Kacper Kaliszewski

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Dziś Kacper prowadzi Dnż, jednak ze względu na uroczystości pogrzebowe ofiar CASY jest go niewiele :arrow:
Obrazek
maxxx
Fanatyk :)

Re: Kacper Kaliszewski

Post autor: maxxx »

ObrazekObrazekObrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Dziś również Kacper w Dniu na żywo. Ma wyjątkową tendencję do zamykania oczu :D
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Ta marynara w paski przypomina mi Krzychowe poczatki. :spiewa:
Dzis kolejny dzien na stojaco, przed chwila Kacper wraz z Krzysztofem Skorzynskim przyblizali sylwetke Zbigniewa Cwiakalskiego z okazji stu dni rzadu. Zajeli sie tez analiza sondy przeprowadzanej wsrod internautow na stronie tvn24.pl, kto jest najlepszym i najgorszym ministrem rzadu Donalda Tuska. Tym, ktorzy jeszcze nie oddali glosu, a chieliby to zrobic, zapraszam na ta strone: http://www.tvn24.pl/-1,1539283,wiadomosc.html
Narazie prym w rankingu na najciezej pracujacego ministra wiedzie Radoslaw Sikorski:
Obrazek
Kacper i Krzysztof o tym nie wspomnieli, ale to chyba oczywiste, ze tego typu sondy nalezy brac z duzym przymrozeniem oka, bo wlasciwie nasza wiedza o tym jak ministrowie ciezko badz nie pracuja jest wlasciwie znikoma. A powyzsze wyniki bardziej opieraja sie na popularnosci medialnej, a takze na czestotliwosci wystepowaniu w mediach.
Camilo
Guru
Guru

3. dzień na straży Dnż :D :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Zalapalam sie dzis na ostatni serwis o 16.30, a jak wiadomo ten zawsze jest najkrotszy chyba z 5-7 minut kacperkowego gadania z materialami po czym paleczke przejmuje Jacek Palasinski i komentuje sprawy zagraniczne przy ekranie projekcyjnym. Szkoda, ze nie przy stole z Kacprem, bo lubilam te ich wspolne dyskusje. To znaczy wiecej gadaniny tam ze wzgledow oczywistych bylo redaktora Palsinskiego, ale zawsze mozna bylo sie zalapac na jakas ciekawa dywagacje ze strony Kacpra.
Zastanawiam sie czy tvn24 w koncu zmieni reklame DnZ, w ktorej jak wiemy figuruja glownie osoby, ktore praktycznie ostatnimi czasy pojawiaja sie raz na ruski rok w tym pasmie. Mam na mysli szczegolnie A. Kalczynska i A. Jedrzejowska. Moze czas by zamiast nich wrzucic tam Kacpra i Magde Sakowska, w koncu zadomowili sie tam juz na dobre ?! :mhm:
Camilo
Guru
Guru

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Z Kacperka to sie powoli robi drugi Jacek Palasinski, z panem na ostatnim capsie u kamilo to wdal sie w bardzo merytoryczna dyskusje o polityce zagranicznej, sprawy Kosowa, Kurdystanu, i nie tylko te, Kacperek ma w malym palcu. I nie padaly z jego ust tylko pytania, ale tez wiele wnoszace stwierdzenia. Fiu fiu, ktos sie zna na tym i owym. :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

Kacper w poniedziałkowym Dniu na żywo :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Kacper w 'DnŻ' :arrow:

Obrazek

Obrazek

I zabawne ujęcie :lol2: Jakby Nika chciała do komiksu :lol2: :arrow:

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:I zabawne ujęcie Jakby Nika chciała do komiksu
A no właśnie :hmm: Nika już tyle nie pisała komiksów o swoich ulubieńcach, że na pewno szukała tylko nowych pomysłów. Mam nadzieję, że znalazła i niepogardzi jakimś malutkim 3-4 obrazkowym :rydzyk:
maxxx

kamilo pisze:A no właśnie Nika już tyle nie pisała komiksów o swoich ulubieńcach, że na pewno szukała tylko nowych pomysłów. Mam nadzieję, że znalazła i niepogardzi jakimś malutkim 3-4 obrazkowym
Pewnie nie pogardzi,ale nie wywierajmy na Nice presji :xx: -artyści tego podobno nie lubią :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:I zabawne ujęcie Jakby Nika chciała do komiksu
Ujecie rzeczywsicie zabawne, Kacperek to chyba zglodnial i zaczal podjadac swoje notatki. :lol2:
kamilo pisze:Nika już tyle nie pisała komiksów o swoich ulubieńcach, że na pewno szukała tylko nowych pomysłów.
Szczerze mowiac to raczej nigdy nie szukam pomyslu, po prostu jak zobacze jakis caps to zazwyczaj cos tam samo rodzi sie w glowie...
Mam nadzieję, że znalazła i niepogardzi jakimś malutkim 3-4 obrazkowym
Bedzie dwuobrazkowy. :lol2:
Pewnie nie pogardzi,ale nie wywierajmy na Nice presji -artyści tego podobno nie lubią
Ciekawe skad to wiesz?! Czyzby jakis artysta Ci sie zalil? :>
Tymczasem po raz pierwszy na forum komiks w jezyku angielskim :lol: Bardzo krotki komiks! :lol2:

'And the Oscar goes to.........
Obrazek
'....me!
Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Szczerze mowiac to raczej nigdy nie szukam pomyslu, po prostu jak zobacze jakis caps to zazwyczaj cos tam samo rodzi sie w glowie...
Mi też się coś rodzi w głowie. Zazwyczaj pustka :spiewa:
Bedzie dwuobrazkowy.
Jak na początek po reaktywacji może być :rozglada:
Pewnie nie pogardzi,ale nie wywierajmy na Nice presji -artyści tego podobno nie lubią
:roll: To w takim razie przepraszam Niki artystyczną duszę, jeśli poczuła się urazona :aniol:
Ciekawe skad to wiesz?! Czyzby jakis artysta Ci sie zalil?
Maxxx ma coś wspólnego z artystą - jak czasami u Kryni walnie metaforę to muszę czytać 3 razy żeby się domyśleć o co chodzi :szalony:
Tymczasem po raz pierwszy na forum komiks w jezyku angielskim Bardzo krotki komiks!
Nie liczy się ilość, tylko jakość :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re:

kamilo pisze:Mi też się coś rodzi w głowie. Zazwyczaj pustka :spiewa:
Za malo wysilasz szare komorki do pracy. Ja tam nie wierze, ze czegos bys nie sklecil od czasu do czasu, na pewno jakims potencjal tam w Tobie drzemie... :spiewa:
Jak na początek po reaktywacji może być :rozglada:
Nawet nie moze, a musi! :lol2:
:roll: To w takim razie przepraszam Niki artystyczną duszę, jeśli poczuła się urazona :aniol:
Daj spokoj, az tak przewrazliwiona to ja nie jestem. Ale sa i tacy co lepiej pracuja jak nad nimi jakis bat wisi. :o:
Maxxx ma coś wspólnego z artystą - jak czasami u Kryni walnie metaforę to muszę czytać 3 razy żeby się domyśleć o co chodzi :szalony:
Maxxx ma dusze poety, trzeba czytac miedzy wierszami. :spiewa: Ale przynajmniej jest ciekawie, kazdy interpretuje sobie jak pasuje. :D
ODPOWIEDZ