Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Joasia to tajemnica No ale jakbysmy wszystko juz wiedzieli to też by to takie fajne nie było Czasami lepiej żyć w błogiej nieświadomości Och tłumacze to wszystko jak mogę
Faktycznie tłumaczysz jak możesz :lol2: Jednak nie wszystko to do mnie dociera ;) Rozumiem, nie wszystko powinniśmy wiedzieć, ale jak by było tej wiedzy nieco więcej to bym nie pogardził :nie: Widzisz, tym się różnimy - Ty akceptujesz Joasię w pełni taką jaka jest, ja czasami wybrzydzam :roll:
No to prawda,niektóre są tak rozbudowane ,że ciężko znależć jakiś wysoki dzielnik
A czasami nawet tego nie potrzeba :stop:
Dlatego dobrze robimy samemu nie wypuszczając się na ów drogę Wspolnie jak jedziemy sobie to jak jeden nie daje rady to drugi łapie za kiere
No i w ten sposób ciągniemy przed siebie współpracując nawzajem :tanczy:
Taką podjąłem decyzje
Nie będę naciskał :nie: :stop:
maxxx
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Faktycznie tłumaczysz jak możesz Jednak nie wszystko to do mnie dociera Rozumiem, nie wszystko powinniśmy wiedzieć, ale jak by było tej wiedzy nieco więcej to bym nie pogardził Widzisz, tym się różnimy - Ty akceptujesz Joasię w pełni taką jaka jest, ja czasami wybrzydzam
No to najlepiej zostańmy przy swoim :aniol: Nie no trzeba swoje bóstwo medialne akceptować-co nie wyklucza delikatnego narzekania od czasu do czasu :spiewa:
A czasami nawet tego nie potrzeba
Czasami wszystko jest proste-każdy sobie potrafi podzielić na pół,wziasc przez palce i tego typu rzeczy :lol2:
No i w ten sposób ciągniemy przed siebie współpracując nawzajem
No trzeba się zazębiać,bo jakbylibyśmy zgodni w każdej mierze to by już nie było tak ciekawie :nie: Ale co do priorytetu pełna zgoda-Joasia jest fantastyczna :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No to najlepiej zostańmy przy swoim Nie no trzeba swoje bóstwo medialne akceptować-co nie wyklucza delikatnego narzekania od czasu do czasu
To delikatne narzekanie jest wręcz potrzebne od czasu do czasu. To jest właśnie ta igła w stogu pochwalnych postów :aniol:
Czasami wszystko jest proste-każdy sobie potrafi podzielić na pół,wziasc przez palce i tego typu rzeczy
Trochę straciłem rachubę o czym mowa :rozglada:
No trzeba się zazębiać,bo jakbylibyśmy zgodni w każdej mierze to by już nie było tak ciekawie Ale co do priorytetu pełna zgoda-Joasia jest fantastyczna
Ja odnoszę wrażenie, że my jednak jesteśmy zgodni w każdej mierze. Jeśli nawet nie na początku, to później do tego dochodzimy :stop: Jeśli chodzi o to, że Joasia jest fantastyczna to nasz motyw przewodni :tanczy:

PS. Coś mi się ten post nadzwyczaj ciężko pisało :uhh:
maxxx

kamilo pisze:To delikatne narzekanie jest wręcz potrzebne od czasu do czasu. To jest właśnie ta igła w stogu pochwalnych postów
No to teraz tylko ją znalezc,nastepnie złapać za jakas nitkę i zaszyć przestrzeń narzekania :tanczy:
..a ,że jest to tak trudne-wręcz awykonalne dlatego narzekamy :rozglada: Grunt to znalezc dobra wymówkę :lol2:
Trochę straciłem rachubę o czym mowa
Ja też tak trochę :hmm: To byl taki wyimek nadinterpretacji mysli :hmm:
Ja odnoszę wrażenie, że my jednak jesteśmy zgodni w każdej mierze. Jeśli nawet nie na początku, to później do tego dochodzimy Jeśli chodzi o to, że Joasia jest fantastyczna to nasz motyw przewodni
No własnie,a jesli sie nie zgadzamy to zawsze można sobie pomyślec-a co tam przecież Joasia jest fantastic :tanczy: Nie warto się upierać-poprostu trafiamy w ten sam punkt róznymi drogami :lol2:
PS. Coś mi się ten post nadzwyczaj ciężko pisało
Poczekaj do 17nastej dostaniesz dotankowanie :lol2: Ale może jakoś dociagniesz na starej mieszance :lol: :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No to teraz tylko ją znalezc,nastepnie złapać za jakas nitkę i zaszyć przestrzeń narzekania
..a ,że jest to tak trudne-wręcz awykonalne dlatego narzekamy Grunt to znalezc dobra wymówkę
Obawiam się, że żadna wymówka nie jest odpowiednia :rozglada:
Ja też tak trochę To byl taki wyimek nadinterpretacji mysli
Wyimek nadinterpretacji myśli? Acha :spiewa:
No własnie,a jesli sie nie zgadzamy to zawsze można sobie pomyślec-a co tam przecież Joasia jest fantastic Nie warto się upierać-poprostu trafiamy w ten sam punkt róznymi drogami
I pomyśleć, że to wszystko przez/dla jednej osoby :shock:
Poczekaj do 17nastej dostaniesz dotankowanie Ale może jakoś dociagniesz na starej mieszance
Oj już ciągnę na oparach. Ale taki kucyk o 17.10 byłby lepszy od Red Bull'a :lol2:
maxxx

kamilo pisze:Obawiam się, że żadna wymówka nie jest odpowiednia
To co lepiej tak poprostu bez wymówki :shock:
Wyimek nadinterpretacji myśli? Acha
Tak ,właśnie to miałem na mysli :spiewa:
I pomyśleć, że to wszystko przez/dla jednej osoby
Nic na to nie poradzę :rozglada:
Oj już ciągnę na oparach. Ale taki kucyk o 17.10 byłby lepszy od Red Bull'a
Nie wątpie :lol2: A teraz ćwicz ćwicz silną wole :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:To co lepiej tak poprostu bez wymówki
Szybciej będzie bez wymówki, a niżeli znaleźć taką, która by usatysfakcjonowała Joasię :rozglada:
Tak ,właśnie to miałem na mysli
Przy niektórych Twoich pojęciach czuję się jak przedszkolak, który siedzi przy stole z dorosłymi i nie może zrozumieć o czym dyskutują :roll:
Nic na to nie poradzę
No ja też nie. Ale nawet nie mam po co :nie:
Nie wątpie A teraz ćwicz ćwicz silną wole
Jak na razie to ja ćwiczę silną wolę czekając na obiad :ban:
maxxx

kamilo pisze:Szybciej będzie bez wymówki, a niżeli znaleźć taką, która by usatysfakcjonowała Joasię
Jacy jesteśmy praktyczni :spiewa: Ale nie do końca-Joasia to takie pójscie pod prąd :lol2:
Przy niektórych Twoich pojęciach czuję się jak przedszkolak, który siedzi przy stole z dorosłymi i nie może zrozumieć o czym dyskutują
Ojej aż tak mące :hmm: Mam to zmienić :?: :spiewa:
Jak na razie to ja ćwiczę silną wolę czekając na obiad
Nie ma strawy duchowej -Joasi,strawy życiowej-ogólnie dolinka :ech: Ale spokojnie-na wszystko przyjdzie kolej :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

kamilo pisze:Ja odnoszę wrażenie, że my jednak jesteśmy zgodni w każdej mierze. Jeśli nawet nie na początku, to później do tego dochodzimy Jeśli chodzi o to, że Joasia jest fantastyczna to nasz motyw przewodni
Coś w tym jest, najczęściej jest jakiś jeden pomysł na Joasię :tanczy:
Ale ona i tak zawsze postawi na swoim :lol2:
maxxx pisze:Poczekaj do 17nastej dostaniesz dotankowanie Ale może jakoś dociagniesz na starej mieszance
Dziś może nawet ja Joasię oglądne sobie :lol2:
Już tydzień jej nie widziałem na żywo 8)
To co lepiej tak poprostu bez wymówki
Najlepiej mówić prosto z mostu, jak się ma coś na sumieniu :rozglada:
Takie wymówki to na dłuższą metę nie są wdajne :cicho:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Jacy jesteśmy praktyczni Ale nie do końca-Joasia to takie pójscie pod prąd
Pod jakim względem pod prąd? :uhh:
Ojej aż tak mące Mam to zmienić ?
Czasami zamącisz, że mam podwójny dylemat - najpierw 2 razy przeczytać, żeby to zrozumieć, a później na to odpowiedzieć. Wiem, masz bogaty zasób słów, ale czasami pomyśl o mnie, ile ja, człowiek z niemalże wyższym wykształceniem ( :rozglada: ) będę to musiał rozgryzać. Czego to teraz uczą na studiach? :roll:
Nie ma strawy duchowej -Joasi,strawy życiowej-ogólnie dolinka Ale spokojnie-na wszystko przyjdzie kolej
Ja jestem z natury niecierpliwy :stop:

Sorry, że trochę dłużej odpisywałem, ale miałem chwilowe problemy z łączem :roll:
maxxx

kamilo pisze:Pod jakim względem pod prąd?
A pod takim o jakim piszesz od wielu miesięcy :lol2: Zauważ ,że jakbyś był fanem nie wiem Kuby Porady(mniejsza o większość)to byloby łatwiej :spiewa: Więcej by występował niż pare minut itd :rozglada:
Albo inny przykład o 80% dziennikarek mozna coś się dowiedzieć z mediów szeroko pojętych,znalezc jakis chociazby najkrótszy wywiad :roll:
A o Joasi :?:Ha :!: To jest właśnie to ,że idziemy pod prąd :spiewa:
Czasami zamącisz, że mam podwójny dylemat - najpierw 2 razy przeczytać, żeby to zrozumieć, a później na to odpowiedzieć. Wiem, masz bogaty zasób słów, ale czasami pomyśl o mnie, ile ja, człowiek z niemalże wyższym wykształceniem ( ) będę to musiał rozgryzać. Czego to teraz uczą na studiach?
Ale posłodziłeś :red: :spiewa: Ja tam na moich studiach to akurat z językiem polskim nie mam nic wspólnego :shock:
A tam wszystko rozumiesz-musisz zlapac trochę tej retoryki tylko i będzie Ameryka :lol2:
Ja jestem z natury niecierpliwy
"Niecierpliwi" :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:A pod takim o jakim piszesz od wielu miesięcy ...
Bardzo ładnie mi wyjaśniłeś :tanczy: Dziś chyba ciśnienie niskie, bo jestem przymulony :evil:
Ale posłodziłeś Ja tam na moich studiach to akurat z językiem polskim nie mam nic wspólnego
A tam wszystko rozumiesz-musisz zlapac trochę tej retoryki tylko i będzie Ameryka
No rozumiem w końcu co napisałeś, chociaż studiów polonistycznych też nie kończyłem, ale u mnie to widać z odróżnieniem od Ciebie :rozglada:
"Niecierpliwi"
Kogo jak kogo, ale nas to matka natura musiała obdarzyć cierpliwością, choć czasami przy Waszym stoickim spokoju czuję się jak oksymoron :ech:
maxxx

kamilo pisze:Bardzo ładnie mi wyjaśniłeś Dziś chyba ciśnienie niskie, bo jestem przymulony
Ja tego nie powiedziałem :nie: Ale fakt z ciśnieniem nie jest za dobrze-wiem o tym bo jestem meteopatą :stop:
No rozumiem w końcu co napisałeś, chociaż studiów polonistycznych też nie kończyłem, ale u mnie to widać z odróżnieniem od Ciebie
No ta ja juz nie wiem :rozglada: Ostatnio epsztajnek mnie skarcił ,że prezentuje poziom Joasi jeśli chodzi o budowę zdań :spiewa: Teraz pochwały :spiewa: Mam zdrowy dystans do jednych opinii i drugich-aby nie zwariować :lol2:
Kogo jak kogo, ale nas to matka natura musiała obdarzyć cierpliwością, choć czasami przy Waszym stoickim spokoju czuję się jak oksymoron
No wiesz musimy to robic ,nie ma co wariować-juz i tak to wszystko to dosteteczne wariactwo :lol2:
A poza tym jak przypuszczamy Joasia chyba też nie lubi takiego wariactwa-no niby to nie powód ale tez fajna taka świadomość :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Ja tego nie powiedziałem Ale fakt z ciśnieniem nie jest za dobrze-wiem o tym bo jestem meteopatą
Oczywiście, że tego nie powiedziałeś, ale takie można było wyciągnąć wnioski :D
Ja też jestem meteopatą i mi się to daje we znaki - zwłaszcza, gdy jadę samochodem :/
No ta ja juz nie wiem Ostatnio epsztajnek mnie skarcił ,że prezentuje poziom Joasi jeśli chodzi o budowę zdań Teraz pochwały Mam zdrowy dystans do jednych opinii i drugich-aby nie zwariować
Mnie epsztajnek też nie raz skarcił, a przynajmniej tak to odebrałem :>
Co do tych opinii to jest właśnie najważniejsze, by móc przy nich zachować własne zdanie i dystans :stop:
No wiesz musimy to robic ,nie ma co wariować-juz i tak to wszystko to dosteteczne wariactwo
A poza tym jak przypuszczamy Joasia chyba też nie lubi takiego wariactwa-no niby to nie powód ale tez fajna taka świadomość
Wystarczy mi opinia anty-fanów Joasi bym się dowiedział, że jestem wariatem ;( :klamca:
Ale chociaż przez to jestem sławny :szalony:
maxxx

kamilo pisze:Oczywiście, że tego nie powiedziałeś, ale takie można było wyciągnąć wnioski
Ja też jestem meteopatą i mi się to daje we znaki - zwłaszcza, gdy jadę samochodem
A jeszcze u nas klimat jest dosyć zmienny i są nagłe skoki ciśnień :rozglada:
Mnie epsztajnek też nie raz skarcił, a przynajmniej tak to odebrałem
Co do tych opinii to jest właśnie najważniejsze, by móc przy nich zachować własne zdanie i dystans
Ja tam mam w sumie dystans do wielu spraw :lol2: Nawet wbrew pozora do Joasi :lol2: Ale czasami fajnie pobalansowac na cienkiej linii :D
Wystarczy mi opinia anty-fanów Joasi bym się dowiedział, że jestem wariatem
Ale chociaż przez to jestem sławny
No jesteś egzemplarzem luksusowym :spiewa: Może to troche dlatego,że mieszkasz w takim kozackim miejscu :lol2:
ODPOWIEDZ