Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

arczi pisze:Pewnie ma z miesiąc urlopu, ale przecież nie wszystko wykorzysta ciurkiem w wakacje
Tak mi się przynajmniej wydaje Poza tym już tydzień w styczniu zmarnowała- no chyba, że to była zaległy za pracę w świętaW każdym razie jakoś miesiąc da się przeżyć bez Joasi- żadna sprawa
Najlepiej to poczekać i się przekonać na własnej skórze - nie ma co spekulować :stop:
Zawsze można Joasi podsunąć chociaż jakiś pomysł- może wychwyci i zatwierdzi
Oczywiście poźniej będzie sobie wmawiać, że i tak już sama wcześniej o tym myślała- cała Joasia
Jak wykorzysta tylko mój pomysł to już będzie sobie mogła myśleć co chce. Ja będę wiedział czyj to :jupi:
I tak kompromis rządzi
Tym sposobem każdy woli co innego :lol2:
Jak zdjęcie do paszportu
Fakt :tanczy:
epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Dziś - bez zaskoczenia :neutral:
Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Pewnie ma z miesiąc urlopu, ale przecież nie wszystko wykorzysta ciurkiem w wakacje
Pewnie standardowo z 3 tygodnie , pewnie na początku lipca-ale nie ma co teraz o tym dyskutować :cicho:
Zawsze można Joasi podsunąć chociaż jakiś pomysł- może wychwyci i zatwierdzi
Oczywiście poźniej będzie sobie wmawiać, że i tak już sama wcześniej o tym myślała- cała Joasia
No tak robimy juz od dawna :tanczy: Z różnym skutkiem :spiewa: Ale parę rzeczy się udało przewalczyć :lol2:
I tak kompromis rządzi
kamilo pisze:Tym sposobem każdy woli co innego
Czyli najlepsza różnorodność :aniol: Ach już nic nie mówie :lol2:
kamilo pisze:PS. Jaka ładna Joasia, maxxx
arczi pisze:Jak zdjęcie do paszportu
Maxxx się z Wami zgadza :tanczy: Podziekujmy wspólnie Joasi,że zdobi Nasze avatary :lol2:

Coś mi się wydaje,że dzisiejsze wydanie było okrojone z jednego materiału-nie wiem dlaczego :rozglada: Ale nie będę się czepiał-może mi się wydawało :rozglada: Kto bardzo liczył na uśmiech mógł się nieco zawieść :spiewa: Na jutro zaprosiła na wydanie z Myślenic-szkoda,że w nie swoim imieniu.Reszta bez zarzutu-zapowiedzi podobne do tych z tygodnia.Ach szkoda,że się nie może jakoś bardziej rozgadać przed Nami tylko jest w tych ramkach zamknięta,no ale to nic nowego... ;(

Epsztajnek juz wstawił capsy,ale jeszcze coś mam :P Kompromisik :tanczy: -zgodnie z oczekiwaniami :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Pewnie standardowo z 3 tygodnie , pewnie na początku lipca-ale nie ma co teraz o tym dyskutować
Albo na początku lipca albo w połowie sierpnia. Już teraz cicho :cicho:
No tak robimy juz od dawna Z różnym skutkiem Ale parę rzeczy się udało przewalczyć
... nie wnikając ostatecznie czyi był to pomysł :spiewa:
Maxxx się z Wami zgadza Podziekujmy wspólnie Joasi,że zdobi Nasze avatary
Ach, brakuje słów... :tanczy:

Co do dzisiejszego/wczorajszego magazynu to zastanawia mnie, dlaczego cała na czarno - wolę Joasię w troszeczkę jaśniejszych kolorkach, ale nie będę wybrzydzał :nie: Oglądałem jedynie 5 minut magazynu o 17.10, na powtórkę nie zdążyłem ;(
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

kamilo pisze:Co do dzisiejszego/wczorajszego magazynu to zastanawia mnie, dlaczego cała na czarno - wolę Joasię w troszeczkę jaśniejszych kolorkach, ale nie będę wybrzydzał
Co tu wybrzydzac- Joasia w czerni się świetnie prezentuje :tanczy:
Najlepszy zestawik to czerń i czerwień :lol2:

A co do Joasi w PzP- wg mnie koniecznie powinna zmienic forme zapowiedzi- chyba kazdy zna na pamięć już Bliżej ludzi, bliżej ludzkich spraw- Joanna Kryńska, witam i zapraszam, na początek krótko o tym co dziś w programie :spiewa:
Tak samo jest na zakończenie- teraz na antene tvn24 zaczyna się magazyn '24 gpdziny' polecam i zapraszam w imieniu... :ech: To jest takie przewidywalne, a niebanalna i nieprzewidywalna Joasia mogłaby serwować troche zmienne formułki :lol2
maxxx pisze:No tak robimy juz od dawna Z różnym skutkiem Ale parę rzeczy się udało przewalczyć :
Jak się będziem dalej tak sprawowac, to może uda się przepchnąć jeszcze pare ważnycg projektów :lol2:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Co tu wybrzydzac- Joasia w czerni się świetnie prezentuje
Już to kiedyś tu powiedziałem - ładnemu we wszystkim ładnie :tanczy:
To jest takie przewidywalne, a niebanalna i nieprzewidywalna Joasia mogłaby serwować troche zmienne formułki
Ma dziś wolną niedzielę to niech siada i pisze :devil:
Jak się będziem dalej tak sprawowac, to może uda się przepchnąć jeszcze pare ważnycg projektów
Czyli co? Sweterek? :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:Już to kiedyś tu powiedziałem - ładnemu we wszystkim ładnie
No to najprawdziwsza prawda :szalony:
Poza tym Joasia ma piękny umysł :tanczy:
Ma dziś wolną niedzielę to niech siada i pisze
Może pisać, niech nas w poniedziałek zaskoczy :rydzyk:
Czyli co? Sweterek?
Chociażby :lol2: Bądź też jakaś inna spódniczka :cicho:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:No to najprawdziwsza prawda Poza tym Joasia ma piękny umysł
Wszystko co jest Joasi i z Nią związane jest piękne :szalony:
Może pisać, niech nas w poniedziałek zaskoczy
Żebyś się nie przeliczył :rozglada:
Chociażby Bądź też jakaś inna spódniczka
Grosz do grosza, a będzie kokosza :tanczy:
maxxx

arczi pisze:Co tu wybrzydzac- Joasia w czerni się świetnie prezentuje
Najlepszy zestawik to czerń i czerwień
Jakbym siebie słyszał :szalony:
A co do Joasi w PzP- wg mnie koniecznie powinna zmienic forme zapowiedzi- chyba kazdy zna na pamięć już Bliżej ludzi, bliżej ludzkich spraw- Joanna Kryńska, witam i zapraszam, na początek krótko o tym co dziś w programie
Tak samo jest na zakończenie- teraz na antene tvn24 zaczyna się magazyn '24 gpdziny' polecam i zapraszam w imieniu... To jest takie przewidywalne, a niebanalna i nieprzewidywalna Joasia mogłaby serwować troche zmienne formułki
Zgadzam się z tym,że powinna zmienić aczkolwiek jest to trudne-wynika to poprostu z formuły programu :rozglada: Zresztą poprzedniczki mówiły dokładnie tak samo.Poprostu niebanalna Joasia zasługuje na coś więcej by w pełni mogła się rozwijać :spiewa: Natomiast jak wiemy musimy cierpliwie poczekać.Bo na dłuższą mete sama nie wytrzyma w tym magazynie :nie:
Jak się będziem dalej tak sprawowac, to może uda się przepchnąć jeszcze pare ważnycg projektów
Udaje Jej się realizować projekt solidarne państwo :lol2: Przynajmniej na naszym przykładzie-bo sie solidaryzujemy :tanczy:
kamilo pisze:Już to kiedyś tu powiedziałem - ładnemu we wszystkim ładnie
U Joasi szata jest tylko dopełnieniem,na pewno nie skupia największej uwagi :lol2:
Ma dziś wolną niedzielę to niech siada i pisze
Dajmy dziewczynie odpocząć :P
arczi pisze:No to najprawdziwsza prawda
Poza tym Joasia ma piękny umysł

I dlatego jest taka wyjątkowa :szalony:
Chociażby Bądź też jakaś inna spódniczka
Plany mamy ambitne,ale trzeba wysoko mierzyć 8)
kamilo pisze:Wszystko co jest Joasi i z Nią związane jest piękne
O jak słodko-chyba już nie przebije tego :lol2:
Grosz do grosza, a będzie kokosza
:spiewa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Zgadzam się z tym,że powinna zmienić aczkolwiek jest to trudne-wynika to poprostu z formuły programu Zresztą poprzedniczki mówiły dokładnie tak samo.Poprostu niebanalna Joasia zasługuje na coś więcej by w pełni mogła się rozwijać Natomiast jak wiemy musimy cierpliwie poczekać.Bo na dłuższą mete sama nie wytrzyma w tym magazynie
Póki co to Ona się tam twardo trzyma, my czasami pękamy :rozglada:
Udaje Jej się realizować projekt solidarne państwo Przynajmniej na naszym przykładzie-bo sie solidaryzujemy
Och, jak to ładnie zabrzmiało :jupi:
U Joasi szata jest tylko dopełnieniem,na pewno nie skupia największej uwagi
No bo nie szata zdobi człowieka :nie:
Dajmy dziewczynie odpocząć
A co tam. Nikt nie mówił, że będzie lekko :P
I dlatego jest taka wyjątkowa

Umysł to tylko część Jej wyjątkowości :tanczy:
Plany mamy ambitne,ale trzeba wysoko mierzyć
Myślę, że tak za rok przy regularnym przypominaniu się doczekamy :szalony:
O jak słodko-chyba już nie przebije tego
Zawsze może być lepiej :aniol: Trzeba trochę osłodzić wolną od Joasi niedzielę :ech:
maxxx

kamilo pisze:Póki co to Ona się tam twardo trzyma, my czasami pękamy
Na siłe Jej wyganiac nie będziemy :nie: Jeśli myśli,że nas przetrzyma to się myli :aniol:
Och, jak to ładnie zabrzmiało
No tak politycznie :spiewa:
A co tam. Nikt nie mówił, że będzie lekko
To może ja sie wycofam a Wy już Ją poganiajcie-jestem za miękki w tym aspekcie :rozglada: :xx:
Umysł to tylko część Jej wyjątkowości
Lwia część :racja:
Myślę, że tak za rok przy regularnym przypominaniu się doczekamy
Będziemy czekać ile trzeba-już nieraz udowodniliśmy,że jestesmy cierpliwi :rozglada:
Zawsze może być lepiej Trzeba trochę osłodzić wolną od Joasi niedzielę
No tak to sobie Joasia umyśliła,że w niedziele jest dla Nas kompletnie niedostępna ;( Więc jest to czas wypoczynku a dla nas to rownoznaczne z pisaniem o Joasi :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Na siłe Jej wyganiac nie będziemy Jeśli myśli,że nas przetrzyma to się myli
Może jak się znudzi Pieczyńskiemu to Ją z powrotem wywalą do Sejmu :devil:
No tak politycznie
Krynia w odróżnieniu od nich ciężko pracuje :tanczy:
To może ja sie wycofam a Wy już Ją poganiajcie-jestem za miękki w tym aspekcie
Ja tylko z początku jestem twardy. Później wymiękam :rozglada:
Lwia część
Współczuję ofierze :spiewa:
Będziemy czekać ile trzeba-już nieraz udowodniliśmy,że jestesmy cierpliwi
Ach, czego myśmy jeszcze nie udowodnili... :szalony:
No tak to sobie Joasia umyśliła,że w niedziele jest dla Nas kompletnie niedostępna Więc jest to czas wypoczynku a dla nas to rownoznaczne z pisaniem o Joasi
Innymi słowy: Ona sobie wypoczywa, a My wokół Niej skaczemy :roll:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Zgadzam się z tym,że powinna zmienić aczkolwiek jest to trudne-wynika to poprostu z formuły programu Zresztą poprzedniczki mówiły dokładnie tak samo.Poprostu niebanalna Joasia zasługuje na coś więcej by w pełni mogła się rozwijać
Fakt. Patrycja Redo wprowadziła taką zapowiedź, później wszyscy kolejni to kontynuowali :roll:
Ale to nie znaczy, że Joasia nie może puścić wodzy fantazji i nie wymyśleć czegoś równie dobrego :D
Tak poza tym- niedługo Joasia będzie najdłużej prowadzącą osobą ten magazyn- 7 miesięcy :roll:
Plany mamy ambitne,ale trzeba wysoko mierzyć
Mierzymy czasem nawet za wysoko :ech:
Ale jak to mówią, kto nie mierzy wysoko, ten nic nie ma :szalony:
kamilo pisze:Póki co to Ona się tam twardo trzyma, my czasami pękamy
Jak już Joasia się za cos weźmie, to tak łatwo nie odpuści :nie:
Do emerytury z powodzeniem mogłaby PzP prowadzić :twisted:
Umysł to tylko część Jej wyjątkowości
Ja bym oczywiście dodał, że znacząca część :lol2:
maxxx pisze:No tak to sobie Joasia umyśliła,że w niedziele jest dla Nas kompletnie niedostępna Więc jest to czas wypoczynku a dla nas to rownoznaczne z pisaniem o Joasi
Jest tak jak powinno być :lol2: Niedziele mam wolną od Asi, można wtedy spokojnie odetchnąć i nie martwić się, że Joasia może z czymś niespodziewanym wyskoczyc :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Tak poza tym- niedługo Joasia będzie najdłużej prowadzącą osobą ten magazyn- 7 miesięcy
O jejku, jak ten czas leci :roll:
Mierzymy czasem nawet za wysoko Ale jak to mówią, kto nie mierzy wysoko, ten nic nie ma
Tak mówią? :rozglada: Pierwszy raz to słyszę :spiewa:
Jak już Joasia się za cos weźmie, to tak łatwo nie odpuści Do emerytury z powodzeniem mogłaby PzP prowadzić
Z czasem formuła programu nawet z Joasią się wyczerpie :stop:
Ja bym oczywiście dodał, że znacząca część
No i buzia tez znacząca, żeby miała się na kogo drzeć :devil:
Jest tak jak powinno być Niedziele mam wolną od Asi, można wtedy spokojnie odetchnąć i nie martwić się, że Joasia może z czymś niespodziewanym wyskoczyc
No tak, niedziela dniem odpoczynku i wyciszenia emocji po całym tygodniu :cicho:
maxxx

arczi pisze:Fakt. Patrycja Redo wprowadziła taką zapowiedź, później wszyscy kolejni to kontynuowali
Ale to nie znaczy, że Joasia nie może puścić wodzy fantazji i nie wymyśleć czegoś równie dobrego
Tak poza tym- niedługo Joasia będzie najdłużej prowadzącą osobą ten magazyn- 7 miesięcy
Jakby tak jutro wyskoczyła z zupełnie nową zapowiedzia to aż bym sie przestraszył :lol2:
Co do 7 miesięcy-może jeszcze dwa i sie urodzi coś nowego z tego magazynowania :spiewa:
Mierzymy czasem nawet za wysoko
Ale jak to mówią, kto nie mierzy wysoko, ten nic nie ma
No My to faktycznie porwaliśmy się z motyką na słońce :lol2: Ale co tam-można i galaktyką(Joasią) sie pozachwycać :szalony:
Do emerytury z powodzeniem mogłaby PzP prowadzić
Oj to juz byłaby społeczniczką pełna parą :spiewa: :spiewa:
Niedziele mam wolną od Asi, można wtedy spokojnie odetchnąć i nie martwić się, że Joasia może z czymś niespodziewanym wyskoczyc
Już tak nie ściemniajmy,że My tak z Joasią 7 dni byśmy chcieli się spotykać :lol2: Żartowałem :tanczy:
kamilo pisze:O jejku, jak ten czas leci
No w takim towarzystwie to jeszcze szybciej :lol2:
Tak mówią? Pierwszy raz to słyszę
Szczerze wesprę Cię i przyznam ,że ja też tego nie znałem :D Ale wydaje mi się ,że to coś na zasadzie-kto nie ryzykuje ten nie je :spiewa:
Z czasem formuła programu nawet z Joasią się wyczerpie
Czas goi rany :spiewa:
No i buzia tez znacząca, żeby miała się na kogo drzeć
To buzia taka rozdarta :shock: :rozglada: :spiewa: A niech się drze-wolno Jej :lol2: :spiewa:
No tak, niedziela dniem odpoczynku i wyciszenia emocji po całym tygodniu
No choć w niedziele możemy sobie troche pofolgować-ale jak widać nie zapominamy nigdy o Asi :aniol:
ODPOWIEDZ