[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: pop »

czerk pisze:Tamara Arciuch- idzie między wieżowcami
Dokładnie mówiąc to wychodzi z warszawskiego Metropolitana, który jest położony w pobliżu Pałacu Prezydenckiego.

:D
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: prze_kw »

Myślę, że po konferencji, albo już jutro zobaczymy spot, dlaczego oni idą. Pewnie będzie coś takiego że każdy idzie na trening do TZG. A po konferencji, powinniśmy zobaczyć spot wszystkich par, w strojach z 1 odcinka itp.

hhttp://dziendobrytvn.onet.pl/1471657,gwiazdy.html
Dziś w DDTVN gośćmi byli uczestnicy TZG- Tamara Arciuch (która w 1 odcinku tańczy Quickstep), Katarzyna Firuga i Rafała Maserak (rumba), Robert Janowski + dzieci i Ania Bosak (cha-cha) oraz Pudzian i Magda Soszyńska (też ca-cha).

W pierwszym odcinku (1 dla Panów) i 2 (1 dla Pań) Marek Kaliszuk, Michał Lesień i Tomasz Schimscheiner pokażą Walca angielskiego, Agnieszka Cegielska i Małgorzata Socha rumbę, a Wojtek Łozowski i Łukasz Zagrobleny cha-che. W pierwszym odcinku Panie zatańczą znów mambo, a Panowie w 2 odcinku swinga.
Liczą się tylko Fakty.
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Jestem przekonana, że oglądalność jak zwykle będzie bardzo wysoka, ale nie ukrywam, że bardzo jestem ciekawa kto odpadnie pierwszy :mhm: , dosyć przykre tak od razu wypaść z gry :(
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

Na pewno jako pierwszy odpadnie jeden z tych nikomu nie znanych typu Łozowski albo Kaliszuk.
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Isadora pisze:Jestem przekonana, że oglądalność jak zwykle będzie bardzo wysoka,
Raczej bardzo wysokiej oglądalności nie będzie. :) Jest jedna przyczyna: w tym paśmie telewizyjna "Jedynka" nadaje "Ranczo" (jesienią go nie było), które gromadzi 6-7 mln widzów. A od 9 marca bodajże będą nowe odcinki. :aniol: Rok temu, przy V edycji kilka pierwszych odcinków zanotowało wyniki powyżej 5 mln (+ finał, który oglądało 5,6 mln). Reszta poniżej 5 mln (ok. 4,5 ; 4,6 ; 4,7 mln). Myślę, że to byłoby satysfakcjonujące przy VII edycji, ale no właśnie to VII edycja. :D Zobaczymy...
Isadora pisze:ale nie ukrywam, że bardzo jestem ciekawa kto odpadnie pierwszy :mhm: , dosyć przykre tak od razu wypaść z gry :(
adner pisze:Na pewno jako pierwszy odpadnie jeden z tych nikomu nie znanych typu Łozowski albo Kaliszuk.
Nie ma co gdybać. To jest program taneczny, więc ocenimy po tańcach. Isis Gee też była mało znana, a jak daleko zaszła... na Eurowizję! :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

adner pisze:Na pewno jako pierwszy odpadnie jeden z tych nikomu nie znanych typu Łozowski albo Kaliszuk.
Nie sądzę aby Kaliszuk odpadł pierwszy, byłem na jego spektaklu w teatrze muzycznym w Gdyni.... jak on tam się wyginał to po prostu. I na pewno zna różne techniki tańca. Zresztą grywał w takich musicalach jak Chicago i wielu innych tanecznych.
madziulka
Początkujący
Początkujący

Post autor: madziulka »

jak nikomu nie znany Kaliszuk :? zagrał w Niani no i gra w M jak miłość
Ja liczę że on zostanie na dłużej w TzG :D
a co do typowania który mężczyzna pierwszy odpadnie to typuję :
Wojtek Łozowski
madziulka
Początkujący
Początkujący

Post autor: madziulka »

Obrazek
Robert Janowski i Anna Bosak

Obrazek
Małgorzata Socha i Robert Kochanek

Obrazek
Magdalena Walach i Czarek Olszewski

Obrazek
Mariusz Pudzianowski i Magda Soszyńska- Michno

Obrazek
Agnieszka Cegielska i Żora Koroylov

Obrazek
Łukasz Zagrobelny i Anna Głogowska

Obrazek
Marina Łuszczenko i Marek Kaliszuk

Obrazek
Marek Kaliszuk i Nina Tyrka
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Skąd te zdjęcia?
Liczą się tylko Fakty.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Zapewne z Teletygodnia :D Dzisiaj był cały duży artykuł o VII edycji ;)
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

To nie są zdjęcia z Teletygodnia, w tej gazecie jest zdjęcie zbiorowe, poza tym w przedstawionych fotkach jest błąd w nazwisku , powinno być Marina Łuczenko/a nie Łuszczenko/, jest ona na fotce z Markiem Kaliszukiem, inną "gwiazdą", w programie Marina będzie tańczyła z Michałem Uryniukiem, a Kaliszuk z Niną Tyrką.
Nie sądzę, żeby wypadł ktoś najbardziej znany, obstawiałabym Łozowskiego, ale on chyba kiedyś tańczył towarzyski, więc może się nieźle zaprezentować, o Marinie
słyszałam, że nie potrafiła unieść ciężaru sławy /śpiewała w Romeo i Julii Józefowicza i trochę rzuciło się Jej na charakter :? , Anna Bosak podpadła za historię z bratem i jest odbierana jako dziewczyna z dużym parciem na szkło, wg mnie wysoko zajdą największe gwiazdy czyli Figura i Pudzianowski. Figura ma "bonus" :P w postaci Maseraka, który jest chętnie oglądany, bo jest dobrym showmanem, a i sama Figura ma chyba duży dystans do siebie i poczucie humoru co jest dobrze odbierane, Pudzianowski to chyba będzie taki drugi Bryndal, za mocno na tym parkiecie nie powalczy, ale ludzie darzą Go sporą sympatią :D , wsród moich faworytów jest jescze Tamara Arciuch z Ł. Czarneckim i M. Socha z R. Kochankiem, obydwie panie trafiły na lubianych tancerzy, a jak wiadomo program oglądany jest również dla nich, medialny jest również Żora, do tego świetny tancerz, ale jak dla mnie bucowaty i mało sympatyczny. Bardzo lubię ten program i liczę, że na 7 edycji się nie skończy :tanczy: :tanczy: :tanczy:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Isadora pisze:Pudzianowski to chyba będzie taki drugi Bryndal, za mocno na tym parkiecie nie powalczy, ale ludzie darzą Go sporą sympatią :D
Sympatią ? Dobre sobie... Dla wielu to tylko napakowany, pusty mięśniak. Ten człowiek ma wyżarty mózg od sterydów i jeżeli tylko będzie się ruszał tak, jak hydraulik z drugiej edycji, to może wylecieć bardzo szybko. Chyba, że pokaże dystans do własnej osoby, ale po tym, co pokazał będąc gościem w Big Brotherze szczerze wątpię, by ten koksiarz mógł się śmiać sam z siebie.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

podmark pisze:Ten człowiek ma wyżarty mózg od sterydów
Obrażasz go. Zrobił ci coś?
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Obrazek
Obrazek
Liczą się tylko Fakty.
pawell

Post autor: pawell »

podmark pisze:A czy ktoś zauważył, że na oficjalnej liście, uczestników jest tylko 13 ? :) Marina Łuczenko się wykruszyła :mhm:
Jak widać "Tele Tydzień" podał 14 nazwisk i wśród nich (znowu) jest Marina Łuczenko. :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
ODPOWIEDZ