Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:..ja też póki cooddycham pełną piersią wolności :)
..dlaczego więc Ciebie miałoby to nie spotkać :?: :)
Używajmy póki możemy , co obi :lol2: ?? Niedługo znów nas wezmą w kamasze :lol2: !!
..Alchemik posłannik dobre malżeństwa :lol2:
..trochę zabawnie to zabrzmiało :lol2:
..no ale rzeczywiście - oprócz tego że parę razy ubolewał nad tym że wieczorami w weekendy nie ma sposobności oglądania Agatki to nigdy w innych porach nie narzekał :lol2:
..i nie skarżył się na 'uwięzienie' :lol2:
Chyba "dobrego małżeństwa" :lol2: ?? Upierdliwości Ty nad poziomy wylatuj :lol2: !! :devil: !!
Musiałeś mi przypomnieć , że było kiedyś coś takiego jak te piękne weekendowe wieczory :szalony: !! ;( Ja uwięziony nigdzie nie byłem i swobodnie każdy dyżur Agatki mogłem śledzić :) !!
..bo jak nie oddacie to sami po nią pojedziemy :lol2:
Nawet jeśli Agatka jest w NYC , to przypominam Ci , jeśli może zapomniałeś , że NY , to nie Poznań :devil: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..bo jak nie oddacie to sami po nią pojedziemy :lol2:
Nawet jeśli Agatka jest w NYC , to przypominam Ci , jeśli może zapomniałeś , że NY , to nie Poznań :devil: !!
Rzeczywiście w tym pierwszym mieście znaleźć Agatę byłoby nie lada wyczynem :lol2:
Skąd w ogóle taka pewność, co do tego, że Agata znajduje się obecnie w USA :>

Kolejna sprawa :D
Nie sprawdzacie yt'owych subskrypcji :>
Grz przygotował filmik z DEBIUTU Agaty , a Wy tego nie zuważyliście :>
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

king_kocur pisze:Rzeczywiście w tym pierwszym mieście znaleźć Agatę byłoby nie lada wyczynem :lol2:
też jestem tego ciekawy? :D
king_kocur pisze:Kolejna sprawa :D
ja widziałem :tanczy: już w dniu debiutu filmiku :tanczy:
tylko nie chciałem odbierać Ci tej przyjemności poinformowania reszty :lol2:
a, że wszyscy jako tako się trzymali, to też podnosić na duchu nie było potrzeby ;)
jakbym zauważył, że ktoś kona z tęsknoty, to nie czekałbym, żebyś to Ty przekazał informację :D

świetna robota 8) :brawa:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:
king_kocur pisze:Rzeczywiście w tym pierwszym mieście znaleźć Agatę byłoby nie lada wyczynem :lol2:
No wielkie mi halo chłopaki :lol2: !! Agatka już zdążyła nas przyzwyczaić do tego , że urlopuje za wielką wodą w Stanach ;) !! No , a że powstały portale , na których ludziska obnażają się ze swoich wspomnień z "wakaji" publicznie , to już tylko radość dla nas :jupi: !!
Swoją drogą , Agatce na NK przybywa znajomych :D !! Ma czas , żeby siedzieć na necie -no , ale od czego jest urlop :lol2: ?? :lol2:
To ja kolejny samolubny , muszę napisać , że też widziałem filmik i nic nie powiedziałem reszcie :lol2: !! :tanczy: Dokładnie z tego samego powodu , o którym pisał stajlus :lol2: !!
stajlus pisze:świetna robota 8) :brawa:
Wyborna :brawa: :brawa: :brawa: !! To intro jest powalające -napisz bombowy , muzyczka nastrajająca :tanczy: !! Gratuluję inwencji :brawa: !!
Szkoda tylko , że taki krótki ten filmik :D !! Poprzez tę krótkość (ja dałbym cały Poranek :lol2: ) nie oddaje wszystkich emocji , jakie nam towarzyszyły podczas debiutu Agatki :) !! To było jak jazda diabelskim młynem :) !! :szalony:
Coś nie do opisania :szalony: !! Ale dzięki chłopaki za odświeżenie pamięci :* !! :lol2: :lol2: :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze:No wielkie mi halo chłopaki :lol2: !! Agatka już zdążyła nas przyzwyczaić do tego , że urlopuje za wielką wodą w Stanach ;) !! No , a że powstały portale , na których ludziska obnażają się ze swoich wspomnień z "wakaji" publicznie , to już tylko radość dla nas :jupi: !!
Swoją drogą , Agatce na NK przybywa znajomych :D !! Ma czas , żeby siedzieć na necie -no , ale od czego jest urlop :lol2: ?? :lol2:
znacie Agatę dłużej - wiecie jakimi ścieżkami chadza :D
a Internet przecież jest dostępny na całym świecie :lol2: tym bardziej w USA :D
marcinkowsky pisze:Wyborna :brawa: :brawa: :brawa: !! To intro jest powalające -napisz bombowy , muzyczka nastrajająca :tanczy: !! Gratuluję inwencji :brawa: !!
Szkoda tylko , że taki krótki ten filmik :D !! Poprzez tę krótkość (ja dałbym cały Poranek :lol2: ) nie oddaje wszystkich emocji , jakie nam towarzyszyły podczas debiutu Agatki :) !! To było jak jazda diabelskim młynem :) !! :szalony:
Coś nie do opisania :szalony: !! Ale dzięki chłopaki za odświeżenie pamięci :* !! :lol2: :lol2: :lol2:
wielkie dzięki i wielkie brawa :brawa: jak macie jeszcze jakieś serwisy, to zapraszamy i prosimy o umieszczenie ich na YT :rydzyk: :D
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

marcinkowsky pisze:Swoją drogą , Agatce na NK przybywa znajomych :D !! Ma czas , żeby siedzieć na necie -no , ale od czego jest urlop :lol2: ?? :lol2:
Być może nudzi się na urlopie, przyzwyczajona do ogromnego tempa życia w pracy? :D
To ja kolejny samolubny , muszę napisać , że też widziałem filmik i nic nie powiedziałem reszcie :lol2: !! :tanczy: Dokładnie z tego samego powodu , o którym pisał stajlus :lol2: !!
Dziękuję zatem, że nie zabraliście mi tego zaszczytnego zadania :)
Szkoda tylko , że taki krótki ten filmik :D !!
Tylko tyle nagrań mieliśmy ;) Z przykrością stwierdzam, że o tym czasie (1 września 2007) nie byłem jeszcze takim wielkim fanem Agaty, jak teraz :ech:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:Być może nudzi się na urlopie, przyzwyczajona do ogromnego tempa życia w pracy? :D
No , a że jest też tak jak pisał stajlus -net mają wszędzie, tym bardziej w Stanach , to Agatka poszerza kręgi swoich znajomych też na urlopie :lol2: !! Kontakt ze światem musi być :lol2: !!
Tylko tyle nagrań mieliśmy ;) Z przykrością stwierdzam, że o tym czasie (1 września 2007) nie byłem jeszcze takim wielkim fanem Agaty, jak teraz :ech:
Nikt nie jest idealny :lol2: !! Widać Ty też ;) !! Ja też nie znałem Agatki od początku jej poczynań medialnych :/ !! Bardzo ubolewam nad tym :/ !! Z czasem może uda ci się z tym pogodzić :D !!
Jeszce raz dzięki za filmik :) !! I prosimy o więcej takich niespodzianek w przyszłości :lol2: !! :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:
king_kocur pisze:Skąd w ogóle taka pewność, co do tego, że Agata znajduje się obecnie w USA :>
No wielkie mi halo chłopaki :lol2: !! Agatka już zdążyła nas przyzwyczaić do tego , że urlopuje za wielką wodą w Stanach ;) !! No , a że powstały portale , na których ludziska obnażają się ze swoich wspomnień z "wakaji" publicznie , to już tylko radość dla nas :jupi: !!
..to że Agatka jest w NYC to tylko i wyłącznie sfera naszych przypuszczeń :D
..tak sobie tylko napisałem kiedy zobaczyłem pewien maluteńki trop :spiewa:
..ale pewności nie mam :stop:
..liczę natomiast na jakieś 'widokówkowe' wspomnienia :lol2:
..chociaż tym razem pewnie się przeliczę :mhm:
marcinkowsky pisze:Swoją drogą , Agatce na NK przybywa znajomych :D !! Ma czas , żeby siedzieć na necie -no , ale od czego jest urlop :lol2: ?? :lol2:
..nie mam pewności co do Ny ale jestem pewien że na żadnej bezludnej wyspie nie przebywa :lol:
..zresztą blue conntect podobno działa w każdym zakątku..ale zaraz :mhm:
..kraju czy świata :?: :devil:
marcinkowsky pisze:
..wiedział i mi nie powiedział :?: :o :evil:
..ano tak bo i ja o istnieniu tego filmu wiedziałem :lol2:
marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:świetna robota 8) :brawa:
Wyborna :brawa: :brawa: :brawa: !! To intro jest powalające -napisz bombowy , muzyczka nastrajająca :tanczy: !! Gratuluję inwencji :brawa: !!
..jaki wymagający ten nasz marcinkowsky - oj oj oj :lol2:

..filmik oglądało się bosko i trwa wystarczająco długo żeby móc sobie te magiczne i pełne napięcia chwile przypomnieć :szalony:

..jedynie szkoda że zapowiedzi pierwszego serwisu nie dałeś ;)
..bo to był pierwszy z pierwszych :szalony:
..ale i tak nie okażę się takim niewdzięcznikiem jak tamten :lol2:
..i bardzo - bardzo podziękuję Wam za to cudowne wspomnienie :szalony:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..to że Agatka jest w NYC to tylko i wyłącznie sfera naszych przypuszczeń :D
Taki tropik , bo idąc dalej tym ........ tropikiem...... ( proroctwo :roll: ?? :lol2: ) to Agatka może być teraz równie dobrze w Poznaniu :devil: !! Kiepscy na nas Sherlock'owie :devil: !! :hyh:
..ale pewności nie mam :stop:
..liczę natomiast na jakieś 'widokówkowe' wspomnienia :lol2:
..chociaż tym razem pewnie się przeliczę :mhm:
Jeśli ma Agatka net pod ręką i nie daj Boże coś ją podkusiło , żeby zajrzeć , co tu wypisujemy podczas jej nieobecności , to marnie widzę zaspokojenie naszej ciekawości w tej naturze :spiewa: !! :devil:
..jaki wymagający ten nasz marcinkowsky - oj oj oj :lol2:
Wymagający , a i owszem :] !! B oz przyjemnością obejrzałbym cały tamten Poranek całkiem na spokojnie :D !! Bo nie wiem , czy pamiętasz , że tego dnia 1 wrz '07 r. byliśmy bardziej zdenerwowani jej debiutem niż Agatka sama była zdenerwowana :spiewa: !!
..filmik oglądało się bosko i trwa wystarczająco długo żeby móc sobie te magiczne i pełne napięcia chwile przypomnieć :szalony:
A czy ja napisałem , że mi się źle oglądało :> ?? Wręcz przeciwnie -pisałem o niesamowitym przeżyciu :) !! Tylko krótkim ;) !! No ale skoro kingi wtedy jeszcze nie czuł , że chwycił Boga za stopę ...... :lol2: !!
..jedynie szkoda że zapowiedzi pierwszego serwisu nie dałeś ;)
Patrzcie go -mnie skrytykował i nazwał niewdzięcznikiem , a sam zgłasza braki :lol2: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..to że Agatka jest w NYC to tylko i wyłącznie sfera naszych przypuszczeń :D
Taki tropik , bo idąc dalej tym ........ tropikiem...... ( proroctwo :roll: ?? :lol2: ) to Agatka może być teraz równie dobrze w Poznaniu :devil: !! Kiepscy na nas Sherlock'owie :devil: !! :hyh:
Eee, Wy coś wiecie :D Powiedzcie :lol2:
Chyba nie chcecie trzymać czegoś w tajemnicy przede mną? :lol2:
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Eee, Wy coś wiecie :D Powiedzcie :lol2:
notka , jak Boga kocham -nic nie wiemy :lol2: !! Bazujemy tylko cały czas na naszych przypuszczeniach :neutral: !!
Tych jak wiesz jest wiele :lol2: , ale Agatka przyzwyczaiła nas do tego , że w jej przypadku wszystkie urlopowe drogi prowadzą do USA , a tym razem pewnie znowu do NY ;) !! ale to tylko przypuszczenia -nasze wspólne :lol2: !!

Tak w ogóle to myślałem znowu -jak kiedyś , kiedy zobaczyłem Twój wpis , że może z capsami świeżutkimi wpadłaś :rozglada: !! Wiedziałem , że to mało prawdopodobne , ale taką jakąś nadzieję miałem :rozglada: !! :ech:

No i gdzie się wszyscy podziali :rozglada: ?? :> Zdziesiątkowało nas jak cholera :ech: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Eee, Wy coś wiecie :D Powiedzcie :lol2:
notka , jak Boga kocham -nic nie wiemy :lol2: !! Bazujemy tylko cały czas na naszych przypuszczeniach :neutral: !!
Tych jak wiesz jest wiele :lol2: , ale Agatka przyzwyczaiła nas do tego , że w jej przypadku wszystkie urlopowe drogi prowadzą do USA , a tym razem pewnie znowu do NY ;) !! ale to tylko przypuszczenia -nasze wspólne :lol2: !!
..nic nie muszę dodawać w celu wyjaśnienia :)
..marc wszystko opisał należycie :lol2:
..notka - my przed Tobą w kontekście Agatki nie mamy absolutnie żadnych tajemnic :)
Tak w ogóle to myślałem znowu -jak kiedyś , kiedy zobaczyłem Twój wpis , że może z capsami świeżutkimi wpadłaś :rozglada: !! Wiedziałem , że to mało prawdopodobne , ale taką jakąś nadzieję miałem :rozglada: !! :ech:
..ehhh ;)
..no to ja tu bez żadnych nadziei przyszedłem :lol2:
..stąd żadnego rozczarowania ;)

..jedynie zadowolenie że notka sobie o nas przypomniała :)
No i gdzie się wszyscy podziali :rozglada: ?? :> Zdziesiątkowało nas jak cholera :ech: !!
..eeehhh :ech:
..nikt nie chce tego forumowego mordu dokonać.. :rozglada:
..pamiętasz :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..marc wszystko opisał należycie :lol2:
..notka - my przed Tobą w kontekście Agatki nie mamy absolutnie żadnych tajemnic :)
No rzeczywiście ja i notka mamy przed sobą chyba najmniej tajemnic :lol2: !!
..jedynie zadowolenie że notka sobie o nas przypomniała :)
Ciekawe , kiedy będzie sobie mogła o nas przypomnieć capsem :lol2: ??
A gdzie Al znowu się podział :> ?? :mhm: Już chyba drugi dzień go nie ma :> ??
..eeehhh :ech:
..nikt nie chce tego forumowego mordu dokonać.. :rozglada:
..pamiętasz :rozglada:
Ale zaraz ..... zaraz .... :> ?? Black i jego "dziecko" (wątek Anity ) to jedno , ale nasza działalność tutaj , to drugie :> !!
Nie wiem , którego piszę posta ,ale może być , że 13 albo 14 :> !! I co dalej -mamy już nigdy nie pisać w tym wątku , żeby nie zacząć 340 strony :> ??
A może załóżmy nowy :devil: ?? I zacznijmy wszystko od początku :lol2: !! :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Ale zaraz ..... zaraz .... :> ?? Black i jego "dziecko" (wątek Anity ) to jedno , ale nasza działalność tutaj , to drugie :> !!
Nie wiem , którego piszę posta ,ale może być , że 13 albo 14 :> !! I co dalej -mamy już nigdy nie pisać w tym wątku , żeby nie zacząć 340 strony :> ??
A może załóżmy nowy :devil: ?? I zacznijmy wszystko od początku :lol2: !! :lol2:
..wykluczone :nie:
..jak to tak dwa wątki :>
..żebyśmy chociaż mieli pewność że podczas urlopu Agatka wyszła za mąż i zmieniła nazwisko to by był sens zakładania drugiego wątku :devil:
..a w obecnej sytuacji kiedy jej nie ma to po co :?: :D

..piszemy tak pisaliśmy do tej pory ;)
..Al - możesz wyjść już z ukrycia :lol2:
..jeśli dlatego się schowałeś :rozglada:
..żeby nie brać udziału w 'linczu' :D
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Apropos 'linczu' - to czy nie pomyśleliście sobie koledzy , że Agata celowo sponiewierała Blacka , właśnie po to aby się pozbyć zasilania "konkurencyjnego" wątku :?:
:devil: Po zawziętej dziennikarce, a do tego pięknej kobiecie wszystkiego można się spodziewać :devil:
A skoro Black dał się wyprowadzić w pole..... nie możemy mieć wyrzutów sumienia z powodu zmian w ścisłej czołówce tego subforum :devil:
ODPOWIEDZ