Magda Sakowska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Re: Magda Sakowska

Post autor: maxxx »

Jeden serwis z udziałem Magdy dałem radę oglądnać :rozglada: Miała rozmowę z profesorem Wernerem -krytykiem filmowym :spiewa: Widać,że Magda była rozczarowana brakiem Oscara-starał się znalezc przyczynę owego braku :roll:
Mam tylko capsy ze studia :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Teraz przepadnie serwis z 16.00-możliwe,że to juz było pożegnanie z Magdą na dziś ;(

I jeszcze fragment wywiadu z Madzią sprzed około 2 lat.Ustosunkowuje tu się do pracy reporterskiej i prezenterskiej :aniol:
Czyli zagadnienie tu w tym wątku często poruszane w kontekście bohaterki wątku :arrow:

Jednak woli Pani chyba relacjonować wydarzenia z Sejmu niż
prowadzić "Serwisy Informacyjne" w weekendy?

Moim zdaniem praca reportera jest cięższa niż prezentera, ale zarazem
bycie reporterem jest chyba rzeczywiście ciekawsze. Po pierwsze jest się w
centrum wydarzeń, tym samym ma się lepszy ogląd sytacji. Poza tym poznaje
się mnóstwo ludzi. Rozmowy z politykami poza kamerą dają mnóstwo
informacji i pozwalają o wiele lepiej zrozumieć wiele sytuacji. I jeszcze jedno, to
reporter jest tym , który wie pierwszy. Prezenter dowiaduję się zazwyczaj
do wydawcy, który dowiaduję się od reportera. Ale serwisy prowadzić też
lubię. Zawsze to pewna odmiana. A do czasu do czasu odmiana jest dobra.

Jak lubi to najważniejsze :lol2:

Zródło:dziennikarstwo.eu
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Mam tylko capsy ze studia
Ja mam 4 z 'ekranu' :aniol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Już te serwisy to nie jest odmiana od czasu do czasu - to już teraz codzienność 8)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Dziś Magda znów zaszczyciła swoją osobą DnŻ :D Ubrała się na czarno pod samą szyję :shock:
Niestety miałem okazje widzieź tylko kilka minut ostatniego serwisu, gdyż oglądałem Wydarzenia z równie uroczą Magdą Kaliniak :lol2: Dlatego co do dzisiejszego dyżuru Saczki nie mogę zbyt wiele powiedzieć- tylko to, że to co widziałem było jak zwykle profesjonalne- żadna nowość :lol2:

A co do wywiadu wygrzebanego przez maxxxa :arrow: Teraz niestety nie możemy już podziwiać wspaniałych relacji Magdy z sejmu :hmm: Też uważam, że praca reportera jest ciekawsza :rozglada: Ciekawe tylko czy taki punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :rozglada: Może Magde teraz bardziej kręci prezenterka :lol2: Generalnie to ja nie miałbym nic przeiwko, gdyby od czasu do czasu obdarzyła sejmowe kuluary swoją obecnością :szalony:
maxxx

arczi pisze:Niestety miałem okazje widzieź tylko kilka minut ostatniego serwisu, gdyż oglądałem Wydarzenia z równie uroczą Magdą Kaliniak
Robiłem dokładnie to samo :shock: Czasami mam wrażenie,że jestem Tobą :rozglada: :spiewa: A Magda to taki typ tej Magdy :lol2:

Ja całe 1,5 serwisu z Magda obejrzałem :aniol: Pracuje pełna para co mnie cieszy ..który to juz dzień chyba czwarty z kolei :D

P.S Jeszcze gdzies doczytałem w wywiadzie,że Magda się totalnie nie denerwowała nigdy występami przed kamerą-jest to jakiś fenomen,a nie mam powodu Jej nie wierzyć :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Robiłem dokładnie to samo Czasami mam wrażenie,że jestem Tobą A Magda to taki typ tej Magdy
Mówcie co chcecie, ale ja też nie opuściłem wczorajszych ''Wydarzeń'' jak zwykle zresztą :nie:
Ja całe 1,5 serwisu z Magda obejrzałem Pracuje pełna para co mnie cieszy ..który to juz dzień chyba czwarty z kolei
Już dziś ma wolne i tak pewnie będzie aż do weekendu :aniol:
P.S Jeszcze gdzies doczytałem w wywiadzie,że Magda się totalnie nie denerwowała nigdy występami przed kamerą-jest to jakiś fenomen,a nie mam powodu Jej nie wierzyć
Teraz kamera już jej nie straszna :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

Widzę, że nikt nie zarejestrował, że Magda była we wczorajszym Dnż :>
Dziś i jutro zapewne sytuacja się powtórzy :D
maxxx

Widzę, że nikt nie zarejestrował, że Magda była we wczorajszym Dnż
Dziś i jutro zapewne sytuacja się powtórzy
Nie powtórzy się ,bo dziś zarejestrowałem :lol2: :spiewa: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:Widzę, że nikt nie zarejestrował, że Magda była we wczorajszym Dnż
Ja zauważyłem, ale widziałem tylko jeden serwis, więc za bardzo nie było o czym pisac :nie:

Dziś natomiast Magda obszernie porusza temat złośliwej Emmy, która zamierza spustoszyć nasz kraj :ech:
W tej sprawie nawet gościła pana klimatologa w UMK- rozmawiali m.in. o zmianach klimatycznych :rozglada:
Takie huragany mogą się powtarzać coraz częściej, więc może i dobrze, że Magda się elegancko wygrzewa w studio :lol2:
Nie zniósłbym, gdybym miał świadomość, że musi wojować z parasolem i silnym wiatrem, tak jak dziś np. Justyna Wysocka :neutral:

Poza tym Magda przekazuje informacje, np. o nadchodzących wyborach w Rosji czy o konwencie partii PO.
Niestety w serwisie o godzinie 11 nie gościła żadnych komentatorów :nie: Ale jak widy na tvn24.pl o 15 bedzie goscila rozmowcow :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Trochę kulisów z serwisu o 14.00 :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Magda serwis o 15.00 zaczęła od rozmowy z Tejchmanem :arrow:

Obrazek

Potem zgrabnym krokiem wrociła na miejsce :lol2: :arrow:

Obrazek

A potem było już jak zawsze,czyli profesjonalnie i ładnie :tanczy: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Więcej nic nie opisze,więcej nie widziałem.
maxxx

Jak narazie spokojnie mija 'Dzień na Żywo'-praktycznie nie ma konferencji :nie: Dlatego też Magdy całkiem sporo :szalony:.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Właśnie trwa kolejny serwis Magdy. Dla mnie to drugi - pierwszy widziałem po 11.00. Chętnie bym coś wrzucił chociaż od tyłu, ale nie mam takiej opcji - zawieszone i tu i tu :x
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No w końcu mam czas, żeby u Magdy coś napisac :uhh:
Widziałem dziś dwa serwisy pod kierownictwem Magdy, jednak niestety nie miała akurat żadnych gości :nie:
No ale i bez nich serwis był ciekawy i poruszał sprawy ważne :lol2:
Sako dziś też mocno reklamowała autorski program swojej redakcyjnej koleżanki, jednak postanowiłem oprzeć się urokowi Magdy i nie obejrzałem 8)
Zapowiada się znów królestwo Magdy z DnŻ :jupi: Razi mnie jedynie najnowsza reklamowka DnŻ, w której Sakosia gra niestety epizodyczną rolę, a przecież jest istną weteranką tegoż pasma :lol2:

Oczywiście nie mogę nie pochwalić dzisiejszej marynary Magdaleny 8)
Trzeba przyznac, że jak na jej garsonkowy gust, to dziś była rewelacja :lol:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Mnie reklamowka nie razi z wiadomych wzgledow 8) , ale na pocieszenie dodam, ze fragment z Madzią jest dosyc zabawnie skompilowany, najpierw pokazany jest Kacper jak mowi łaczymy sie z naszym reporterem... i tu pojawia sie Madzia i dokancza zdanko: ...z Gdyni :D
Dzis poruszajacy material zdominowal zarowno serwisy Magdy jak i Kacpra mam na mysli ten o malym dziecku, ktoremu odmowiono pomocy w szpitalu ze wzgledu na brak jednego glupiego swistka - czyli skierowania. Zakonczylo sie to wszystko tragicznie, bo chlopczyk niestety zmarl. ;( Material ten nietylko mnie poruszyl do bolu przed ekranem, ale bylo tez widac wyraznie, ze Magda ma lzy w oczach i z trudem przychodzilo jej skomentowanie calej sprawy, jakby miala uscisk w gardle. Wcale jej sie nie dziwie, tez ma malutkie dziecko i wykazala sie tutaj wysoce empatycznym zachowaniem co pokazuje, ze jest nie tylko dziennikarka z krwi i kosci, ale przede wszystkim CZŁOWIEKIEM.
Camilo
Guru
Guru

Ludzie kochani! Magda dziś była w DD TVN :tanczy: I to nie w serwisach, lecz jako gość :tanczy: :tanczy:
Obrazek Obrazek

Rozmowa jest tutaj :arrow: http://dziendobrytvn.onet.pl/1474040,aktualnosci.html
Szkoda, że rozmowy nie mogłem dziś obejrzeć w TV i dowiedziałem się o niej dopiero przed chwilą, jednak lepiej późno niż wcale :aniol:

Okazuje się, że nie tylko Joasia jest taką awanturnicę, ale i Magda kłóciła się z wydawcami :lol2:
ODPOWIEDZ