:
Ale trzmam się całkiem nieźle :rozglada: Jakoś moja dusza nie odczuwa wielkiego niedostatku Joasi :lol2:

Bardzo ładne capsy i ich bohaterka oczywiście :tanczy:
Fajna ta sytuacja na koniec :lol2: Ale często się zdarzają takie krótkie sytuacje, kiedy realizatorzy zasypiają :D
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Ostatnio me oczy cierpią na niedostatek Joasi
Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal :spiewa:
Ale trzmam się całkiem nieźle Jakoś moja dusza nie odczuwa wielkiego niedostatku Joasi
To tylko tak Ci się wydaje :rozglada:
Bardzo ładne capsy i ich bohaterka oczywiście Fajna ta sytuacja na koniec Ale często się zdarzają takie krótkie sytuacje, kiedy realizatorzy zasypiają
Dzisiejsza sytuacja nie było taka krótka :nie: Ale już myślałem, że Kryniula zejdzie z tego podestu, ale stała twardo i się nie poddawała. Pewnie jak tylko zobaczyła czołówkę to hyc... :(
maxxx
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

Ach juz nie narzekajmy lepsza taka sytuacja jak żadna :lol2: Przynajmniej mozna było zobaczyć Joasię z profilu co jest nieczęste-musimy to docenić i podziękowac realizatorowi za ten z perspektywy Joasi niecny postepek :lol2: ;)

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Co do ostatniego capsa,a właściwie podpisu na belce wpadła mi do głowy myśl :lol2: Mianowicie czy mała Joasia też była wożona na takie pokazy :D Ale pewnie nie bo Joasia juz od maleńkości ( :szalony: ) wiedziała ,że chce być dziennikarka :jupi:
arczi pisze:Jakoś moja dusza nie odczuwa wielkiego niedostatku Joasi
Nie wie co traci :nie: :lol2:
Ale już myślałem, że Kryniula zejdzie z tego podestu, ale stała twardo i się nie poddawała. Pewnie jak tylko zobaczyła czołówkę to hyc...
Może mamy lekkiego świra,ale juz od dawna polujemy na chodzącą Joasie :lol2: :red:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

maxxx pisze:Ach juz nie narzekajmy lepsza taka sytuacja jak żadna Przynajmniej mozna było zobaczyć Joasię z profilu co jest nieczęste-musimy to docenić i podziękowac realizatorowi za ten z perspektywy Joasi niecny postepek
Chyba nikt nie narzekał na Joasię profilkową :nie:
Ja lubię takie tam wpadeczki :lol2: Też fajnie jest jak zawiesi się jakiś materiał na przykład :P
Wtedy można Joasie w niecodziennej sytuacji zobaczyć- np. jak się przed nami tłumaczy :lol2:
Co do ostatniego capsa,a właściwie podpisu na belce wpadła mi do głowy myśl Mianowicie czy mała Joasia też była wożona na takie pokazy Ale pewnie nie bo Joasia juz od maleńkości ( ) wiedziała ,że chce być dziennikarka
Joasi to raczej nie zależało na takich konkursach :nie:
Sama znała swoją wartość i nie musiała się dowartościowywać jakimiś tytułami :lol2:
Może mamy lekkiego świra,ale juz od dawna polujemy na chodzącą Joasie
Joasia w ruchu to rzecz w cenie :lol2:
Nie wiem czemu, ale to jest fascynujące :D
kamilo pisze:To tylko tak Ci się wydaje
No nie wiem :roll: A jakby taka Joasia bya tylko złudzeniem optycznym :shock:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Nie wie co traci
Niech żałuje :roll:
Może mamy lekkiego świra,ale juz od dawna polujemy na chodzącą Joasie
To trauma po Joasi przemieszczającej się po sejmowych korytarzach :spiewa:
maxxx

Joanna Kryńska

arczi pisze:Chyba nikt nie narzekał na Joasię profilkową
Ja lubię takie tam wpadeczki Też fajnie jest jak zawiesi się jakiś materiał na przykład
Wtedy można Joasie w niecodziennej sytuacji zobaczyć- np. jak się przed nami tłumaczy
No ja tez lubie-wiem jesteśmy okropni :lol2: Ale jak sie Joasia raz na czas lekko podstresuje to Jej tylko na dobre wyjdzie ,bo nie bedzie w pracy aż takiej rutyny :spiewa:
Joasi to raczej nie zależało na takich konkursach
Sama znała swoją wartość i nie musiała się dowartościowywać jakimiś tytułami
Wiedziała ,że i tak kiedyś ktos przyzna Jej jakis tytuł :lol2: I sie nie pomyliła :tanczy: My Jej bezustannie przyznajemy :spiewa:
Joasia w ruchu to rzecz w cenie
Nie wiem czemu, ale to jest fascynujące
Też tego racjonalnie nie potrafie wyjaśnić,ale wiecie o co chodzi :szalony:
No nie wiem A jakby taka Joasia bya tylko złudzeniem optycznym
I czystą mistyfikacją :shock: Teraz taka technika przecież ;( Nie,to nie może byc prawda :grozi:
kamilo pisze:To trauma po Joasi przemieszczającej się po sejmowych korytarzach
Widzę,że jednak wziąłes się za ustalenie przyczyn tego wszystkiego :lol2: No cos w tym jest :racja:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No ja tez lubie-wiem jesteśmy okropni Ale jak sie Joasia raz na czas lekko podstresuje to Jej tylko na dobre wyjdzie ,bo nie bedzie w pracy aż takiej rutyny
Joasia to już się tam pewnie gotowała i bluzeczka mokrusieńka powędrowała wprost do pralki 8) Widzę, że nie jestem osamotniony w lubieniu wpadek :rozglada:
Wiedziała ,że i tak kiedyś ktos przyzna Jej jakis tytuł I sie nie pomyliła My Jej bezustannie przyznajemy
Ta kobieta to urodzona szczęściara :tanczy:
Też tego racjonalnie nie potrafie wyjaśnić,ale wiecie o co chodzi
Widocznie drzemie w nas jakiś demon Joasi-chodziarki :racja: Nie mylić z chłodziarką - prędzej z grzałką :grozi:
Widzę,że jednak wziąłes się za ustalenie przyczyn tego wszystkiego No cos w tym jest
Chciałem wszcząć śledztwo, ale widzę, że trzeba będzie je umorzyć :x
I czystą mistyfikacją Teraz taka technika przecież Nie,to nie może byc prawda
Technika techniką, ale nie w tym przypadku :nie:
maxxx

kamilo pisze:Joasia to już się tam pewnie gotowała i bluzeczka mokrusieńka powędrowała wprost do pralki Widzę, że nie jestem osamotniony w lubieniu wpadek
Nie jesteś osamotniony-wszyscy to lubimy jak jeden mąż :lol2: A co do tej sytuacji to Joasia poprostu głową pokazała w którym kierunku chce wyjść i chce by Jej to umożliwiono w pozakamerowych( ;( )warunkach :spiewa:
Ta kobieta to urodzona szczęściara
No :P I jeszcze jesteśmy tacy ,że staramy się by nie zagłaskać Ją na śmierć :nie: Czasami jakaś mała szpilunia tez się znajdzie w stogu postów :xx: :spiewa:
Widocznie drzemie w nas jakiś demon Joasi-chodziarki Nie mylić z chłodziarką - prędzej z grzałką
Teraz juz nikt sie nie pomyli :tanczy: Właśnie sobie przypomniałem gdzie mozna było zauważyć Joasie chodziarkę :spiewa: Wtedy jak pielegniarki wyszly z protestu w kancelarii :lol2:
Chciałem wszcząć śledztwo, ale widzę, że trzeba będzie je umorzyć
No nie bedziemy grzebać w historii-chcemy 'chodzące'j nowej-tak jak jest 'pracująca' :lol2:
Technika techniką, ale nie w tym przypadku
Technika techniką Joasia musi byc prawdziwa :jupi: :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Nie jesteś osamotniony-wszyscy to lubimy jak jeden mąż A co do tej sytuacji to Joasia poprostu głową pokazała w którym kierunku chce wyjść i chce by Jej to umożliwiono w pozakamerowych warunkach
Jak widać udało to jej się ;(
No I jeszcze jesteśmy tacy ,że staramy się by nie zagłaskać Ją na śmierć Czasami jakaś mała szpilunia tez się znajdzie w stogu postów
Oj ta szpilunia to się zdarza rzadziej niż kucyk :rydzyk:
Teraz juz nikt sie nie pomyli Właśnie sobie przypomniałem gdzie mozna było zauważyć Joasie chodziarkę Wtedy jak pielegniarki wyszly z protestu w kancelarii
;( :arrow:
Obrazek Obrazek
No nie bedziemy grzebać w historii-chcemy 'chodzące'j nowej-tak jak jest 'pracująca'
Szkoda, że nie prowadzi Poranka - tam to by się nalatała ;( Sprzed reżyserki do pulpitu, biurka z gazetami, ekranu... ;(
Technika techniką Joasia musi byc prawdziwa
No i jest chociaż ona jedna prawdziwa na tym świecie techniki :jupi:
maxxx

kamilo pisze:Jak widać udało to jej się
Joasia zawsze potrafi osiągnąć zamierzone cele ;(
Oj ta szpilunia to się zdarza rzadziej niż kucyk
Czyli tak żartobliwie reasumując:szukaj szpiluni w stogu kucyka (Joasiowego :lol2: )
;(
;(
Szkoda, że nie prowadzi Poranka - tam to by się nalatała Sprzed reżyserki do pulpitu, biurka z gazetami, ekranu...
Ale sie rozmarzyłeś :lol2: No ale nic dziwnego ;(
No i jest chociaż ona jedna prawdziwa na tym świecie techniki
Ktoś musi nad tym wszystkim panować :lol2: Mi juz raz wywaliła komputer prawie w powietrze :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Joasia zawsze potrafi osiągnąć zamierzone cele
Kobieta sukcesu :tanczy: Szkoda tylko, że przy okazji i nie naszej radości ;(
Czyli tak żartobliwie reasumując:szukaj szpiluni w stogu kucyka (Joasiowego)
Bardzo ładne podsumowanie podtematu - nic dodać, nic ująć :aniol:
;(
No comment ;(
Ale sie rozmarzyłeś No ale nic dziwnego
Tak mnie coś napadło - od czasu do czasu mam takie ataki zwłaszcza, gdy wracam(y) do wspomnień ;(
Ktoś musi nad tym wszystkim panować Mi juz raz wywaliła komputer prawie w powietrze
A to ciekawe :shock:
maxxx

kamilo pisze:Kobieta sukcesu Szkoda tylko, że przy okazji i nie naszej radości
Ale Jej pojechałeś,no wiesz :lol2: Zostańmy przy wersji,że Jej sukces jest naszą radością-tak będzie bezpieczniej :aniol: Reszta jest milczeniem :xx:
Bardzo ładne podsumowanie podtematu - nic dodać, nic ująć
Raz na czas trzeba i podtemat sprowadzic do wspólnego mianownika :lol2:
Tak mnie coś napadło - od czasu do czasu mam takie ataki zwłaszcza, gdy wracam(y) do wspomnień
Skąd ja to znam :spiewa: Ale jakoś wyszliśmy na prostą-czasami tylko nas wodzi na pokuszenie :spiewa:
A to ciekawe
No zaiste :lol2: Ale już nie wracajmy do tego :nie:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Ale Jej pojechałeś,no wiesz Zostańmy przy wersji,że Jej sukces jest naszą radością-tak będzie bezpieczniej Reszta jest milczeniem
A tam od razu pojechałem :szalony: Fakt faktem, Jej sukces - naszą radością, ale Jej tajemniczość - już nie do końca :twisted:
Raz na czas trzeba i podtemat sprowadzic do wspólnego mianownika
A z nie każdym można takie cuda wyczyniać :lol2:
Skąd ja to znam Ale jakoś wyszliśmy na prostą-czasami tylko nas wodzi na pokuszenie
Na prostej to jesteśmy cały czas. Czasami tylko stracimy panowanie od kierownicą i się rozklejamy, ale całe szczęście, że szybko się umiemy pozbierać :ech:
No zaiste Ale już nie wracajmy do tego
Jak chcesz :nie:
maxxx

kamilo pisze:A tam od razu pojechałem Fakt faktem, Jej sukces - naszą radością, ale Jej tajemniczość - już nie do końca
Joasia to tajemnica :cicho: No ale jakbysmy wszystko juz wiedzieli to też by to takie fajne nie było :nie: Czasami lepiej żyć w błogiej nieświadomości :lol2: Och tłumacze to wszystko jak mogę :hmm: :lol2:
A z nie każdym można takie cuda wyczyniać
No to prawda,niektóre są tak rozbudowane ,że ciężko znależć jakiś wysoki dzielnik :rozglada:
Na prostej to jesteśmy cały czas. Czasami tylko stracimy panowanie od kierownicą i się rozklejamy, ale całe szczęście, że szybko się umiemy pozbierać
Dlatego dobrze robimy samemu nie wypuszczając się na ów drogę :rozglada: Wspolnie jak jedziemy sobie to jak jeden nie daje rady to drugi łapie za kiere 8) :lol2:
Jak chcesz
Taką podjąłem decyzje :uhh:
ODPOWIEDZ