Mała Wielka Miłość
Moderator: Łukasz
Mała Wielka Miłość
Już od lutego nowy film produkcji ITI "Mała Wielka Miłość". Wg. mnie zapowiada się bardzo ciekawie, może coś na miarę "Nigdy w życiu?"
Tymczasem, wie ktoś może jak nazywa się piosenka, która leci w zwiastunie filmu, śpiewa ją kobieta, po angielsku. Ta piosenka jest w drugiej części zwiastunu czwartego na stronie internetowej filmu.
http://www.malawielkamilosc.pl
Tymczasem, wie ktoś może jak nazywa się piosenka, która leci w zwiastunie filmu, śpiewa ją kobieta, po angielsku. Ta piosenka jest w drugiej części zwiastunu czwartego na stronie internetowej filmu.
http://www.malawielkamilosc.pl
//////////
Re: Mała Wielka Miłość
Bzdura! Jak ITI może produkować film, którego koproducentem jest m.in. TVP?! Nawet nie przejrzałeś strony do której dałeś link. :> To, że na TVN są spoty i na dole informacja: część dochodów ze sprzedaży biletów zostanie przekazana na statutowe cele Fundacji TVN Nie Jesteś Sam nie oznacza, że ITI czy TVN to produkuje. :aniol:qmate pisze:Już od lutego nowy film produkcji ITI "Mała Wielka Miłość".
Co do filmu to zapowiada się tak sobie.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Ta piosenka to "Kiss Me" w wykonaniu Sixpence None The Richer.
Wcale nie zapowiada się tak sobie! Wręcz przeciwnie. To międzynarodowa produkcja. Jedną z głównych ról gra Christopher Lambert, w filmie pojawia się także najpopularniejszy rosyjski aktor, a reżyserem filmu jest jakiś Francuz. Poza tym bardzo ciekawa fabuła. Cały film kręcony był w Warszawie.
O filmie rozmawiano dziś w "Dzień dobry TVN" z Agnieszką Grochowską, Piotrem Adamczykiem i Andrzejem Grabowskim, a kilka dni temu z Anną Guzik i Marcinem Bosakiem
http://dziendobrytvn.onet.pl/1470016,gwiazdy.html
O filmie rozmawiano dziś w "Dzień dobry TVN" z Agnieszką Grochowską, Piotrem Adamczykiem i Andrzejem Grabowskim, a kilka dni temu z Anną Guzik i Marcinem Bosakiem

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Dziękujęr_r16 pisze:Ta piosenka to "Kiss Me" w wykonaniu Sixpence None The Richer.

O! Przepraszam, rzeczywiście na plakacie widzę logo TVP. Szczerze mówiąc, nie zajrzałem na podstronę "producenci", nigdy nie ma w takich miejscach nic ciekawego. Ale dystrybutorem ITI jest na pewno, na Filmweb'ie pisze, sprawdziłem.pawell pisze:Bzdura! Jak ITI może produkować film, którego koproducentem jest m.in. TVP?! Nawet nie przejrzałeś strony do której dałeś link. :> To, że na TVN są spoty i na dole informacja: część dochodów ze sprzedaży biletów zostanie przekazana na statutowe cele Fundacji TVN Nie Jesteś Sam nie oznacza, że ITI czy TVN to produkuje.
W TVN'ie promują filmy >>koprodukowane<< przez TVP. I jeszcze część dochodu dla fundacji TVN. Ależ miła współpracaPOpieram pisze:O filmie rozmawiano dziś w "Dzień dobry TVN" z Agnieszką Grochowską, Piotrem Adamczykiem i Andrzejem Grabowskim, a kilka dni temu z Anną Guzik i Marcinem Bosakiem

//////////
Mówisz o innym filmiePOpieram pisze:Wcale nie zapowiada się tak sobie! Wręcz przeciwnie. To międzynarodowa produkcja. Jedną z głównych ról gra Christopher Lambert, w filmie pojawia się także najpopularniejszy rosyjski aktor, a reżyserem filmu jest jakiś Francuz. Poza tym bardzo ciekawa fabuła. Cały film kręcony był w Warszawie.

Kurczę, to ile jest tych filmów!?
Wydawało mi się, że to jeden i ten sam. :>

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
Ale zawsze warto jest się upewnić czy ma się rację.qmate pisze:Szczerze mówiąc, nie zajrzałem na podstronę "producenci", nigdy nie ma w takich miejscach nic ciekawego.

Obie strony mają korzyści. Film reklamę, a TVN pieniądze dla swojej fundacji.qmate pisze:W TVN'ie promują filmy >>koprodukowane<< przez TVP. I jeszcze część dochodu dla fundacji TVN. Ależ miła współpraca

Thriller komediowo romantyczny?POpieram pisze:Wydawało mi się, że to jeden i ten sam. :>

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Pomimo ogólnych zachwytów nad talentem i urodą, ja niestety nie przepadam za Agnieszką Grochowską :nie: , dlatego do kina się nie wybieram, chociaż "Kierowcę" bym obejrzała ze względu na zjawiskową wg mnie M. Mielcarz, którą widziałam po dłuższej przerwie w śniadaniowej Dwójce, jak opowiadała o filmie i jestem pod wrażeniem
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
A ja lubię Agnieszkę. I Anię Guzik także, a i ona występuje w tym filmie. W dziesiejszym Tele Tygodniu jest krótka notka o "Małej Wielkiej Miłości" a także wywiad z odtwórcą roli Ian'a, Joshuą Leonard'em.
//////////
łoooo jaka szmira, dawno nie ogladałem tak nudnego filmu, szkoda czasuu
TVN innowacja i nowoczesność...