maxxx pisze:W Warszawie z jakieś 1000 hektopaskali Już tam Joasia sobie wysteruje takie w którym najlepiej sie czuje
Mam nadzieję, że nie katuje się jakimiś proszkami gdy jest zbyt niskie ciśnienie :cicho:
Jak czasem patrze po forach,może nawet i całkiem przypadkowo o jakie głupoty ludzie się kłóca i o jakich głupotach rozmawiaja miedzy soba to naprawdę nie mamy się czym przejmować My przynajmniej rozmawiamy o pięknej dziennikarce i śledzimy rozwój Jej zawodowej kariery
Wiem, wiem... Zresztą tutaj też (nie w tym wątku) są sytuacje w których to wybucha kłótnia z byle powodu :spiewa:
No czasami trzeba-ostatnio mniej pisałem trzeba było nadrobić,byś jeszcze pomyślał,że może oddalam sie od Joasi
Ten tydzień to jeszcze mam na luzie, ale od przyszłego to będę już tylko popołudniami
Teraz to chociaż miło, że mam z kim pogadać. Arczi, biedak napisał jednego posta, nikt mu nawet na niego nie odpowiedział i się zmył :rozglada:
Zawsze możesz powiedzieć,że z maxxxem czy arczim piszesz Ale nie to chyba jeszczy głupszy pomysł
Spojrzy na mnie jak na idiotę i stwierdzi, że już zacząłem majaczyć od tego internetu. Zawsze mogę powiedzieć, że poznałem 2 sympatycznych kolegów i sobie z nimi pisuję, nie wnikając o czym, a nie oglądam jakieś fotki :nie:
Ja to nawet bym wolał miec mniej tych postów-nie ma co sie wychylać I pomyśleć ,że chciałem tylko napisac jednego posta o Joasi i zniknać stad bezpowrotnie

I z kim ja bym teraz pisał

Ja to nigdy nie myślałem ile tu postów napisze i kiedy zniknę - póki co jestem i nie odchodzę, więc nie macie powodów do radości :nie:
No niby nie,ale żeby tak zaraz do dwustu zdań
Pomyśl sobie ile Joasia się namęczy i nagłowi pisząc te nieszczęsne zapowiedzi. Powinno pomóc :spiewa:
No juz pora na telesfora zaraz-znaczy się na Joasię
Już za 10 minut nasz Telesfor ze swym Teodorem - znaczy długopisikiem

Zaraz, zaraz to chyba w piątek :rozglada: