Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:A jeszcze u nas klimat jest dosyć zmienny i są nagłe skoki ciśnień
Miałem okazję się przekonać, będąc parę razy w Twoim regionie :rozglada:
Ja tam mam w sumie dystans do wielu spraw Nawet wbrew pozora do Joasi Ale czasami fajnie pobalansowac na cienkiej linii
Też mam dość spory dystans do tego co tutaj piszę. Do samej Joasi już niedokońca :stop:
No jesteś egzemplarzem luksusowym Może to troche dlatego,że mieszkasz w takim kozackim miejscu
Już niezupełnie luksusowym - sam w końcu nie mieszkam w tym - jak to określiłeś - kozackim miejscu :D
maxxx
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Miałem okazję się przekonać, będąc parę razy w Twoim regionie
No czasami jak zaduje to może się w głowie zakręcić :lol2: Ale ogólnie Polska jako kraj tez nie jest rajem klimatycznym :nie: Zreszta to banał :aniol:
Też mam dość spory dystans do tego co tutaj piszę. Do samej Joasi już niedokońca
To jest tak,że co niektóre zdania to trzeba brac przez palce :D Ale tak ogólnie to wszystkie pochwały wynikaja ze szczerych odczuć i się najzwyczajniej należą Joasi :aniol: A poza tym przeciez bym tu tyle nie spędzal czasu gdyby Joasia była mi obojętna :spiewa:
Już niezupełnie luksusowym - sam w końcu nie mieszkam w tym - jak to określiłeś - kozackim miejscu
No tak,ale znajdz tam drugiego tak zaangażowanego w Joasię :tanczy: Czapki z głów 8)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No czasami jak zaduje to może się w głowie zakręcić Ale ogólnie Polska jako kraj tez nie jest rajem klimatycznym Zreszta to banał
:uhh: Banał - Polska jako nie raj klimatyczny czy temat dyskusji? A może i to i to :?:
To jest tak,że co niektóre zdania to trzeba brac przez palce Ale tak ogólnie to wszystkie pochwały wynikaja ze szczerych odczuć i się najzwyczajniej należą Joasi A poza tym przeciez bym tu tyle nie spędzal czasu gdyby Joasia była mi obojętna
Mogę śmiało przyznać rację maxxx'owi i dodać, że to forum zapisało się już na stałe w moje życie codzienne. Podobnie jak Joasia, przez którą to wszystko :tanczy:
No tak,ale znajdz tam drugiego tak zaangażowanego w Joasię Czapki z głów
No może w kozackim miejscu jestem jedynym takim okazem. Trochę mi głupio się tak... chwalić :red:
maxxx

kamilo pisze: Banał - Polska jako nie raj klimatyczny czy temat dyskusji? A może i to i to
No bardziej chodziło mi o to stwierdzenie,że Polska to nie klimatyczny raj :nie: A dyskusja o tym-ee chyba nie :szalony: Bo pogoda też wpływa na odbiór przez nas Joasi :lol2:
Mogę śmiało przyznać rację maxxx'owi i dodać, że to forum zapisało się już na stałe w moje życie codzienne. Podobnie jak Joasia, przez którą to wszystko
Jak juz masz wszystkiego dość można się wypłakac Joasi w rękaw :lol2:
No może w kozackim miejscu jestem jedynym takim okazem. Trochę mi głupio się tak... chwalić
A tak się chciałem zrewanżowac za te pochwały ze starszych postów :xx: No chyba nie ma nic milszego niz usłyszeć,że się jest największym fanem Joasi w swojej okolicy :tanczy: Już na cała Polske to nie ma co robic igrzysk bo nie o to w tym wszystkim chodzi :nie: :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No bardziej chodziło mi o to stwierdzenie,że Polska to nie klimatyczny raj A dyskusja o tym-ee chyba nie Bo pogoda też wpływa na odbiór przez nas Joasi
Może i pogoda wpływa bardziej na Joasię niż nam się wydaje :shock:
Jak juz masz wszystkiego dość można się wypłakac Joasi w rękaw
Mam już dość, że nie mogę się wyrwać z sideł Joasi - gdzie nie jestem wcześniej czy później wpada mi na myśl :rozglada:
Z drugiej strony to nie jest mi źle, tylko czasami poświęcam Jej więcej czasu niż ślubnej :lol2:
A tak się chciałem zrewanżowac za te pochwały ze starszych postów No chyba nie ma nic milszego niz usłyszeć,że się jest największym fanem Joasi w swojej okolicy Już na cała Polske to nie ma co robic igrzysk bo nie o to w tym wszystkim chodzi
Widzisz, jakie jestem upierdliwy. Nawet mi komplementu nie możesz powiedzieć :devil:
Żadnych też igrzysk o Joasię :stop: :grozi:

Tak się rozpędziłem, że mi już 4 posty wcześniej 500 w tym wątku stuknął :!: :tanczy: :tanczy:
Tylko nie mówcie, że jestem chwalipięta :stop:
maxxx

kamilo pisze:Może i pogoda wpływa bardziej na Joasię niż nam się wydaje
Może tak być,dlatego ja jestem dla Niej bardzo wyrozumiały i każdy uśmiech traktujejak nagrodę :tanczy:
Mam już dość, że nie mogę się wyrwać z sideł Joasi - gdzie nie jestem wcześniej czy później wpada mi na myśl
Z drugiej strony to nie jest mi źle, tylko czasami poświęcam Jej więcej czasu niż ślubnej
No tak czasem sobie myślę czy był taki dzień od dłuższego czasu żebym choc chwilke za cały dzień nie pomyślał o Joasi :shock: Ale to też w dużej mierze Wasza 'zasługa' :spiewa: Bo mnie prowokujecie do dyskusji :D
A co do drugiej kwestii :spiewa: To ja tam nie wiem,ale do póki to jakoś nie wpływa negatywnie to chyba to nie jest problem :tanczy: Zreszta juz kiedys mówiłem-trzeba sie nauczyc brac z Joasi to co najlepsze-same pozytwy-bo Joasia ma nas bawić-taki azyl w zagonionym świecie :tanczy: Taka przystań :lol2: Dlatego same pozytywy mi sie kojarza z Joasią :tanczy: No może taki minus-czasami za bardzo sie trwoni czas :rozglada: Ale inni tez trwonią w inny sposób :grozi:
Widzisz, jakie jestem upierdliwy. Nawet mi komplementu nie możesz powiedzieć
No nawet :lol2: Ale nie musimy się rozumieć bez słów :spiewa: Powiem Ci jak Ania Kalczyńska Łukaszowi '..przede mną się nie musisz tłumaczyć,bedziesz sie tłumaczył przed żoną..' :lol2:
Żadnych też igrzysk o Joasię
Bojkotujemy igrzyska :nie: Jedni nawołują do bojkotu chińskich a my Joasiowych :lol2:
Tak się rozpędziłem, że mi już 4 posty wcześniej 500 w tym wątku stuknął
Tylko nie mówcie, że jestem chwalipięta
Gratuluje,e tam chwalipięta sledz statystyki jeśli lubisz :spiewa:
P.S Ech chciałem krótko znów się rozpisałem ;(
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Może tak być,dlatego ja jestem dla Niej bardzo wyrozumiały i każdy uśmiech traktujejak nagrodę
Nie wiem jakie ciśnienie w Warszawie co prawda, ale jak jest niskie to w całej Polsce chyba :szalony:
No tak czasem sobie myślę czy był taki dzień od dłuższego czasu żebym choc chwilke za cały dzień nie pomyślał o Joasi Ale to też w dużej mierze Wasza 'zasługa' Bo mnie prowokujecie do dyskusji
Może i razem dyskutujemy, ale mamy ku temu motywację :D
A co do drugiej kwestii To ja tam nie wiem,ale do póki to jakoś nie wpływa negatywnie to chyba to nie jest problem Zreszta juz kiedys mówiłem-trzeba sie nauczyc brac z Joasi to co najlepsze-same pozytwy-bo Joasia ma nas bawić-taki azyl w zagonionym świecie Taka przystań Dlatego same pozytywy mi sie kojarza z Joasią No może taki minus-czasami za bardzo sie trwoni czas Ale inni tez trwonią w inny sposób
To ja wolę trwonienie Joasi aniżeli każde inne :racja:
Nieźle się rozpisałeś :lol2:
No nawet Ale nie musimy się rzoumieć bez słów Powiem Ci jak Ania Kalczyńska Łukaszowi '..przede mną się nie musisz tłumaczyć,bedziesz sie tłumaczył przed żoną..'
Dobrze, że w przeglądarce jest opcja wyczyść historię. Chociaż dzięki niej mogę uniknąć kazania no i nie oberwie mi się przez Joannę. Ale nie będę cudował - żonka jest wyrozumiała, chociaż wie, że musi mnie trzymać na smyczy. Jak widać czasami się spuszczam :lol2:
Bojkotujemy igrzyska Jedni nawołują do bojkotu chińskich a my Joasiowych
W te chińskie to ja się nie wtrącam - róbta co chceta :nie: Ale w Joasiowych to już muszę zabrać głos :spiewa:
Gratuluje,e tam chwalipięta sledz statystyki jeśli lubisz
Dziękuję za gratulacje dwutysięcznojoasiopostowiczu :aniol:
P.S Ech chciałem krótko znów się rozpisałem
Nie wszystko tutaj można streścić do jednego zdanka. Joasia będzie dumna, że to... ekhm... o Niej, ale też jutro będzie musiała jeść dłużej śniadanko celem nadrobienia zaległości :twisted:

Tak dziś dzień mija szybko, że dopiero teraz się skapnąłem, że za jakieś pół godziny magazyn :tanczy:
maxxx

kamilo pisze:Nie wiem jakie ciśnienie w Warszawie co prawda, ale jak jest niskie to w całej Polsce chyba
W Warszawie z jakieś 1000 hektopaskali :lol2: Już tam Joasia sobie wysteruje takie w którym najlepiej sie czuje :aniol:
Może i razem dyskutujemy, ale mamy ku temu motywację
Jak czasem patrze po forach,może nawet i całkiem przypadkowo o jakie głupoty ludzie się kłóca i o jakich głupotach rozmawiaja miedzy soba to naprawdę nie mamy się czym przejmować :D My przynajmniej rozmawiamy o pięknej dziennikarce i śledzimy rozwój Jej zawodowej kariery :tanczy:
To ja wolę trwonienie Joasi aniżeli każde inne
Nieźle się rozpisałeś
No czasami trzeba-ostatnio mniej pisałem trzeba było nadrobić,byś jeszcze pomyślał,że może oddalam sie od Joasi :rozglada:
Dobrze, że w przeglądarce jest opcja wyczyść historię. Chociaż dzięki niej mogę uniknąć kazania no i nie oberwie mi się przez Joannę. Ale nie będę cudował - żonka jest wyrozumiała, chociaż wie, że musi mnie trzymać na smyczy. Jak widać czasami się spuszczam
Zawsze możesz powiedzieć,że z maxxxem czy arczim piszesz :rozglada: Ale nie to chyba jeszczy głupszy pomysł :spiewa:
Dziękuję za gratulacje dwutysięcznojoasiopostowiczu
Ja to nawet bym wolał miec mniej tych postów-nie ma co sie wychylać :rozglada: I pomyśleć ,że chciałem tylko napisac jednego posta o Joasi i zniknać stad bezpowrotnie :hyh:
Nie wszystko tutaj można streścić do jednego zdanka
No niby nie,ale żeby tak zaraz do dwustu zdań :hmm: :D
Tak dziś dzień mija szybko, że dopiero teraz się skapnąłem, że za jakieś pół godziny magazyn
No juz pora na telesfora zaraz-znaczy się na Joasię :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:W Warszawie z jakieś 1000 hektopaskali Już tam Joasia sobie wysteruje takie w którym najlepiej sie czuje
Mam nadzieję, że nie katuje się jakimiś proszkami gdy jest zbyt niskie ciśnienie :cicho:
Jak czasem patrze po forach,może nawet i całkiem przypadkowo o jakie głupoty ludzie się kłóca i o jakich głupotach rozmawiaja miedzy soba to naprawdę nie mamy się czym przejmować My przynajmniej rozmawiamy o pięknej dziennikarce i śledzimy rozwój Jej zawodowej kariery
Wiem, wiem... Zresztą tutaj też (nie w tym wątku) są sytuacje w których to wybucha kłótnia z byle powodu :spiewa:
No czasami trzeba-ostatnio mniej pisałem trzeba było nadrobić,byś jeszcze pomyślał,że może oddalam sie od Joasi
Ten tydzień to jeszcze mam na luzie, ale od przyszłego to będę już tylko popołudniami ;(
Teraz to chociaż miło, że mam z kim pogadać. Arczi, biedak napisał jednego posta, nikt mu nawet na niego nie odpowiedział i się zmył :rozglada:
Zawsze możesz powiedzieć,że z maxxxem czy arczim piszesz Ale nie to chyba jeszczy głupszy pomysł
Spojrzy na mnie jak na idiotę i stwierdzi, że już zacząłem majaczyć od tego internetu. Zawsze mogę powiedzieć, że poznałem 2 sympatycznych kolegów i sobie z nimi pisuję, nie wnikając o czym, a nie oglądam jakieś fotki :nie:
Ja to nawet bym wolał miec mniej tych postów-nie ma co sie wychylać I pomyśleć ,że chciałem tylko napisac jednego posta o Joasi i zniknać stad bezpowrotnie
:shock: I z kim ja bym teraz pisał :shock: Ja to nigdy nie myślałem ile tu postów napisze i kiedy zniknę - póki co jestem i nie odchodzę, więc nie macie powodów do radości :nie:
No niby nie,ale żeby tak zaraz do dwustu zdań
Pomyśl sobie ile Joasia się namęczy i nagłowi pisząc te nieszczęsne zapowiedzi. Powinno pomóc :spiewa:
No juz pora na telesfora zaraz-znaczy się na Joasię
Już za 10 minut nasz Telesfor ze swym Teodorem - znaczy długopisikiem :lol2:
Zaraz, zaraz to chyba w piątek :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

Wydaje mi się, że wszyscy oglądaliśmy Joasię, ale kucyka nie było, więc wcześniejsze proroctwa arcziego się nie spełniły :nie:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Na końcu był jakiś uśmiech :?: Ja niestety nie mogłem obejrzeć, bo zadzwonił do mnie telefon :roll:
maxxx

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Co to w uszku tak niewygodnie,że jeszcze na wizji trzeba zdjąć słuchaweczkę :tanczy: :lol2:

Obrazek
kamilo pisze:Ten tydzień to jeszcze mam na luzie, ale od przyszłego to będę już tylko popołudniami
No ja tez ostatnie dni takiej względnej swobody ;( Ale jakoś damy radę,wspólnymi siłami nie damy Joasi od siebie odpocząć :P
Na końcu był jakiś uśmiech Ja niestety nie mogłem obejrzeć, bo zadzwonił do mnie telefon
Nie było,dzis tak na poważnie :rozglada: To pewnie dlatego,że coś Ją w uszku uwierało :lol2: :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Wy tu sobie gadu gadu, ale Joasie ocapsowaliście :D
Dziś ja nie zaobserwowałem żadnego uśmiechu, ale też nie oglądałem jakoś uważnie :rozglada:
Podwyższałem czujność, gdy Joasia zapowiadała maeriały :lol2:
Na koniec Joaś już nie wytrzymał i wyciągł sobie słuchaweczke z ucha :szalony:
Bardzo fajnie i naturalnie to wyglądało :tanczy:
Oby więcej takich sytuacji- czekamy jeszcze na zejście z podestu :D
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Co to w uszku tak niewygodnie,że jeszcze na wizji trzeba zdjąć słuchaweczkę
Może coś nakićkała i wydawca na nią krzyczał, a ta spryciula dla świętego spokoju sobie wyciągnęła odsłuch :rozglada:
No ja tez ostatnie dni takiej względnej swobody Ale jakoś damy radę,wspólnymi siłami nie damy Joasi od siebie odpocząć
Na pewno poczuje jakąś ulgę, ale niech sobie nie myśli, że będzie luz-blues :grozi:
Nie było,dzis tak na poważnie To pewnie dlatego,że coś Ją w uszku uwierało
Biedna 20 minut tak musiała sterczeć, jeśli uwieranie było tego powodem ;(
mysiu
Nowicjusz
Nowicjusz

Re:

Post autor: mysiu »

Ostatnio szukałem w internecie informacji o Joasi jednak jak już sami stwierdziliście nie jest to łatwe :hmm: pomyślałem, że może udało by się wydobyć jakieś informacje od kolegów i koleżanek Asi z klasy?? Co o tym sądzicie??
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

mysiu pisze:pomyślałem, że może udało by się wydobyć jakieś informacje od kolegów i koleżanek Asi z klasy?? Co o tym sądzicie??
Moim skromnym zdaniem to zly pomysl. Ale nie bierz tego do siebie, po prostu takie grzebanie w czyims prywatnym zyciu to juz lekka przesada, co innego gdy dana osoba cos sama na swoj temat ujawni. A poza tym to byloby glupie wypytywac ludzi, z ktorymi Asia miala stycznosc kupe lat temu o jakies osobiste sprawy, przepedzili by Cie na pewno gdzie pieprz rosnie. Ja to bardziej czekam na jakis wywiadzik z nia cos a'la Krzysiek Gorlicki dal dla jednego z portali o mediach, albo jakis kwestionariusz osobowy jak Jarek Kuzniar dla Tele Tygodnia. To sa przynajmniej jakies wiarygodne slowa, mysli, a nie plotki przesiane przez dziesiatki osob.
ODPOWIEDZ